Dayro Moreno ii consideră responsabili de esecul sau la Steaua pe tehnicienii cu care a lucrat din cauza faptului că nu l-au folosit ca atacant
La o lună si jumatate după ce a parasit Steaua, Dayro Moreno dezvaluie in premieră motivele despartirii de echipa din Ghencea si mai ales de ce nu a reusit să se impună in tricoul roș-albastru.
"La Steaua m-am transferat ca atacant, dar după ce am ajuns la Bucuresti m-au pus să joc virf retras. N-am inteles nici un moment de ce, fiindcă ei mă vazuseră ca atacant adevarat. Pentru acest motiv au platit banii pe mine", a declarat Dayro, aratindu-l cu degetul pe Lacatus antrenorul Stelei in momentul in care columbianul a semnat cu trupa din Ghencea.
Atacant doar la Stoichiță
Dintre cei cu care a lucrat, doar Stoichiță l-a folosit ca atacant pe Dayro, insă sub comanda lui "Lippi" columbianul a bifat doar 9 jocuri. Ceilalti doi care l-au folosit cu precadere mijlocaș sau virf retras au fost Pedrazzini si Dorinel Munteanu.
"A fost o experiență dură pentru mine, dar cind cineva iși dă seama că nu e dorit intr-un loc, cel mai bine e să-și facă bagajele si să plece. Am avut oportunități să merg la alte echipe din Romania, care m-ar fi platit mult mai bine, dar poate acolo s-ar fi repetat istoria de la Steaua. Am ales Once Caldas, am intrat, am jucat, am fost folosit atacant si am marcat citeva goluri", a adaugat Dayro.
"Din experienta Steaua am ramas cu un singur lucru placut, Champions League. E o competitie in care nu evoluează chiar oricine" - Dayro Moreno
13 goluri in 55 de meciuri pentru Steaua e palmaresul lui Dayro Moreno in Ghencea in perioada februarie 2008 - ianuarie 2010
M-am maturizat in Romania si nu exclud un nou transfer acolo, dar un an de zile nu mă misc din Columbia. Am o familie, am liniste si vreau să rasplatesc atasamentul fanilor" - Dayro Moreno.
gsp