FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dayro Moreno

«11314151617»
Marius01.03.2010 17:53

da mah, mai ales ca nivelul extrem de ridicat din derbiurile cu Poli Iasi, Pandurii, Farul sau Gloria Bistrita plus cunostintele temeinice in materie de antrenorat ale unora gen Lacatus i-au oferit toate conditiile. asta ca sa nu mai vorbim de numarul 10, care l-a responsabilizat si maturizat.

gio_stgloria01.03.2010 17:54

sa inteleg ca tu esti fanul numaru 1 al lui Dayro moreno ?

Ronnie01.03.2010 17:58

Lui Mrs ii plac negrii cu paru' lung. Daca Dayro era alb si chel nu mai facea atat tam-tam...

Maye01.03.2010 18:06
pai plm mah, ligaunu e printre cele mai tari campionate din lume. maye si mitica sunt de acord.

Iar vorbesti asa...sa vorbesti.

Nu e printre cele mai tari campionate din lume , dar nici sub Columbia nu e.

Cat despre Dayro , un om care are vacanta de 4 luni in loc de 1 juma , poti sa spui ca e profesionist?

axl01.03.2010 18:08

Ba va mut la coltu vesel, 'va-ncur de gheisori.

Marius04.03.2010 13:42
crysty1404.03.2010 14:17

stim si noi sa facem un lucru bun, sa stricam si sa scoatem jucatori din forma. Cu sistemu', mentalitatea si priceperea plii.

Lari13.03.2010 01:05

Dayro Moreno ii consideră responsabili de esecul sau la Steaua pe tehnicienii cu care a lucrat din cauza faptului că nu l-au folosit ca atacant

La o lună si jumatate după ce a parasit Steaua, Dayro Moreno dezvaluie in premieră motivele despartirii de echipa din Ghencea si mai ales de ce nu a reusit să se impună in tricoul roș-albastru.

"La Steaua m-am transferat ca atacant, dar după ce am ajuns la Bucuresti m-au pus să joc virf retras. N-am inteles nici un moment de ce, fiindcă ei mă vazuseră ca atacant adevarat. Pentru acest motiv au platit banii pe mine", a declarat Dayro, aratindu-l cu degetul pe Lacatus antrenorul Stelei in momentul in care columbianul a semnat cu trupa din Ghencea.

Atacant doar la Stoichiță

Dintre cei cu care a lucrat, doar Stoichiță l-a folosit ca atacant pe Dayro, insă sub comanda lui "Lippi" columbianul a bifat doar 9 jocuri. Ceilalti doi care l-au folosit cu precadere mijlocaș sau virf retras au fost Pedrazzini si Dorinel Munteanu.

"A fost o experiență dură pentru mine, dar cind cineva iși dă seama că nu e dorit intr-un loc, cel mai bine e să-și facă bagajele si să plece. Am avut oportunități să merg la alte echipe din Romania, care m-ar fi platit mult mai bine, dar poate acolo s-ar fi repetat istoria de la Steaua. Am ales Once Caldas, am intrat, am jucat, am fost folosit atacant si am marcat citeva goluri", a adaugat Dayro.

"Din experienta Steaua am ramas cu un singur lucru placut, Champions League. E o competitie in care nu evoluează chiar oricine" - Dayro Moreno

13 goluri in 55 de meciuri pentru Steaua e palmaresul lui Dayro Moreno in Ghencea in perioada februarie 2008 - ianuarie 2010

M-am maturizat in Romania si nu exclud un nou transfer acolo, dar un an de zile nu mă misc din Columbia. Am o familie, am liniste si vreau să rasplatesc atasamentul fanilor" - Dayro Moreno.

gsp

MoWeed13.03.2010 08:24

De parca nesimtirea si indolenta lui n-au avut nici o legatura cu jocul submediocru. Sa ne mai lase travestitul asta cu fitele lui

greenyes13.03.2010 08:44
De parca nesimtirea si indolenta lui n-au avut nici o legatura cu jocul submediocru. Sa ne mai lase travestitul asta cu fitele lui

Poate nu o fi fost el profesionist prin atitudine dar cand tu este pianist iar cei care te-au adus in formatia lor te pun sa canti la chitara nu cred ca poti sa dai cel mai bun din tine in conditiile astea.

Se adauga si el pe lista jucatorilor de valoare pe care i-a avut Steaua gen Thereau (ce tehnica avea omul asta nu mai vazusem de mult la un jucator al Stelei, si ma refer la tehnica de lovire a mingii, cum isi facea preluarile, cum dadea pasele...ehe...fotbalist), Elton (a ridicat spectatortii in picioare de fiecare data si nu degeaba plus acleasi calitati tehnice ca Thereau, chiar mai mult), portarul Andrey si Saban (nu-l puteti compara pe Saban la tehnica cu atletul etern prezent in echipa Stelei).

Ronnie13.03.2010 09:05
a declarat Dayro, aratindu-l cu degetul pe Lacatus

Caracter infect! Pai Lacatus il tine pe Dayro in vacanta jumatate de an?!

Dayro este genul de jucator care e super bun in presa iar pe gazon innoata. Baiatul asta era preocupat inaintea meciului cu Bayern cum sa-si aseze bentita si ce crema rezista mai mult pe ploaie. Din partea mea sa ajunga balonul de aur, atata timp cat la Steaua rateaza cu poarta goala,i bate lovituri libere precum Roberto Carlos (meciul cu Timisoara de anul asta) si are vacanta 6 luni pe an, pentru mine el nu este fotbalist.

@greeneyes

Dupa parerea mea Cyril Thereau este mult, mult peste acest jucator sud-american cu nume de actor. Chiar nu as putea sa ii compar. Thereau era un marcator in primul rand, un golgheter. Si jucatori precum Elton, Andrey sau Saban... sa avem noi sanatate si sa scapam de cioban, ca d-astia gasesti la orice ora.

Marius18.03.2010 14:05

and again

Lari18.03.2010 14:35

Si ce vrei sa zici cu asta, bah? Ca a fost antrenat prost? Ca a fost folosit pe un post gresit?

Poate te spun lu' n-ea Gig-i!

Marius22.03.2010 08:26

hai ca devin plictisitor :)))))

gol, pasa de gol, centrare de gol... e slab rau asta da-l in plm :D

SuperstaR1822.03.2010 10:18

Unde sunt toti cei care isi bateau joc de el? De cand a venit in Romania, a fost pus sa joace pe toate posturile posibile in afara de cel de fundas central & lateral. A intrat in vizorul presei din prima. M-as mira si daca as afla ca i-a platit ciobanul macar un translator vai de el. S-a dus la antrenamente conduse de nepotul varului celui care mulgea oile lui Gigi.

Si dupa vroiati toti sa dea 16 goluri in 16 meciuri ca`n Columbia? Si nu vreau sa mai primesc raspunsuri de genul: "Pai da ma, dar la ce aparari sunt in America de Sud..". Ca si ce aparatori avem in mirifica Liga 1, iti dai palme ca sa te trezesti, nu alta.

PS & Off-topic: Doamne cum se manifesta tribuna columbiana... ce trairi... ce bucurie la goluri :( cand vom mai simti si noi asa? :(

Maye22.03.2010 10:48

Bun rau Dayro asta , da` mai bun fost portarul echipei adverse.

Marius22.03.2010 10:54

fostii portari ai echipelor

dupa cum vezi a dat cateva goluri pana acum

Lari03.06.2010 09:54

"Poate că este si vina mea pentru că nu am reusit să mă acomodez, dar nici nu am fost ajutat. Jucam destul de rar, de multe ori pe alt post, iar cand reuseam să fac cateva meciuri mai bune, toată lumea astepta parcă un pas gresit pentru a mă lasa din nou pe banca Îmi doream mult să reusesc in Europa, dar despartirea de familie mă afecta destul de mult. M-am bucurat mult de revenirea la Once, dacă mai stateam un an la Steaua eram terminat", a spus Dayro Moreno in presa din Columbia, citată de Cancan.

dayra03.06.2010 10:00

Bravo lui, ii e bine acolo unde e. :)

RobYnho03.06.2010 10:01
Bravo lui, ii e bine acolo unde e. :)

Stim ca te bucuri, Dayro.

Alex88pl03.06.2010 10:26

mai nu stiu ce sa zic..teoretic daca e asa bun inseamna ca ar fi trebuit sa se descurce.bun,nu a fost folosit pe postul sau.dar cand are mingea ar trebui sa stie ce sa faca cu ea si cum sa dea in ea.ca nu are legatura postul pe care joci cu calitatiile tehnice.ori cat a stat aici nu am vazut mare lucru.e bun,nu zice nimeni ca nu..dar nu e chiar asa.asa se intampla cand joci intr-un loc fortat.daca ar fi vrut si el sa joace la Steaua juca la fel ca in columbia.

blindica03.06.2010 10:45

Dovada ca ar fi cu adevarat valoros o vom avea doar daca se va retransfera in Europa,la o echipa ce joaca an de an in Cupele Europene. Pana atunci,de la Once Caldas...

dayra03.06.2010 11:04

Nu cred ca va mai juca in Europa, a spus clar ca il afecteaza faptul ca este departe de familie. Desi recunosc, mi-ar placea sa-l vad la o echipa mare. :rolleyes:

RobYnho03.06.2010 11:07
Desi recunosc, mi-ar placea sa-l vad la o echipa mare. :rolleyes:

Nu prea il ajuta pletele.

Lasand gluma la o parte, daca nu va mai juca in Europa, degeaba s-a apucat de fotbal. :)

Ronnie03.06.2010 13:47

Lasand gluma la o parte, el nu stie ca in Europa echipele nu au vacanta decat o luna.

«11314151617»