FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dayro Moreno

«1234517»
DelPiero1007.04.2008 16:45
sau poate MI5 si NSA au intervenit sa nu joace Dayro. sau poate OPEC a amenintat cu cresterea pretului la petrol daca joaca Dayro.

eu cred ca e o conspiratie mondiala impotriva titularizarii lui Dayro... si nu m-ar mira sa aud ca si zombii si extraterestrii sunt implicati...

Tu dai un nou sens ironiei... :rolleyes:

weeezer08.04.2008 10:14
Din cate stiu eu Dayro ar avea ceva probleme de sanatate, ceva legat de apendicita, si banuiesc ca Lacatus nu vrea sa riste. Sau poate nu se antreneaza cum trebuie.

Dar, dupa cum spunea cineva in alta discutie, din contractul lui mai sunt 4 ani, are timp sa joace.

O "criza usoara de apendicita" care nici macar n-a necesitat operatie, e ceva acut, de moment, care in cel mai rau caz apare dupa ce ai halit ceva mai "deosebit". Nu se "agraveaza" daca faci efort. Aia este sau nu este, atunci cand este, tine putin, si ori trece, ori ai nevoie de operatie. Trust me, nu l-a tinut pe el crizulita aia de 3 saptamani pana acuma...

MALDINI_STEAUA09.04.2008 10:44

Dayro atunci cand e bagat trebuie sa joace... trebuie sa demonstreze ca merita sa joace in primul 11.Mie imi place de el , dar nu hotaram noi cine joaca...sper ca va intra in meciul cu Gloria.

Forza Steaua !

AxXxeL09.04.2008 11:47

Are 23 ani tot viitorul inainte si este un jucator promitator!

O sa ia Steaua multi bani pe el, doar daca nu se baga Gigi! :steag_sah_mic:

se7en09.04.2008 20:27

Parca vad ca Laca o sa-l bage pe Surdu pe dreapta numai ca sa nu-i gaseasca loc lui Dayro in echipa!

st_194709.04.2008 21:20
@st 1947

Care Baciu e ala?

Eugen Baciu nu e.

ktalyn10.04.2008 07:40

Sper ca azi va putea sa evolueze macar 30 de minute tinand cont ca lipseste Vali Badea, suspendat 2 etape.

Sa recunoastem ca pana acum nu s-a ridicat la asteptarile noastre, avand, in afara de 2-3 sclipiri, un joc destul de static si previzibil.

Poate mai are nevoie de ceva timp pentru acomodare si cred ca-si va demonstra adevarata valoare.

DelPiero1010.04.2008 08:45
parca vad ca Laca o sa-l bage pe Surdu pe dreapta numai ca sa nu-i gaseasca loc lui Dayro in echipa.

Cred ca Banel va fi 'alesul'!

Motivul? E mai obisnuit cu astfel de terenuri... :yeahh:

Striker0926.04.2008 19:09

Felicitari Dayro pentru golul de 3 puncte de la Craiova! Multumim! Sunt curios care o sa fie echipa aliniata de Marius in "groapa" tinand cont ca Dica ar putea sa fie apt pana atunci.

mountytoma26.04.2008 21:14

Dupa parerea mea, mai ales dupa golul marcat azi Craiovei, Dayro moreno a dovedit ca e atacant, varf, nu mijlocas.

Ma intreb oare cum ar fi sa stea Pepe pe banca si sa il vedem pe Dayro in centrul atacului nostru, de la inceput...

oanna_r3d_and_blu3_4ever27.04.2008 22:35

Ai fost salvarea noastra in meciul cu Craiova! :inlove:

Multumim, Dayro! forzateaua

c.ronaldo1728.04.2008 18:55

Are o acceleratie si o viteza extraordinara. Cred ca ar fi perfect pentru meciul cu Dinamo, in caz ca ne vom apara mai mult decat adversarul.

krazy4steaua29.04.2008 11:27

Dupa parerea mea, cel mai bun transfer!

Cred ca ar trebui sa fie titular.

Este cel mai bun la ora asta!

Bogdan4Steaua29.04.2008 11:36

In meciul cu Dinamo nu trebuie sa riscam din primul minut, deci sansele lui Dayro de a prinde primul 11 sunt reduse.

In editia viitoare de campionat, Dayro va avea oportunitatea de a se impune in prima echipa, pentru ca presiunea si miza nu vor fi atat de mari cum sunt acum, pe final de campionat.

bodanelu29.04.2008 11:51

Si nu numai, Bogdane. Sezonul viitor o sa-i ia locul lui Dica, care probabil o sa plece dupa europene!

Bogdan4Steaua29.04.2008 11:56

Este foarte posibil. In conditiile actuale, un parcurs bun la Euro reprezinta tichetul spre vest al decarului stelist.

In locul lui Dica, vad doi jucatori: Dayro si Rica Neaga.

ionutzlovesteaua03.05.2008 12:39

Dupa parerea mea Dayro MORENO merita sa fie TITULAR ! este exact ce ii lipseste Stelei , dribling si accelerarea fazelor de ATAC ! merita sa fie in primul 11 este parerea mea ! Dupa cum probabil stie toata lumea cel mai tarziu in vara decaru stelist Nicolae Dica probabil va pleca la o echipa din europa ! Dayro este un bun inlocuitor. si inca ceva Banel Nicolita sa plece de la Steaua o face de rusine !

cRiss4Steaua03.05.2008 13:29
Banel Nicolita sa plece de la Steaua o face de rusine !

Asa usor puteti uita lucrurile bune pe care le fac unii jucatori.. cum au o perioada mai nefasta ii dati afara .. isi va reveni Banel .. are nevoie si de incredere

Bogdan4Steaua03.05.2008 14:03

Nu discutam despre Banel in acest topic.

DelPiero1003.05.2008 15:57
In locul lui Dica, vad doi jucatori: Dayro si Rica Neaga.

E mai bun Dayro ca Neaga in acest moment!

krazy4steaua04.05.2008 15:11

nu prea il vad pe Neaga in locul lui Dica .....mai degraba Dayro.....e mult mai bun

:steagcruce:fular-campionii

sunt in totalitate de acord cu tine....la ora asta Dayro este printre cei mai buni de la Steaua fularultrasfular-campionii

FC_STEAUA_194705.05.2008 08:07

Imi spune si mie cineva de ce Dayro nu este titular in acest moment? In toate meciurile in care a intrat a facut of diferenta imediata pe teren insa Laca insista sa il tina ca rezerva pa banca si in schimb sa il puna pe Neaga in teren de care nici nu vreau sa vorbesc.

glow05.05.2008 09:03

Dayro Moreno este cel mai valoros jucator din campionatul intern.

Sunt convins ca daca i se va da sansa sa joace meci de meci titular, poate dupa plecarea lui Dica, va exploda, si mai ales in meciurile din cupele europene.

fularultras

DelPiero1005.05.2008 09:43

Trebuie sa fii prost gramada sa tii rezerva un jucator ca Dayro!Si-n detrimentul cui...

redandblue05.05.2008 10:04

toata lumea vorbeste de Dayro de parca ar fi Dumnezeu ! daca era asa de bun sigur punea altcineva ochii pe el si nu ajungea la Steaua.

aseara a jucat 40 de minute si nu a facut nimic (nu ca ar fi facut vreunul ceva !) ... unde e jucatorul capabil sa faca diferenta ? sa-l ia de mana pe Banel si Radoi si sa se duca tata unde stiu ei...aaa si sa nu-l uite si pe pepe moreno !

Stelei ii trebuie jucatori modesti cu capul pe umeri nu vedete care stau toata ziua la "hair-stylist"

cum juca Banel pe vremea cand inca era modest si cum joaca acum cand i-au intrat in cap banii si femeile !

«1234517»