E prea josnic ca sa mai si comentezi!
E prea josnic ca sa mai si comentezi!
Steaua...HAHAHAHAHA.... ce gluma buna!!!
Pacat...imi vine sa plang de ciuda...nu se poate...ei iau bani cu sacu si noi suferim...isi bat joc de clubu asta...
Daca nu se aduc jucatori...Steaua la anul retrogradeaza...ca anul asta am scapat...am atins baremu de 30 pct!!
ORICUM NU IA NIMENI IN CONSIDERARE CE SCRIEM NOI AICI...ASA CA NOI SCRIEM NOI VEDEM.... ![]()
![]()
Steaua>>>GLUMA BUNA<<<
bah baieti explicati-mi si mie care e treaba cu banii ciobanului?! galeria ia bani de la bkli? nimic nou,pe undeva normal dar felul cum se intelege sa se faca acest lucru cred ca e jenant!ai luat bani de la cioban esti sluga la el!!!! asta e clar! in rest pe net oricine e stelist si spune ce vrea....
VA SALUT SI HAI SA DORMIM PANA IN PRIMAVARA CAND SUNTEM PE LOCUL 1!!!!!
HA HA HA HA HA HA
se aude ca sefii galeriei primesc bani de la FECALI pentru a nu striga impotriva lui ![]()
un ultim comentariu: Macar am castigat la HANDBAL! Hai Romania!
MOARTEA CIOBANULUI E APROAPE! DOAR NOI SUNTEM SUFICIENTI!
Ciobane AFARA DIN GHENCEAAA!
Bai fratilor, chiar daca o sa ma injurati, trebuie avem taria sa recunoastem ca acest meci a fost pierdut din cauza lui Lacatus! Este paralel cu antrenoratul! Astazi, pentru ca pe fecali nu il intereseaza cupa, nu l-a interesat nici cu ce echipa joaca Lacatus, asa ca a facut si a asezat echipa asa cum a vrut, iar rezultatul s-a vazut! Degeaba este Lacatus alaturi de Steaua cu sufletul daca nu poate face fata ca antrenor! Nu vreau sa il jignesc, este idolul nostru, dar ar fi bine sa plece ca sa nu ajunga sa fie injurat de suporteri intr-o buna zi! Adevarul este ca avem nevoie de un antrenor beton, nu de un idol! Problema este ca nu stiu cine ar putea fi acel antrenor care sa scoata aceasta echipa la liman! HAI Steaua!
e adevarat sunteti multi dar si ciobanu are bani multi asa ca....
Hai gura mica ca intreci masura. Cred ca pe timpul verii cat am stat eu in Romania am fost mai mult decat ai mers tu pe stadion in viata aia a ta. Gura mica si fa ceva si dupa aia trambiti.
nu credeam niciodata ca o sa ma uitt la meciurile Stelei in asea hal incat dupa 10 min sa schimb canalu ,astept meci de meci un miracol da sami bag pl in el ca nu vine
Bai fratilor, chiar daca o sa ma injurati, trebuie avem taria sa recunoastem ca acest meci a fost pierdut din cauza lui Lacatus! Este paralel cu antrenoratul! Astazi, pentru ca pe fecali nu il intereseaza cupa, nu l-a interesat nici cu ce echipa joaca Lacatus, asa ca a facut si a asezat echipa asa cum a vrut, iar rezultatul s-a vazut! Degeaba este Lacatus alaturi de Steaua cu sufletul daca nu poate face fata ca antrenor! Nu vreau sa il jignesc, este idolul nostru, dar ar fi bine sa plece ca sa nu ajunga sa fie injurat de suporteri intr-o buna zi! Adevarul este ca avem nevoie de un antrenor beton, nu de un idol! Problema este ca nu stiu cine ar putea fi acel antrenor care sa scoata aceasta echipa la liman! HAI Steaua!
Iti raspund eu...
Acel antrenor este strain...acei jucatori sunt si ei de asemenea straini...dar daca CIOBANU nu baga banu sa cumpere si sa aduca la club valori...POATE SA VINA SI IISUS SA ANTRENEZE LA Steaua SI SA SE ROAGE CIOBANU SI SA RIDICE BISERICI PANA NUMAI POATE...ca tot degeaba...
Iti dau perfecta dretate cu Lacatus...dar totusi 80% din vina o au jucatorii
Daca tot ce se intampla acum la Steaua (cand jucatori care odata faceau furori in Europa acum nu-si mai aduc aminte ce inseamna fotbalul) se divedeste a fii o strategie a ciobanului ca sa-l discrediteze si pe Laca asa cum a facut cu Hagi si sa-si aduca inapoi o(l)isorul,trebuie sa cautam un killer!
Hagi...respect pentru el cu atat mai mult cu cat s-a batut pentru niste principii de antrenorat...Lacatus este un simbol al Stelei, la fel ca multi altii si merita respectat ca atare...din pacate ca antrenor nici el nu este cine stie ce poama...insa nu e vina lui...toate se trag din managementul defectuos si din modul de conducere al clubului. acolo trebuie facuta schimbarea in primul rand
sunt singurul de aici care il regreta pe Protasov??..cum facem sa ii dam un telefon sa il rugam sa scoata Steaua din criza?
suntem pe fundul prapastiei mai rau ca niciodata! socul care trebuie sa schimbe situatia din acest moment este plecarea !!!URGENTA!!! a mai multor javre ordinare si imputite din echipa precum: Iacob, surdu, cioara borata de badoi, portarul care sezonul trecut a primit cele mai multe goluri in campionat la Otelul, grande vatca, Lovin, Croitoru si altii poate. este incredibil cum astfel de jucatori au ajuns sa reprezinte culorile celei mai iubite si mai respectate echipe din Romania !!! sa moara si ciobanul !!! si sa se duca cu tot cu javra aia de giovanni sa ne lase in pace!!! m-am saturat, ca si voi, sa sufar atat pentru ce? pentru niste caractere 0 ! care nu au nici o demnitate sau orgoliu si joaca doar pentru bani. muriti amatorilor !!!!!!!!!!!!!!
ADMINIUITATI_VA CE LIMBAJ FOLOSESTE ANDREYCOR!
Uitati-va cum ataca!
Ce moderatori sunteti voi?
Unde e echidistanta? Unde e bunul-simt? Unde sunt regulile dialogului?
RUSINE SI VOUA!RUSINE!
nu are nimeni niik cu galeria, care sustine sau nu sustine echipa, care se duce sau nu se duce la meci, care afiseaza banere la adresa lu Gigi sau nu afiseaza..
cei care au ceva cu galeria au din cauza ca sunt uni intre ei care iau bani de la cioban, care se bat cu jandarmii,care arunca cu torte in jandarmi(nu zic ca nu ar merita), care bat reporterii, dar toate astea afecteaza imaginea Stelei, care si asa dupa anul asta e varza... mutumita ciobanului... si te asigur, ca nu sunt clasa a 7, cu tramvaiu nu am mai mers de mult, iar manelele le ascult la distractie, si mutumita Stelei nu prea am mai avut momente din asta din vara incoace(poate cu ocazia meciului cu Dinamo)...
cred ca pot sa imi dau si eu cu parerea despre o galerie pe care o vede toata lumea.... care a incetat prea usor cu scandarile la adresa lu Jiji cu ``augh,augh,augh``, nu sunt foarte implicat in viata galeriei, dar nici nu am cum...
dar te asigur ca bataie si gaze la celebrul dinam0-Steaua mi-am luat si io anul trecut, si nu eram eu cel care rupeam scaunele....
Steaua de anul asta e si asa varza, iar galeria ar trebui sa fie hotarata: ori nu mai vine la meciuri, ori vine si il injura pe cioban, la felu in care joaca Steaua credema ca tot stadionu(cati or fi), o sa preia scandarea...
mie imi e sila de cei care anul trecut la meciu cu dinam0 au vandut un bilet pe care scria mare gratis cu 400000, cica pentru coregrafie, de cei care iau masa cu Becali, de cei care vand bilete in CL, (suporteri), de cei care se duc la sala sa se antreneze sa se bata cu jandarmii(si credema cunosc).. de astia imi e mie sila..
in rest hai sa ne tzinem totzi de pulovere si sa cantam : vesnica pomenire... Stelei..
Dumnezeu sa o ierte...si sa-i fie tzarana usoara
Stiu ca o sa fiu injurat, dar am curajul sa spun ca Lacatus e un antrenor foarte slab. Fratilor, lasati sentimentalismele la o parte. Nu spun ca este cel mai mare vinovat, dar SI Lacatus e vinovat. N-are nici o treaba.Am avut incredere in el, dar m-a dezamagit total. Am crezut ca va fi de partea noastra, a suporterilor, dar mi se pare ca e mai apropiat de creditor. A gasit vinovatul- pe Golo...L-a scos si l-a bagat pe Surdu. Recunosc ca l-am injurat pe Lacatus prima dat cand am auzit. Saracul Golanski cum s-o fi simtit dupa ce a jucat perfect cu Buzaul SI LA MECIUL URMATOR A FOST LASAT PE BANCA !? Cand a venit in Ghencea, era titular in natinala Poloniei. A sperat ca face un pas inainte in cariera, dar Steaua l-a terminat. Asteptam altceva de la Laca..nu stiu ce....ceva.....altceva.
)))) Jucatorul meciului are nota 3.30 !!! Foarte interesant... Un club cu o organizare de campionat judetean nu va face niciodata performanta, decat din intamplare. Degeaba va faceti sperante ca vin jucatori, ca revine Radoi etc, nimic nu se va schimba. E ca si cand Microsoftul ar fi condus cu o mana de fier de un cioban, vacar sau bisnitar din Bucur Obor. Totul se duce pe apa sambetei, 60 de ani de stelism aruncati la cosul de gunoi...
Ilia Nastase, Hagi, Boloni, Valentin = persoane care nu sunt binevenite in Ghencea! Va vine sa credeti aceasta blasfemie?!
Mi-e sila! Ca sa folosesc un eufemism...
sunt singurul de aici care il regreta pe Protasov??..qm facem sa ii dam un telefon sa il rugam sa scoata Steaua din criza?
Eu il regret de Protasov...sa nu uitam ca de la el a inceput Steaua parcursul glorios...el a format echipa cu, care au defilat urmatorii "amatori" care au antrenat Steaua...
Trebuie sa remarcam ca Lacatus s-a conformat fara probleme dorintelor patronului, aliniind o echipa de rezerve. Daca cineva mai spera ca lucrurile se mai pot schimba in bine prin venirea acestuia pe banca Stelei, in aceasta seara a primit raspunsul. Unul dureros pentru cei care cred ca un simbol fotbalistic poate suplini competenta in materie de antrenorat.
Nu va e bah rusine sa-l faceti sclav basinos pe Lacatus? Mi-e si rusine sa comentez asa ceva...Sunteti la fel ca nenorocitul ala de de str. Alexandru nr. 1, si va meritati pe deplin soarta. Asta e Steaua pe care o meritati. Sa o pastrati sanatosi!
....
mai omule nu noi il facem sclav! el singur s-a facut prin modul in care a abordat aceasta partida! fii lucid nu sentimental si vei vedea ca avem dreptate! Iar despre jucatori si conducere nici nu merita sa mai imi racesc gura! HAI Steaua!
nu are nimeni niik cu galeria, care sustine sau nu sustine echipa, care se duce sau nu se duce la meci, care afiseaza banere la adresa lu Gigi sau nu afiseaza..cei care au ceva cu galeria au din cauza ca sunt uni intre ei care iau bani de la cioban, care se bat cu jandarmii,care arunca cu torte in jandarmi(nu zic ca nu ar merita), care bat reporterii, dar toate astea afecteaza imaginea Stelei, care si asa dupa anul asta e varza... mutumita ciobanului... si te asigur, ca nu sunt clasa a 7, cu tramvaiu nu am mai mers de mult, iar manelele le ascult la distractie, si mutumita Stelei nu prea am mai avut momente din asta din vara incoace(poate cu ocazia meciului cu Dinamo)...
cred ca pot sa imi dau si eu cu parerea despre o galerie pe care o vede toata lumea.... care a incetat prea usor cu scandarile la adresa lu Jiji cu ``augh,augh,augh``, nu sunt foarte implicat in viata galeriei, dar nici nu am cum...
dar te asigur ca bataie si gaze la celebrul dinam0-Steaua mi-am luat si io anul trecut, si nu eram eu cel care rupeam scaunele....
Steaua de anul asta e si asa varza, iar galeria ar trebui sa fie hotarata: ori nu mai vine la meciuri, ori vine si il injura pe cioban, la felu in care joaca Steaua credema ca tot stadionu(cati or fi), o sa preia scandarea...
Nu o sa preia nimeni scandarea,fii sigur. Cand s-a strigat,au strigat foarte putini. Peluza Sud striga si nordul strigase atunci+maxim200 oameni.
Nu inteleg de ce ai spus de zece ori depsre cazul tweety. Va place sa rascoliti de 200 de ori un eveniment nefericit? Intr-adevar ,e un gest reprobabil,dar n-avea ce cauta ala acolo! Ii si spusesera sa nu-i filmeze,dar ziaristii astia cum sunt agasanti...Dar nu despre asta e vorba.
Facem o intelgere. Eu nu-i cunosc pe lideri. Nici tu nu-i cunosti.Haide sa incercam sa nu spunem nimic despre ceva ce NU STIM. E atat de greu sa te abtii din a te lansa in acuze nefondate?
Iti mai zic ceva. Datorita celor ca tine ,probabil multi oameni chiar au inceput sa creada acest fapt sau ,ma rog,le-a fost sporita frica si lehamitea si au ajuns si ei sa nu mai aiba initiativa in a contesta cancerul!Abtine-te ,te rog frumos,fiindca chiar are efecte!
Ceea ce fac nu e o chestiune de nimic[asa o prezinti tu] ,ci ,dimpotriva, cere multe sacrificii,timp,bani,sanatate,nervi,batai incasate aiurea,amenzi,etc,etc.
NU spun ca nu ai dreptul la o opinie,dar de 6 luni toti vitejii ca tine tot spun de lideri si iar de lideri.Dati-mi un exemplu,un singur exemplu,filmati,faceti o poza ,ORICE!, in care un "lider" opreste lumea in a striga impotriva lui Becali. FA CEVA PENTRU Steaua! Dar daca tu vrei sa te complaci in mizeria asta spunandu-ti ca liderii te opresc...atunci ,stai nene in banca ta si nu mai zi nimic.
Pana atunci incearca sa nu mai induci lumea in eroare. Este secolul vitezei,trebuie probe,planuri,solutii,efecte !Este exact ceea ce ne-a distrus pe noi. Ne-a mutilat cancerul becalist.
Pentru cei ce-l contesta pe Laca as vrea sa-i intreb cat au jucat impreuna in aceasta formula cei care au fost astazi pe teren? Si va rog sa ganditi bine inainte de a da un verdict. Stiu ca toti suntem suparati si nervosi,mai ales si dupa ''trancaneala'' celor doi papagali de comentatori ai antenei,dar sa nu judecam pe cine nu trebuie!
Nu...mai pot.....de nervi...si sictir...si oftica......
1) CIOBANE PLEACA DIN Ghencea
2) VREM ANTRENOR, NU SIMBOL, Laca TE IUBIM DAR NU STII TACTICA NICI CAT Banel SAU SURDU
3) CIOBANE PLEACA DIN Ghencea
4) VREM JUCATORI, NU FETITE SI MOMAI CU CEASURI SCUMPE SI SALARII DE SUTE DE MII DE EURO
5) CIOBANE PLEACA DIN Ghencea
6) VREM O ECHIPA DE VALORI, CARE SA LUPTE PENTRU CULORI
7) CIOBANE PLEACA DIN Ghencea
aa, si ca sa nu uit
CIOBANE PLEACA NAIBII DIN Ghencea!!!!!!!!!
daca v-ati uitat la Empoli-Juve...meciul are cam acelasi film ca Urziceni-Steaua...Empoli conduce cu 2-0,a fost deja eliminat un jucator de la Juve...deci nici chiar asa...dar oricum speram ca la iarna se vor clati Adi Ilie si Argaseala de virusul "Becali"...DOAMNE AJUTA!...FORZZA Steaua!
Ca si in meciul trecut, remarc doar mesajul galeriei : Cadou de Mos Nicolae / Dragomir intra-n parnaie
Pentru cei ce-l contesta pe Laca as vrea sa-i intreb cat au jucat impreuna in aceasta formula cei care au fost astazi pe teren? Si va rog sa ganditi bine inainte de a da un verdict. Stiu ca toti suntem suparati si nervosi,mai ales si dupa ''trancaneala'' celor doi papagali de comentatori ai antenei,dar sa nu judecam pe cine nu trebuie!
Corect! nu au mai jucat in aceasta formula! dar cine a ales formula de joc? eu? tu? papa pius? nu cumva chiar Lacatus a ales-o? atunci cine-i vinovat? eu? tu? papa pius? nu! vinovat este Lacatus! HAI Steaua!