FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dayro Moreno

«15678917»
AsSaSiN07.02.2009 22:40

Asta cu aerele lui de mare vedeta. Afara din Ghencea cu el ca n-avem nevoie.

Daniel-Ionut08.02.2009 08:54

Incepe sa semene din ce in ce mai mult cu Giovanni Dos Santos... din pacate doar la freza... ca in rest nu joaca mai nimic, se plimba tot timpul pe teren si se cearta cu tusierii... :thumbdown:

:excl: TREZESTE-TE Dayro :excl:

Bodanel11.02.2009 17:42

Bai oameni buni. Dayro e varf si in meciurile cand a fost jucat varf si-a facut treaba. Din pacate Lacatus ori nu vede asta ori nu vrea sa il joace varf. Daca Dayro ar juca varf ar fi golgheterul Romaniei

Lari17.02.2009 12:44
"ªtiu cã Dayro nu a avut cel mai bun comportament în Turcia. Am vorbit cu el. El zice cã e trist pentru cã nu joacã pe un post care îl avantajeazã. Mi-a spus cã antrenorul e preocupat mai mult sã nu primeascã gol, cã joacã mai mult defensiv, sã se apere și apoi sã atace. Jucãtorul vrea sã evolueze atacant. I se cere sã joace mai mult în lateral, dar locul lui e în fața porții adverse!", a declarat Alvaro Munoz Castro, impresarul jucatorului, pentru ProSport.
Helmuth8718.02.2009 16:51

Pai 4-1-4-1 e formula de joc de tot rasul...

cicerone25.02.2009 06:58

Dayro...esti stiutor dar poti mai mult,bafta si asteptam sa arati ca esti luptator!

strezahuzum25.02.2009 13:55

Dayro poate mai mult, dar si noi vesnic asteptam jucatori minune, care sa castige meciuri singuri ...

Cand o sa pricepem ca in orice sport, orice activitate, important e sa ai un SISTEM inainte de toate ?

Melku02.03.2009 20:13
Incepe sa semene din ce in ce mai mult cu Giovanni Dos Santos... din pacate doar la freza... ca in rest nu joaca mai nimic, se plimba tot timpul pe teren si se cearta cu tusierii... :thumbdown:

:excl: TREZESTE-TE Dayro :excl:

Seamana mai degraba cu NAOMI :bananadance:

Khalid03.03.2009 14:22

Laca, joaca-l varf si va rupe gura targului.

DelPiero1003.03.2009 16:35

Ori neasezat unde trebuie,ori supraevaluat,ori amandoua.Incep sa-mi pierd increderea in el...

puyol08.03.2009 16:10

Dayro... mars in [...]

usurel

Stryker08.03.2009 17:37
Ori neasezat unde trebuie,ori supraevaluat,ori amandoua.Incep sa-mi pierd increderea in el...

amandoua , plus un oarecare grad de iresponsabilitate si delasare in joc ... poate ca ar trebui folosit ca varf , asa cum juca la nationala Columbiei , atunci cand o facea ...

Lari08.03.2009 17:44

Il voi critica pe acest jucator atunci cand va juca varf de atac si va da rateuri.

E foarte tanar si e zapacit de cap de antrenori stupizi, care nu pricep un singur lucru: Dayro ESTE VARF DE ATAC, nu extrema, nu mijlocas, nu fundas.

Marius08.03.2009 18:07

Mie personal, Stancu mi se pare muuuuuuult mai slab ca Dayro.

Banuiesc ca daca-l iei pe Rooney din atac si-l pui sa fie "pleimecar", tot un fel de Moreno ar iesi.

dica_10steaua08.03.2009 18:28

Dayro ar fii mai bine pentru el sa plece,la fel ar trebui sa fac si Toja.Sau sa deschida cineva bine ochii si sa ii "plaseze" acolo unde trebuie...

gio_stgloria08.03.2009 20:54

Stancu e bun , timpul le va demonstra pe toate.Si Dayro e talentat, dar vedetismele l-au dus la pamant.

Robinson Rufay Zapata08.03.2009 21:25

Dayro e un jucator de valoare , dar la Steaua nu se poate acomoda. Sa terminam odata cu apararea lui , ce Badoi a zis ceva cand juca mijlocas sau fundas? Golanski a zis ceva ca a jucat si pe stanga si pe dreapta? Nesu la fel? Nu , dar au fost criticati , gata cu ochii frumosi si cu rateurile. Dayro poate sa plece , isi bate joc de el si de Steaua.

b0RMA09.03.2009 10:25
Dayro ar fii mai bine pentru el sa plece,la fel ar trebui sa fac si Toja.Sau sa deschida cineva bine ochii si sa ii "plaseze" acolo unde trebuie...

degeaba ne dam noi cu parerea aici pe forum.pentru Lacatus,un atacant trebuie sa fie inalt si mai solid(dar in 90% din cazuri acestia sunt si lenti)si de aceea Dayro nu e favorizat pentru acel post.

in legatura cu toja...a fost asezat extrema:n-a dat randament|a fost asezat mijlocas ofensiv:tot n-a dat randament...baiatu asta ar trebui sa se gandeasca la viitorul lui care,din pacate,in aceste momente sta in mainile Stelei:ori isi va da drumul la joc si se va transfera la o echipa mai buna ca Steaua,ori va juca la fel ca pana acum si va putrezi pe banca de rezerva sau chiar la echipa a 2a...

Melku09.03.2009 10:42

Dayro e un jucator bun dar inutil Stelei. Pai atata timp cat tactica ta e sa te aperi cu 9 oameni si sa lasi un cal sur la vanatoare, celebrul "Varf impins" unde naiba sa il mai bagi pe Dayro? Il pui la mijloc si tipi la el pentru ca nu ajuta apararea. Pai baiatul asta nici nu stia conceptul de a te apara cand a venit la noi. Am vazut aseara Independiente - Boca, si la Independiente a jucat Pepe Moreno vreo 70 de minute, eh, in alea 70 de minute baiatul ala nu a vazut aparare. A stat in coasta apararii lui Boca si doar cand a pierdut mingi a venit inapoi la recuperare. Ah da, cei de la Independiente aveau doi atacanti, nu unul. In concluzie, intr-un sistem ultradefensiv, nu poti sa pui jucatori care nu stiu sa se descurce decat in ofensiva. E ca si cum l-ai pune varf pe Petre Marin si sa faci spume ca de ce nu da randament.

axl09.03.2009 11:04

Ieri Dayro a fost pur si simplu ridicol.

Melku09.03.2009 11:17

Si cam ce nu a fost ridicol, sau cine? Kapetanos, Ov. Petre, Nicolita, Szekely, Lacatus, Becali, asezarea tactica, ideea de joc?

axl09.03.2009 11:25

Da.

fedora09.03.2009 12:22

Angajeaza un bucatar, pune-l sa-ti monteze faianta si fa-l ridicol daca nu reuseste.

Cum naibii niste jucatori promitatori precum Dayro, Toja, Semedo dar mai ales Szekely au uitat fotbalul venind la Steaua? Sa fie toti prosti? Dar la alte echipe cum jucau? Cu alti antrenori cum jucau?

Nu aveti dreptul sa-l judecati pe Semedo decat cand joaca extrema dreapta, pe Dayro - cand joaca varf sau pe Szekely - cand joaca mijlocas dreapta. Pana atunci vinovatul e cel de pe banca tehnica, el ii pune in pozitii fantasmagorice. L-ati injurat pe Dayro ieri pentru golul primit dar ma intreb: Dayro nu cumva trebuia sa stea la mijlocul terenului pentru un eventual contraatac? Cam asta e diferenta intre a avea antrenor sau nu... Amintiti-va ca unii antrenori l-au facut pe Banel sa aiba fata de Steaua, pe Victoras Iacob sa aiba fata de Steaua si chiar pe Oprita sa aiba fata de Steaua... Un antrenor bun poate influenta decisiv cariera unui jucator. Din pacate la fel se intampla si cu un antrenor sub-mediocru, uns cu toate limitarile (daca imi permiteti).

Dar deh, sa-i mai dam timp ca e de doar 2 meciuri la echipa nu?. Si ce vina are Laca, el le-a zis sa dea gol, ei nu si nu...

axl09.03.2009 12:31

Fedora, cand Banel a batut doua lovituri libere fix in zidul format din Torje toata lumea i-a sarit in cap ca n-are abeceul fotbalistic.

Cand Dayro tufe aiurea doua cornere si-apoi bate un out ca sora-mea pai lasa-ma si pe mine sa ma oftic.

fedora09.03.2009 12:33

Dupa atata faianta pusa cred ca i s-a luat si lui...

Nu ma mira si nu-l acuz, oricine ar ajunge la capatul rabdarii la un moment dat.

«15678917»