@Lari,
ms
Incerc sa ma inregistrez din nou.
Dar eu nu inteleg ceva.Aveam adresa de mail pe rol.ro.Si am primite niste mailuri pe acea adresa .Inainte o accesam usor.
Acum de ce a disparut serviciul de e-mail?
Ps www.mail.rol.ro nu mai merge
@vlad75
Habar n-am. Dar nu ma mira. Am avut si eu o adresa de e-mail pe netpost.ro si la un moment dat, brusc, n-am mai putut s-o accesez. A durat cateva luni. La un moment dat, mi-a dat prin "creere" sa accesez din nou site-ul si am vazut un anunt mare de tot, ceva de genul ca au ars, intr-un incendiu, toate serverele si ca totul a fost pierdut.
Cine stie ce s-o fi intamplat si la astia...
Gargara. Astia au serverele gazduite in datecentere (sisteme de alarma, senzori de fum etc). Nu le-a mai convenit sa il tina si deoarece era un serviciu moca i-a durut la basca.
stiu ca nu e legat de calculator dar ma poate ajuta si pe mine cineva cu un rezumat la opera "Mara" de Ioan Slavici ?
search pe google
rezumat mara
cel mai usor de gasit
tocmai am sters niste poze pe care nu trebuia sa le sterg . Vreau un program pt a le recupera . Care stiti vreunul ?
Dragoshele te iubesc !
de la o perioada imi merge mai greu calculatorul .. imi intra greu in My Computer, ii ia cam 10 secunde pana intra, doar daca dau click dreapta si Explore intra repede, mai sacadeaza si imi intra mai greu in unele pagini web..
am 2 GB RAM si cam 700 GB memorie .. Ar trebui sa reinstalez windowsu? Cand am cumparat calculatorul (acum un an) nu avea nimic ..
Si inca ceva .. as vrea sa imi mai cumpar 1 TB hard disk extern ... ar merge mai greu calculatorul daca as avea si asta ? Si cam cat costa si care imi recomandati .. Multumesc mult!
daca de cand ai cumparat calculatoru nu ai reinstatalat niciodata windousu e de la virusi.
nu cred ca va merge mai greu calculatoru DA COSTA BAAAA
mai mult de 4-5 milioane?
Si unde gasesc un tutorial ff bun pt instalarea windowsului ?
:blush:
In posturile tale de pe prima pagina ![]()
Si uite inca ceva http://news.softpedia.com/news/Instalarea-...-ro-16672.shtml
vreo 7 milioane..
ma poate ajuta si pe mine cineva sa fac melodii cu fruity loops sau daca exista cu alt program;sau sa ma ajutati cu un virtual dj bun ca ala stiu macar sa-l folosesc :laugh:
ma poate ajuta si pe mine cineva sa fac melodii cu fruity loops sau daca exista cu alt program;sau sa ma ajutati cu un virtual dj bun ca ala stiu macar sa-l folosesc :laugh:
Exista cu-Base...
Exista cumva romanii, cu Visual Basic instalat pe calculator?
imi puteti spune cum se numeste hartia aia speciala pentru printarea pozelor digitale ?
Am un aparat digital sony si vreau sa scot unele poze pe hartie .. speciala ca si pozele alea cu aparatu' vechi .. si unde le gasesc .. si cam cat costa :tongue:
Se numeste "hârtie matã" si costa intre 30.00 si 50.00 LEI NOI
pai poti gasit in magazine de electronice ![]()
@ dragoshelul, mersi mult
@ cine lucreaza la o companie de telefonie mobila si imi poate spune cand apare in magazine Sony Ericcson w705 ?
Am nevoie de o placa video pe PCI.Anybody?
am o problema ... am multe piese in calculator care sunt de 2,3 ori .. si ocupa mult loc .. exista ceva program care sa elimine clonele si sa ramana doar o piesa ? si cum se numeste ..
multumesc
piese? adica ai doua placi video?
sau melodii?
Pese. Ca in expresia "mama, ce pesa-i asta!".
melodii
erau niste tool-uri pe net care scoteau duplicate-urile. Si mi se pare ca e si un player care face asta. Nu mai stiu unde am citit despre el. Si acum chiar nu`mi amintesc cum se numeste.