Nu au ficati.
Nu au ficati.
Deportivo La Coruna - FC Barcelona, pe DigiSport Plus
Marea bariera de corali. Pe Animal Planet.
gen alternativa:)
Derby della Capitale: AS Roma - Lazio Roma, pe DigiSport
PS: sau pe net(boomsport) ![]()
o emisiune amuzanta pe prima ![]()
edit:striri la Pro TV
la national TV-extemporal la dirigentie ...lol
Romania - Ungaria , CM de handbal China 2009 , Tvr 1.
Maye, induci lumea in eroare. ![]()
Eu stiam ca e la 19.20 meciul, nu?
Sabine, acum e meciul. E 16-7 acum ![]()
Pfffff, am pierdut prima repriza. Sa-i ia dracu cu programele lor si site-urile lor de sport. Nu gasesti un program pe prima pagina la un campionat mondial in care Romania este favorita.
Sa inteleg ca n-au ce face din unguroaice. steagro
Pe gesepepunctro la sectiunea handbal sunt afisate rezultatele de la ultimul mondial de baieti, in asa hal de actualizat este actualizat siteul. Nici pe siteul federatiei romane de handbal nu e de gasit ceva atat de iesit din comun, ca programul camp mondial. ![]()
![]()
Deci ma poate ajuta cineva zicandu-mi cand e urmatorul meci al Romaniei la Camp Mondial de Handbal fete?
Miercuri jucam cu Tunisia.
Uite acilea programarile de pe situl oficial al competitiei: http://en.jiangsu2009.cn/indexs.php?uid=58...Hmpt=index-6505 (merge cam greu, la mine nu se incarca decat dupa 3-4 shoturi de ctrl+F5).
Potrivit acelor programari, jucam de la ora 21:15.
Pe programul TVR 2 scrie ca meciul va fi difuzat de la ora 19:20.
Basescu e de vina!
LE: Uite si un site la care caracatitza lu' Basescu inca n-a ajuns, dovada ca merge mai bine: http://www.ihf.info/front_content.php?idart=2207 (noi suntem in grupa C). Ai acolo si o groaza de statistici interesante.
Merçi Lari.
De acum da-mi linkurile alea pe privat sa nu le gaseasca Basescu si sa le intoxice. ![]()
C-ul e fără sedilă.
C-ul e fără sedilă.
Corect Ioane. La ¨merci¨ ¨c¨ este urmat de ¨i¨, deci grupul se citeste ¨si¨ fara sa mai fie nevoie de ¨ç¨, nu? ![]()
Juventus Torino - Bayern Munchen, pe TVR1
Potrivit acelor programari, jucam de la ora 21:15.Pe programul TVR 2 scrie ca meciul va fi difuzat de la ora 19:20.
Nu scrie si nici nu-mi dau seama daca 21:15 este ora locala, sau ora GMT sau...
Daca tvr2 zic ca e la 19:20 atunci ma gandesc ca s-ar putea ca 21:15 sa fie GMT.
Vad ca se joaca de la 15:10, pe TVR 1.
VfB Stuttgart - Unirea Urziceni, pe TVR1
Romania - Norvegia. Campionatul Mondial de Handbal Feminin. TVR1.
De data asta am nimerit bine ora. ![]()
cred k le batem p norvegience, trebuie sa ne mobilizam mai bn
meritam mai mult victoria spun eu .. insa infrangerea la un gol diferenta demonstreaza ca suntem o echipa puternica
Infrangerea la un gol inseamna ca arbitrii si-au batut joc si ca diferenta in meciuri de nivelul asta se face la psihic.
Infrangerea la un gol inseamna ca arbitrii si-au batut joc si ca diferenta in meciuri de nivelul asta se face la psihic.
Daca n-ar fi arbitrii hoti, noi i-am bate pe toti! ![]()
Handbal feminin: Romania - China, TVR 1.
Handbal feminin: Romania - China, TVR 1.
Am uitat... bine ca mi'ai adus aminte.