GSP TV, despre meciul cu galatasaray ..
GSP TV, despre meciul cu galatasaray ..
Diseara de la 22:00, Telesport, la Fanatik Show, invitat special Marius Lacatus!
Care stie, la handbal avem vreun meci azi? Ca mi-e dor de Elisei.
La handbal cica ne-a batut Norvegia ,probabil meciul a fost mai dimineata.
P.S. Ii canta imnul lui IZBASA.
Valencia - Real Madrid
Supercupa Spaniei, turul
0-1, a început repriza a 2a.
GSP TV : Steaua - Galatasaray
![]()
De la 22, la Fanatik Show, Marius Lacatus!
Fanatik show asta pe ce post e?
Telesport parca.
ma mir cum de l-a convins pe Lacatus sa vina cand ala zicea acum 3 saptamani cand l-a avut invitat pe Pedrazzini ca 'Arda Truman' e cel mai bun jucator al turcilor si Harry Kewell va fi greu de marcat (chiar daca era accidentat). si de obicei are persoane importante invitate la emisiune. un mister..
In 3 minute, pe A1, Godzilla!.
Meciul in RELUARE! Steaua-GALATA, click AICI!
Pentru cei noi "Owner manualul" se gaseste in cutiuta de plastic de la picioare ![]()
da si la noi meciul ın reluare Steaua - galatasaray....chiar acuma.poate ne calificam de data asta ![]()
Bafta! :tongue:
va recomand azi la ora 16:00 sa va uitati la superleague formula...care va place concurs de masini bine inteles. osa fie si masina naostra alaturi de masinile echipelor :
beijing guoan
GALATASARAY
AC Milan
sevilla FC
rangers
FC basel
FC porto
tothenham hotspur
AS roma
Olimpiacos
PSV Eindhoven
Borussia Dortmund
Al-Ain
Flamengo
Corinthias
Liverpool
Ce post va transmite in Romania?
Daca nu e si Steaua nu are farmec ![]()
@bodrumdan_barkahan
Pe ce post? Masinile astea sunt numai sponsorizate de cluburi, sau e o competitie intre masini detinute de cluburi?
Pe Boom T.V. Catania-Genoa. Dica titular, a dat o bara din lovitura libera. E minutul 25.
@bodrumdan_barkahan
Pe ce post? Masinile astea sunt numai sponsorizate de cluburi, sau e o competitie intre masini detinute de cluburi?
scuzatima.am vazut prea tarziu casa va raspund.eu m-am uitat la show TV.era si pe galatasaray TV mise pare.dar alt post nu stiu care a dat.era mare ploaie...mașina noastra cand era pe locul 2 a facut spin si sa busit cu masina lui rangers care era afara si astepta sa o traga din turul trecut.sevilla a castigat concursul.
Meciul de retragere a a lui Oliver Kahn, Germania - Bayern Munchen. În direct, pe sport1.
La 18.00 ora Romaniei incepe meciul de tineret ,Bosnia-Romania,pe sport.ro
Astept o victorie pt a ne califica la turneul final. steagro
La 18.00 ora Romaniei incepe meciul de tineret ,Bosnia-Romania,pe sport.roAstept o victorie pt a ne califica la turneul final. steagro
Deja e 1 -0 pentru Romania.
Eurosport: Novak Djokovic-Roger Federer, semifinala la U.S. Open
La 18.00 ora Romaniei incepe meciul de tineret ,Bosnia-Romania,pe sport.roAstept o victorie pt a ne califica la turneul final. steagro
Sa trecem si de baraj ![]()
Eurosport: Novak Djokovic-Roger Federer, semifinala la U.S. Open
Sa trecem si de baraj
asa-i,mai e si barajul.Pacat ca nu am reusit azi victoria.