Nu va mai luati bah de Dayro ca e un jucator bun![]()
Jucator bun ....dar cu finalizarile cum ramane? ca nu stie sa traga la poarta si sut de la distanta nu mai spun.
Cred ca trebuie sa-l resofteze cineva
Nu va mai luati bah de Dayro ca e un jucator bun![]()
Jucator bun ....dar cu finalizarile cum ramane? ca nu stie sa traga la poarta si sut de la distanta nu mai spun.
Cred ca trebuie sa-l resofteze cineva
mda:| eram foarte sigura;)
cum a gresit putin, iar toti in capul lui:|
hello oameni buni ce e cu voi?:-?
sa fim seriosi...Steaua= Dayro?
nu prea cred Steaua= Radoi, Goian, Neaga, Zapata etc etc..nu numai Dayro
tot cade pe umerii lui :-j
Dayro e un super jucator;)
Hai Dayro:X:X:X FzS!!!!! ![]()
Chiar mah...are dreptate pustoaica...Dayro mai arev timp sa se maturizeze!Calitati are...
normal ca are calitati:)
dar..stii ce e stresant..adica,, eu una..ma uit la meciuri, bla bla..si vad Dayro in sus, Dayro in jos..si joaca bine nush ce..la o mica greseala..toti..ca nu e buna de nimic, ca nu face treaba...
dar pe ceilalti care stau degeaba?..pe ei nu ii baga nimeni in seama..dar in capul lu Moreno..hop toti;)
chiar am vazut..un meci..in campionatul trecut..dar nu mai stiu exact care ...bine nu asta e important..intrase Dayro prin minutul 70 cam ajea...si nu sa lasat pana nu a dat gol, ceilalti..se descurajasera:)..oricum, are si ambitie si potential, si daca il criticam..o sa reusim sa il descurajam...el trebuie si impins de la spate
![]()
dar oricum..mie mi se pare ca sa descurcat bine pana acum..si a facut in cateva luni ce altii nu au fost in stare sa faca la Steaua in ani:)
Full name Dayro Mauricio Moreno Galindo
Date of birth September 16, 1985
Place of birth Chicoral, Tolima, Colombia
Playing position Second striker, Attacking midfielder
Current club Steaua București
Number 10
Un jucator foarte consistent Stelei..In sezonul trecut din 11 meciuri a inscris 5 goluri...Iar in sezonul acesta 2008-2009 Champions League a inscris un gol in Galatasaray-Steaua(2-2)..
SUCCES in continuare Dayro!!! ![]()
Dupa plecarea lui Dica la Catania, Dayro Morenoare cele mai mari sanse sa fie noul star al Stelei.
Fã ne bucuria mãcar a unui gol cu Pandurii
mda:|
starul Stelei:|
dak continua tot asa..ma cam indoiesc sincer:(
hai Dayro:x fii din nou cel dinainte...
am incredere in tine...
hmmm..dar daca Dayro a fost convocat la nationala columbiei, ca si Zapata de alt fel..o sa fie prezent la meciul cu Farul...?:-?
dupa paerea mea unuldintre ceimai buni jucatori ai Stelei ![]()
DAIRO STIE CU MINGEA DAR NU ARE FORTA IN SUT
CRED CA O SA PLECE DUPA Elton ![]()
![]()
![]()
![]()
Mai intai cauta tu o carte de gramatica si lasa-l pe Dayro...
HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIII MOREENNNOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
DOARE MORENO?
:steag_cruce_invers:
HAI Steaua CEA MAI TARE HIP HIP URA HIP HIP URA
CEL MAI TARE JUCATOR E MORE
:steag_cruce_invers
HAI Steaua HAI MORENO
LA MULTI ANI Dayro SPER SA DAI UN GOL MAINE CU BAYERN SI SA CASTIGAM MECIUL (am zis ca sper nu ca si asa se va intampla pt eventuali carcotasi)
La multi ani Dayro!
La Multi Ani Dayro ![]()
Fa-ti cadou un gol maine :tongue:
LMA Dayro!
la multi ani si sper ca maine sa fie ziua ta in fotbal , adica sa marchezi macar un gol ![]()
la cat mai multe goluri Dayro ![]()
ESTE UN JUCATOR BUN.Forza Dayro....x::xx:SI O AVUT OCAZII MARI IN MECIU CU BAYREN.....:x::x:X
Dayro the best!!!! ![]()
sincer nu ma atrage foarte mult...are mingea la picior..se descurca..dar dupa urmeaza finalizarea care nu ii prea iese..este adevarat ca da goluri frumoase dar cateodata vrea sa faca totul singur..ceea ce conduce la ratarea unei ocazii...sper sa`mi schimb parerea pe parcurs.. ![]()
sincer nu ma atrage foarte mult...are mingea la picior..se descurca..dar dupa urmeaza finalizarea care nu ii prea iese..este adevarat ca da goluri frumoase dar cateodata vrea sa faca totul singur..ceea ce conduce la ratarea unei ocazii...sper sa`mi schimb parerea pe parcurs..![]()
inca e tanar...sa mai asteptam ceva timp :noexpression: totusi are potential chiar si acum poate deveni printre cei mai importanti jucatori din europa ca in Romania este deja... ![]()
noi romani avem tendinta sa urcam in slavi pe toti,Dayro nu arata chiar atatea,slabut parerea mea
Dayro Moreno e un jucator foarte bun!
Inlocuitorul lui Dica se poate spune nu este asa bun ca Dica dar......!
![]()
Dayro Moreno e un jucator foarte bun!Inlocuitorul lui Dica se poate spune nu este asa bun ca Dica dar......!
Pararea mea ca, Dayro e peste toti atacanti romanii, el macar are technica si viteza..