FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dayro Moreno

«1151617»
Daniel-Ionut03.01.2011 16:20

Dayro Moreno, jucatorul anului in Columbia!

pytycrys03.01.2011 19:06

Dar nu avea talent de Romania, bineinteles. :wall:

y-jam03.01.2011 21:08

Mai da-l ma in **** mea de aici. La Steaua niciodata nu trebuie sa te prezinti cu o asa atitdine precum cea a lui Moreno, fiindca sunt sanse foarte mari sa fii injurat (pe buna dreptate).

Aviz lui Tanase!!!

SuperstaR1803.01.2011 21:52
Mai da-l ma in **** mea de aici. La Steaua niciodata nu trebuie sa te prezinti cu o asa atitdine precum cea a lui Moreno, fiindca sunt sanse foarte mari sa fii injurat (pe buna dreptate).

Aviz lui Tanase!!!

Mare parte din atitudinea aia era datorata presei aservite lui becaIi care il transformase intr-un scut uman. Sa nu trecem cu vederea faptul ca intr-o saptamana Tanase a strans ,cred, cu Bomba Sexy mai multe poze in cluburi decat Dayro in toata perioada cat a fost la noi.

Dar plm, unii se c...au pe ei ca se dadea Dayro cu mult gel sau nu vroia sa intre fara bentita pe teren (ma refer la mass media).

Si normal dupa aia ca toata tribuna 1 si 0 il huiduiau la scena deschisa, daca zicea STAPANUL ca Dayro nu joaca precum un numar 10 veritabil (desi era atacant, dar nu mai conteaza d`astea... ). Si faptul ca Lacatus l-a pus sa joace pe toate posturile posibile in afara de portar si fundas. OFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFFFFFFF

red&blue_boy03.01.2011 22:05

Avem destule probleme la Steaua decat tot sa plangem dupa Dayro Moreno...

DelPiero1005.01.2011 09:05

Aviz lui Tanase!!!

Daca m-ar antrena Lacatus si mi-ar fi patron Jiji,la fel m-as fi comportat si eu?Nu era el cel mai profesionist jucator,dar ca atacant,are o anumita valoare,eu il vad cam la acelasi nivel cu Stancu,ceea ce nu e putin lucru.Joaca-l pe Stancu mijlocas ofensiv sau pe banda si sa vezi atunci cate goluri mai da.

David05.01.2011 20:23

Oameni buni! Se stie ca intra oficiali pe site. Nu mai bagati idei din acestea periculoase, ca ne ies expertii in presa sa ne anunte vizionari ca Bogdan Stancu e un inter dreapta cu potential sau ca poate mari concurenta pe postul de fundas stanga unde se mai afla Brandan si Latovlevici.

Daniel-Ionut29.05.2011 09:37
:ce_oameni: Becali, priveste: Dayro Moreno a semnat pe 3 ani cu SPORTING LISABONA !
Ronnie29.05.2011 10:08

Contractul ii va incepe din iarna, trebuie sa petreaca 4-5 luni in plus pentru transferul asta.

red&blue_boy29.05.2011 13:09

Cica la Sporting va fi jucat fundas central ! :)

vlad29.05.2011 14:42

Âsta n-a jucat la Steaua????

dayra29.05.2011 20:08
Cica la Sporting va fi jucat fundas central ! :)

ce sa faca? =))

AG30.05.2011 16:21

MUlE Gigi! cu ochii lui formati de antrenor

Daniel-Ionut31.05.2011 08:00

Transferul a picat !

red&blue_boy31.05.2011 08:47

Uraaa ! Il ia Jiji !

danimarcu31.05.2011 08:56
Transferul a picat !

Nu chiar.

Cluburile s-au inteles,Dayro si-a dat acordul pt 400 de mii pe an,(dupa alte surse 500),dar a aparut impresarul sau(oribila specie,nu le inteleg rolul pe lume in afara de faptul ca dau tunuri sub acoperire legala) si a solicitat 600 pe an.Inca se discuta,dar Sporting nu e dispusa sa ii dea nici un cent in plus...

Oricum,cel mai afectat este chiar fotbalistul,nu stiu daca mai primeste o alta oferta la fel de consistenta.

Lari03.06.2011 14:12

A semnat pentru un sezon cu mexicanii de la Xoloitzcuintles de Tijuana.

danimarcu03.06.2011 18:57

Ce mizerie de impresar!

S-a calicit la bani,iar acum in loc sa joace pe bani frumosi intr-un campionat european,cu perspective de a evolua,Dayro s-a dus tocmai la mama´dracu unde nu-l mai vede nimeni...

Oare cat are salariul?

Ronnie07.07.2011 07:36

Cum a ajuns asta la nationala? :blink:

ebonyc07.07.2011 11:20

Dar Messi cum o fi ajuns la nationala?

http://www.youtube.com/watch?v=WTHz13yO-BsO-Bs

Lari17.07.2013 18:34

Dayro Moreno a fost astazi prezentat oficial la Millonarios, club la care evoluează un alt stelist, Rufay Zapata. Atacantul in varstă de 27 de ani a fost imprumutat pentru un sezon de la Tijuana de Mexico, acolo unde Dayro Moreno n-a reusit să se adapteze.

Fostul jucator al Stelei a mai fost in discutii cu cei de la Correcaminos UAT, Liga secundă a Mexicului, insă pană la urmă a semnat cu Millonarios si urmează să se prezinte la antrenamente.

Pe site-ul oficial al lui Millonarios, Dayro este prezentat ca o mare lovitură: "Noul transfer al echipei noastre este un jucator de talie internationala care a excelat la toate echipele pe la care a trecut si care a jucat pentru nationala Columbiei".

dayro_moreno.jpg

«1151617»