eu folosesc firefox si optiunea e deja bifata, cred ca o sa folosesc explorer
nu trece pe explorer. E mult mai varza decat firefox. Reinstaleaza firefox-ul... daca nu dispar... resintaleaza windows-ul. Si vezi si tu ce mai salvezi de acum incolo
nu trece pe explorer. E mult mai varza decat firefox. Reinstaleaza firefox-ul... daca nu dispar... resintaleaza windows-ul. Si vezi si tu ce mai salvezi de acum incolo
de ce sa nu treaca pe explorer? ce are explorerul? eu nu am folosit never IE si nu am avut niciodata probleme.
lasa, folosesc google chrome ![]()
am un HDD extern 1.5 TB fujitsu si .. de mult tot am avut probleme cu el, adica se mai intrerupea dar revenea, ori singur ori daca il bagat din nou .. dar noaptea am scos ceva de pe tracker, am lasat noaptea calculatorul aprins, si dimineata cand vin vad ca s-a scos ce trebuia, dar nu cand intru in my computer nu mai gasec folderul .. nici cand dau pe manage nu vad .. am incercat sa bag din nou .. sa bag in alt port usb dar nimic ..
ce se poate face ? multumesc
du-te cu el la alt calculator. Daca nu merge inseamna ca ori s-a ars HDD-ul din interior ori s-a bulit legatura dintre HDD si USB.
Daca merge pe alt calculator, vezi windows-ul sau virusii.
oare e posibil sa fi pierdut datele din interior ?![]()
depinde. daca e damage mecanic cam da. Sau te costa foarte foarte mult sa le recuperezi.
Cine se pricepe la editare FIFA 09 sa ma ajute si pe mine cu o fata ?
Nu e vorba despre asta, ca de obicei folosesc VLCul, dar uite ca si gesepeu imi apare la fel, si tot asa se intampla si cu programul pe care-l folosesc la editare video.

Nu e vorba despre asta, ca de obicei folosesc VLCul, dar uite ca si gesepeu imi apare la fel, si tot asa se intampla si cu programul pe care-l folosesc la editare video.
K-lite codec pack? http://www.free-codecs.com/download/K_lite_codec_pack.htm
am un HDD extern 1.5 TB fujitsu si .. de mult tot am avut probleme cu el, adica se mai intrerupea dar revenea, ori singur ori daca il bagat din nou .. dar noaptea am scos ceva de pe tracker, am lasat noaptea calculatorul aprins, si dimineata cand vin vad ca s-a scos ce trebuia, dar nu cand intru in my computer nu mai gasec folderul .. nici cand dau pe manage nu vad .. am incercat sa bag din nou .. sa bag in alt port usb dar nimic ..ce se poate face ? multumesc
l-am pus si la un alt calculator, pe ala apare "found new hardware" click here to use it parca .. si cand dau pe my computer nu apare ![]()
asteapta... ca nu-l instaleaza asa usor... si mai dai niste refresh-uri in my computer.
Din ce zici tu.. s-ar putea sa nu mai ai ce face cu el ![]()
ce incurajare .. dar beculetul ala se aprinde .. face un zgomot la inceput ca si cum ar citi .. dar nimic ![]()
in fine .. sper sa pot rezolva
multumesc de ajutor
Ba voi sunteti nebuni, cum plm vad eu meciul cu ecranul verde?
Il vezi live-text pe fcsteauaro. Trebuie sa ne urmareasca si pe noi cineva.
De-al dracu si tot nu ma uit la voi.
probleme cu driverele de la placa video.
reinstaleaza-le ! ![]()
in alta ordine de idei: am un hard de 1TB care are sistemul de fisiere corupt, alias multe date cu Steaua pierdute. Dar...acum m-am apucat de recuperat.
Bine va triumfa ![]()
Saru-mana.
dupa ce s-a cosmetizat site-ul si forumul, nu mi se mai vede avatarul orice as face. De ce ?
E pierdut. Incarca-l din nou.
am incarcat altul si tot nu merge ![]()