Pai CD Romul imi functioneaza normal.
Pai CD Romul imi functioneaza normal.
ai mai multe variante.
schimba panglica de la cd-rom.
schimba cd-romul.
incearca si vezi care e problema...
Care e diferența între standardele iso și udf, atunci când fac un dvd? E vreo problemã dacã fac dvd-urile la cea mai micã vitezã disponibilã, dx (posibil sã parã idioatã întrebarea, dar vreau sã mã asigur)? Care e cea mai bunã modalitate de pãstrare a dvd-urilor?
ai mai multe variante.
schimba panglica de la cd-rom.
schimba cd-romul.
incearca si vezi care e problema...
Va trebui sa schimb CD Romul sau cel putin sa incerc cu altul sa vad daca CD Romul e problema.
Multumesc!
imi poate spune si mie cineva daca se merita sa cumpar un calculator " PC Expert Digital Gamer V4 " de la domo , detaliile tehnice sunt :
AMD Phenom X3 Triple Core, Frecventa 2.3 GHz, Memorie 3 GB DDR2, HDD 500 GB,
Placa video GeForce 8500GT 512MB, HDTV, Webcam, Casca cu microfon, DVDRW
Procesor:
Model Procesor: AMD Phenom X3
Frecventa procesor: 2.3 GHz
Audio / Video:
Model placa video: PCI-e, GeForce 8500GT
Memorie video: 512 Mb
Memorie / Stocare:
Capacitate HDD: 500 Gb
Memorie RAM: 3072 Mb
Tip RAM: DDR2
Unitati citire/scriere: DVD+/-RW
Periferice:
WebCam: Da
Casti: Da
link : http://domo.ro/IT_&_C/Calculatoare/Sis...gital_Gamer_V4#
PS. CEL MAI MULT MA INTERESEAZA DACA ESTE BUN PT JOCURI PUTERNICE , GEN FAR CRY 2 SI MULTE ALTELE , PLEASE HELP ME:)
ce bani ?
Daca vrei un PC pentru jocuri nu te-as sfatui sa alegi configuratia respectiva. GeForce 8500GT este o placa video slaba pentru jocuri. Eu iti recomand sa iti faci un sistem pe bucati.
ce bani ?
pretul este 1.699,00 lei
Daca vrei un PC pentru jocuri nu te-as sfatui sa alegi configuratia respectiva. GeForce 8500GT este o placa video slaba pentru jocuri. Eu iti recomand sa iti faci un sistem pe bucati.
eu vreau sa-mi cumpar un pc nou deoarece cand joc ceva de genu , fifa sau far cry 1 pc-ul se restarteaza si nu se mai deschide imediat , tre sa-l las o jumatate de ora sau chiar o ora sa-l pot deschide din nou si cand ascult muzica la fel cand ti-e lumea mai draga atunci se restarteaza.
chiar nu imi dau seama de ce se restarteaza un pc , altii il lasa deschis 24 de ore si la mine dupa cateva ore cade.
pretul este 1.699,00 lei
prea mult, mai bine ti-l faci pe bucati cum spunea cineva mai sus, o sa dai ceva banuti in plus dar merita
eu vreau sa-mi cumpar un pc nou deoarece cand joc ceva de genu , fifa sau far cry 1 pc-ul se restarteaza si nu se mai deschide imediat , tre sa-l las o jumatate de ora sau chiar o ora sa-l pot deschide din nou si cand ascult muzica la fel cand ti-e lumea mai draga atunci se restarteaza.
chiar nu imi dau seama de ce se restarteaza un pc , altii il lasa deschis 24 de ore si la mine dupa cateva ore cade.
fa-ti un up-date de bios
ady daca vrei un calculator nou il faci din bucati. te duce muuuuuult mai ieftin decat daca il cumperi din magazin. Te duci la ultra pro si ai rezolvat.
Te duci la ultra pro si ai rezolvat.
din cate stiu ultra pro a dat faliment ![]()
O recomandare ar fi sa nu faci cum am facut io sa iti iei componente de la Ultra Pro (care chiar nu stiam ca s-au desfiintat e o noutate sa aud asta) sau Depozitul de Calcultatoare ci de la o firma serioasa dar nu foarte renumita.Eu unul iti recomand PC Garage , sunt seriosi si au preturi bune.Ti le pot aduce acasa sau le poti lua tu.Sediul este aproape de Mall Vitan , Casa de pensii zona aia.Se numeste Lucian Blaga statia la RATB parca.
Eu am luat doar un MP 4 si niste casti de acolo si am fost multumit dar am amic care a luat si el un calculator si nu a avut probleme.
recomand emag.ro si pcgarage.ro
Nu cumparati din offline. preturi mari si tepari mari ![]()
dap bodanel are dreptate, si eu sunt client emag si pcgarage:D
Cine ar putea sa lipeasca niste momente frumoase din istoria derby-urilor Steaua-Dinamo iar pe fundas sa fie aceasta melodie?
PS: As incerca sa fac si eu chestia asta dar sunt praf in creearea de filmulete. Mutam mult!
fa-mi rost de sound in mp3, daca nu gasesti o sa-l extrag eu dar o sa scada calitatea, si am sa fac
Poftim. Daca vrei mai multe cauta-ma pe privat si vorbim pe mess.
nasol cu astia, dar sunt prea multi useri k sa poata sa opreasca fenomenul
nasol cu astia, dar sunt prea multi useri k sa poata sa opreasca fenomenul
Atata timp cat nu faci comert si tii doar pentru tine este ok. Nu exista lege pt asa ceva.
btarena e traker bulgaresc hostat la noi ![]()
Merge sa ai un stick de memorie cu XP pe el si cu care sa iti formatezi PC-ul?Adica poti boota de pe un stick?Asa de curiozitate ![]()
da, merge.
la un simplu search pe goolge, primul link cazut:
http://www.go4it.ro/software/cum-sa-instal...otabil-3124245/
Multam bodanelu ! ![]()