Pedeapsa mediocra: 2 -1
Sentimente confuze, simulacre se entuziasm, comedia grotescului ...
Trebuie sa fiu sincer: ceea ce traiesc acum ma imputzineaza ca om, ma distruge ca si mandrie ... orgoliul meu ca barbat insemna Steaua iar Steaua nu mai inseamna nimic ... mi-am pierdut reperul esentzial, mandria de fi UNIC in oridinea neaseurii ...
Sa ne bucuram pentru cretina satisfactzie a "golului de onoare"?
Golul de onoare este golul neputinciosului si ar trebui ca eu, Stelist autoconsacrat - caci nu am stelisti in familie - sa fiu fericit?!?
Rushine ...
In mare sunt de acord cu tine.Chiar daca nu dramatizez,chiar daca nu sunt atat de dezamagit, trebuie ,intr-adevar, sa punctam un aspect esential in filosofia clubului stelar: Ori cu cine pierde, echipa Steaua nu trebuie ridicata in slavi! O infrangere e o infrangere! Noi ,ca stelisti,nu trebuie sa ne complacem in mediocritate,trebuie sa spunem clar si raspicat: VICTORIA IN ORICE MECI! Fie impotriva englezilor,fie impotriva francezilor,fie impotriva spaniolilor!
Din pacate,egalul de anul trecut cu Lyon ramane egal,in timp ce asta e o infrangere
Chiar daca Ov. Petre a trecut milimetric pe langa egalare,chiar daca am dominat o repriza.
Pentru ca Steaua sa renasca trebuie in primul rand sa ne trezim ,sa renastem chiar noi,fidelii suporteri ai acestui club.
La Steaua multumirea vine doar la Victorie
Oricum,felicitarile le merita baietii,macar pentru daruire....cu vreo 5 transferuri,cu Lacatus macar 1 an ,2,3 putem redeveni ce-am fost acum 1 deceniu,doua. Asta e speranta noastra....e pe banca ....e Marius Lacatus!
Oricum : Felicitarile le merita
Zapata[portar de exceptie]
Rada
Nesu[baiat zgribulit,firav dar care se daruieste...mi-i drag omul asta]
Goian[sigur ramane la noi
]
Golansky[si el ramane]
Neaga[daruire.Punct.]
Zaharia[golul si meciul vietii]
Lovin[ o centrare si gata]
Badea
Ovidiu Petre[de asemenea meciul carierei]
E trist ca facem meciul carierei impotriva juniorilor de culoare din togo si coaste de fildes
E trist ca am scos doar un punct
e trist ca Surdu din 7 metri nu da la poarta[probabil fluieraturile l-au facut sa nu dea....pacat ,mare pacat....a avut 2-2 in bocanc]
Vedem la anul fiindca anul asta nu ne-a iesit...dar fara implicarea zdrentei,cu Lacatus in continuare,putem!
In asta cred eu!
FORZA Steaua! Semper svperiores!