nu da vina pe Lacatus ...ADEVARUL e ca NU ARE CU CINE...in afara de 4 maxim 5 cu indulgenta, restul sunt niste cacaciosi nestersi la fund care cu greu ar face fata in divizia C (deci e vorba de 4-5 din tot lotul).In conditiile astea NU ai cum sa redresezi o echipa,Nu ai cum sa antrenezi o echipa...Ce sa antrenezi ?...niste popice sa cada?niste porci sa-ntinda gatul? VAI de echipa asta ce a ajuns...Mai mult de jumate care mai stiau ceva fotbal s-au ratat din cauza taranului pacifist care le-a bagat dolarei si-ncur de nu mai puteau nici sa se bese...acum deja sunt in STOP si nu mai pot fi resuscitati...li s-a zbarcit carnea pe ei...
Ce mai e de aspus? a... MI-E SCARBA cand vad cum joaca,cum NU se misca pe teren,cum stau si-asteapta mingea cu furca-ntr-o mana,lingura-ncealalta si limba scoasa pe centru...MI-E SCARBA de la ov Petre in sus pana la poarta adversa( pe ov Petre l-as tine de partea celor care joaca fotbal totusi,sau macar care isi face datoria de distrugator al jocului...ca el nu e de constructie)
MI-E SCARBA cand ii vad ca paseaza intre fundasi de parca asta ar fi scopul jocului de fotbal,ca nu sunt in stare sa faca o faza de poarta,ofaza din 3-4 pase cu demarcari si sut ...ceva ...o schema ...CCCCCCCCCCEEEEEEEEEVVVVVVVVAAAAAAA...orice numai sa traga pe spatiul portii ...sa incerce sa inscrie ....
Cum sa te scheme Steaua ma si sa n-ai decat 2 suturi amarate...anemice... pe poarta intr-un meci-daca sunt si alea - ....meci de meci...chin de chin - ? eu sa fiu jucator nu as mai avea curaj sa stau in fata oglinzii de rusine...
MI-E SCARBA...
Gata, s-a terminat. Sa nu mai plangem ca ne doare, ne durea si atunci cand se striga in difuzoare "avem Conducere!", "avem scaune noi", "avem echipa"…parca la urma era echipa, dar nu mai conteaza, a fost si ninsoare si nu se mai vedeau oameni, lopeti, secunde, steaguri sau strigate. Nu-si dadea nimeni seama atunci, nici macar cei care stiau, unde se va ajunge, si cat de repede. Uneori cancerul te omoara si in trei zile, nici macar o minune nu stii daca te mai ajuta sau nu. Mergi inainte. Strangi din pumni, inclestezi maxilarul tocmai cand vrei sa strigi…unde ai vrea sa strigi? Si ce? Exista deja site-uri specializate in din astea, nu-ti fa griji!
Dar cum spuneam, s-a terminat; eu asa simt, cel putin acum, cand vreau sa ordonez cuvintele astea intr-un fel, dar oricum le-as aranja, trec linia de sosire inaintea mea si striga Am castigat!
Rosu-albastru, doua cuvinte pe care as vrea sa le trimit sa castige totul, doua culori langa care am fost de atatea si atatea ori fericiti, rosu-albastru, onoare si devotament, bucurie si tristete mai nou, mai European, mai "in slujba crucii"…
S-a terminat. Incepe era Athos Pipera, n-am gasit alta rima, sa traiti…A inceput demult, dar nu ne-am gandit ca tocmai la noi, si tocmai acum. Nu mai avem nici un semn bun, nici o sclipire in ochi, nu mai avem mintea limpede si nici suflet sa mai credem in ceva, cum aminteam mai devreme, s-a terminat.
Sper sa revin, acum nu mai stiu.
Ce ar mai putea fii spus,dupa o noua umilinta?stau si ma gandesc la momentele tecute,cand Steaua noastra juca din pasiune,juca din placere,juca pentru culori si pentru blazon...ce indepartate imi apr acele vremuri,de parca nici nu ar fii existat.Imi plange sufeltul in mine cand vad,meci de meci,cum pur si simplu decadem mai mult,in loc sa crestem,cum vad echipa noastra tarata prin noroi de un cioban infect si turma sa de "fotbalisti".Fiecare meci al Stelei este pentru mine,cum cred ca e pentru majoritatea,un chin,si parca viata nu mai are rost,ma uit la meci,desi stiu ca iar nu voi juca nimik,iar ne vom chinui groaznic...noroc ca s-a inventat si autogolul in fotbal,altfel...urmeaza meciul de la piatra neamt,al chin,alta deziluzie...oare pana cand?Gigi,fa-ne un pine,si cere-te afara de la Steaua,nu-ti ajunge ca ne-ai luat vietile,bucuriile,tot ce a insemnat pentru noi acest nume?NE-A MAI RAMAS DOAR DRAGOSTEA PENTRU CULORI....NOI VREM PERFORMANTA,FARA IMPLICAREA TA,BAI ZDREANTA!!!
Gata, s-a terminat. Sa nu mai plangem ca ne doare, ne durea si atunci cand se striga in difuzoare "avem Conducere!", "avem scaune noi", "avem echipa"…parca la urma era echipa, dar nu mai conteaza, a fost si ninsoare si nu se mai vedeau oameni, lopeti, secunde, steaguri sau strigate. Nu-si dadea nimeni seama atunci, nici macar cei care stiau, unde se va ajunge, si cat de repede. Uneori cancerul te omoara si in trei zile, nici macar o minune nu stii daca te mai ajuta sau nu. Mergi inainte. Strangi din pumni, inclestezi maxilarul tocmai cand vrei sa strigi…unde ai vrea sa strigi? Si ce? Exista deja site-uri specializate in din astea, nu-ti fa griji!
Dar cum spuneam, s-a terminat; eu asa simt, cel putin acum, cand vreau sa ordonez cuvintele astea intr-un fel, dar oricum le-as aranja, trec linia de sosire inaintea mea si striga Am castigat!
Rosu-albastru, doua cuvinte pe care as vrea sa le trimit sa castige totul, doua culori langa care am fost de atatea si atatea ori fericiti, rosu-albastru, onoare si devotament, bucurie si tristete mai nou, mai European, mai "in slujba crucii"…
S-a terminat. Incepe era Athos Pipera, n-am gasit alta rima, sa traiti…A inceput demult, dar nu ne-am gandit ca tocmai la noi, si tocmai acum. Nu mai avem nici un semn bun, nici o sclipire in ochi, nu mai avem mintea limpede si nici suflet sa mai credem in ceva, cum aminteam mai devreme, s-a terminat.
Sper sa revin, acum nu mai stiu.