Penibil.
Sa joci impotriva unei echipe formate in marea majoritate din jucatori de la echipa a doua, sa joci impotriva unei echipe deja calificate, si totusi sa pierzi si in fata acelei echipe....
Penibil
Penibil
Penibil
ABSOLUT PENIBIL
TOTUL la Steaua se apropie de penibil:
Creditorul incult si needucat (_gigi _becali)
Conducatorii clubului....
Adrian Ilie ii spunea la inceputul campionatului (pe vremea in care antrenor la Steaua era Gheorghe Hagi) lui Jiji fecali: "Patroane (creditorule), am o echipa atat de puternica incat chiar daca as vrea, tot nu as putea pierde capionatul!"
Argatul Argaseala, un simplu argat la curtea principelui cacareaza.....
Multime de jucatori fara valoare adusi gratis la Steaua de un creditor calic, creditor sosit la Steaua nu pentru a investi, ci pentru a ajunge presedinte sau imparat....
Penibil, penibil la maxim!
Acum cativa ani radeam de cutu-cutu-ham-ham pentru ca fusesera eliminati din CL de catre o echipa Manchester United care aliniase, din cei 11 jucatori de pe teren, 9 jucatori de la echipa a doua, si doar 2 titulari. Si fusesera eliminati cu o dubla infrangere, 1-2 la Bucuresti, si 0-3 la Manchester.
Ce-am mai ras de catei frate!
Pe atunci ma credeam superior javrelor puricoase....
Eu tin cu Steaua doar, si nu cu un club penibil de catei....
_gigi _becali mi-a dovedit ca pot sta linistit pe acceasi banca cu niste javre raioase, deoarece el, principele din Pipera, cel mai cretin dintre cretini, boul boilor, oaia merinoasa care va conduce Romania de la urmatoarele alegeri pana la sfarsitul lumii, ei bine "EL" nu are de gand sa investeasca ceva la Steaua, si pentru "EL" Steaua este doar un brand de muls, este un brand care ii poate aduce "LUI" BANI, si notorietate, si voturi.
_becai, te urasc!
Penibil
Penibil
Penibil
"Suporterii?
Ma doare in palarie de suporteri!
Dar nu am palarie!"
_gigi _becali, creditor Steaua Bucuresti