Si stiu, sunt enervant rau ... nu mai dati cu tastaturile de pereti cand cititi ce scriu eu... ca apoi ma dati in judecata si ma puneti sa vi le platesc ![]()
(duffyduck, Jul 8 2007)
Si stiu, sunt enervant rau ... nu mai dati cu tastaturile de pereti cand cititi ce scriu eu... ca apoi ma dati in judecata si ma puneti sa vi le platesc ![]()
(duffyduck, Jul 8 2007)
,,Orice om are dreptul sa-si riste viata pentru a si-o pastra".
(J.J. Rousseau)
Doar cateva cuvinte fraiere. Ai ramas acelasi tembel batran si ranchiunos. Doua parale nu dau pe ce ai scris la adresa mea. Hai, instiinteaza-ti repede prietenii, in stiulul propriu voua. Ma lasa rece (la figurat) tot ce ai scris la adresa mea.
Sa ti-o trag, fiindca nu ai stiut sa apreciezi un mesaj prietenos. Direct in barba. ![]()
(Virgil, Feb 20 2008)
P.S.: Fara suparare moshule, dar ai zis-o asa de bine ... ![]()
@ radutheodor alias duffyduck
Am citit citatul selectat de tine si m-am amuzat. Esti brilliant omule.
)
Nu il vad pe reddog....Unde e??? Imi lipsesc comentariile lui... E un baiat simpatic... Cine e pe primul loc? Steaua eeeee, Steaua eeeeeee!!!!
(sorin_777, 1 noiembrie 2004)
Pentru oamenii carora pamantul nu le mai ofera nimic,s-a inventat cerul".
(H.Heine)
You can't say civilization isn't advancing: in every war they kill you in a new way. - Will Rogers
Admin, fa ceva cu rangul ala, ca nu mi se potriveste de nici o culoare. Cum adica "stelist infocat"...???????????? Imi iau glanda, jur, daca nu imi schimbi rangul. Nu stiu, fa-ma mai bine loser!
(reddog, Oct 31 2004)
,,Sa ne dam silinta sa nu suparam pe nimeni si sa-i avem pe toti prieteni e greu.Ede ajuns sa nu avem dusmani".
(Seneca)
"M*** Dinamo" primeste avetisment pentru... nick-name.
Motivatie: aceste chestii nu se fac in public, ci in particoler.
(Gica Chioru, pe vremea cand era moderator/ Jan 31 2006, 05:39 PM)
)))))))))))))
"Academia Becali" - cele mai clare antonime dintre toate limbile pamantului....
Tupac Amaru, pe data de 22 noiembrie 2008, la materialul despre inaugurarea Academiei de Fotbal din Ghencea.
Deja am fumat un pachet de tigari in ultimele 5 ore. Si mai sunt 4 ore si apoi meciul. Cred ca imi mai trebuie vreo doua pachete.
(forever_STEAUA - Mar 16 2006, 08:21 PM)
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that." Bill Shankly
,,Spiritele mediocre osandesc tot ceea ce le depaseste inteligenta".
(La Rochefoucauld)
"If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later." Bob Paisley
"Cel mai important lucru este cã am câștigat cele trei puncte"
Fundașul lui Chelsea, Wayne Bridge, dupã victoria din finala "Carling Cup", în fața celor de la Arsenal, din 2007
Sunteti toti niste tampiti, in frunte cu mine!
(axl - intr-o clipa de sinceritate, pe topicul Lua-te-as la misto/Sep 16 2008, 08:20 PM)
Deseori ma citez. Da sare si piper conversatiei.
Nu merit acest premiu. Dar am artrita, si nici asta nu meritam.
Hai noroace. Man, nu incepe si tu cu polemica "care e sau care nu e stelist"...
... Nu trebuie sa ma intelegi gresit, eu sunt mahnit cand scriu aceste randuri...
Noroc,
Catalin
P.S. Critica sa stii ca nu strica, iar a fi suporter nu inseamna sa scrii doar de bine. Important este ca sa fie ceva constructiv si mai conteaza si ce simti.
(Il Soldatino - 11-07-2008 - 16:18
"Ucide-mi toți demonii și ar putea sã-mi moarã și îngerii mei."
Louis Pasteur
sau .... N-am bani de motorina. de Joga Bonito
Lasa tata ca iti sunt dator cu un post sters din greseala si-n viteza......i-a tu ban ca ti-l scot eu ( doar unul...mai departe nu ma bag ) ![]()
(Fane - moderator, catre Vlad75/ Nov 18 2008, 09:44 PM)
))))))))
"Anybody who plays for me should be a bad loser." Graeme Souness
"Lumea e plinã de minuni, iar pescuitul este una dintre ele."
Anonim
Pentru oamenii carora pamantul nu le mai ofera nimic,s-a inventat cerul".
(H.Heine)
ªtii care e varianta în germanã?
"Eu, dac-as fi fost in locul galeriei, ma duceam la vestiare si-i incingeam, tata."
Tata, dupa meciul de acum 2 seri.