FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dayro Moreno

«18910111217»
MoWeed19.05.2009 06:10

@Bodanel

Daca e asa de bun, cum se face ca a ratat vreo 6-7 lovituri libere in meciul cu spurcatii?

Ca atacant ar trebui sa poata lovi mingia din pozitii dificile si el nu e in stare sa dea o centrare buna de pe loc cand nu il ataca nimeni. Nu e in stare sa loveasca nici macar grupul de jucatori din careu.

Nu o juca el pe pozitia lui, dar nici indolenta de care da dovada pe teren nu e normala. Indiferent unde il pune antrenorul sa joace, nu e normal sa alergi pe teren ca la jogging....

Si una e sa pui niste atacanti in aparare, alta e sa pui un atacant pe pozitia de mijlocas ofensiv....

Bodanel19.05.2009 06:37

Atunci cand joci pe o pozitie care nu iti convine e normal sa nu te traga ata sa alegi. Nu spun ca lucrul acesta este corect dar daca esti un antrenor decent vezi ca jucatorul nu are tragere de inima si randament sa joace pe pozitia respectiva si atunci iei masuri. Lacatus nu a facut-o.

Joga Bonito19.05.2009 07:11
Mai Zapata. AM mai spus-o odata si o mai spun si pentru tine. Daca pui linia de fund Messi, Eto, Ronaldinho, Kaka eu dau 3 goluri pe meci si ii fac jaloane pe toti 4 de 5 ori in fiecare repriza.

hahahhahahaha

Bodanel19.05.2009 07:26

Amuzant dar foarte dureros adevarul.

Robinson Rufay Zapata19.05.2009 08:59

@Bodanel: Iti garantez eu ca Dayro nu e in stare sa dea gol nici in acel meci in care fundasi sunt Messi , Eto'o , Kaka si Ronaldinho. Pur si simplu nu vrea , nu ca nu poate.

Melku19.05.2009 09:30

@Zapata

Sunt mii de exemple cu jucatori mediocri dar cu antrenori foarte buni, gen Anorthosis cu Temuri Ketsbaia (tot l-a pomenit Adrian) care au facut din rahat bici. Ei bine, Lacatus a facut din bici rahat. Nu mai judeca asa emotional, nu poti sa spui ca Semedo a facut meciuri bune sau Lovin, sa fim seriosi. Semedo pana acum 2-3 meciuri nu reusea sa faca o preluare, a inceput sa miste si el putin cate putin. E vorba de forma si ai nostri duc lipsa de asa ceva. Ca Dayro este foarte afectat si se vede asta in jocul lui, accept, dar un antrenor valoros TREBUIE stie sa il aduca in forma si sa scoata ce e mai bun din el.

Robinson Rufay Zapata19.05.2009 11:15
@Zapata

Sunt mii de exemple cu jucatori mediocri dar cu antrenori foarte buni, gen Anorthosis cu Temuri Ketsbaia (tot l-a pomenit Adrian) care au facut din rahat bici. Ei bine, Lacatus a facut din bici rahat. Nu mai judeca asa emotional, nu poti sa spui ca Semedo a facut meciuri bune sau Lovin, sa fim seriosi. Semedo pana acum 2-3 meciuri nu reusea sa faca o preluare, a inceput sa miste si el putin cate putin. E vorba de forma si ai nostri duc lipsa de asa ceva. Ca Dayro este foarte afectat si se vede asta in jocul lui, accept, dar un antrenor valoros TREBUIE stie sa il aduca in forma si sa scoata ce e mai bun din el.

Si daca jucatorul pur si simplu nu vrea? Eu asa il vad pe Dayro , mai pe romaneste , un puturos.

Adrian19.05.2009 11:26

Da mah, aveti dreptate.

La Steaua sunt sau au fost tot timpul numai jucatori puturosi sub conducerea lui Lacatus.

Cu Lacatus, Dica a devenit din golgeter, puturos, Badea a devenit din golgeter, puturos, Dayro tot asa. Szekely, din cel mai bun mijlocas dreapta, a devenit un puturos. Stancu si Kapetanos erau si ei puturosi la inceput. De aia il prefera Lacatus pe Arthuro. Toja = puturos. Tiago = puturos. Ochirosii = puturos.

Doar Banel si Petre Marin nu erau puturosi. De aia erau titulari de drept indiferent de gafele facute.(Se aplica si in cazul lui Ogararu.)

Abel era un mare puturos. De aia il pupa aia in cur in Spania si se mandresc ca au dat lovitura cu transferul lui.

Cristocea era si el puturos. De aia nu juca desi era singurul mijlocas stanga din lot. Surdu e un mare puturos. De aia e golgeterul brasovului acum.

Lacatus a avut la echipa parte numai de puturosi. A fost ghinionist saracu'. El le-a cerut doar sa joace cum vrea el. El le-a cerut atacantilor sa joace mijlocasi. Doar atat. Diferente asa de mari intre cele 2 posturi nu sunt. Dar, daca jucatorii sunt puturosi...Ce sa ii faci?!

Robinson Rufay Zapata19.05.2009 11:32

@Adriane: Recunosc , a facut multe erori Laca , a facut cum a stiut el ca e bun. A dat gres. Dar un jucator care are valoare ar trebui sa joace pe orice post (de la mijloc in sus) , si din cate stiu Dayro a mai jucat si atacant si a facut un mare rahat. Ori cat ii luati apararea acestui jucator , eu raman la parerea ca el nu vrea sa joace , pur si simplu nu vrea. E un puturos.

Melku19.05.2009 12:04

Problema e mult prea complicata ca sa o judeci asa de simplist. Nu e vorba de post cat de indicatii si de ideea de joc, sistem etc. Poti sa il pui atacant, daca nu primeste baloane si nu este sustinut, degeaba e cel mai avansat jucator. Chiar mi se pare inutil sa te legi de un singur jucator intr-un sezon incredibil de prost, in care nimic si nimeni nu a mers bine. Tu ai parerea ta, o respect dar nu pot sa fiu de acord cu ea. Consider ca rolul antrenorului este mai important decat cel al vreunui jucator, pentru ca stai linistit, fara Ferguson nu stiu cat de bine mergea Cristiano Ronaldo, cu tot talentul lui cu tot. Uita-te ce a facut cu Rooney, reprofilat pe stanga, a facut ravagii. End of...offtopic :)

gio_stgloria19.05.2009 12:47

Are mult de muncit Dayro Moreno daca vrea sa-mi arate ca e un jucator bun. Mie mi-a lasat un gust amar, desi la un moment dat imi placea mult de el. Pentru moment cred ca dupa Toja e cel mai slab jucator al Stelei.

Ronnie19.05.2009 13:00

Cand ratezi cu poarta goala (vezi meciul tur cu Timisoara) atunci esti prostu' lumii. Si asta e Dayro.

Va intreb sincer, ce poti cere unui jucator care rateaza cu poarta goala?

MoWeed19.05.2009 13:13
El le-a cerut doar sa joace cum vrea el. El le-a cerut atacantilor sa joace mijlocasi. Doar atat. Diferente asa de mari intre cele 2 posturi nu sunt. Dar, daca jucatorii sunt puturosi...Ce sa ii faci?!

Adriane aici se discuta numai si numai despre Dayro.

Si faceam o comparatie cu ce a zis Bodanel. Una e sa pui in atacant in aparare, alta e sa-l pui la mijloc. Desi e logic ca va avea un randament scazut, totusi calitatile de atacant ar fi trebuit sa-l ajute catusi de putin si pe pozitia de mijlocas.

Macar un dribbling, un sut mai de Doamne-ajuta, o centrare tot trebuia sa fie in stare sa dea. In schimb, el se plimba pe teren...

Si cand ma gandesc cat de injurat era Dica anul trecut pe vremea asta. Acelasi Dica care a dat nenumarate goluri la Steaua, care a contribuit la acel sezon european excelent(apropo, in cazul lui Dica nimeni nu se plangea ca a fost reprofilat; el nu era playmaker ci al 2-lea atacant). Iar Dayro, desi nu a facut nimic pentru Steaua este menajat. Sictirul nu o sa-l suport niciodata, indiferent de numele jucatorului

Melku19.05.2009 13:20

@ MoWeed

Atunci ia atitudine si impotriva celorlaltor jucatori daca nu suporti sictirul. Sau latram ce ne canta presa?

MoWeed19.05.2009 13:40

Arata-mi o postare in care am laudat vreun jucator anul asta.

Cu 2-3 exceptii(Tiago, Kapetanos, Ochirosii-cat a jucat a dat mai multe centrari de calitate) toti au jucat in sictir. Indiferent cat de prost te aseaza antrenorul, cand te consideri jucator de CL n-ai voie sa faci egal cu Buzaul in conditiile in care saracii au facut 10 puncte tot sezonul.

Aici se discuta despre Dayro in particular nu despre tot lotul.

Eu nici nu mai accesez vreun site al ziarelor romanesti de sport asa ca nu am cum sa ma iau dupa ei....

KERATOCONUS19.05.2009 13:56

Eu m-am saturat pana peste cap de fitele metrosexualului! Dupa ce ca nu alearga si nu pune osul, mai greseste si pase, dandu-le adversarilor prilej sa scape pe contraatac. Nici macar limba romana n-a catadicsit s-o invete pentru a se integra mai repede in grupul jucatorilor romani. Daca nu-si schimba atitudinea, sa ne lase si sa se apuce de modeling, poate pe catwalk o sa aiba mai mult succes decat pe dreptunghiul verde.

MoWeed19.05.2009 14:00
Nici macar limba romana n-a catadicsit s-o invete pentru a se integra mai repede in grupul jucatorilor romani.

Asa este, sunt complet de acord cu tine. Dupa un an jumatate in Romania, ar fi fost cazul sa invete macar comunicarea de baza in limba romana. Acelasi lucru este valabil si pentru Toja.

Si nu era greu sa invete, dovada fiind ca un alt conational de-a lor(Zapata) vorbea destul de bine romaneste dupa nici un an petrecut la Steaua

Melku19.05.2009 14:00

Pai cum ai spus, toti au jucat in sictir dar postari sunt numai la Dayro, e scos tap ispasitor. O sa ajungem sa il invinuim si pentru situatia economica a Romaniei, doar a costat 2 milioane nu?

Eu nu cred ca nu stie sa se descurce cu coechipierii in romana. Care sunt dovezile ca nu a invatat? Prost sa fii si tot prinzi de la antrenamente.

MoWeed19.05.2009 14:05
Pai cum ai spus, toti au jucat in sictir dar postari sunt numai la Dayro, e scos tap ispasitor. O sa ajungem sa il invinuim si pentru situatia economica a Romaniei, doar a costat 2 milioane nu?

In nici un caz nu il scot eu tap ispasitor. Eu am raspuns celor care il apara pe Dayro. La fel o sa fac si in cazul lui Lovin, Banel, Semedo, Stancu, Ghionea, Goian, Ogararu, etc...

Daca mi-ai urmarit postarile pe forum stii pe cine consider principalul vinovat pentru situatia in care a ajuns Steaua. Daca patronul nu-l impunea si antrenorul il tinea in afara lotului 2-3 etape sa vezi cum alerga(de altfel, in returul sezonului trecut cand era rezerva a jucat cel mai bine de cand e la Steaua...)

Bodanel19.05.2009 14:09

Nici eu nu-l apar dar nici nu imi place sa fie maturat cu el pe jos cand nu e cazul. Jucatorul are calitati, are un sictir cat pentru tot ferentariul insa vina cea mai mare pentru situatia la Steaua o poarta altcineva.

Melku19.05.2009 14:09

Nu este vorba de apararea lui Dayro cat incercarea de a nu fi scos tap ispasitor, e absurd. Parca a jucat echipa numai el nu. Si daca il scotea in afara lotului 2-3 etape si cand il baga, ii dadea aceleasi indicatii falimentare in acelasi sistem falimentar? La ce bun? Eu cred ca este vorba de neputina (sub conducerea lui Lacatus), nu rea vointa.

Bodanel19.05.2009 14:38

Tare imi este frica ca o sa patim noi cu Dayro cum a patit Timisoara cu Essien.

Melku19.05.2009 14:42
Tare imi este frica ca o sa patim noi cu Dayro cum a patit Timisoara cu Essien.

Mergi prea departe :naughty:

Cel mult ca Rapeed cu Obi Mikel :)))

Robinson Rufay Zapata19.05.2009 16:03

Bai ce ati patit. Cine a zis ca generalizez (generalizam). Un pic mai atenti va rog. Suntem pe topicul lui Dayro...Dayro Moreno. OK. Sa termin discutia despre acest jucator sau ce o fi el.

1. A venit ca vedeta. Din cate imi aduc eu aminte el a venit la Steaua doar pentru a fi vazut de echipele mari din Europa. A crezut ca il vede de frumos ce-i , iar pe teren nu a facut mai nimic.

2. A ajuns in Romania. A ajuns , echipele mari nu l-au vazut , el nu a jucat si asa a ajuns sa fie un jucator mediocru. Un plimba lume pe teren. Atat si nimic mai mult.

3. A continuat in Romania. Si a continuat datorita lui jijel altfel el era de mult PA. Cazurile Neaga sau Cristocea sau multi altii nu au continuat si la el. Ca prin minune el e idolul patronului. Si se multumeste cu asta. Nu mai vrea la Real , Barca sau Manchester. Stie ca nu poate mai mult si se multumeste cu Steaua. Iar noi cum suntem romani , il mangaiem pe ceafa ca poate "invie". Pe Dica , cel care a dat atatea si atatea goluri l-ati injurat de a ajuns sa vrea sa se lase de fotbal desi el dadea goluri pentru Steaua. Chiar daca nu fugea (la fel ca si columbianul) , romanul mai reusea o centrare , o pasa , o executie personala , mai facea ceva. Acest jucator nu.

M-am contrat cu multa lume pentru el. I-am luat apararea sperand ca va deveni un mic Hagi sau Lacatus. A devenit un nimeni. Punct.

Bodanel19.05.2009 16:23

@Zapata

Ai mare dreptate atunci cand spui ca a ajuns un nimeni. Eu nu l-am injurat niciodata pe Dica

«18910111217»