Ca tot este frig si suntem sechestrati in case, propun deschiderea acestui topic, pentru ca:
1. suntem aici sa schimbam informatie, indiferent ca suntem raspandaci sau consumatori;
2. pierdem timpul schimband zeci de canale, te hotarasti si cand te intorci gata: a trecut sau s-a marcat;
3. la toti ni-i greu, chiar si sa cautam telecomanda, uneori.
Postarea trebuie sa contina informatii, canalul TV, si 2-3 cuvinte ajutatoare. Nu trebuie sa depaseasc doua randuri (pentru a pastra caracterul informativ) si nici eventualele comentarii (boscorodeli, cum ca baaa, la distrusii aia te uiti tu?) nu trebuie sa se lungeasca prea mult. Daca ne intereseaza beletristica, povestea romantata a emisiunii sau originile exotice ale prezentatoarei ... ne uitam la emisiune/ film si gata. Nu ne lungim aici pentru ca timpul inseamna bani si ne plictisim repede.
Eu unul m-am gandit la asta astazi (maine ...) 7.43 AM cand am gasit accidental Top Gear, pe A3; mi-am modificat programul si am vazut ce mai ramasese din emisiune.
Exemplu recent (ipotetic, vezi doamne):
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Postare Gheorghe: cat fight / Pro TV / super.....( baietii ceva? )
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Comentariu: poi bine ma @ghe, la asta te uiti ...Tu esti fata? ai trecut la misto datele de identificare
Merci de hint