FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dayro Moreno

«1121314151617»
MoWeed26.02.2010 11:04

@Marius

De ce intorci povestea pe toate fetele fara sa recunosti ca, pana si un fundas ar trebui sa fie capabil sa dea o centrare de pe loc. Nu perfect, dar macar sa loveasca grupul de jucatori.

Faptul ca a fost lasat in continuare sa bata a fost o prostie, dar acum discutam despre capacitatile lui, nu despre prostiile facute de antrenorul de atunci.

Si hai da-o dracu, ca fundasii aia trebuie sa fie prosti de a trecut de ei asa lejer. Adica nu tu dublaj, au atacat ambii mingia si l-au si lasat sa treaca. Pai tu crezi ca in Europa apuca sa treaca el, chiar daca trecea mingia?

Maye26.02.2010 11:09
Si hai da-o dracu, ca fundasii aia trebuie sa fie prosti de a trecut de ei asa lejer. Adica nu tu dublaj, au atacat ambii mingia si l-au si lasat sa treaca. Pai tu crezi ca in Europa apuca sa treaca el, chiar daca trecea mingia?

Depinde de orientarea sexuala a FUNDasului.

zloty26.02.2010 13:28
A facut Naomi o faza si toata lumea sare.

Trece de aia ca prin branza ce plua mea.Stai sa vedem daca mai inscrie el asa.

In **** de treaba , ca goluri de astea dadeam si eu la judeteana si nu ma filma nimeni.

Nu e vorba ca a facut o faza , el a mai facut faze de genul asta si inainte sa vina la noi.Pai cand a venit in Ghencea avea 17 goluri in 18 meciuri, dadea goluri la nationala si a venit in Romania pe postul de mijlocas stanga.

Ronnie26.02.2010 14:31

E bun Dayro, al naibii de bun.

xDaJACKALx26.02.2010 18:07
A facut Naomi o faza si toata lumea sare.

Trece de aia ca prin branza ce plua mea.Stai sa vedem daca mai inscrie el asa.

In **** de treaba , ca goluri de astea dadeam si eu la judeteana si nu ma filma nimeni.

Copa Libertadores e un fel de Inter-Toto pentru Judeteana ta si Sao Paolo un pic mai slaba decat Foresta Malini

Maye26.02.2010 22:47
Copa Libertadores e un fel de Inter-Toto pentru Judeteana ta si Sao Paolo un pic mai slaba decat Foresta Malini

N-ai sesizat tenta postarii si nici nu ma chinui sa ti-o explic.Ard prea multe calorii.

Ronnie27.02.2010 05:47
uite bah si la asta, adica Dayro ala vine la Steaua din postura de golgheter al lui once, aici il tufe maestrul Lacatus si-i schimba postul de un milion de ori, pleaca inapoi in columbia si iar da semne ca joaca bine... oare cine-i de vina?

Marius, calmeaza-te ca faci riduri!

Chiar pe cel mai slab fotbalist cu numele de Moreno ti-ai gasit tu sa aperi? Pai parciu' asta de jucator nu are ce cauta la o echipa din Europa. Si la Steaua cand a venit si revenit a reusit sa inscrie. Atat insa!

Ce dracu' vedeti voi ma la panarama asta de jucator care sta cu capu' in pamant, la fiecare fluier al arbitrului urla de zici ca i-o injurat familia, isi face muia si paru' cu 100 de creme de zici ca-i gay si are executii de... are executii :) (bara cu poarta goala, scarita peste portar si mingea se duce in aut etc.)

Si in plus mai sta si 9-10 luni in vacante si are pretentii de titular.

zloty27.02.2010 10:18

Sincer nu inteleg de ce faceti atata caz cu cremele? era langa voi cand se dadea cu ele sau ati luat informatiile din cancan libertatatea?? Ce dracu treaba are asta cu faptul daca e sau nu un fotbalist bun?? Ce a cumparat Steaua cand l-a adus pe Moreno? Atacant cu 17 goluri in 18 meciuri ,marca la nationala .Acum faptul ca a fost folosit peste tot, numai pe postul pe care juca el ,e alta problema.

Ronnie27.02.2010 19:52

Bai prietene, ma lasi cu golurile lui Moreno de nu stiu unde.. Campionatele din America de Sud au zeci de jucatori golgheteri, dar putini ajung in Europa si foarte putini se si acomodeaza cu fotbalul european. Ba, lasa-ma cu marii fotbalisti sud-americani, ca asa sunt ei de buni, ca la ultimul mondial in semifinale erau doar echipe europene.

Va dau un exemplu: Robinho! A ajuns in Europa de la Santos de unde era super-star, s-a cacait putin la Real, astia l-au dat afara pe motiv ca e praf, a venit la City, a inceput senzational, s-a stins, a inceput sa nu mai vina la echipa, intarzieri, a ajuns iar la Santos si aici rupe stadioanele. Nu vi se pare povestea lui Dayro Moreno doar ca la case mai mari?

zloty27.02.2010 20:37

Nu conteaza ca e din america de sud putea sa fie de oriunde ,de ce morti lui ai cumpara un atacant si sa joci cu el mijlocas stanga cand poti sa cumperi direct un mijlocas stanga ,de ce tre sa iti bati joc de jucator?

red&blue_boy01.03.2010 08:28

Nu o fi jucat Dayro pe postul sau tot timpul la Steaua,dar eu nu regret plecarea sa.Atitudinea sa a lasat de dorit...Delasator la antrenamente,fite...Amintiti-va si in vara,ca zicea sa nu mai auda de Steaua,iar cand nu si-a gasit echipa nici unde s-a reintors si a inceput ca Steaua e cea mai tare,ca doar aici vrea sa joace etc...Si apropo de mari jucatori din America de Sud.Si Vasquez ala sau cum il cheama a venit la Poli ca mare golghter de prin Bolivia si nici n-a prins lotul,nici nu stiu daca n-au renuntat la el.

Dragoshel01.03.2010 09:28

Fostul atacant al Stelei face senzatie in Columbia, unde a inscris al doilea gol in tot atatea meciuri pentru Once Caldas. Duminica seara, Dayro a marcat un nou gol spectaculos, in victoria cu 3-1 obtinuta in fata celor de la Millionarios.

Maye01.03.2010 14:58

Bai ce fundasi sunt pe acolo :))

Pai daca nici aia nu sunt panarame.

Marius01.03.2010 15:00

mai du-te ba in plm de fotbaliator ratacit pe acest site. sa-mi bag pl de nu ai niste aere de zici ca esti cel putin rooney esuat pe o bordura din Sibiu.

ala da acolo gol dupa gol si tu atat poti sa spui, ca fundasii sunt varza. jet ba gheiule.

Maye01.03.2010 15:06

Nimic macar nu ma refer la faza aia bai leustean!

Da ce plua mea vorbesc cu tine , daca esti orb si nu vezi?!

Mortii ei de treaba!

Si daca da gol acolo ce plua mea vrei sa il fac?Sa spun ca e cel mai bun din lume?!mafut.poponarule

Marius01.03.2010 15:07

adica postezi pe topicul dedicat lui Dayro Moreno, in discutie e un gol de-al lui, dar tu referi la floricele pe campii? jet ba impresii de fotbalist.

Maye01.03.2010 15:14

Hai ba lasa fitele ca n-ai pe cine sa impresionezi pe aici.Nu-i nicio tufa nefutuuta.

Scriu ce vreau atata timp cat se leaga de Naomi.

Marius01.03.2010 15:24

scrii ce vrei, atat timp ca nu-s tampenii uanabiule.

Maye01.03.2010 15:25

Eu nu am postat nicio tampenie aici , in schimb tu ai postat , ca la asta te pricepi cel mai bine.Mai si castigi din asta.

Marius01.03.2010 15:27

sms invidiosule :D

si ai postat o gramada de tampenii.

Maye01.03.2010 15:32

Nu mai multe ca tine.

Ronnie01.03.2010 17:23

Joaca Dayro zici ca-i Messi

gio_stgloria01.03.2010 17:31

ciudat faptul ca pe acolo deja da goluri. probabil fotbalul din columbia e mai slab.

Marius01.03.2010 17:41
ciudat faptul ca pe acolo deja da goluri. probabil fotbalul din columbia e mai slab.

pai plm mah, ligaunu e printre cele mai tari campionate din lume. maye si mitica sunt de acord.

gio_stgloria01.03.2010 17:48

hai ma ca Dayro a avut timp destul sa se afirme. a jucat multe meciuri sub tricoul Stelei, e un jucator limitat.

«1121314151617»