,,Adevarul trebuie rostit, uneori, in gluma".
(Misak Metarent-filozof armean)
Cu cât cunosc mai bine oamenii, cu atât iubesc mai mult câinii.
Adolf Hitler
,,E bine ca atunci cand cineva ne imbratiseaza sa ne gandim si la momentul cand ne va palmui".
(J.Renard)
Nu de aripi are nevoie spiritul omenesc, spune Bacon, ci de plumb. Cu prea mare usurinta se avanta in cele mai inalte abstractiuni pierzand orice contact cu omenescul si realitatea."
,,Gandirea este munca inteligentei,visarea e voluptatea ei".
(V. Hugo)
Sunt milioane de insi care tanjesc dupa nemurire, dar care nu stiu ce sa faca intr-o dupa-amiaza de duminica ploioasa.
Legile lui Murphy
"ADEVARUL NU INSULTA, CI SERVESTE DUSURI RECI PROSTIEI CALDE"
Succesul se pare ca este in mare parte dat de capacitatea de a continua atunci cand ceilalti abandoneaza.
William Feather
Omul are iluzia ca vorbeste cu lumea întreaga la calculator. El e de fapt singur (Octavian Paler)
,,Prieteniile conditionate de suferinte comune sunt cele mai gingase si mai rezistente".
(T.Arghezi)
,,Adesea cele mai cumplite otravuri ies din cele mai frumoase flori".
(Melkon Kepapcian)
,,Mandria altora cu tine e semnul legitimitatii mandriei tale".
(Epicur)
"We are trying to investigate the future with the tools of the past. "
,,E o mare nebunie sa vrei sa fii singurul intelept".
(La Rochefoucauld)
Intamplarile hazlii li se intampla doar celor care stiu sa le povesteasca.
Paul Auster (n. 3 februarie 1947, Newark, New Jersey, SUA) este un eseist, poet, prozator, scenarist și traducãtor american, unul dintre reprezentanții postmodernismului.
,,Pentru orice rau exista doua lucruri: timpul si tacerea".
(Al.Dumas-tatal)
Nu spune niciodata "nu se poate", ci incepe cu "sa vedem".
Nicolae Iorga
,,Nu exista pe lume decat un singur lucru mai rau decat sa se vorbeasca pe seama ta de rau, si anume acela de a nu se vorbi deloc despre tine".
O.WILDE
Odata l-am rugat pe Dumnezeu sa-mi dea o femeie si el mi-a dat o palma peste ceafa . (Ionut Caragea)
,,Exista oameni care n-au morala decat din bucati,dar aceasta este o stofa din care nu-ti faci haine".
(J.Jaubert)
,,Un mare defect sa te inchipui mai mult decat esti si sa te pretuiesti mai putin decat valorezi".
(J.W.Goethe)
,,Legile nu sunt libertate insasi,ci doar granitele ei".
(H. Heine)
,,Spre deosebire de animale,omul isi conserva specia si pe cale fiziologica,dar si morala,aceste principii fiind in multe privinte chiar ostile"
(G. Calinescu)