balada aia e foarte tare
balada aia e foarte tare
Pai acestia au fost jucatorii pe care a avut voie sa-i foloseasca!
Nu o sa preia nimeni scandarea,fii sigur. Cand s-a strigat,au strigat foarte putini. Peluza Sud striga si nordul strigase atunci+maxim200 oameni.Nu inteleg de ce ai spus de zece ori depsre cazul tweety. Va place sa rascoliti de 200 de ori un eveniment nefericit? Intr-adevar ,e un gest reprobabil,dar n-avea ce cauta ala acolo! Ii si spusesera sa nu-i filmeze,dar ziaristii astia cum sunt agasanti...Dar nu despre asta e vorba.
Facem o intelgere. Eu nu-i cunosc pe lideri. Nici tu nu-i cunosti.Haide sa incercam sa nu spunem nimic despre ceva ce NU STIM. E atat de greu sa te abtii din a te lansa in acuze nefondate?
Iti mai zic ceva. Datorita celor ca tine ,probabil multi oameni chiar au inceput sa creada acest fapt sau ,ma rog,le-a fost sporita frica si lehamitea si au ajuns si ei sa nu mai aiba initiativa in a contesta cancerul!Abtine-te ,te rog frumos,fiindca chiar are efecte!
Ceea ce fac nu e o chestiune de nimic[asa o prezinti tu] ,ci ,dimpotriva, cere multe sacrificii,timp,bani,sanatate,nervi,batai incasate aiurea,amenzi,etc,etc.
NU spun ca nu ai dreptul la o opinie,dar de 6 luni toti vitejii ca tine tot spun de lideri si iar de lideri.Dati-mi un exemplu,un singur exemplu,filmati,faceti o poza ,ORICE!, in care un "lider" opreste lumea in a striga impotriva lui Becali. FA CEVA PENTRU Steaua! Dar daca tu vrei sa te complaci in mizeria asta spunandu-ti ca liderii te opresc...atunci ,stai nene in banca ta si nu mai zi nimic.
Pana atunci incearca sa nu mai induci lumea in eroare. Este secolul vitezei,trebuie probe,planuri,solutii,efecte !Este exact ceea ce ne-a distrus pe noi. Ne-a mutilat cancerul becalist.
un nume care face bani pe carca Stelei e badi.. iti spune ceva numele????
prb nu e cu tine, pe care sincer sa fiu te apreciez si chiar te citeam si te citesc cu respect, prb, e cu cei care nu pot sa faca ceva sa stopeze bataile cu jandarmii, sa scandeze impotriva lu Jiji, sa ii stopeze sa se mai bata intre ei...
de asta zis si am mai zis-o cateodata, imi e rusine datorita unora dintr suporteri ca tzin cu Steaua...
nu e vina ta si stiu ce inseamna sa fii alaturi de echipa in deplasari, da sa zis si se zice si daca tu nu stii nu stiu cine ar trebui sa stie: Jiji plateste galeria, adv e ca nu asa ca inainte da oricum...
nu vreau sa ma cert cu tine , ca tzi-am zis te apreciez, daca erai altu sigur ne certam:))
Pentru cei ce-l contesta pe Laca as vrea sa-i intreb cat au jucat impreuna in aceasta formula cei care au fost astazi pe teren? Si va rog sa ganditi bine inainte de a da un verdict. Stiu ca toti suntem suparati si nervosi,mai ales si dupa ''trancaneala'' celor doi papagali de comentatori ai antenei,dar sa nu judecam pe cine nu trebuie!
Ca-ti place sau nu, Laca face exact ce-i dicteaza gunoiul. Asta trebuie sa recunoastem cu toii. Nici mie nu-mi convine. Din contra.
Corect! nu au mai jucat in aceasta formula! dar cine a ales formula de joc? eu? tu? papa pius? nu cumva chiar Lacatus a ales-o? atunci cine-i vinovat? eu? tu? papa pius? nu! vinovat este Lacatus! HAI Steaua!
Nu-l face tu pe Laca in toate felurile da? nu e vina lui ca se afla in aceasta pozitie ,la fel cum nu e nici a lui Banel ca joaca prost (nu se propune singur in primu 11) cand o sa ai un management bun un lot bun atunci o sa ai si un antrenor pe masura ,acuma totu e la acelasi nivel AL NAIBII DE SLAB
Nu-l face tu pe Laca in toate felurile da? nu e vina lui ca se afla in aceasta pozitie ,la fel cum nu e nici a lui Banel ca joaca prost (nu se propune singur in primu 11) cand o sa ai un management bun un lot bun atuncea o sa ai si un antrenor pe masura ,acuma totu e la acelasi nivel AL NAIBII DE SLAB
Nu l-am facut in nici un fel! citeste toate postarile mele si daca gasesti vreo jignire la adresa lui Laca ma las de postat! am spus doar ca dupa parerea mea acest meci a fost pierdut din cauza lui atat! si asta nu cred ca este o jignire, este un adevar! HAI Steaua!
cum sa nu preia nimeni strigarea?? cred ca fiecare in momentul asta isi spune ceva de genu in minte...stai tu linistit ca tot stadionul ar striga impotriva lui FECALI
care spune-ti ceva de Laca, sunteti spurcati. !
deci.. marsh !
care spune-ti ceva de Laca, sunteti spurcati. !deci.. marsh !
Iar tu esti bolnav..... cu capul! hai sa dam o lege care sa ii pedepseasca aspru pe cei care spun ceva de Lacatus, chiar daca uneori greseste! Si cei ca tine au vina lor pentru situatia actuala! HAI Steaua!
Nu l-am facut in nici un fel! citeste toate postarile mele si daca gasesti vreo jignire la adresa lui Laca ma las de postat! am spus doar ca dupa parerea mea acest meci a fost pierdut din cauza lui atat! si asta nu cred ca este o jignire, este un adevar! HAI Steaua!
nu potzi sa zici ca acest meci a fost pierdut de el ,ca e si vina lui e altceva ,in locul lui as fi bagat Steaua 2 nustiu de cesi mai pierde vremea incercand sa readuca la viatza niste cadavre
Avem o echipa de prosti. Ce sa faca Lacatus ? Sa intre el in teren si sa joace ? Nu cred ca ii mai permite varsta. Avem o echipa de distrusi, asta e adevarul. Orice antrenor ar veni n-ar avea ce sa faca. Cu o echipa de terminati n-ai cum sa faci performanta. Era timpul ca Steaua sa pice rau de tot. E singura solutie pentru a-l mai tempera pe fecaliot, ca de indepartat oricum n-avem cum. Nu pleaca ala nici daca ajunge Steaua in B.
Vreti sa faceti ceva pentru Steaua ? Nu va mai duceti la stadion. Nu mai cumparati produse cu marca Steaua de la club. Ardeti-l pe oier la buzunar ! El doar asa simte ! Si ca o ciudatenie, Steaua de obicei castiga cand joaca cu stadionul gol.
"Victoria este clara pentru cã adversarii noștri au alergat, au fost mai agresivi și și-au creat mai multe ocazii de gol" , a declarat Marius Lãcãtuș, care, referindu-se la alevii sãi, a adãugat: "Dacã ei nu înțeleg cã trebuie sã aibã seriozitate, indiferent cu cine joacã, dacã nu tratezi fotbalul cu respect, sã nu te aștepți ca fotbalul sã te respecte"
tot respectul pentru Dan Petrescu au reusit sa faca din Urziceni o echipa venita din divizia B unde nici acolo nu a petrecut mult pentru ca a fost nou promovata din divizia c o echipa de top. si tot respectul pentru Dan care a dat dovada de respect pentru Laca si pentru Steaua si nu s-a bucurat la primul gol!
sincer consider ca era mult mai bine sa intre Steaua in teren numa cu juniori numai asa poate descoperi talente si nu intrau nici in dizgratia fanilor
"Ninu a fost cel mai bun de pe teren in urmatoarele meciuri:
Unirea Urziceni - Steaua 2 - 0 cu nota 3.44"- Foarte urat arata chestia asta !!! Cum sa fie jucatorul meciului cu nota 3,44 ??? Doamne unde a ajuns Steaua !!!
"Ninu a fost cel mai bun de pe teren in urmatoarele meciuri:Unirea Urziceni - Steaua 2 - 0 cu nota 3.44"- Foarte urat arata chestia asta !!! Cum sa fie jucatorul meciului cu nota 3,44 ??? Doamne unde a ajuns Steaua !!!
Steaua a ajuns unde a adus-o ciobanul adica direct in prapastie ![]()
![]()
![]()
multi bolnavi cu capul pe aici... daca ati sti cum sufeream si eu la infrangeri,jocuri slabe... dar mai fratilor,constientizati ca celula nervoasa NU SE MAI REFACE! cum sa suferi pentru ca ov Petre nu da o pasa buna mai lunga de 2m, ca Iacob e jalnic,surdu,Nicolita,etc,etc. mai exista si alte sporturi frumoase,exista familia voastra,care are de suferit din cauza nervilor vostri... off,doamne ce tampenie,ce dezastru s-a abatut asupra noastra cu idiotul asta de Becali.... sa ma anunte cineva cand nu mai exista el la Steaua.. va rog si va multumesc!
Ai de asteptat mult si bine din pacate,...,doar daca nu cumva moare asa dintr-o data !!!sa ma anunte cineva cand nu mai exista el la Steaua.. va rog si va multumesc!
Noi am fi "fruncea",in Liga a lll-a....
(
cu durere in suflet spun dar sincer cred ca asta este singura solutie..ciobanul o sa plece daca o sa retrogradam...sincer cred ca as vrea asta spre24
Totul a inceput cu presiunea, si ulterior cu indepartarea lui Hagi de la "carma" Stelei. Daca era lasat in pace nu mai ajungeam in situatia de acum! Sunt sigur ca acum se planuieste revenirea carpei de la arabi, si ca sa-i "usureze" plecarea lui Laca, Steaua o sa mai piarda meciurile ramase pana la sfarsitul anului in maniera pe care l-a pierdut pe asta din aceasta seara!
Nici nu stiu ce sa mai zic. Sunt atat de amarat ca nici sa dau note pseudo-fotbalistilor de aseara nu mai pot! Mi se rupe sufletul cand vad cum a ajuns Steaua mea!
![]()
cum am mai zis bine ca nu am jukat cu sanatate Cluj ca ne descaltau aia de radeau toata viata lor cainii si ciorile....
nu mai mergea cu 17 nentori sau pescari, sau schiorii ca veneau si ei cu ``sanatate``...
mare bulan am avut....
cum am mai zis bine ca nu am jukat cu sanatate Cluj ca ne descaltau aia de radeau toata viata lor cainii si ciorile....nu mai mergea cu 17 nentori sau pescari, sau schiorii ca veneau si ei cu ``sanatate``...
mare bulan am avut....
subscriu la comentariul tau. exact la asta ma gandeam in timpul meciului, ca daca am fi jucat cu Sanatatea sansele erau 50-50, oricum ne-am fi chinuit rau de tot cu ei. iar daca ne eliminau, nu mai puteam in veci sa deschidem gura...
cu durere in suflet spun dar sincer cred ca asta este singura solutie..ciobanul o sa plece daca o sa retrogradam...sincer cred ca as vrea asta spre24
Ai grija ce iti doresti s-ar putea sa se intample............
Ce ar mai putea fii spus,dupa o noua umilinta?stau si ma gandesc la momentele tecute,cand Steaua noastra juca din pasiune,juca din placere,juca pentru culori si pentru blazon...ce indepartate imi apr acele vremuri,de parca nici nu ar fii existat.Imi plange sufeltul in mine cand vad,meci de meci,cum pur si simplu decadem mai mult,in loc sa crestem,cum vad echipa noastra tarata prin noroi de un cioban infect si turma sa de "fotbalisti".Fiecare meci al Stelei este pentru mine,cum cred ca e pentru majoritatea,un chin,si parca viata nu mai are rost,ma uit la meci,desi stiu ca iar nu voi juca nimik,iar ne vom chinui groaznic...noroc ca s-a inventat si autogolul in fotbal,altfel...urmeaza meciul de la piatra neamt,al chin,alta deziluzie...oare pana cand?Gigi,fa-ne un pine,si cere-te afara de la Steaua,nu-ti ajunge ca ne-ai luat vietile,bucuriile,tot ce a insemnat pentru noi acest nume?NE-A MAI RAMAS DOAR DRAGOSTEA PENTRU CULORI....NOI VREM PERFORMANTA,FARA IMPLICAREA TA,BAI ZDREANTA!!!
Steaua este eliminata din Cupa Romaniei, asa cum ne-a obisnuit in ultimele sezoane, pe motivul <span class="redtitles">"pe noi nu ne intereseaza campionatul"
Cred ca ati vrut sa spuneti "pe noi nu ne intereseaza DECAT campionatul" , sau "pe noi nu ne intereseaza Cupa Romaniei".
O observatie neinteresanta, stiu . Dar...just for the record, modificati si voi ca sa fie corect.