FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dayro Moreno

«12345617»
DelPiero1005.05.2008 13:15

Eu cred ca ai vazut alt meci!Dayro,de cand a intrat,a iutit jocul!Si daca Habibou nu se baga ca boul,era salvatorul nostru!Asa cum a fost si cu, Craiova!In plus,el e atacant!Nu poti cere unui atacant sa dea randament maxim pe un post total nefamiliar!Oricum,se descruca mai bine decat altii...de meserie cica! :blink:

raducelbun06.05.2008 10:38

Problema lui este ca ori nu-i intra in gratii lui Laca, ori nu se poate incadra in formula de joc conceputa. De altfel, ar fi si greu in conditiile in care la echipa sunt o gramada de atacanti si niciun mijlocas latarel mai de doamne ajuta. Tot sezonul asta Lacatus s-a chinuit sa faca din atacanti mijlocasi laterali. Si, din pacate, nu i-a reusit.

c.ronaldo1707.05.2008 18:09

Meci foarte bun facut de Dayro azi. De mult asteptam si un jucator in Ghencea care sa dea un gol cum a dat el azi.

raducelbun08.05.2008 09:11

Poate la anul il vom vedea mai mult la joc. Calitati are, sa vedem ce face cu ele. Eu cred in el.

fiaralaca28.06.2008 09:23
fular-campionii aduce cu micutul Elton la stilul de joc , bafta in continuare si la mai multe ( goluri )

Imagine021.jpg

se7en27.07.2008 23:47

in sfarsit si-a dat seama si Lacatus ca Dayro trebuie sa fie titular la Steaua.

Virgil29.07.2008 10:30

Ca om care a vazut echipa de aur a Stelei, cea care a avut la picioare Europa fotbalistica, afirm cu mana in dreptul inimii, ca Dayro seamana foarte mult cu Marcel Raducanu in ceea ce priveste jocul. Aproximativ aceleasi driblinguri, plecarea spre poarta adversa cu doi-trei jucatori adversi dupa el, pasele maiestre care punea pe picior gresit apararile adverse, suturile, golurile. Marcel era un pic mai artist. Cel putin asa imi amintesc.

Imi amintesc ca la un meci Steaua-FC Arges, in 1985, galeria Stelei scanda: Mar-cel Ra-du-canu/e mai bun decat Gâscanu. Gâscanu fiind fostul mare fotbalist Nicolae Dobrin, care se afla pe teren in echipa pitesteana. Si sincer, galeria avea dreptate, la acel moment Dobrin aflandu-se pe ultimii metri ai carierei sale.

La acea vreme, Dobrin era considerat cel mai mare fotbalist roman al tuturor timpurilor si nu sunt sigur daca Gica Hagi a fost mai talentat decat el.

mountytoma31.07.2008 08:39

la Vaslui Dayro a fost mai slab si decat Nicolita. se pare ca e prea multa responsabilitate pe umerii lui. el ar trebui sa joace de capul lui, nu sa i se spuna ca trebuie sa traga echipa dupa el. ca uite-asa isi da cu stangul in dreptul si lufteaza in careul advers!

avand in vedere ca nici arthuro si nici kapetanos nu sunt deocamdata atacanti valorosi, cred ca Dayro ar trebui sa ii lase locul lui Neaga, iar el sa treaca varf. asa cel putin nu va mai arunca nimeni mingile aiurea in fata, ca Dayro e mic de inaltime si nu are nici o sansa!

DelPiero1031.07.2008 12:38

Eh a fost mai slab...atunci cand tu esti atacant,si antrenorul te baga la constructie,sa fim seriosi,la ce sa te astepti?Dayro a inercat sa se adapteze unui post total nefamiliar!Sa fie clar...Laca il chinuie teribil pe columbian punandu-l sa faca ce nu stie!

b0RMA05.08.2008 12:29

Dayro a fost omul de baza in partida cu Brasov.Fara el nu cred ca obtineam victoria.Datorita golului si pasei sale de gol am luat primele 3 puncte in campionat.

Multumim Dayro :kisstogether:

Fc Alin05.08.2008 15:05

Dayro Moreno este cel mai bun stelist de cand a venit pana in august imi place foarte mult de el se descurca foarte bine pe ofensiva e cel mai b u n !!! :hai_steaua::steagcruce:fularsteaua2forzateaua Forza Steaua

mountytoma08.08.2008 19:49

un nou meci extrem de slab al lui Dayro moreno, cel de la Iasi. cred ca ar trebui sa joace doar meciurile de acasa, s-a vazut clar ca Neaga, Lovin si Bogdan Stancu se descurca mult mai bine prin transeele diviziei a...

DelPiero1008.08.2008 20:03

Parerea mea ca e jucat prea putin...si unde nu\ trebuie!Azi a jucat slab,este adevarat!

mountytoma08.08.2008 20:09
Parerea mea ca e jucat prea putin...si unde nu\ trebuie!Azi a jucat slab,este adevarat!

nici el nu a jucat pe nimeni, nici pe el nu prea l-a jucat nimeni.

in afara de zapata si golanski, mie mi se pare ca ceilalti straini sunt cam evitati de jucatorii nostri...

b0RMA08.08.2008 23:23

Nu mai vorbiti degeaba.Dayro nu a facut un meci rau.El nu a fost scapat din ochi de jucatorii celor de la Iasi.Daca ar fi fost lasat un pic mai liber Dayro cred ca ar fi facut mult mai mult.Pasele nu prea aveau cum sa ajunga la el pt ca interveneau 1-2 jucatori de la Iasi ca sa il opreasca dar in unele momente a fost inconjurat chiar de 4 oameni .Deci intai ganditi si dupa vorbiti;).

DelPiero1008.08.2008 23:27

Dayro Moreno nu e jucat...nu se vede?E cel mai talentat jucator din campionatul nostru,sper sa nu se piarda...

mountytoma10.08.2008 08:49
Nu mai vorbiti degeaba.Dayro nu a facut un meci rau.El nu a fost scapat din ochi de jucatorii celor de la Iasi.Daca ar fi fost lasat un pic mai liber Dayro cred ca ar fi facut mult mai mult.Pasele nu prea aveau cum sa ajunga la el pt ca interveneau 1-2 jucatori de la Iasi ca sa il opreasca dar in unele momente a fost inconjurat chiar de 4 oameni .Deci intai ganditi si dupa vorbiti;).

in Liga lui mitica nu va fi niciodata liber! iar la Iasi cand a fost liber doar cu portarul n-a reusit nimic... eu zic ca deocamdata ar trebui sa joace doar meciurile de acasa in Liga lui mitica si mircica. prin gropane nu se prea descurca, are glezna prea fina!

b0RMA10.08.2008 20:20

in Liga lui mitica nu va fi niciodata liber! iar la Iasi cand a fost liber doar cu portarul n-a reusit nimic... eu zic ca deocamdata ar trebui sa joace doar meciurile de acasa in Liga lui mitica si mircica. prin gropane nu se prea descurca, are glezna prea fina!

Hai ma fi serios.Doar o ocazie in 90 de minute...in nici un meci na mai fost tinut asa bine...Nea' Popa sia facut bine tactica.

Samurik17.08.2008 11:15

lasati-l in pace ca le are cu fotbalul si vrea sa faca performanta cu Steaua in CL fularultras

ady9122.08.2008 22:54

Idolul tribunelor. Adevarat playmaker. Jocul Stelei sta in genialitatea lui Dayro. Are ruperi de ritm, marcheaza constant, iar in scurt timp va deveni un golgeter in Ghencea. Adi Ilie a adus o marea stea in galaxia ros`albastra, acest columbian, Dayro Moreno. Multumim, Dayro !

fansteaua4627.08.2008 20:11

Bravo ! :steagcruce: :steagcruce: :steagcruce: :steagcruce: :steagcruce:

mountytoma28.08.2008 05:34

cred ca Dayro trebuie incurajat in mod repetat in timpul meciului, nu doar ovationat pentru reusite. trebuie tinut in priza tot timpul, trebuie impins de la spate. ieri cu galata a ratat atatea mingi incat cred ca a ajuns si el la disperare. psihic pare un copil de 15 ani, as vrea sa il vad cu determinarea lui Banel de exemplu, sau a lui umit karan asta de la turci!

curaj Dayro! forza Dayro!

stelistul stelist28.08.2008 06:13

m'a disperat Dayro aseara , daca era unul bolnav cu inima sigur facea stop sau infarct

mountytoma28.08.2008 06:38

daca doamne fereste nu ne calificam, pentru ratarile alea cred ca Dayro acum lua trenul de buzau!

alexandru11128.08.2008 07:27

Nu va mai luati bah de Dayro ca e un jucator bun :steag_sah_mic::steag_sah_mic::steag_sah_mic:

«12345617»