FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Arsenal Londra - Steaua 2 - 1

«1567»
**alex**13.12.2007 13:29

Un meci bun pentru noi doar in a doua repriza. Putea sa se termine si cu o diferenta mai mare sau la fel de bine putea fi 2-2.

Remarc jocul foarte bun a lui Zapata si a lui Eme. Si Ov.Petre a jucat bine, daca ii intra torpila puteam spune "what a goal, fabulous strike from Petre" vorba englezilor. Zaharia a fost bataios a intrat cu tupeu, interesanta si ideea cu Golanski mijlocas dreapta, a dat randament.

Poate ca meritam mai multe puncte in grupa, dar asta e am avut si putin ghinion. Macar am iesit cu fruntea sus!

il_scorpio13.12.2007 14:14

Cu siguranta meciul vietii pentru Ovidiu Petre, Lovin, Zaharia, Emeghara..macar atat sa fim bucurosi ca am spalat oleaca rusinea prin golul ala si prin celelalte ocazii avute.

fedora13.12.2007 14:38

Lovin a progresat imens de cand a venit la Steaua si cred ca este un fotbalist decent acum (pentru campionatul asta este ok). Ovidiu Petre imi da si el cateodata impresia ca ar putea. Eu cred ca avem de departe cel mai bun lot din tara, cel putin in campionat ar fi trebuit sa defilam, dar cu un creditor psycho si fara un antrenor real e foarte greu...E un cerc vicios in care fiecare isi mascheaza lipsa de valoare prin invocarea tampeniilor altora.

Cat despre Liga, Zapata si Emeghara sunt singurii jucatori de CL ca valoare si forma. Ar mai fi Dica si Goian, dar doar ca valoare, nu si forma de moment. Cu maxim 4 jucatori de CL nu putem spera decat la locul 3 in grupa (pe care l-am fi meritat, Slavia era cu minim o clasa sub noi).

Repet, cu acest lot, un antrenor destept si un creditor sanatos, statusul Stelei ar trebui sa fie: luat una bucata campionat fara emotii; calificare an de an in Liga si continuarea in UEFA de pe locul 3 (poate chiar mai mult in cazul unei grupe foarte favorabile - vezi Fener).

Alin_Stelistul_9213.12.2007 15:27

Cel mai petarda jucator al Stelei din meciul de aseara a fost Vali Badea

bad_joke13.12.2007 19:13

Ma deranjat foarte tare decalratia de la sfarsit a lui Goian si chiar Lovin,spunand ce blamati sunt ei si ca chiar si asa "morti,terminati,etc" sunt pe 2 la egalitate d epuncte cu Rapid.

Nu sunt de acord deloc bai Goe,sunteti intradevar niste rupti,nu jucati nimic,sunteti pe locul 4,si sunteti la egalitate cu locul 2 Rpid,dar Rpid nu a jucat un meci restant,si asta nua r trebui s ate bucure ca desi Steaua a jucat poate cel mai slab sezon de la infintare,tu te bucuri ironic ca esti pe 2,poi asta ce inseamna dobitocule?....inseamna ca acest campionat "dat dracu" e de rahat!!!!!!inseamna ca foarte slab,daca Steaua juca sezonul asta in primele 5 campionate,se clasa pe ultimele locuri ale clasamanetului,se batea la retrogradare

TheGambler14.12.2007 03:05

Avem o echipa de tarani deaia nu joaca nimic ii doare in palarie de culori de nume etc.. nici nu fluierase ala bine si Zaharia sarise pe un pusti sai dea tricoul, nici la copil nui venea sa creada, chiar in halu asta de nesimtire nu pot sa cred, iei bataie de la niste copii si in loc sa fugi dracu mai repede acasa... anul trecut la fel, dupa juma de ora de la sfarsitul meciului cu Real, moldoveanu de Badea astepta sa termine Ronaldo dusu ca sai dea tricoul, dupa ce am luat-o cu 4-1 in Ghencea. Suporterii la fel de tarani, sau na..cel putin sefii de galerie, ala de la peluza 1 se apucase sa spuna bancuri in pauza meciului cu sevilla iar majoritatea ..le gustau. Simt ca am tinut ca bou cu Steaua pana acum, nu mai are suflet echipa asta, nu zic ca ma apuc sa tin cu altii da probabil o sa imi aleg meciurile Stelei ca sa ma las de fumat.

Joga Bonito14.12.2007 11:44

Fratilor, sa fim seriosi, a fost un razboi inegal... Ceva in genu bataliei de la Termopile. Atat doar, ca in locul celor 300 de spartani, plini de muschi, erau 300 de romanasi amarati... Astia din urma, erau slabi ca dracu, majoritatea beti crita, cativa schiopi, jumate fumatori si toti, absolut toti, erau lipsiti de onoare! Si luptau cu sabiile si scuturile, precum centreaza Nicolita sau face Surdulica o preluare...

De ce a fost scorul de numai 2-1 !? Who gives a shit... Macar dorm linistit la noapte...

novac07.03.2008 00:11

Revad acum meciul Milan-Arsenal (a inceput repriza a doua) ... cat de departe sunt copii astia de noi (atunci cand joaca ce stiu) ... meciul cu noi era unul "neinteresant" pentru ei, campionatul lor fiind mult mai important in acel moment.

Vor castiga CL anul acesta iar noi vom ramane cu o amintire frumoasa, ca am fost egalii lor (macar o repriza!) :D

LE. Am recitit topicul retraind cu placere emotiile meciului de atunci. Mare rezultat am scos!

«1567»