FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Un citat pe zi

«110111213»
Virgil10.12.2008 06:24

Luați-mi Steaua, luați-mi tot! M-am nãscut în pielea goalã.

(Gigi Becali)

:))))))))))))

JDERUL10.12.2008 08:10

,,Singur,omul este ceva imperfect;ii trebuie un al doi-lea ca sa fie fericit".

(Blaise Pascal)

JDERUL16.12.2008 08:27

,,Prietenul sigur il cunosti in imprejurati nesigure".

( Cicero)

fredysteaua16.12.2008 15:10

"la bulanu meu si daca nu ma convoaca dau gol"

C.Raducanu

JDERUL17.12.2008 08:08

,,Razbunarea este intotdeauna placerea unui suflet mic,slab si fara vlaga".

(Juvenal)

fredysteaua17.12.2008 17:16

"Da...e o sanse..."

Raspunsul lui C. Raducanu la intrebarea "Crezi ca mai ai sanse la un loc in nationala?"

Azzido12.01.2009 21:29

Un anonim:

…niste oameni banali, comuni, care va duceti viata intre niste parametri ai unei vieti cica "normale". Voi reprezentati tehnologia unui nou "tip de individ", care munceste pentru credite, care are NUMAI bucurii legate de situatia sociala, care traieste "dupa standarde", pe care parintii nu l-au invatat ca fericirea mai inseamna si sa vii beat acasa cand oamenii pleaca la munca, sa te bati pentru o cauza, sa urli si sa **** sistemul, sa rupi rutina, sa simti ca TRAIESTI, ****.

Sunteti oameni care nu puteti imbina vizionarea un documentar la Institutul Ceh cu o bere la scara cu baietii si cu bucuria ENORMA a echipei favorite care conduce cu 1-0.

Nu ii intelegeti pe cei care se imbraca in costum ca trebuie sa traiasca, dar cand ajung acasa isi trag pe ei pantalonii largi, hanoracul si fularul frumos colorat si fug la meci. Fug sa cante, sa iubeasca, sa urasca, sa faca atmosfera, sa sufere. Ei nu se bat cu jandarmii, cu stewarzii, cu politia pentru ca sunt dementi CI PENTRU CA LE ESTE VIOLATA LIBERTATEA.

Voua, cei care postati astfel de comentarii si altora ca voi, MAI DATI-VA-N **** NOASTRA!

Virgil13.01.2009 09:24

Misto citatul din "anonim". Mai ales incheierea. Un superb moment de libera exprimare. Strigat cu naduf. MAI DATI-VA-N **** NOASTRA! Magnific. Mai multi posesori, un singur obiect posedat.

Azzido05.06.2009 04:31
va salut pe toti , dupa o perioada de absenta ! perioada care se dorea a fi pe termen nelimitat , pana la aparitia anuntului AISS , in legatura cu acest miting de protest ! felicit cu aceasta ocazie , organizatia suporterilor stelisti , pentru hotararea de a face acest prim pas , extrem de important , in vederea recuperarii fizice si morale a clubului nostru de suflet Steaua Bucuresti !

celor indecisi ia a participa sau nu la acest protest , nu le pot spune dacat atat : oricine poate participa la un meci de fotbal , acasa sau in deplasare ; oricine poate canta pentru a-si incuraja favoritii ; oricine poate huidui jucatorii lipsiti (sau nu ) de talent , si un patron certat cu orice e legat de minimul bun simt !

dar nu oricine are sansa de a-si salva clubul de la dezastru , de a salva o istorie tarata prin noroaie , de a-si reaseza idolii pe soclurile pe care singuri le-au abandonat , si de a le reda stralucirea de odinioara ! ei bine , noi , STELISTII , indiferent de varsta , sex , preferinte politice , cartier , oras , avem aceasta ocazie ! de a rescrie istoria clubului , din postura de suporteri , pentru prima oara in istoria Romaniei sportive ! este un examen de vointa pe care nu avem voie sa-l pierdem , este examenul nostru de SUPERIORITATE !

EU VREAU SA-L DAU , SI SA-L IAU , ALATURI DE CAT MAI MULTI DINTRE VOI , DE ACEEA VOI FI PREZENT , NECONDITIONAT , SAMBATA , LA LOCUL STABILIT !

David^05.06.2009 08:49

Parerile exprimate pe fcsteaua.ro sunt personale si nu reflecta neaparat punctul de vedere al AISS.

andyro

:laugh: O maxima pe care numai andyro putea s-o lanseze. Bravo, dar "parerile personale" cu "nu reflecta neaparat punctul de vedere al AIIS" se bat cap in cap. Cine crezi ca se duce cu gandul ca parerile tale ar fi ale asociatiei? Doamne, ce grandoman. Te pomenesti ca tu singur oi fi AISS-ul. Sau unicul ideolog.

Citatul suna foarte arogant, in concordanta deplina cu caracterul de, al lui andyro. :laugh:

STELIST 8609.12.2009 19:45

un fleac...m-au ciuruit-nicolaescu

red&blue_boy09.12.2009 20:19
un fleac...m-au ciuruit-nicolaescu

mai nou Basescu zice asta...

Kellerman09.12.2009 20:22

mai nou stuttgard zice asta...

sabin130710.12.2009 21:34

Nu te baga in laturi ca te mananca porcii.

STELIST 8619.01.2010 19:29

Da ce ****boz faceti aici?-Spike!

Ronnie20.01.2010 12:14

Si asta ti se pare tie a fi o vorba sau o idee memorabila?

Bodanel20.01.2010 12:18

I am the punishment of God...If you had not committed great sins, God would not have sent a punishment like me upon you. Gingis Han

Stanici20.01.2010 12:51
I am the punishment of God...If you had not committed great sins, God would not have sent a punishment like me upon you. Gingis Han

Ala credea in Dumnezeu?

Fane20.01.2010 13:17

"Am facut parte dintr-o Romanie de trei ori mai mare decat Dacia, si "vicisitudinile istoriei" au sfaramat-o definitiv; o mană de Macedoneni trebuie să platească si astazi, cu lacrimi si sange, nenorocul de a se fi nascut Romani. Toată lumea e de acord că Dacii se aflau asezati pe pamantul nostru cu cel putin o mie de ani inainte de Christos, si cu toate acestea am fost singurul popor european caruia i s-a contestat dreptul de a stapani tara pe care au locuit-o mosii si stramosii lui." (Mircea Eliade)

MikStelista20.01.2010 13:56

"Cei mai mediocri dintre barbati se simt ca niste semizei atunci cand se compara cu femeile."

Simone de Beauvoir

Lari16.02.2010 01:12

"Bugetul trebuie echilibrat, Tezaurul trebuie reaprovizionat, datoria

publica trebuie micsorata, aroganta functionarilor publici trebuie

moderata si controlata, si ajutorul dat altor tari trebuie eliminat

pentru ca Roma sa nu dea faliment. Oamenii trebuie sa invete din nou

sa munceasca in loc sa traiasca pe spinarea statului."

( Cicero , anul 55 inainte de Cristos)

steaua_radu12.08.2010 23:49

As prefera sa fiu un las decat un om curajos pentru ca ranesti oamenii atunci cand esti curajos

blindica18.08.2010 21:17

Una care nu-i din carti :

''Daca oamenii sunt caini cand e vorba de ce-i al lor

Mare atentie , nu cumva sa ramai dator''

''Fii pregatit''(piesa), Parazitii (autorii), Confort 3 (albumul)

Sunt doua versuri care m-au motivat mereu.Mesajul din versurile piesei are menirea sa te pregateasca,de-a dreptul.Banuiesc ca stiati piesa,dar nu remarcasem eu topicul acesta.

hooltras10.09.2010 14:59

"Fiecare om are dreptul sa bea un pahar, dupa ce bea un pahar devine alt om" :))

Harald17.10.2010 16:07

prietenii vin si pleaca, dusmanii se acumuleaza

(Murphy)

«110111213»