FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Probleme legate de calculator, internet, etc.

«1242526272858»
se7en30.07.2009 13:19

eu am Avira de vreo trei ani. mentionez ca de atunci n-a trebuit sa-mi mai reinstalez OS-ul.

razvan2830.07.2009 13:28

Aha...ms mult

Voi incerca BitDefender :D

Ronnie03.08.2009 10:42

Stie cineva ce as putea face sa nu mai primesc eroarea asta cand instalez 'games for windows'?erroare.JPG

cRiss4Steaua03.08.2009 10:47

am o problema: mi-am facut id nou de messenger, si cand dau send contact, arata ca s-au transmis dar defapt nu, si am incercat de multe ori.. Am auzit ca este un program cu care poti trimite mai bine contactele, stie cineva cum se numeste ? sau alta solutie .. Multumesc

ady_ultras03.08.2009 11:28
Stie cineva ce as putea face sa nu mai primesc eroarea asta cand instalez 'games for windows'?erroare.JPG

nu este windowsul original, nu esti singurul care o pateste

cRiss4Steaua03.08.2009 21:04

care`i diferenta intre wii nintendo, xbox si playstation ?

ady_ultras03.08.2009 21:19

pff, e imensa, incepand de la concept pana la aspect, wii este doar consola game, xbox eeste consola games si dvd, in timp ce play station este consola full,game, dvd,pc, hdd, etc

daca vrei sa-ti iei vre-unu din astea iti recomand ultima versiune de ps3 , si vreo 5 ani nu au probleme cu noile generatii de jocuri,platforma video este cea mai performanta din lume la nivelul consolelor si a pc-urilor ;) va suporta si generatiile viitoare

cRiss4Steaua03.08.2009 21:20

cam cat costa ?:D si am auzit ca se joaca mai bine si mai frumos fifa si alte jocuri decat pe calculator ..

ady_ultras03.08.2009 21:38

undeva la 16 milioane

cRiss4Steaua03.08.2009 22:27

aoleo .. si jocuri se pot scoate de pe net nu?

andrey_ptm_steaua03.08.2009 22:32

l-am chemat pe unu sa-mi instaleze windowsu in lipsa mea iar ala in loc sa-mi stearga C-ul mi-a sters D-ul unde aveam poze,filme,muzica,etc...mai pot recupera ceva de pe hard din D???

razvan2803.08.2009 22:42

Nu cred...din ce stiu eu odata ce ai sters ceva de pe hard nu mai poti sa il recuperezi.Dar mai asteapta alte raspunsuri , eu nu ma pricep foarte bine.

MoWeed03.08.2009 22:48

Exista programe care pot recupera date, atata timp cat nu s-a scris peste ele(de fapt cand stergi ceva din calculator, datele respective raman pe hard pana se scrie peste ele). Aproape sigur nu poti recupera tot, dar macar o parte vei putea recupera

ady_ultras03.08.2009 23:00

depinde, poti moda jocul pentru a merge cu jocuri scoase d p net

bodanelu04.08.2009 08:11

Andrey, daca nu ai scris nimic pe partitia aia poti sa scoti toate datele. Daca nu o parte tot le scoti.

Easyrecovery, getdataback for ntfs sunt doar unele din programele care le poti folosi

psr04.08.2009 08:41

La Wii si la Xbox ai posibilitatea asta, dupa ce ai modat consola. Pentru PS3 ai nevoie doar de jocuri originale.

crysty1404.08.2009 09:05

Daca tot ai bani si vrei sa iti iei ceva calumea, te sfatuiesc sa nu iti iei wii.La inceput e foarte tare si distractiv, dar cu timpul iti dai seama cat de limitat e si numai pare asa de distractiv.Si grafica nu se compara nici macar cu jocurile de pe pc, numai vb de xbox sau ps3.

Consola se poate moda, iti trebuie un chip si cineva care se descurca prin interiorul ei, pe mine m-a dus la vreo 2 mil. aproximativ.

Cam atat...sper sa faci o alegere buna:D

cRiss4Steaua04.08.2009 11:32

Tot aud de "modat consola" ce inseamna asta ?:|

psr04.08.2009 12:11

Presupune montarea unui chip in consola. O consola modata poate rula jocurile de pe net, pe cand o consola nemodata va merge doar cu jocuri originale.

Cum spunea si crysty14, Wii este o consola pentru fun, pe cand Xbox si PS3 dispun de jocuri mult mai complexe cu o grafica extraoridnara. Pararea mea e ca PS3 este peste Xbox din punct de vedere calitativ, insa PS3 nu poate fi modat, deci nu poti folosi decat jocuri originale.

cRiss4Steaua04.08.2009 13:05

m-am gandit la un Xbox.. se modeaza greu ?

cRiss4Steaua11.08.2009 12:24

cum se face cand primesti ceva sau salvezi ceva sa nu apara in ordine alfabetica, ci in ordinea in care ai salvat ?

axl11.08.2009 12:29

La salvezi pe rand.

1on11.08.2009 13:20
cum se face cand primesti ceva sau salvezi ceva sa nu apara in ordine alfabetica, ci in ordinea in care ai salvat ?

Le ordonezi dupã data și ora creãrii/modificãrii.

Nyghty11.08.2009 13:21
m-am gandit la un Xbox.. se modeaza greu ?

Man,sunt oameni care ti-l modeaza :thumbsup:. Prima modare este mai scumpa,dupa aceea upgrade-urile costa mai putin(unii le fac si gratuit)... Iti recomand sa iti iei Xbox 360(eu asta detin in acest moment). Merita fiecare banut,dar trebuie sa ai grija sa ti-l iei cu minim garantie de 2 ani,3 ani ar fi perfect si sa te asiguri ca cei de la care cumperi intr-adevar respecta garantia,nu ca teparii de la playcom. Ti-as recomanda varianta pro,nu elite pentru ca nu se stie explicatia da se duc cam repede elite-urile. Varianta pro e ok,tinand cont ca vine si cu hdd(e recomandat sa iti iei pe viitor un hdd de 120 de gb pentru a-ti putea instala jocurile pe el) si plus ca poti juca si jocurile de pe Xbox. Problema la Xbox 360 e RROD-ul(Red rings of death),care nu poti stii cum apare,dar poti preveni asta daca esti atent sa nu pui Xbox-ul intr-un loc cu alte lucruri(dvd-uri,recievere etc.).

Cam asta e ideea...PS3 merita pentru faptul ca are o viata mai lunga si ca are niste exclusivitati de-a dreptul geniale(de ex. Metal Gear Solid 4) si plus ca dupa cum spunea si un vecin,care e dependent de jocuri si se pricepe foarte bine la ele,PS3 reprezinta viitorul in materie de console...A,si era sa uit:PS3 inca nu poate fi modat,ceea ce inseamna ca trebuie sa scoti mereu bani din buzunar pentru fiecare joc...Deci sunt cam in echilibru cele 2 console,fiecare cu avantajele si dezavantajele ei.

Sper ca ti-am fost de ajutor...Daca mai ai intrebari,spune-mi :happy:

1on11.08.2009 13:23

Sã mã lãmureascã și pe mine cineva cu ce e o consolã peste un pc cu gamepad.

«1242526272858»