Fostul atacant al formatiei Steaua Bucuresti, columbianul Dayro Moreno, a declarat, intr-un interviu acordat pentru elespectador.com, că fotbalul romanesc nu i s-a potrivit si a subliniat că a petrecut "momente ingrozitoare" in Ghencea.
"Nu m-aș intoarce in Romania. Fotbalul din Romania nu este pentru mine, nu am reusit să mă acomodez in anul in care am stat acolo. M-am plictisit. Am ramas cu foarte putin. Am petrecut momente ingrozitoare acolo. Nu-mi place să vorbesc despre această echipa nu sunt amintiri placute. Poate singura experiență frumoasă este că am jucat in Liga Campionilor, este putinul pe care mi-l voi aminti de la acest club. A fost foarte bine pentru că am intalnit cei mai buni jucatori din lume. Am tricouri de la jucatori de la toate echipele pe care le-am intalnit. Cel mai important este cel al olandezului Mark Van Bommel, de la Bayern Munchen, echipa care a jucat finala in această editie. De asta il apreciez atat de mult. Sper ca si el să-l mai aibă pe al meu", a afirmat Moreno.
Acesta a adaugat că a avut noroc că in Romania erau alaturi de el conationalii sai Robinson Zapata si Juan Carlos Toja. "Multumesc lui Dumnezeu, erau acolo. Ne ajutam foarte mult. Dar si ceream mult unii de la altii si cream concurență intre noi".
Dayro Moreno evoluează in prezent la Once Caldas, el jucand intre anii 2008-2010 la Steaua. A evoluat in 43 de jocuri, inscriind 12 goluri in Liga I. A inscris un gol si in preliminariile Ligii Campionilor, in meciul Galatasaray - Steaua: 2-2, deschizand scorul pe Ali Sami Yen.