FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dayro Moreno

«114151617»
RobYnho19.07.2010 10:34

Once Caldas a debutat cu victorie in Clausura după ce a invins-o cu 2-1 pe Real Cartagena.

Fostul stelist Dayro Moreno a fos omul decisiv al gazdelor, inscriind ambele goluri ale lui Once. Mai intii, atacantul a marcat in minutul 31, pentru ca un sfert de oră mai tirziu să puncteze din penalty. Pentru oaspeti a redus din handicap Jimenez in minutul 67.

Dorit recent de Atletico Nacional, Dayro a ales să continue cu Once Caldas pentru cel putin jumatate de sezon pentru a putea reveni in Europa la finalul celei de-a doua parti a campionatului Columbian.

gesepe

Khalid21.07.2010 13:36

Daca il prindea pe Piturca la Steaua avea sanse sa ajunga un jucator f bun.

Daniel-Ionut21.07.2010 13:38

Este un jucator foarte bun, doar ca nu era jucat unde trebuie.

Astristul02.08.2010 17:27

Dayro Moreno, aproape de Boca Juniors!

Fostul jucator al Stelei, Dayro Moreno, este aproape de un transfer in Argentina, la Boca Juniors, dupa ce a impresionat in scurta perioada petrecuta la Once Caldas.

Revenit in tara sa natala, Dayro Moreno a marcat gol dupa gol pentru Once Caldas, insa gruparea columbiana are probleme financiare si nu isi mai permite sa il tina pe fostul stelist.

Boca Juniors a inaintat o oferta de imprumut pentru Dayro Moreno, iar sefii lui Once Caldas sunt pe cale sa o accepte.

Sapte goluri in 14 meciuri a reusit sa inscrie Dayro Moreno pentru Once Caldas, la care evolueaza din acest an.

Sursa: OnlineSport

Stryker02.08.2010 19:49

eu unul raman la parerea ca Dayro este un jucator cu destul potential, un atacant bun mai ales la finalizare, dar care a fost folosit, ca si altii, pe postul gresit ... cu timpul ne vom da seama daca am pierdut un jucator bun sau nu

red&blue_boy02.08.2010 19:51

A fost folosit si gresit in teren,dar poate nici nu s-a adaptat,vad ca-i prieste in Columbia,poate doar in Columbia...

Daniel-Ionut02.08.2010 20:04

Mare talent... MARE!!!

Politica de cacao a clubului nostru l-a distrus, sper sa mearga la Boca, si de acolo sa ajunga la un club mare din Europa :sleep:

gio_stgloria02.08.2010 20:34

glumesti , nu ?:))

Daniel-Ionut14.08.2010 08:44

Categoric NU! :thumbdown:

RobYnho23.08.2010 11:14

Fostul atacant al Stelei, Dayro Moreno, a inscris primul gol in victoria cu 2-1 impotriva celor de la Millonarios.

Atacantul in virstă de 24 de ani este la al cincilea gol in acest sezon si echipa sa ocupă locul 8 in campionat. Moreno a fost la un pas de Boca Juniors in această vara dar transferul nu s-a mai realizat.

Această victorie a celor de la Once Caldas vine după două infringeri consecutive care parea că destabilizează atmosfera de la club. "Atmosfera a fost putit agitată după acele esecuri, dar odată cu aceste trei puncte, ne-am recapatat increderea in noi si sintem dornici să obtinem incă trei puncte etapa viitoare", a spus Dayro după meci.

gesepe

TrupSiSuflet-Steaua24.08.2010 10:43

Da numai goluri la Once Caldas..

Daca va amintiti bine in ultimele lui meciuri la Steaua...era schimbat nu mai juca aproape nimic..

Din cauza aia a fost si vandut...cred...

Ii urez mare noroc in cariera lui de acum in colo :thumbsup:

Lari31.08.2010 07:28

Fostul atacant al formatiei Steaua Bucuresti, columbianul Dayro Moreno, a declarat, intr-un interviu acordat pentru elespectador.com, că fotbalul romanesc nu i s-a potrivit si a subliniat că a petrecut "momente ingrozitoare" in Ghencea.

"Nu m-aș intoarce in Romania. Fotbalul din Romania nu este pentru mine, nu am reusit să mă acomodez in anul in care am stat acolo. M-am plictisit. Am ramas cu foarte putin. Am petrecut momente ingrozitoare acolo. Nu-mi place să vorbesc despre această echipa nu sunt amintiri placute. Poate singura experiență frumoasă este că am jucat in Liga Campionilor, este putinul pe care mi-l voi aminti de la acest club. A fost foarte bine pentru că am intalnit cei mai buni jucatori din lume. Am tricouri de la jucatori de la toate echipele pe care le-am intalnit. Cel mai important este cel al olandezului Mark Van Bommel, de la Bayern Munchen, echipa care a jucat finala in această editie. De asta il apreciez atat de mult. Sper ca si el să-l mai aibă pe al meu", a afirmat Moreno.

Acesta a adaugat că a avut noroc că in Romania erau alaturi de el conationalii sai Robinson Zapata si Juan Carlos Toja. "Multumesc lui Dumnezeu, erau acolo. Ne ajutam foarte mult. Dar si ceream mult unii de la altii si cream concurență intre noi".

Dayro Moreno evoluează in prezent la Once Caldas, el jucand intre anii 2008-2010 la Steaua. A evoluat in 43 de jocuri, inscriind 12 goluri in Liga I. A inscris un gol si in preliminariile Ligii Campionilor, in meciul Galatasaray - Steaua: 2-2, deschizand scorul pe Ali Sami Yen.

RobYnho04.09.2010 10:17

Fostul stelist, Dayro Moreno a marcat golul 2 in victoria Columbiei scor 2-0 cu Venezuela!

Stryker04.09.2010 12:33

ce preluare de geniu la ala care i-a pasat la golul doi ... Dayro asa cum ne-am obisnuit marcheaza pe banda acolo, pacat ca la noi nu a fost folosit pe postul lui, intr-o zi o sa se intoarca in fotbalul european si atunci cred ca o sa vedem ce jucator am pierdut ...

RobYnho26.09.2010 11:13

Fostul atacant al Stelei, Dayro Moreno, a inscris un nou gol pentru formatia Once Caldas, in egalul, 2-2, obtinut impotriva celor de la Junior de Barranquilla.

Atacantul in virstă de 24 de ani a pasat pentru golul egalizator inscris de Felix Micolta, 1-1. După doar zece minute, columbianul a marcat si si-a dus echipa in avanta, 2-1, insă Carlos Baca a stabilit scorul final, 2-2, după ce a reusit dubla.

Dayro Moreno a fost laudat pentru evolutia sa, după ce a contribuit decisiv la cîștigarea unui punct important, in deplasare. De altfel, fostul jucator de la Steaua este unul dintre cei mai apreciati jucatori de la Once Caldas, fanii echipei din Manizales facindu-i si un clip cu cele mai bune momente ale sale din cariera

În nouă etape, Dayro Moreno a inscris opt goluri pentru Once Caldas.

gesepe

pytycrys26.09.2010 18:11

Si la noi nu era destul de bun pentru primul 11 , sau daca era juca mijlocas de banda.

Ce tare.

gio_stgloria26.09.2010 18:18

Ba mor cand va aud vorbind de bine despre asta. Era un jucator esuat in Romania. Steaua nu mai este de ceva timp echipa unde jucatorii confirma, da jucatorul asta de fotbal , ca fotbalist nu e , n-a aratat absolut nimic. Poate doar fite.

RobYnho03.10.2010 09:42

Dayro Moreno a ajuns la 13 goluri marcate in cele 22 de partide pe care le-a disputat de la revenirea in tricoul lui Once Caldas.

Ultimul, in etapa a 12-a din Clausura, contra celor de la Cucuta Deportivo. Fostul stelist a decis meciul cu un supergol, sut de la 25 de metri, sub bara fară replică din partea goalkeeperului Leando Castellanos, si a fost desemnat omul rundei in Liga Postobon.

Once Caldas este pe 3 in campionat, cu 20 de puncte, 7 mai putin decit liderul Santa Fe.

Conrow haircut

Recunoscut drept unul dintre fotbalistii care acordau o importanță insemnată look-ului pe vremea in care evolua la Steaua, Dayro si-a pastrat obiceiul si la Once. Mai nou, columbianul afisează o tunsoare in stil Cornrow, asemamatoare celor pe care le au sud-africanul Steven Pienaar sau fundasul lui Liverpool Glen Johnson.

gesepe

crysty1403.10.2010 10:22
!
SuperstaR1803.10.2010 10:59

:|

La noi era prea greu antrenorilor sa il puna sa joace intr-un sistem 4-4-2 cu inca un varf langa. L-a frecat Lacatus pe toate posturile posibile, in centru, pe benzi, varf retras, etc.

Plm, daca visa Jiji ca el tre sa fie numarul 10, se conformau toti. Cand el e atacant 100%. Baga`ne`am ceva in el de profesionalism romanesc.

greenyes03.10.2010 12:23
Ba mor cand va aud vorbind de bine despre asta. Era un jucator esuat in Romania. Steaua nu mai este de ceva timp echipa unde jucatorii confirma, da jucatorul asta de fotbal , ca fotbalist nu e , n-a aratat absolut nimic. Poate doar fite.

Nu stiu cum sa o spun sa nu te simti jignit. Cum ar fi ca un inginer constructor sa fie pus sa opereze bolnavii pe cord deschis?????

Asa si cu Dayro. Baiatul e atacant pur sange dar, nu ..... batman batman.....L-au fortat sa joace extrema, mijlocas central, era fortat saracul sa faca sprinturi pana in 16-le nostru si dupa asta se intrebau marii cunsocatori de la noi, de ce nu finalizeaza....e grele cu fotbalul asta.....

eu_jimmy03.10.2010 21:13

l-au folosit pe un post aiurea,da eu zic ca o sa fie fotbalist doar la el in Columbia,in rest nu face fata...poate daca avea si alta mentalitate,oricum eu nu-l vad ca un jucator bun pt Steaua.

Lari18.10.2010 07:29

A avut dreptate Laca sa-l considere slab pe Dayro. Bine... nu stiu cine mai are tupeu' jegos sa comenteze ceva de Lacatus-antrenorul!

Ronnie19.10.2010 13:21

Unii uita repede cum Dayro pleca de prin noiembrie si se intorcea abia prin martie, aprilie la club.

Lari19.10.2010 13:43

Si unii nu prea uita cum a fost reprofilat de mareti tehnicieni ai acestui plai.

«114151617»