Din meciul asta cel mai mult m-a amuzat faza in care Van Persie l-a driblat pe Cristocea dupa care si-a pasat lui insusi, facand si-o preluare ca la carte.
Sa fim sobri, echipa a doua a Arsenalului e belea.
Din meciul asta cel mai mult m-a amuzat faza in care Van Persie l-a driblat pe Cristocea dupa care si-a pasat lui insusi, facand si-o preluare ca la carte.
Ce mare talent e Walcott? Ah, unde sunt Anglia? La Euro cumva? Si in ce grupa?...OCHI EEEEE PESTE WALCOTT! Si asta Basta....Sunt cumva englezi peste noi la fotbal, nici-o-data fratilor? Si juniori din suedia sunt peste jucatori din anglia.
e MARE talent!!! de vreo 368 ori mai mare ca Stancu!!
P.S. cica borcica ar avea nevoie de un om cu "talentul" tau la scouting!!
Torje va gastiga balonul de aur dupa cativa ani. O sa vedeti. Nu sa respecte valorile in Romania, din pacate.
e MARE talent!!! de vreo 368 ori mai mare ca Stancu!!
P.S. cica borcica ar avea nevoie de un om cu "talentul" tau la scouting!!
Stancu e noul Mutu. Vrei sa zici ca Walcott e peste Mutu?!?!?!.
Haha. Du-te ma de aici.
Ba oameni buni...Romani sunt brazilieni din est...si asta cam zice tot....Sa nu ziceti ca iugoslavi sunt peste noi la fotbal. Haha
Stancu e noul Mutu. Vrei sa zici ca Walcott e peste Mutu?!?!?!.Haha. Du-te ma de aici.
Ba oameni buni...Romani sunt brazilieni din est...si asta cam zice tot....Sa nu ziceti ca joguslavi sunt peste noi la fotbal ca va ea mama dracu. Haha
Dar vrei sa spui ca Stancu e la nivelul lui Mutu la ora actuala? E de viitor baiatul, poate o sa se apropie de valoarea lui Walcott. Ceilalti doi...never ever.
Van Pesie are scoala olandeze, daca Cristocea era si el din Olanda. Frate cred ca era deja vedeta olandei.
V-am spus. Suntem Brazilieni! Zici si mie un jucator mai technic ca Hagi din est? Nedved?Stoitchkov?Savicevic?Kezman? Oare cine?
Zici si mie un jucator mai technic ca Hagi din est?
Zici si mie un jucator roman IN ACTIVITATE mai tehnic ca oricine din est?
Sau vrei doar sa ne enervezi?
Stancu e noul Mutu. Vrei sa zici ca Walcott e peste Mutu?!?!?!.Haha. Du-te ma de aici.
Ba oameni buni...Romani sunt brazilieni din est...si asta cam zice tot....Sa nu ziceti ca joguslavi sunt peste noi la fotbal ca va ea mama dracu. Haha
Da mai Stelist noi suntem ... aia din est iar astia, sarbii sunt argentinienii europei...
Suntem off topic si ne dau astia afara. Gata. la culcare:)
PS. Si astea cu Mutu, torje si alti gen Stancu ... posteaza-le... nu aici. Baga-le la topicul tineret:)
Van Pesie are scoala olandeze, daca Cristocea era si el din Olanda. Frate cred ca era deja vedeta olandei.
V-am spus. Suntem Brazilieni! Zici si mie un jucator mai technic ca Hagi din est? Nedved?Stoitchkov?Savicevic?Kezman? Oare cine?
Ferenz Puskas
...si cu voia dumneavoastra, Nicolae Dobrin.
Arsenal a aratat in seara aceasta ca are spatele asigurat. Bine de tot. Steaua a aratat ca ca trebuie sa se schimbe. Mult de tot.
Interesanta totusi ideea cu Golanski mijlocas dreapta. Eu as mai incerca-o. Omul pare sa stie sa centreze, deci deja e peste Nicolita.
Torje va gastiga balonul de aur dupa cativa ani. O sa vedeti. Nu sa respecte valorile in Romania, din pacate.
Stancu e noul Mutu. Vrei sa zici ca Walcott e peste Mutu?!?!?!.
Haha. Du-te ma de aici.
Ba oameni buni...Romani sunt brazilieni din est...si asta cam zice tot....Sa nu ziceti ca iugoslavi sunt peste noi la fotbal. Haha
catzi fotbalisti mai talentati ca cei doi nu sa vzt la toate echipele ,din pacate fotbalisti tineri romani au "talentul" de a muri sperante
Nu am cum sa fiu suparat dupa un asemenea meci, pentru ca nu ne-am facut de rusine. La Steaua, cu orice risc, in iarna trebuie sa plece vreo 8-9 jucatori si sa vina inlocuitori mai valorosi pentru ei, normal daca creditorul vrea sa faca ceva.
p.s. "Duminica cu Farul, strigam sa plece ciobanul!"
"Steaua curata, Steaua non-becalizata!"
2-1 scor frumos.
dar, ne amagim fratilor, la pauza putea fi 5-0 lejer .... iar la final ... avem portar ce mai.
forta Steaua
http://www.UEFA.com/competitions/UCL/fixtu...1245/index.html
care este cheia succesului in CL ? "11 good players" ... ha ha. Exact ce ne lipsea
Walcott e peste orice jucator din Romania (Liga 1) senior sau junior!!Si imi permit sa-mi dau cu parerea deoarece am jucat si eu vreo 2 ani la Steaua la juniori(probleme medicale,dar nu despre asta e vorba aici) deci nu vorbesc ca sa ma aflu in treaba!!Voi ati vazut ce viteza,preluari si tehnica are??Sau nu ne-am uitat la acelasi meci??Hai ma tata sa fim seriosi,am scapat foarte ieftin(Zapata si Emeghara,respect)!!Acum putem sa ne intoarcem in mocirla de unde am plecat si sa-l asteptam pe fecali sa ne mai imbie cu cateva declaratii fantastice,care sa ne faca sa ne dorim sa mergem mai devreme la culcare!!
Cu Steaua pana la moarte!!
nu ma asteptam la asa joc din partea Stelei.e adevarat ca arsenal a jucat cu echipa a doua dar sa nu uitam ca echipa a doua a batut Liverpool cu 6-3.nu am cum sa fiu suparata dupa asa meci.desi am pierdut am iesit cu fruntea sus din cl.bravo zapata,emeghara.ar fi trebuit sa il bage pe zaharia titular ca face mai multa treaba ca Badea sau Iacob
hai Steaua
@ Stelist_
"Straini de la CFR Cluj sunt de mana doua."
Serios ?
Si atunci romanii de la Steaua de ce mana sunt ?
A patra, a cincea ?
Trica nu are loc nici pe banca Stelei ?
Ma intristezi, amice...
Pari a fi unul din "suporterii" care-si merita echipa actuala.
Aia-s pe primul loc si spre deosebire de noi joaca intr-adevar fotbal, dar tot "prostii" nostri sunt mai buni...
Mare om, mare caracter !
La fel si Dinamo, a rupt gura targului anul trecut in campionat cand spulbera totul si nimeni nu ii statea in cale...dar cine a jucat in Liga si acest an ?....indiferent cum am facut tot noi am fost acolo ..si grecii de la Olimpiakos au asteptat o gramada de ani pentru o victorie dar anul acesta s-au calificat mai departe in primavara Champions League...si mai terminati cu supervedetele clujului!!!!!
ca nu au nici o semi-finala europeana ,nici macar o primavara sau o toamna iar pe noi inca nu ne-au batut sezonul asta....jucatori lor nu or sa joace nici unul la Euro 2008 ,Fabianski nu o sa fie niciodata convocat la nationala Argentinei indiferent de cati jucatori ai Daciei Mioveni dribleaza....HAI Steaua ,HAI RUFAY!!!!!
ca bine zici.De mult nam vazut la Steaua centrari de calitate ca ale polonezului plus ca are si o tehnica foarte buna.Oricum in a doua repriza steua aa fost clar peste arsenal si daca juca la fel de curajos si in a doua altul era acum scorul.
FORZA Steaua ! !
poate la anul... dar pentru asta trebuie sa ne trezim repede...
sau poate mai bine facem istorie pozitiva in Cupa UEFA?...
![]()
![]()
2-1 scor frumos.dar, ne amagim fratilor, la pauza putea fi 5-0 lejer .... iar la final ... avem portar ce mai.
forta Steaua
Cand avem portar, n-avem echipa. Si cand avem echipa, n-avem portar.
centrare Lovin si gol zaharia. la o faza la care a participat si surdu. poate invatam sa nu mai atacam orbeste si cu patima unii jucatori.
INCURAJATI ECHIPA
Da, si astia 3 pot sta linistiti inca 8-10 luni la Steaua fara sa joace nimic. Au facut si ei o faza care le-a iesit si acum nu mai au de ce sa-si faca griji.
))
E cred prima data in acest sezon cand sunt mandru cu adevarat ca sunt stelist. La inceput credeam ca o sa ne-o luam rau. Imi cer scuze baietilor.
In a doua repriza au demonstrat ca sunt o echipa de CL.
E problema de concentrare si determinare. Pai unde sa dai totul pe teren? La Urziceni? La Piatra-Neamt? sau la Londra? M-am saturat de mercenari si neprofesionisti......astia joaca numai pentru ei iar declaratia lui Lovin reflecta cela mai bine modul de gandire a multora dintre jucatori. Din cauza asta ne chinuim cu toti ruptii in campionat fiindca panaramele astea dau totul doar in CL, dar aici intrevine lipsa de valoare, si uite asa rad toti tzaranii de noi in campionat, iar in CL ne alegem cu 1 punct si caterinci prin presa intrenationala.
@ SSK
Si mie mi se pare la fel. A dat niste super centrari din alergare. N-am vazut la Nicolita sa ceva. Dar cum Nicolita e unul din preferatii oierului...
A doua repriza din meci cred ca a fost ce-a mai buna repriza a Stelei din UEFA Champions League.Bravo Zaharia...pana la urma asta e Steaua:anul' trecut avea echipa dar n-avea portar...anul' asta,are super portar dar n-are echipa.