E fotbalist in pana mea. E platit cu sute de euro pe ora sa joace fotbal nu sa faca fite.
E fotbalist in pana mea. E platit cu sute de euro pe ora sa joace fotbal nu sa faca fite.
Fedora, cand Banel a batut doua lovituri libere fix in zidul format din Torje toata lumea i-a sarit in cap ca n-are abeceul fotbalistic.Cand Dayro tufe aiurea doua cornere si-apoi bate un out ca sora-mea pai lasa-ma si pe mine sa ma oftic.
Vis-a-vis de cele doua faze cand a batut Dayro corner, am fost foarte atent la papagalul ala de la Brasov si statea la jumatatea distantei regulamentare, in ambele cazuri.
Si era invizibil?
Si era invizibil?
Pentru arbitru da, a fost invizibil. Daca ai ocazia sa vezi din nou fazele, o sa observi ca este practic imposibil sa nu fi blocat la cum s-a napustit jucatorul brasovean din 3 metri.
Mai, pe mine m-a dezamagit Dayro ieri. N-o juca pe postul lui da' m-a enervat teribil.
Mai, pe mine m-a dezamagit Dayro ieri. N-o juca pe postul lui da' m-a enervat teribil.
Ai tu ce ai cu el
Si pe mine m-a enervat dar nu mai mult decat restul jucatorilor. Pe mine de exemplu cel mai mult ma enerveaza P.Marin care ne mananca meci de meci si toata lumea il lauda. ![]()
Fedora, cand Banel a batut doua lovituri libere fix in zidul format din Torje toata lumea i-a sarit in cap ca n-are abeceul fotbalistic.Cand Dayro tufe aiurea doua cornere si-apoi bate un out ca sora-mea pai lasa-ma si pe mine sa ma oftic.
Daca ai lovitura libera,corner sau faza fixa in ultimul minut si ai nevoie de gol...e bine sa nu bata Banel...sigur mingea nu va trece de primul om.Sunt sigur ca englezii ar fi inventat si asa ceva la pariuri.
io daca as fi in locul lui Laca pe Banel nu las mai lasa sa deie el,iar despre Dayro trebuia introdus din prima repriza si poate in a doua is revenea ![]()
In sfarsit l-am vazut pe Dayro asa cum il credeam de la bun inceput.s-a batut, a alergat, a facut si crampe la urma. Bravo , tot asa !
Cine marca golurile din lovitura libera ???? Cine dadea goluri ca Ronaldinho ,exista si un video cu goluri lafel ! Cine era decarul nostru ??? Cine era golgheterul nostru ? pentru toate astea va dau un raspuns : Nicolae Dica vreau sa se intoarca !!! !!! !!! ![]()
![]()
![]()
In sfarsit l-am vazut pe Dayro asa cum il credeam de la bun inceput.s-a batut, a alergat, a facut si crampe la urma. Bravo , tot asa !
Si in afara de crampe ce-a mai facut?
bun...a dat gol, dar daca in poarta CFR-ului era un portar adevarat scotea sutul ala cu ochii inchisi..
Pe blogul lui Vochin gasiti cifrele lui Dayro din meciul cu CFR.. si eventual puteti sa cititi si articolul, cu care sunt de acord 100%...
alex.. de acord cu tine.. ![]()
CUM PUTEM LUA LEGATURA CU Dica !!!??? ![]()
![]()
![]()
Plin de talent,dar si mai plin de lene.
CUM PUTEM LUA LEGATURA CU Dica !!!???![]()
pe mess, evident ![]()
balerina_cu_talent_dica10
Dayro ...nu l am vazut niciodata alergand cum trebuie....ori nu poate ...ori nu vrea
cat despre Dica....as da 20 ca Dayro ca sa vina inapoi .... ![]()
![]()
![]()
pe mess, evident![]()
Si de unde stim noi id lui Dica ???
Faci schimb de liste de messenger cu Zenga...
Gata cu offtopic-ul!
Aici vorbim despre Dayro!
Faci schimb de liste de messenger cu Zenga...
Gata cu offtopic-ul!
Aici vorbim despre Dayro!
Ai id-ul lui Dayro? :laugh: :laugh: :laugh:
printul_alerg_incet
=))
Sincer va zic jucator mai slab ca Dayro Moreno nu am vazut in viata mea nici macar la juniori.E o petarda si cu asta basta.
Nu a facut nimik notabil tot sezonul inafara de niste goluri din noroc si de partida tur cu Galatasaray,ca la retur a fost praf din 4 ocazii singur cu portarul nu a inscris nici una.Auzi tu il pune sa execute cornere si lovituri libere ca asa a zis Gigi habar n-are sa dea in minge.Cel mai bun executant dupa parerea mea ar fi in momentul asta Tiago Gomes si singurul jucator tehnic din lot parerea mea.
Dayro e irecuperabil , a fost mutat pe enspemii de posturi mai putin pe cel cu care era obisnuit nu . Ar fi bine pentru el sa plece ,ca altfel se va distruge de tot.
pleaca ba handicapatule!!!NU MERITI SA JOCI NICI LA BUZAU!!!
Eu daca il prind pe baiatul asta prin Mangalia il bat de se caca pe el.
Asta isi bate joc de noi.