FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Probleme legate de calculator, internet, etc.

«1181920212258»
razvan2827.02.2009 22:27
Uite-te la "connection settings".

Daca ai net de la erdeesh de obicei merge pe "passive". Dupa ce schimbi, iesi din program si intra iar. Ar trebui sa iti mearga...

un multumesc si din partea mea :thumbup: si eu aveam aceeasi problema si nimeni nu a stiut sa-mi spuna ce are

cRiss4Steaua28.02.2009 18:29

cum fac subtitrari pentru DivX? adica filmul in format avi vreau sa il pun pe DVD player si sa se vada subtitrarea bine .. cu srt sau sub nu se vede ..

dica_10steaua28.02.2009 18:54

Numele de la subtitrare trebuie sa fie identic cu cel al filmului, .srt sau .sub.

cRiss4Steaua28.02.2009 19:01

am facut si asa, si subtitrarea se vede cu un fundal negru si foarte mic, plus ca nu arata SH, TZ si diacriticele

razvan2828.02.2009 19:55

ma ajuta si pe mine cineva cu torrentele :confused: ...cine stie niste torrente dastea gen scene fz sau filelist ?

cRiss4Steaua28.02.2009 19:59

iplay.ro dar e cu invitatie

incearca urmatoarele cred ca sunt cu sign up:

torrentbits

extremeshare

blackrevolution.ro

torrentzilla

torrentfive

c.ronaldo1701.03.2009 10:03

Are cineva idee de ce atunci cand vreau sa intru in safe mode mi se restarteaza pc-ul? Si cum pot remedia problema...

bodanelu01.03.2009 10:42

doar in safe mode? sau si pe normal?

c.ronaldo1701.03.2009 10:57

doar in safe mode. Pana la urma am rezolvat. Am instalat alt windows.

Dragoshel01.03.2009 10:58

vreau si eu codec pentru VCD ...

vlad01.03.2009 15:11

@Criss

Legat de subtitrari,pentru fonturi mai mari sau alt stil.

E mai complicat putin.Dar merge.Te ajuta google.Daca nu te descurci ,imi spui.

Dragoshel04.03.2009 12:03

hmm, inca o problema. Nu se vad filmuletele in flash player in firefox. Am instalat flash player dar tot degeaba....

bodanelu04.03.2009 13:58

nu ai instalat varianta buna..

vlad04.03.2009 17:58

Ajutor!

Am un laptop Compaq peste care am vrut sa instalez un nou sistem de operare "Windows XP cu SP3 integrat" pentru ca aveam nevoie sa instalez niste softuri dar nu prea mai mergeau pe vechiul sistem de operare.

In fine, am bagt XP-ul am formatat partitia C si am asteptat sa vad ce se intampla.Pe la inceputul instalarii imi tot zicea ca-mi lipseste nu stiu ce fisier si sa aleg o cale .Avem A> si C>i386.Am tot incercat operatia dar tot in tampenia asta ma baga.

Am zis,poate nu e bun Cd-ul,hai sa incerc alt sistem de operare.Am tras repede Vista Nvidia Evolution,am dat sa booteze si tot probleme. Am citit ceva pe net si m-am dezumflat cand o parte a problemei parea a fi chiar unitatea DVD a laptopului. I-am dat 2 capace la laptotp si am incercat sa instalez Vista din nou.A mers !

Dar,imi prind urechile(deocamdata) in Vista.Nu asta ar fi problema ci driverele.Fiind mai vechi laptopul ,nu gasesc drivere pt placa video(Eu am ATI) pt Vista. Vista asta vine cu drivere la Nvidia. Si nu gasesc nicaieri drivere pt Ati(pt ca nu sunt).

Am zis,"hai sa incerc sa instalez XP-ul,dar ...surpriza!

Nu-mi booteza !.In loc sa-mi apara mesajul "press any key to boot from cd or DVd" imi apare mesajul :

"Booting GRLDR...

Resetting the boot drive..."

Specific ca daca bag dvd-ul cu Vista imi apare mesajul cu "press any key to boot from DVD or CD"

Inainte sa instalez Vista pe laptop imi aparea mesajul ok pt XP

Nu vreau sa raman cu Vista pe calculator.

MS

Dragoshel04.03.2009 18:13

pai am instalat ultima versiune...

bodanelu04.03.2009 19:54

vezi setarile la s-ata din bios. Xp-ul e mai greu de instalat pe s-ata!

vlad04.03.2009 20:03
vezi setarile la s-ata din bios. Xp-ul e mai greu de instalat pe s-ata!

Biosul este foarte naspa.foarte simplu.nici macar nu malasa sa-mi aleg unitatea dupa care sa bootez.As vrea sa fac o discheta bootabila pentru Vista dar nu stiu cum.

Am intrat pe site la producator si nu gasesc hardul pe care il am eu.Sa gasesc ceva utilitare.Eu vreau sa sterg sistemul dar nu reusesc sa fac absolut nimic.

Mi s-a acrit cate forumuri am rasfoit.

Mi-as dori sa fie foarte simplu: Sa scap de mesajul ala .Am mai tras un xp bootabil dar degeaba.

bodanelu04.03.2009 20:15

complicat. Pot sa-ti dau un sfat:

Cauta un un boot de 98 (dos) si o imagine de xp self arhive. Adica bootezi dupa cd, te baga in dos, selectezi drive-ul cd-ului (d:, e: cum il ai tu) si acolo gasesti imaginea de xp in format exe.

Asa am eu imaginile la munca, pentru fiecare model de calculator in parte.

vlad04.03.2009 20:16
complicat. Pot sa-ti dau un sfat:

Cauta un un boot de 98 (dos) si o imagine de xp self arhive. Adica bootezi dupa cd, te baga in dos, selectezi drive-ul cd-ului (d:, e: cum il ai tu) si acolo gasesti imaginea de xp in format exe.

Asa am eu imaginile la munca, pentru fiecare model de calculator in parte.

Problema este ca eu nu pot sa bootez dupa nimic.As incerca cu o discheta.Dar am nevoie de una pt vista.

Cred ca booteaza in ordinea stabilita de bios.Nu pot alege eu ordinea.Si am

1.hard drive

2.removable device

3.cd-rom drive

4. network boot

Am PhoenixBIOS

Fratilor trebuie neaparat sa scap de Vista.N-am drivere nici pentru placa audio.Ce pana mea fac?

Sugestii ,va rog!

bodanelu05.03.2009 06:10

vezi ca ai o tasta pentru a alege ordinea de bootare: F10-F11-F12 nu stiu exact care. Difera de la brand la brand.

RobYnho05.03.2009 16:28

Ma poate ajuta cineva cu o problema minora? :P Am internet explorer de la windows, insa mi'am instalat mozilla. Stie cineva cum pot face ca Mozilla sa fie primar si cand intru pe vreun link, sa mi se deschide cu Mozilla si nu cu IE ? Ms. :)

vlad05.03.2009 16:36
vezi ca ai o tasta pentru a alege ordinea de bootare: F10-F11-F12 nu stiu exact care. Difera de la brand la brand.

Am rezolvat in cele din urma ,dupa multe ore pierdute.

Am reusit sa formatez C-ul (dupa ce am citit zeci de posturi pe net ) si sa instalez alt sistem de operare.Naspa ca m-am chinuit cu XP cu SP3 integrat si nu a mers. Cred ca era cd-ul de vina.Am recurs in cele din urma la XP cu SP2

Mersi mult.

Ma poate ajuta cineva cu o problema minora? :P Am internet explorer de la windows, insa mi'am instalat mozilla. Stie cineva cum pot face ca Mozilla sa fie primar si cand intru pe vreun link, sa mi se deschide cu Mozilla si nu cu IE ? Ms. :)

intra in Add/Remove Programs -> Set program Access and defaults, apoi alegi Custom, selectezi Vulpea de Foc ca browser implicit si IE e istorie. Nu se vor mai lansa decat la acele programe inteligente la care cand dai clic pe un link in ele, lanseaza link-ul cu IE indiferent de browserul implicit

RobYnho05.03.2009 16:50

Multumesc frumos ! Am reusit ! :)

danimarcu06.03.2009 21:10

Am o problema.Acum cateva zile a inceput sa-mi bazaie calculatorul de zici ca-i o musca inauntru.De fapt,mai de graba un bondar...

O fi de la ventilator?Ce as putea face?Calculatorul e nou,abia are 2 luni.Daca-l duc la magazin mi-l tine acolo vreo cateva zile si nu vreau sa ma lipsesc de el.Daca m-ar putea ajuta cineva,multumesc anticipat. :worthy:

Adrian06.03.2009 21:12

Danimarcu

Uita-te in spate la sursa. De obicei ventilatorul ala de la racire face asa. Sufla in palete ca poate e o mica "aritmie" de-a lui.

Sau loveste usor acolo. Daca nu se rezolva...du-te la "doctor" cu el :D

«1181920212258»