FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Arsenal Londra - Steaua 2 - 1

«123457»
colaps12.12.2007 21:37

@john

si ce daca a gresit? a fost singurul? nu am spus decat ca are potential si ca din pacate multi din suporteri se infierbanta fara sa gandeasca un pic lasandu-se manati ba de ura fata de cioban ori pur si simplu manipulati de presa.. o sa mai dea pase gresite, o sa mai faca si preluari proaste ca si altii, dar mi se pare o prostie sa-l injuri din primul minut doar pentru ca il cheama Surdu.

apropos... vezi ca tocmai a luptat pentru o minge si l-a deposedat foarte bine pe unul...

john_8612.12.2007 21:39

@colaps

nici eu nu sunt de acord sa fie injurat

am spus doar ca nu are valoare de Steaua

1uLy4Nn12.12.2007 21:42

prima repriza in coma...a 2-a la reanimare

roket_grl12.12.2007 21:43

Comentatorii pe care odata ii admiram,m-au terorizat pur si simplu!

Despre joc:Zapata si Emeghara merita toti banii!Dar astazi as vrea sa ii evidentiez si pe Ov Petre,Lovin!

Lacatus nu e antrenor de Steaua!!!!!!De ce la scos pe Badea si la bagat pe Golanski?Nu era normal sa bage un jucator ofensiv?Oricum,nu sunt prea multe de reprosat,ba din contra,bravo baieti ca nu neatzi facut de rusine!Poate totusi viitorul suna bine!

Forza Steaua!!!!!

colaps12.12.2007 21:43
@colaps

nici eu nu sunt de acord sa fie injurat

am spus doar ca nu are valoare de Steaua

@john

stai putin, abia a venit, si a fost efectiv pus la pamant de atitudinea tribunei... nu cred ca ii va fi usor sa se integreze si sa erupa la un moment dat daca va mai fi tratat astfel... hai sa-i lasam pe fiecare cu ale lui... daca ciobanul e un idiot asta nu are nimic de a face cu Surdu.

sa-ti mai dau un exemplu... ura asta pe care nu o inteleg impotriva lui Olaroiu, s-a revarsat absolut degeaba asupra lui Ovidiu Petre, care dupa parerea mea in seara asta a fost printre cei mai buni de la noi...

zloty12.12.2007 21:44
@john

si ce daca a gresit? a fost singurul? nu am spus decat ca are potential si ca din pacate multi din suporteri se infierbanta fara sa gandeasca un pic lasandu-se manati ba de ura fata de cioban ori pur si simplu manipulati de presa.. o sa mai dea pase gresite, o sa mai faca si preluari proaste ca si altii, dar mi se pare o prostie sa-l injuri din primul minut doar pentru ca il cheama Surdu.

apropos... vezi ca tocmai a luptat pentru o minge si l-a deposedat foarte bine pe unul...

auzi amice tu ai vzt ultimele lui meciuri? lasa faptul ca il uraste lumea pa cioban da daca si asta are valoare de Steaua........... cade de unu singur nu intzeleg de ce nu stie sa alerge ?? nu e prima oare cand se intampla

Gabby_the_gunner12.12.2007 21:44

Cu putin noroc reuseam sa scoatem un rezultat bun...

Ce fata de copil nevinovat avea Rada cand ii cerea tricoul pustiului aluia de 19 ani :))

Forza Steaua ! :steag_steaua_ro:

AndyQ12.12.2007 21:44
tu nu ai vazut faza in care surdu a alunecat fara sa fie jenat de nimeni?

sau chiar la faza golului, tu numesti preluare ceea ce a facut surdu?

Cati jucatori ai lui Arsenal au alunecat la fel, fara a fi jenati de nimeni, din cauza gazonului ud? Asta ai vazut? Voi sunteti oameni condusi de barfe si svonuri, nu de trairile proprii...

Nu are valoare? L-a lasat cineva sa joace pentru a vedea daca are sau nu? Te bag pe tine in teren si te injur si iti bag carne in frigider tot meciul, te amenint ca-ti sparg masina s.a.m.d., sa vad daca tu ai sa joci ca un campion...

cRiss4Steaua12.12.2007 21:44

in a 2a repriza am fost superiori ! Zapata, unul dintre cei mai buni portari din Europa !

Kekea12.12.2007 21:45

Si Golanski nu a fost bagat de la inceput pentru ca....??? Nu ii place ciobanului de el?

dax4712.12.2007 21:45

Incredibil cat noroc sa avem... Traiasca Zapata ! S-a scos fecalul, are un jucator care valoreaza cat restul echipei la un loc. Arsenal cred ca o sa-i faca oferta chiar din seara asta. Incredibil ce portar putem sa avem. Restul sunt optionali.

Frumos meci ! Ma asteptam la mai multe goluri, dar Zapata n-a fost de acord. Desi n-am luat decat un punct, parca n-am fost asa de praf precum in campionatul mioritic. Cred ca fecaliotul ar trebui sa mute echipa in campionatul englez. Poate asa vom vedea si noi fotbal.

Daemien12.12.2007 21:45

din nefericire pentru noi, suporterii Stelei nu pot scrie decat urmatoarele cuvinte:

In acest moment Zapata nu are FATA de Steaua! Are fata de echipa mare, europeana! Dintre toti jucatorii care au jucat in aceasta seara, singurul care a aratat a un jucator al Ligii Campionilor este portarul nostru! Din nefericire, data fiind politca de transferuri a lui Gigi, probabil Zapata ne va parasi la iarna. Probabil cu scandal. Dar asa e fotbalul in Romania ultimilor 10 ani...

Oricum raman pana la moarte stelist! Pacat de aceasta echipa de care shia batut joc un retardat! Macar suporterii meritau mai mult!

SteauaToronto12.12.2007 21:45

E bine bravo baieti. Asta e. Acuma concentrare pe campionat sa luam locul 1 / locul 2. Steaua din a doua repriza este Steaua noastra.

cristian8612.12.2007 21:46

Ar fi o idee sa nu il mai injuram pe Surdu, poate da gol cu Farul; desi dupa un meci bunicel facut in CL parca vad o lehamite generala cu Farul, sper sa ma insel.

Oricum Steaua traieste, chiar daca am intalnit Arsenal ~2. Fotbalul a devenit f atletic, trebuie sa ne orientam spre jucatori rapizi si daca se poate si tehnici in regim de viteza. In Premiere League si CL se joaca la o viteza ametitoare.

rLz12.12.2007 21:46

prima repriza am jucat infect... miera scarba sa ma uit la TV

dupa ce a intrat zaharia si SURDU :| Steaua a renascut! cred ca a fost printre cele mai bune reprize de anul acesta daca nu chiar cea mai buna !

CHIAR PUTEAM SAI BATEM PE COCALARI!

BRAVO CA v-ati TREZIT IN AL 12`LEA CEAS!

DAR DE CURATENIE TOT NU SCAPATI

FORZA Steaua

CU Steaua PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA !!!!

Yoyoyoi12.12.2007 21:47

ce naiba face fiara asta? adica e iubirea vietii mele, dar de cand e el pe banca n-am terminat un meci in atac...

si acum sa fii condus si sa schimbi pe final un atacant cu un fundas mi se pare o prostie fara margini. Ce dracu voia sa apere?

Laca nu ma deazamagi, ca-mi bag cucu' in el fotbal :angry:

1uLy4Nn12.12.2007 21:47

@criss4steaua

superior este mult spus..s-a vazut clar ca Arsenal s-a intors de la cabine cu motoarele la jumatate...daca vroiau nu ne vedeam pe teren nici in a 2-a repriza...oricum un joc bun in repr 2

colaps12.12.2007 21:48
auzi amice tu ai vzt ultimele lui meciuri? lasa faptul ca il uraste lumea pa cioban da daca si asta are valoare de Steaua........... cade de unu singur nu intzeleg de ce nu stie sa alerge ?? nu e prima oare cand se intampla

@zloty

crezi ca e usor sa intri pe un teren de fotbal si auzi cateva mii de oameni ca te huiduie? inteleg sa te fluiere la sfarsit daca ti-ai batut joc de meserie, dar de ce de la inceput? stii ce am vazut in seara asta? un copil eliberat de tensiunea la care e supus de proprii suporteri... asta e chestia care mi se pare aberanta, pentru ca efectiv ne sabotam pe noi insine...

Kekea12.12.2007 21:49
ce naiba face fiara asta? adica e iubirea vietii mele, dar de cand e el pe banca n-am terminat un meci in atac...

si acum sa fii condus si sa schimbi pe final un atacant cu un fundas mi se pare o prostie fara margini. Ce dracu voia sa apere?

Laca nu ma deazamagi, ca-mi bag cucu' in el fotbal :angry:

Scuze ca iti zic, dar Golanski a centrat de 5 ori mai bine ca cel pe care l-a inlocuit.Deodata au inceput mingile sa zboare cand sunt centrate.

satmundi12.12.2007 21:49

repriza asta e de pus in rama ! mai mult nu mai zic ! argumente : posesia mai buna decat arsenal pe emirates,suturi mai multe decat arsenal pe emirates,momente clare de DOMINARE...asa cum eram noi obisnuiti si chiar ocazii mari de egalare.

PS : nu pot sa imi exprim uimirea cum naiba de pot sa joace asa doar o data la 10-15 meciuri,cand alte echipe sunt constante ? raspuns ? Gigi si gura lui mare (+mocirla din Liga 1)

Bobby_Ultras12.12.2007 21:49

Mi-a placut Steaua din a doua repriza, inclusiv Surdu. La CFR, era un jucator foarte bun, era golgheterul echipei in sezoanele precedente. Zapata, Emeghara, Nesu, Ovidiu Petre, Lovin si Vali Badea sunt cei mai buni stelisti ai meciului. Sa dea Dumnezeu sa o tina toate meciurile ca in repriza a doua cu Arsenal. SI MERITA FELICITATI SUPORTERII STELISTI DIN TRIBUNE!!! FORZA Armata ULTRA!!!

brada12.12.2007 21:50

certitudini

ZAPATA

EMEGHARA

golansky ( 2x Nesu....)

si ov Petre pot sa zic

restu .. Dica dute dupa paine .. si Goian ar putea

fecale ... adu ba jucatori ca oile astea uite ca nau luat 7....

metuzu12.12.2007 21:51

Zapata, Emegara nota 10!!!

Ovidiu Petre a tras cel mai bun sut din viata lui de mare fotbalist !!

Neaga- iesit total din forma

surdu- praf

Arsenal 2 o echipa mare ce nu si-a pus mintea cu noi si nu a fortat !!!

AndyQ12.12.2007 21:51

@ colaps

zloty poate juca sunt orice stres, de aia e el in locul lui Surdu si cel din urma vorbeste cu noi pe fcsteaua.ro

Vreau sa-l vad si eu pe ala care rezista unui cor de huiduieli un meci intreg si daca mai si joaca fotbal.. Roberto Carlos a plecat de la Real dupa cum a promis "in momentul in care ma huiduie fanii... eu plec".

prosteauapro12.12.2007 21:53

CEL MAI SLAB JUCATOR de pe teren a fost Dica: toate pasele prost date, la fel de multe mingi pierdute stupid.

CEL MAI BUN JUCATOR de pe teren a fost ZAPATA: o groaza de goluri scoase din faze foarte periculoase.

CEA MAI BUNA PRESTATIE a fost Surdu: a contribuit la gol, multumim, s-a agitat si-a mai recuperat si cateva mingi, a oprit si cateva contra-atacuri plus vreo 2 driblinguri pe margine.

PER TOTAL: prima repriza devastatoare, a doua repriza, mai ales dupa schimbari, Steaua a RENASCUT!

«123457»