ce rahat pishat
cand ii zice Gigi k ii reduce salariu la 120 iar pleaca
ce rahat pishat
cand ii zice Gigi k ii reduce salariu la 120 iar pleaca
Ar fi bine...
Stie Bergodi unde sa il puna sa joace bine ![]()
Da' 99% este imposibil!
Avem probleme la mijloc,si tot nu are loc.E prea bleg,e penibil!
Daca am avea o conducere cu coloana vertebrala, nu l-ar mai primi la echipa. Insa noi in momentul de fata, avem niste conducatori de c***t, care sunt dispusi sa faca compromisuri. Cred ca o sa-l reprimeasca in lot pe metrosexual. ![]()
park vad k il reprimeste si rupe gura targului =)))) cred k as rade 2 luni non stop
Sa ne lase cu talentele lui. Macar de ar fi jucat ceva pana acum...
N-are ce cauta la Steaua, nu trebuie sa stam dupa toanele oricarui jucator....
NU merita sa joace la Steaua.Sa mearga sa joace in Columbia.
Sa ne lase in pace Dayro!Dupa ce-a zis ca nu mai vrea sa auda de Steaua,acum ca nu si-a gasit echipa vrea inapoi.No,thanks!
Gigi Becali a stabilit conditiile in care Dayro Moreno se poate intoarce la Steaua!
"Dayro Moreno s-a intalnit azi cu Argaseala! I-am comunicat ca se poate intoarce la Steaua pe un salariu de 5000 de euro pe luna, dar la echipa a doua. Daca va avea evolutii bune acolo se va intoarce la prima echipa, dar pe un salariu de 10.000 de euro!"
intr-un fel imi pare bine ca l-au reprimit...mai ales ca din cate am inteles s-a accidentat Surdu...
intr-un fel imi pare bine ca l-au reprimit...mai ales ca din cate am inteles s-a accidentat Surdu...
Da, l-au reprimit, dar la echipa a 2 a. Am vazut azi interviul acordat de Dayro. Nu stie o boaba romaneste, nici macar numele clubului la care evolueaza nu-l pronunta corect. In loc de Steaua, zice Steua. ![]()
Daca ar da macar 30 de goluri pe sezon , n-ar conta ca nu stie romaneste sau ca nu stie sa pronunte numele celei mai titrate echipe din aceasta tara frumoasa .. dar asa .. numai aere si nici nu joaca nimic.
Tot cu romanii nostri vom face treaba buna anul acesta.Cel putin Surdu si Stancu mi-au dat incredere.
Daca ar da macar 30 de goluri pe sezon
![]()
deja Dayro nu mai are loc in primu 11....
oricum e trist sa nu sti macar sa pronunti "Steaua"
totusi nu e o echipa din arabia sau ma rog
oricum e trist sa nu sti macar sa pronunti "Steaua"
totusi nu e o echipa din arabia sau ma rog
de fapt aici nu e vorba ca nu suntem o echipa din arabia, ci de faptul ca Dayro nu este din Norvegia (mai stii cum ziceau cei de la Rosenborg atunci cand erau rugati de catre reporter sa repete dupa el numele echipei? ªtoia!). el face parte dintr-o tara latina, unde se vorbeste o limba poate cea mai apropiata de cea romana. asta este cel mai trist
unde pot vedea si eu interviul cu Dayro ?
dupa parerea mea , Dayro nu prea merita a doua sansa , e cu nasul mult prea sus ![]()
Si deja e pe lista UEFA. ![]()
Pai ce naiba,este un baiat serios,nu a lipsit niciun minut la antrenamentele din aceasta vara.
Si plus de asta,a marcat si 2 goluri in super-derby-ul cu FC Snagov,echipa cu renume in Europa.
Eu zic ca indeplineste conditiile,de ce nu ar fi pe lista?
Pai ce naiba,este un baiat serios,nu a lipsit niciun minut la antrenamentele din aceasta vara.
Ce face?
Ce face?
Banuiesc ca ti-ai dat seama ca nu vorbeam serios.
Dayro a revenit cu gol. prost sa fii, noroc sa ai...
doar gibonul il vede fotbalist pe putoarea asta...
nu e nici fotbalist dar eu zic ca si-a spalat pacatele la echipa a 2a...plm
in fine bravo lui ca a dat gol
Pe de-o parte ma bucur ca a revenit, pentru ca indiferent ce s-ar spune, omul asta e talentat. Nimeni n-o sa-i rapeasca talentul, dar pe de alta parte, faptul ca a dat gol l-ar putea transforma in jucatorul care era sezonul trecut. Sper doar sa nu i se urce faima la cap (oricum nu e cine stie ce, un gol cu Poli Iasi, dar in conditiile actuale...) si sa se considere vedeta.
"Lui Stoichita si Panduru poate nu le place felul meu de a fi, dar asa sunt eu. Stoichita e un antrenor bun, care vorbeste, iti spune lucrurile in fata. M-a invatat lucruri bune. Pe Gigi il stie toata lumea. Cu mine e un om bun, s-a purtat frumos, m-a ajutat si m-a iubit", a spus Dayro Moreno pentru Pro TV.
Referitor la o posibila despartire de Steaua, fotbalistul columbian sustine ca de aceasta data se va intoarce la timp daca nu-si va gasi echipa.
"Steaua are drepturile asupra mea. Sa vedem ce se intampla in vacanta si, daca apare ocazia sa plec, plec. Daca nu, ma intorc si-mi fac treaba", a adaugat Dayro.
Ma gandeam eu ca trebuie sa-i ofere Naomi favoruri sexuale ciobanului....