Fantome si monstrii care bantuie prin Romania ca sa se razbune. Acum pe OTV :laugh: :laugh:
Fantome si monstrii care bantuie prin Romania ca sa se razbune. Acum pe OTV :laugh: :laugh:
Parada lui Popa la un sut al subpodarilor.Rapid-Poli:0-1.Deocamdata!
Parada lui Popa la un sut al subpodarilor.Rapid-Poli:0-1.Deocamdata!
Gay se lupta intre ei si castiga Steaua.
Zavoranca se cearta cu masa, pe OTV!Super show!
![]()
Da ce au terminat episoadele cu Elodia?? ![]()
nu-s in topic dar...
Acum la RADIO, pe Europa FM discutie despre gradinile zoologice.
minutul 20 in meciul Vaslui-Poli (este deja 2-0! face scor porumboiu cu fruncea tarii!) pe canal D.
acum e 3-0//:D...marfa...Forza Steaua
bara Vaslui cu poarta goala!!!!!! jabba mai traiesti ? si daca da, cu cine ???????
Antena 1, Marius Tuca editie speciala, invitati : Argaseala, Dragomir, Craciunescu, Copos, Tolontan
Copos...esti penibil ( tu care esti maistrul scenariilor ) ma faci sa cred ca te injosesti mai mult decat un milog care se roaga la semafor pentru un spalat de parbriz sa-i dau o tigare sau 10 bani....esti de ultima spetza.
@Fane_casieru'
Bine l-a luat Lacatus pe Copos
"da ce e targ sa negociem?"
Tolontan e penibil
tolomacul tolontan, zica ca face parte din staff-ul rapidului
deci numai in Romania se mai poate discuta atata despre un asa subiect. situatia este f clara: meci oprit, si pierdut de cra cu 3-0. pe cat facem pariu ca :
1 aceste emisiuni vor schimba pana miercuri decizia comisiei
2 urmatoarea taxata va fi Steaua
3 vor "dovedi" prin niste deductii demne de "drama elodiei" ca suporterii care au aruncat
sunt stelisti
iar au aratat imaginile se vede cum Constantin s-a ferit cand l-a lovit bricheta pe arbitru
Tolontan asta e complet pe langa baiatul pare din alt film...
OTV: "Cum au aranjat arbitrii meciul RAPID-Steaua"
SENZATIONAL
Aoleu daca s-a bagat televiziunea urmarita de un miliard de romani am pus-o ![]()
ahhhhh unde esti tu MM ? bai frate chiar nu exista nimeni la Steaua sa se ia de toti boii astia ? eu nu mai rezist, imi pun un DVD !
Acum poate sa vada oricine cat de perfid si totodata de penibil e Copos. Daca totul este premeditat asa cum sustine el, de ce Ghionea aflat langa tusa, asa cum se vede intr-unul din clipurile filmate, loveste cu piciorul pentru a scoate din teren un obiect aruncat spre grupul de jucatori si arbitri? Oare nu ar fi putut sa ``profite`` de ocazie si sa predea obiectul arbitrului pentru a intrerupe meciul?
Si totusi REMEMBER : Rapid - Steaua in sferturile Cupei UEFA, Banel, cel care a mascat si atunci o situatie la fel de grava cand a fost aruncata acea sticla plina cu apa.
B1, Eu, Tu si Ovidiu, unul dintre cele mai bune musical-uri romanesti.
tvr1, ACUM! Formula 1 .... a inceput Marele Premiu al Malaeziei !
Sport.ro : Romania - Austria ( Handbal )
Roma - ManUnited in sferturile UCL / Pro TV de la 21,45. Restu nu stiu ... mai puneti si voi ca-mi mere' netu' ca ochiu' lu piratu'.
A inceput ARSENAL-Liverpool in sferturi de CL! SUPERMECIUL MECIURILOR! (avem si noi nevoie bai de un HLEB!)
novac... poti sa acuzi pe cineva ca nu s-a uitat la meci doar daca nu a putut. daca a stat acasa si a preferat sa se uite la telenovele sau un film, pe acela poti sa-i zici ca a trait degeaba.