FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dayro Moreno

«14567817»
steaua_gloria12.10.2008 11:34

Ne tot dam mari ca avem in lot jucatori de nationala . Ar fi bine daca ar prinde si echipa...Dayro a stat in trbuna la meciul cu Paraguay, Toja pe banca , insa n-a jucat, Zapata neconvocat. Noroc cu romanii de la Steaua care in general joaca titulari sau macar sunt rezerve de baza.

c.ronaldo1726.10.2008 20:15

Nu pricep ce se intampla cu acest jucator. Nimic nu ii iese. Nu joaca nimic. Bun, nu e folosit pe postul lui, dar sa nu fi in stare sa dai o pasa simpla sau sa faci o preluare. Penibil!

b0RMA27.10.2008 13:41
Nu pricep ce se intampla cu acest jucator. Nimic nu ii iese. Nu joaca nimic. Bun, nu e folosit pe postul lui, dar sa nu fi in stare sa dai o pasa simpla sau sa faci o preluare. Penibil!

Iti zic eu care-i treaba cu Dayro:)

El este un varf impins.Becali cum a vazut ca are tehnica si ceva viteza a zis sa il puna la creatie in locul lui Dica,dar Dayro nu poate evolua pe acel post pt ca nu ii este familiarziat si de aceea moralul lui este foarte scazut!

Cred ca cea mai buna formatie pt Steaua in acest moment ar fi un 4-4-2 sau un 4-1-2-1-2 :)

Sper ca Dorinel sa rezolve aceasta situatie!

steaua_gloria27.10.2008 13:51

Dayro poate, am incredere in el . E intr-o perioada de criza.

Pun pariu ca da gol cu Dinamo.

c.ronaldo1727.10.2008 15:27

@b0RMA

E greu daca nu imposibil ca Dayro sa se lupte cu fundasii adversi intr-un meci de Champions League. Daca l-ai pus pe Moreno varf impins iar adversarul are fundasi inalti (si capabili) poti spune ca e un meci mort pentru el. Parerea mea este ca lui Dayro ii lipseste un coleg cu fizic impunator, care sa impinga fundasii adversi si astfel el sa aiba spatii.

b0RMA27.10.2008 15:31
@b0RMA

E greu daca nu imposibil ca Dayro sa se lupte cu fundasii adversi intr-un meci de Champions League. Daca l-ai pus pe Moreno varf impins iar adversarul are fundasi inalti (si capabili) poti spune ca e un meci mort pentru el. Parerea mea este ca lui Dayro ii lipseste un coleg cu fizic impunator, care sa impinga fundasii adversi si astfel el sa aiba spatii.

Cred ca ai dreptate.Intr-un timp Arthuro facea treaba asta dar s-a lasat.Acum tre sa ne punem sperantele in Kapetanos.:)

se7en02.11.2008 18:34

a jucat ok cu Dinamo cand a intrat. mai trebuie tinut si el pe banca, ajunge ca Dica daca se vede titular chiar si cand nu e in forma.

s0r1n11102.11.2008 22:59

Se vede ca are potential.Nu a jucat rau impotriva javrelor.Sper ca Dorinel sa'i exploateze calitatile,pentru ca altfel se va stinge.

JDERUL03.11.2008 06:48

Nu stiu de ce dar cred ca Dayro joaca ,,doar ce vrea si cat vrea din ceea ce stie".In continuare da dovada de indisciplina tactica.

mountytoma03.11.2008 11:22

mie mi se pare ca in cel mai bun caz s-a plictisit de Steaua, unde nimeni nu vede ce mare fotbalist este el.

in cel mai rau caz, atata poate...

si l-a molipsit si pe Toja, care ne dovedeste de fiecare data ca NU ultimul lui joc a fost cel mai prost!

iar la meciul retur cu Lyon Dayro a aratat din nou nu doar ca merita sa fie dat afara, ci si un sut in c..., ca el cu asta trateaza meciurile Stelei. Dica era un monument de daruire si implicare comparativ cu Dayro. el clar ca se vede martirizat, el geniul columbian neinteles de inapoiatii astia din Romania

nu merita nici sa-i care geanta si sa-i lustruiasca ghetele lui Neaga, b... p... in el de cioban prost, ca tot aici ajung, scuze fetelor!

laur steaua16.01.2009 17:05
:steag_cruce_invers:  as vrea sa vad dupa un meci cat alearga Dayro si cat transpira
puyol16.01.2009 19:48

Dayro,que dices,¿te gustaria que a la hora de tu salida del Steaua que vengan los seguidores tal como vinieron para Radoi?

chiar Dayro,ce zici? ti-ar placea sa vina asa dupa tine suporterii asa cum au venit dupa Radoi? eu nu cred :-). Sau da,poate daca vin fiecare cu vreun buchet de euro..

nemilosul16.01.2009 20:29

nu stiu cum din atatia lesinati cati are Steaua in momentul asta tocmai de Dayro va-ti gasit sa va luati

exercitiu de imaginatie: alergi mori de gat cu fundasii adversi in sfarsit primesti mingea si apoi combinatie....pase Lovin (pac pac sare mingea in tribuna) pase Nicolita(pac pac mingea in capu la primu care il ataca),pase arthuro(pac pac trece mingea printre picioare) etc cu alde ov Petre,plesan,Ghionea,Stancu...

voi ati mai juca cu aceiasi daruire daca coechipierii vostri ar fi inapti din punct de vedere fotbalistic??voi nu ati deveni altruisti daca stiti ca singura sansa de a marca e prin actiuni personale din acelasi motiv de mai sus??

daca vreti sa gasim vinovati hai sa ne uitam in loja,pe banca si la aia vechi din echipa care de 4 ani au ramas la nivelul "locul 2 care duce in Liga"

redondo16.01.2009 21:53

Va fi anul lui!

maye16.01.2009 22:24
Va fi anul lui!

crezi?ca eu sincer...nu!

Guardian16.01.2009 23:38

E posibil ca Dayro sã facã meciuri foarte bune în acest retur de campionat .. Dacã nu confirmã nici în aceastã parte a IIa a campionatului deja nu cred cã îl vom mai vedea la varã , deoarece a avut timp foarte mult sã se adapteze si încã nu a arãtat mai nimic ...

Am mare încredere în el , iar Lãcã se întelege foarte bine cu Dayro din câte am vãzut la TV .. si asta conteazã foarte mult pentru moralul jucãtorului, mai ales cã decarul nostru încã nu s-a maturizat din punct de vedere fotbalistic .

darkye17.01.2009 00:56

dak joaca ca in meciul cu Urziceni putine sanse sa faca un retur bun...totusi sa speram ca va reusi sa impresioneze cu adevarat ....

DelPiero1017.01.2009 11:17

E timpul ca Dayro Moreno sa 'explodeze'.Daca nu,va face un fas si va pleca la vara...

mountytoma17.01.2009 13:33

poate ca in urma plecarii celui ce acuza pianistii din echipa Dayro isi va amintica e fotbalist si ne va arata si noua ceva fotbal! returul asta cred ca e ultima lui sansa, dar si cea mai mare!

Robinson Rufay Zapata17.01.2009 16:48

Dayro moreno e jucator de valoare , din pacate nu s'a adaptat la Steaua , poate acum ca tot nu are concurenta pe post si va juca meci de meci va reusi in sfarsit sa isi intre in mana si sa faca ce stie el cel mai bine , sa joace fotbal si sa dea goluri , chiar daca si in tur a jucat meci de meci , din pacate a jucat in nota echipei , modest, sper sa fie returul lui

b0RMA17.01.2009 22:13
Dayro moreno e jucator de valoare , din pacate nu s'a adaptat la Steaua , poate acum ca tot nu are concurenta pe post si va juca meci de meci va reusi in sfarsit sa isi intre in mana si sa faca ce stie el cel mai bine , sa joace fotbal si sa dea goluri , chiar daca si in tur a jucat meci de meci , din pacate a jucat in nota echipei , modest, sper sa fie returul lui

Tin sa te anunt ca Dayro e de aprox. 1 sezon la Steaua si a jucat in majoritatea meciurilor(70%)...

Khalid17.01.2009 22:47

Trebuie sa fim realisti si sa ne dam seama ca un jucator ca Dayro e greu de gasit dupa bugetul lui Becali. Dayro nu s-a adaptat?! Ce sa zicem de Plesan, Emeghara, Szekely, Tiago, Semedo etc.?! Sunt altii la Steaua care ar trebui sa plece pentru ca nu sunt in stare sa aduca un plus echipei, lucru pe care Dayro il face constant in ofensiva.

vlad7518.01.2009 05:30

Cu siguranta ca si Dayro va pleca in curand.Prea este luat in colimator de catre antrenori. Stiti ce cred eu, ca in curand Ciobanul isi va face bagajul si va pleca din Ghencea. Nu inainte sa vanda tot ce poate. Cam cum au facut Netoiu si Mititelu la Craiova .Am eu un "filing".

mountytoma20.01.2009 22:13
Stiti ce cred eu, ca in curand Ciobanul isi va face bagajul si va pleca din Ghencea. Nu inainte sa vanda tot ce poate. Cam cum au facut Netoiu si Mititelu la Craiova .Am eu un "filing".

cam asa "filinghez " si eu. daca pleaca si Goian, Ghionea, Lovin si Zapata, ciobanul vinde Steaua si dispare. sincer, mi-ar parea rau dupa Goian si Ghionea, mai ales dupa Zapata, dar m-as bucura enorm sa scapam de becalopitec. Steaua ar putea renaste. sa vedem, visam la asta de ani de zile...

Robinson Rufay Zapata22.01.2009 14:41

si ce daca a jucat 70% din meciuri , Dayro a aratat ca inca nu e adaptat stilului Stelei , nu e inca in apele lui in Romania , mai bine zis nu se simte bine la aceasta echipa , ar fi mai bine sa plece decat sa intre in anonimat in Romania , e jucator tanar si de valoare si nu merita soarta asta

«14567817»