etapa 25
ady_adinho 2-4 niculaeflorinel
etapa 25
ady_adinho 2-4 niculaeflorinel
minunata tactica lui emporio ... 8-2-1 ... am dominat categoric dar autobaza si norocul au fost de partea lui x(
Recunosc cã ai dominat categoric "mijlocul terenului" dar lui Wiese nu i-ai pus cine știe ce probleme...
klaus ma dezamagesti .. o sa te urechez ..ai cam multe infrangeri si fifa se joaca pe goluri ..
Etapa 26
mihai1411 v laurentiu_state,cer amanare in caz ca nu jucam
Etapa 26
niculaeflorinel v f1or_cs 1-2
Adversar cu mult fair-play,s-a jucat intr-un ritm nebun,ocazii de ambele porti,dar Dumnezeu a apasat butoanele si in min 90,Cambiaso a inscris ![]()
Va anunt cu parere de rau, ca la sfarsitul acestui sezon, voi inceta sa mai activez ca jucator in Divizia A - supervizor Divizia B, din diferite motive. ( inca nu este o decizie finala )
Voi lua o decizie mai exacta, la finele acestui sezon. Asta ca sa nu bulversez toate activitatile, cat si desfasurarea diviziei B.
Repet, nu este o decizie finala.
Si cand vine aia finala ? ![]()
Ar fi pacat... Roby s-a ocupat excelent de Divizia B. Am avut clasament dupa fiecare etapa. A stapanit foarte bine. Sper sa se razgandeasca. Scuze de off topic.
Stiu ca vreti sa scapati cat mai repede de mine, dar decizia finala o voi lua dupa acest sezon. ( s'au ivit ceva probleme ) NU vreau sa ma retrag acum, pentru ca totul este "trecator" si pot reveni asupra "tentativei de retragere".
etapa 27
ady_adinho- mihainho86 3-1..abea astept un sezon in B cu joga bonito si fara qw
ma fac io mare si scap de Liverpool ![]()
:-h
mi-a facut placere sa joc cu voi, bafta in continuare!
stiu si cine a facut sesizarea... dar o sa las identitatea lui ascunsa
Cu atat mai bine, un lucru in plus aflat e un pas inainte ![]()
da, hai sa afli si tu ceva, chiar daca nu te mai incalzeste cu nimic, sa stii ca azi m-am inscris, nu jucam de mai mult timp
Art. 15. pct. c) Exclusivitate
FcSteaua.Ro isi rezerva dreptul de a selectiona la inscrieri/testari persoane care nu activeaza, la momentul respectiv, in vreun alt campionat de fifa online. Daca pe parcursul campionatului vor exista dovezi ca un user este inscris/acceptat in alte competitii de gen, va fi exclus imediat din comunitatea virtuala FcSteaua-FIFA.
Asta inseamna ca toate meciurile lui vor fi omologate cu 0-3 ?
Nu, le lasam asa ca sa ii pastram vie amintirea !
Etapa 25 : klaus_e89 3 - 0 mihainho_86 ... 3 goluri 3 puncte :X
Etapa 26
mihai1411 v laurentiu_state 7-2,bezmetiqu te astept ![]()
Ce victime atrage o regula facuta sa nu mai joace God pe FcSteaua.Ro ![]()
Etape ?
Etape noi. Clasament zilele astea.