Se potrivește foarte bine zilele astea :
ca bãrbat sã-ți faci datoria, și sã nu uiți niciodatã cã ești român
Liviu Rebreanu
Se potrivește foarte bine zilele astea :
ca bãrbat sã-ți faci datoria, și sã nu uiți niciodatã cã ești român
Liviu Rebreanu
,,Oricat am fii de invatati prin stiinta altora, intelepti nu putem fii decat pe seama intelepciunii noastre".
(Montaigne)
Traieste ca si cum maine ai murii
Invata ca si cum a traii pentru todeauna
Mahatma Ghandi
,,Pentru durerea ta, stai singur, la bucurie cheama si pe altii:numai asa vei avea prieteni nefatarnici".
(N.Iorga)
"Doar doua lucruri sunt infinite: Universul si prostia omeneasca. Si nu sunt sigur in legatura cu primul."
Albert Einstein
"Prietenia e o nava destul de mare pentru a duce doi insi pe vreme frumoasa, dar numai unul cand e vreme rea."
Ambrose Bierce
,,Daca saracia este mama faradelegilor,intunericul mintii le este tata".
(La Bruyere)
,,Succesul este procesul ce naste victoria.Nu implora succesul ori victoria ci,impune-ti munca.Ea ti le va aduce sigur.Succesul vine din munca,tupeul din lipsa ei".
(M. Voiculescu)
,,Infinit mai puternice decat ratiunea si stiinta sunt ignoranta si nebunia".
(Anatole France)
"Daca n-ai bani mirosi a prost,daca ai bani mirosi a mine" -Gigi
Grea alegere!
baaa, cica te-au facut astia moderator...
macar o bere, frate... :laugh:
(Azzido catre axl)
'escule, vad ca ai uitat ca "porc" este complimentul suprem pe care ti-l adresez ...
(dee)
))))))))
,,Cand ne dam seama ca nu avem prin ce merita stima cuiva,ajungem aproape sa-l uram".
(Vauvenargues)
Plesan... Plesan? De unde stiu eu numele asta?... Cred ca fac o confuzie. Ma scuzati. Mi s-a parut ca stiu numele asta...
(Vlad75)
Eu sunt mic,Tu fa-ma mare
Eu sun slab,Tu fa-ma tare
si pe forum ma insoteste
si cu ban ma rasplateste!
O intrebare retorica:"oare voi lua ban??"
Rugaciunea de zi pentru moderatorii fcSteaua.ro!
Virgil
(Memento mori)
Pentru atata? Nu. Dimpotriva, daca ar exista si o gazeta de perete sau ceva in genul, ai figura in mod sigur acolo. ![]()
,,,Doar daca ai invatat sa asculti,te vei pricepe sa comanzi"!
( Solon)
Daca mai zice unul sa punem bani si sa cumparam echipa sar de la etaj.
andyro (Sep 26 2007, 11:54 PM)
)))))))))))))))))
Nu e mare alinare
Sa scrii Steaua cu s mare
Ajunge doar cu un s mic
In suflet Steaua sa o ai un pic....!
Se schimba ora? deja? ce bineeeeeeeeeeeee. de asta primavara astept sa dorm mai mult =))))))))))
(carminastan)
Eu zic ca a venit timpul sa nu ne mai cacam pe noi in meciurile cu echipele de duzina. Daca avem valoare de campioni tre sa ii batem fara discutii, indiferent cat se vor chinui sa traga de timp sau sa distruga jocul. Daca nu bati pe FC Arges degeaba ai batut in Groapa (unde am intalnit de fapt o candidata serioasa la retrogradare, sa fim seriosi).
Hai baieti! Tot inainte!
(George Stan, Sep 9 2004)
"Nu va puteti da seama ,inca, de ceea ce va las eu."
Constantin Brancusi
Iata-l pe vajnicul andyro cum se intoarce el si ne invata pe noi ce e ala server optimizat pentru mii de accesari zilnice, cum ne expune el munca tovarasilor care zi si noapte nu mai prididesc in a bana si avertiza userii astia rai si cum ne trimite el frumos pe toti la colt sa ne facem site-ul nostru.
Baiatu' vezi ca nea Jiji are nevoie de oameni din astia ca tine asa cu initiativa. Fugi sa vezi ce posturi sunt pe la PNG ca promiti, ai talent.
(Miaus, 22 iulie 2007)
)))))))))))
''A fost primul meci la care am avut multe milioane de suporteri"
(Dan Petrescu)
"Banel Nicolita este un jucator muncitor , dar echipa nationala nu e santier"
Cornel Dinu ![]()