FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unirea Urziceni - Steaua 2 - 0

«13456»
ANTIgigi06.12.2007 23:49
Ce ar mai putea fii spus,dupa o noua umilinta?stau si ma gandesc la momentele tecute,cand Steaua noastra juca din pasiune,juca din placere,juca pentru culori si pentru blazon...ce indepartate imi apr acele vremuri,de parca nici nu ar fii existat.Imi plange sufeltul in mine cand vad,meci de meci,cum pur si simplu decadem mai mult,in loc sa crestem,cum vad echipa noastra tarata prin noroi de un cioban infect si turma sa de "fotbalisti".Fiecare meci al Stelei este pentru mine,cum cred ca e pentru majoritatea,un chin,si parca viata nu mai are rost,ma uit la meci,desi stiu ca iar nu voi juca nimik,iar ne vom chinui groaznic...noroc ca s-a inventat si autogolul in fotbal,altfel...urmeaza meciul de la piatra neamt,al chin,alta deziluzie...oare pana cand?Gigi,fa-ne un pine,si cere-te afara de la Steaua,nu-ti ajunge ca ne-ai luat vietile,bucuriile,tot ce a insemnat pentru noi acest nume?NE-A MAI RAMAS DOAR DRAGOSTEA PENTRU CULORI....NOI VREM PERFORMANTA,FARA IMPLICAREA TA,BAI ZDREANTA!!!

Cosmin te amagesti singur, din pacate... Vremurile cand fotbalistii Stelei jucau la club din placere erau cel putin acum 6-7 ani. Fii convins ca cine acum tine cu Steaua si doreste ca ea sa ajunga din nou in top este clar fan JIGODIA. Zdreanta, hahalera, Mihai Vitazul, Mos Craciun, nu conteaza... el momentan e la club si din pacate asta "conteaza".

Timpul le va rezolva pe toate...

satmundi06.12.2007 23:57
Bai fratilor, chiar daca o sa ma injurati, trebuie avem taria sa recunoastem ca acest meci a fost pierdut din cauza lui Lacatus! Este paralel cu antrenoratul! Astazi, pentru ca pe fecali nu il intereseaza cupa, nu l-a interesat nici cu ce echipa joaca Lacatus, asa ca a facut si a asezat echipa asa cum a vrut, iar rezultatul s-a vazut! Degeaba este Lacatus alaturi de Steaua cu sufletul daca nu poate face fata ca antrenor! Nu vreau sa il jignesc, este idolul nostru, dar ar fi bine sa plece ca sa nu ajunga sa fie injurat de suporteri intr-o buna zi! Adevarul este ca avem nevoie de un antrenor beton, nu de un idol! Problema este ca nu stiu cine ar putea fi acel antrenor care sa scoata aceasta echipa la liman! HAI Steaua!

nu da vina pe Lacatus ...ADEVARUL e ca NU ARE CU CINE...in afara de 4 maxim 5 cu indulgenta, restul sunt niste cacaciosi nestersi la fund care cu greu ar face fata in divizia C (deci e vorba de 4-5 din tot lotul).In conditiile astea NU ai cum sa redresezi o echipa,Nu ai cum sa antrenezi o echipa...Ce sa antrenezi ?...niste popice sa cada?niste porci sa-ntinda gatul? VAI de echipa asta ce a ajuns...Mai mult de jumate care mai stiau ceva fotbal s-au ratat din cauza taranului pacifist care le-a bagat dolarei si-ncur de nu mai puteau nici sa se bese...acum deja sunt in STOP si nu mai pot fi resuscitati...li s-a zbarcit carnea pe ei...

Ce mai e de aspus? a... MI-E SCARBA cand vad cum joaca,cum NU se misca pe teren,cum stau si-asteapta mingea cu furca-ntr-o mana,lingura-ncealalta si limba scoasa pe centru...MI-E SCARBA de la ov Petre in sus pana la poarta adversa( pe ov Petre l-as tine de partea celor care joaca fotbal totusi,sau macar care isi face datoria de distrugator al jocului...ca el nu e de constructie)

MI-E SCARBA cand ii vad ca paseaza intre fundasi de parca asta ar fi scopul jocului de fotbal,ca nu sunt in stare sa faca o faza de poarta,ofaza din 3-4 pase cu demarcari si sut ...ceva ...o schema ...CCCCCCCCCCEEEEEEEEEVVVVVVVVAAAAAAA...orice numai sa traga pe spatiul portii ...sa incerce sa inscrie ....

Cum sa te scheme Steaua ma si sa n-ai decat 2 suturi amarate...anemice... pe poarta intr-un meci-daca sunt si alea - ....meci de meci...chin de chin - ? eu sa fiu jucator nu as mai avea curaj sa stau in fata oglinzii de rusine...

MI-E SCARBA...

satmundi07.12.2007 00:05
subscriu la comentariul tau. exact la asta ma gandeam in timpul meciului, ca daca am fi jucat cu Sanatatea sansele erau 50-50, oricum ne-am fi chinuit rau de tot cu ei. iar daca ne eliminau, nu mai puteam in veci sa deschidem gura...

Mi-e imi pare rau ca nu am cazut cu ei !!! pentru ca sigur ne scoteau din circuit....si poate asa aveam un branzar sinucigas mai putin prin preajma...poate se simtea Facatorul de minuni si isi taia venele...da asa...poate sez urmator...

fansteaua4607.12.2007 00:06

suntem pilaf

zodrak07.12.2007 00:24
nu da vina pe Lacatus ...ADEVARUL e ca NU ARE CU CINE...in afara de 4 maxim 5 cu indulgenta, restul sunt niste cacaciosi nestersi la fund care cu greu ar face fata in divizia C (deci e vorba de 4-5 din tot lotul).In conditiile astea NU ai cum sa redresezi o echipa,Nu ai cum sa antrenezi o echipa...Ce sa antrenezi ?...niste popice sa cada?niste porci sa-ntinda gatul? VAI de echipa asta ce a ajuns...Mai mult de jumate care mai stiau ceva fotbal s-au ratat din cauza taranului pacifist care le-a bagat dolarei si-ncur de nu mai puteau nici sa se bese...acum deja sunt in STOP si nu mai pot fi resuscitati...li s-a zbarcit carnea pe ei...

Ce mai e de aspus? a... MI-E SCARBA cand vad cum joaca,cum NU se misca pe teren,cum stau si-asteapta mingea cu furca-ntr-o mana,lingura-ncealalta si limba scoasa pe centru...MI-E SCARBA de la ov Petre in sus pana la poarta adversa( pe ov Petre l-as tine de partea celor care joaca fotbal totusi,sau macar care isi face datoria de distrugator al jocului...ca el nu e de constructie)

MI-E SCARBA cand ii vad ca paseaza intre fundasi de parca asta ar fi scopul jocului de fotbal,ca nu sunt in stare sa faca o faza de poarta,ofaza din 3-4 pase cu demarcari si sut ...ceva ...o schema ...CCCCCCCCCCEEEEEEEEEVVVVVVVVAAAAAAA...orice numai sa traga pe spatiul portii ...sa incerce sa inscrie ....

Cum sa te scheme Steaua ma si sa n-ai decat 2 suturi amarate...anemice... pe poarta intr-un meci-daca sunt si alea - ....meci de meci...chin de chin - ? eu sa fiu jucator nu as mai avea curaj sa stau in fata oglinzii de rusine...

MI-E SCARBA...

Gata, s-a terminat. Sa nu mai plangem ca ne doare, ne durea si atunci cand se striga in difuzoare "avem Conducere!", "avem scaune noi", "avem echipa"…parca la urma era echipa, dar nu mai conteaza, a fost si ninsoare si nu se mai vedeau oameni, lopeti, secunde, steaguri sau strigate. Nu-si dadea nimeni seama atunci, nici macar cei care stiau, unde se va ajunge, si cat de repede. Uneori cancerul te omoara si in trei zile, nici macar o minune nu stii daca te mai ajuta sau nu. Mergi inainte. Strangi din pumni, inclestezi maxilarul tocmai cand vrei sa strigi…unde ai vrea sa strigi? Si ce? Exista deja site-uri specializate in din astea, nu-ti fa griji!

Dar cum spuneam, s-a terminat; eu asa simt, cel putin acum, cand vreau sa ordonez cuvintele astea intr-un fel, dar oricum le-as aranja, trec linia de sosire inaintea mea si striga Am castigat!

Rosu-albastru, doua cuvinte pe care as vrea sa le trimit sa castige totul, doua culori langa care am fost de atatea si atatea ori fericiti, rosu-albastru, onoare si devotament, bucurie si tristete mai nou, mai European, mai "in slujba crucii"…

S-a terminat. Incepe era Athos Pipera, n-am gasit alta rima, sa traiti…A inceput demult, dar nu ne-am gandit ca tocmai la noi, si tocmai acum. Nu mai avem nici un semn bun, nici o sclipire in ochi, nu mai avem mintea limpede si nici suflet sa mai credem in ceva, cum aminteam mai devreme, s-a terminat.

Sper sa revin, acum nu mai stiu.

Ce ar mai putea fii spus,dupa o noua umilinta?stau si ma gandesc la momentele tecute,cand Steaua noastra juca din pasiune,juca din placere,juca pentru culori si pentru blazon...ce indepartate imi apr acele vremuri,de parca nici nu ar fii existat.Imi plange sufeltul in mine cand vad,meci de meci,cum pur si simplu decadem mai mult,in loc sa crestem,cum vad echipa noastra tarata prin noroi de un cioban infect si turma sa de "fotbalisti".Fiecare meci al Stelei este pentru mine,cum cred ca e pentru majoritatea,un chin,si parca viata nu mai are rost,ma uit la meci,desi stiu ca iar nu voi juca nimik,iar ne vom chinui groaznic...noroc ca s-a inventat si autogolul in fotbal,altfel...urmeaza meciul de la piatra neamt,al chin,alta deziluzie...oare pana cand?Gigi,fa-ne un pine,si cere-te afara de la Steaua,nu-ti ajunge ca ne-ai luat vietile,bucuriile,tot ce a insemnat pentru noi acest nume?NE-A MAI RAMAS DOAR DRAGOSTEA PENTRU CULORI....NOI VREM PERFORMANTA,FARA IMPLICAREA TA,BAI ZDREANTA!!!

Gata, s-a terminat. Sa nu mai plangem ca ne doare, ne durea si atunci cand se striga in difuzoare "avem Conducere!", "avem scaune noi", "avem echipa"…parca la urma era echipa, dar nu mai conteaza, a fost si ninsoare si nu se mai vedeau oameni, lopeti, secunde, steaguri sau strigate. Nu-si dadea nimeni seama atunci, nici macar cei care stiau, unde se va ajunge, si cat de repede. Uneori cancerul te omoara si in trei zile, nici macar o minune nu stii daca te mai ajuta sau nu. Mergi inainte. Strangi din pumni, inclestezi maxilarul tocmai cand vrei sa strigi…unde ai vrea sa strigi? Si ce? Exista deja site-uri specializate in din astea, nu-ti fa griji!

Dar cum spuneam, s-a terminat; eu asa simt, cel putin acum, cand vreau sa ordonez cuvintele astea intr-un fel, dar oricum le-as aranja, trec linia de sosire inaintea mea si striga Am castigat!

Rosu-albastru, doua cuvinte pe care as vrea sa le trimit sa castige totul, doua culori langa care am fost de atatea si atatea ori fericiti, rosu-albastru, onoare si devotament, bucurie si tristete mai nou, mai European, mai "in slujba crucii"…

S-a terminat. Incepe era Athos Pipera, n-am gasit alta rima, sa traiti…A inceput demult, dar nu ne-am gandit ca tocmai la noi, si tocmai acum. Nu mai avem nici un semn bun, nici o sclipire in ochi, nu mai avem mintea limpede si nici suflet sa mai credem in ceva, cum aminteam mai devreme, s-a terminat.

Sper sa revin, acum nu mai stiu.

vlad_cj07.12.2007 01:49

Unde ne e Steaua?

Frati stelisti, fie ca suntem mai tineri sau mai in varsta, fiecare din noi se poate mandri ca a crescut odata cu spiritul stelist si cu mari jucatori care au evoluat sub sfintele culori rosu-albastru. Cei mai in varsta se pot mandri ca au crescut odata cu Petschovschi,Koszka, Gh. Constantin, Voinescu, fratii Zavoda, Iosif Vigu, Lajos Szathmari, Ion Alecsandrescu,Florea Voinea, Tataru si mai sunt multi ca ei...noi, mai tineri ne mandrim ca am crescut odata cu Iordanescu, Marcel Raducanu, Piturca, Boloni, Bumbescu, Duckadam, Iovan, Lacatus, Tudorel Stoica, Balint, Hagi, Ilie Dumitrecu, si multi multi altii, adevarate glorii si simboluri ale clubului militar.

V-ati intrebat vreodata, tanara generatie de stelisti, cu ce simboluri creste?! Cu cine se pot mandri la randul lor, ca au crescut odata cu Steaua? Va spun eu....nu au cu cine...si e trist...se pot mandri ca la carma echipei e un patron nebun si paranoic...si asa se pierde SPIRITUL STELIST! si noi nu facem nimic...noi facem campanii anti-Dragomir pentru ca vrea sa distruga spectacolul din tribune, insa un nebun distruge, si o spune in gura mare, spectacolul din teren, distruge Steaua! Insa noi avem treaba tot cu jucatorii...ei ce vina au?! Poate inteleg si ei ca nu au valoare de Steaua, dar ce sa faca? sa iasa de pe teren? sunt pusi acolo sa joace cum stiu ei, si o fac, rau sau bine, nu au venit singuri la Steaua,ci adusi de cineva...problema e mai sus, problema nu e la patron, ci la CREDITOR...iar noi stam cu mainile in san, strigand "mitica la puscarie" si Steaua noastra se face de ras pe zi ce trece...daca un miting anti-Dragomir a strans cateva mii de suporteri, un miting anti-Becali ar strange mult mai multi...sunt sigur de asta...

Doar noi mai putem salva ceva...Steaua SUNTEM NOI!!

Steaua CURATA, Steaua NON-BECALIZATA!

sorinf07.12.2007 06:46

nu stiu ce sa scriu

sa scriu ca mi e scarba de cioban ca a mai terfelit inca o data istoria noastra?

sa scriu ca imi venea sa sparg televizorul caun ii vedeam pe aia ca luau la miaso Steaua?

sa scriu ca mi au dat lacrimile cand baiatul meu de 8 ani m a intrebat : tati, da de ce joaca asa prost?

sa le iau neamu in **** lu Gigi argeaseala Adi Ilie etc ???

sa bestelesc acei baieti care au purtat aseara tricoul Stelei( ca jucatori sau fotbalisti nu le pot spune)?

nu pot

mi e scarba?

va propun in schimb un sondaj

dee e la moda

care a fost cel mai slab meci al Stelei care l ati vazut vreodata

am trei propuneri si sigur veti fi de acord cu mine

1 Steaua Pandurii 0-0 acu vreo 2 sapt

2 Steaua Gloria 1-0 in wend

3 Unirea Steaua 2-0 ieri

Atentie nu vorbesc de meciurile din sezonul asta

de meciuri de prin 80-82 de cand vad eu Steaua.

o sa vedeti ca e greu sa alegeti

PS se pare ca si Laca devine incet incet umil si aservit ( Sper ca aici sa ma insel)

Scriu doar ca astept vremuri mai bune

Sorin FORZA Steaua

tazonne07.12.2007 07:22

preteni va dati seama dc Ursu ' a facut din Steaua o echipa de pluton ce ar fi facut dc iesea presedintele Romaniei:)))=))))

ce planurii perverse avea el , se si vedea conducatoru suprem:)))

O sa vina si ziua cand ciobanelul va fi asasinat ca cel din Miorita:)))

manu7107.12.2007 07:53

Lacatus e un muncitor,un luptator,antrenor mai putin,dar la ambitita care o are poate face treaba.......lasati-l in pace,asa s-a intamplat si cu Hagi.......ciobanul este singurul vinovat pentru ce se intampla la Steaua,el a aranjat campionatul pentru Steaua,el a facut vedete din niste jucatori de pluton,el plateste nonvaloarea(pentru ca si el este la fel),el nu vrea psiholog la club,el a imprumutat Steaua si nu investeste in club..........Lacatus este un muncitor care nu are scule si incropeste incercand sa faca treaba..............molima Becali distruge incetul cu incetul clubul,se razbuna pe stelisti pentru ca nu-l voteaza(sa votezi o zdreanta umana,inseamna sa fii o zdreanta).......daca in 2008 nu intra in parlament sunt sigur ca o sa vanda Steaua,asa ca sfatul meu este sa nu votati o nonvaloare umana care ar face si din Romania ce face din Steaua,astept cu nerabdare sa vanda Steaua,cred ca in 2009 nu vom mai avea o hahalera presedinte.sa dee Dumnezeu sa se implineasca prevestirea mea,pentru ca eu ca si voi iubesc Steaua cu sufletul pana la moarte.......intotdeauna Steaua.........impotriva prostiei.... :steagcruce:

CELINEE07.12.2007 08:05

vai de noi!mai fratilor nu imi vine sa cred.ajunseseram sa nu imi mai pese in repriza a doua.daca cupa nu i-a interesat,in campionat sunt pe 5 ce obiectiv mai au pentru ce mai spera?nu imi vine sa cred ce a ajuns Steaua.au facut spectacol cu noi ca nu pot numi altfel meciul de aseara.pana la urma Lacatus i-a facut pe plac la cioban.nu ca titularii ar fi jucat mai bine dar oricum nu cred ca eram chiar asa umiliti.pacat mare pacat dar cred ca Steaua noastra a apus.adio glorie adio bucuria de a astepta un meci al Stelei cu certitudinea ca vom invinge.asta nu mai e Steaua noastra, e o echipa de divizia b si toate astea din vina unui nenorocit.de ar muri odata sa scapam de el.daca mai sta mult nenorocitul asta la conducerea Stelei va spun sincer ca Steaua va ajunge jos de tot.

rusineeeeeeeeeee!rusineeeeeeeeeeeee!rusineeeeeeeeeeeee sa va fie ca nu va pasa de noi

flo220307.12.2007 08:40

pentru admini

va rog frumos, puteti sa modificati programul in asa fel incat sa existe si nota 0 la notarea jucatorilor ? nu de alta dar am dat 1 la Badea, zaharia, surdu si altii, si mi se pare mult

multumesc

htoma07.12.2007 09:07

E pacat ca jucatori au ajuns sa tarteze fotbbul pur ca o afacere ca doar ce patronu da banii asa ca trateaza si eu meciurile si antrenamentele la fel ce superficial cum trateaza mandrul lor patron tot ce il inconjoara doar ca el are bani, asa si cu jucatorii trateaza fotbalul superficial ca banii vin oricum. Iar "deh" daca patronu a zis ca nu il intereseaza pe ei de ce sa ii intereseza cupa. RUSINEEEEEEEEE la echipa si la jucatori

CAT DESPRE Lacatus SPER SA II BAGE PUMNU UN GURA LA Becali SI DACA NU SE LINISTESTE MAI BINE CU ECHIPA DE SPIRIT DE INVINGATORI DECAT CU UN PATRON SI O ECHIPA PE CARE II DOARE IN FIRU DE IARBA DE LA GAZONUL PE CARE DACA VREA Gigi IL SCHIMBA CA NA ARE BANI.

BAFTA LACATUSI SA RASTORNI MUNTII SI SA CURETI TOT GUNOIUL DE LA ECHIPA ar cam trebui schimbata toata echipa da :(

Sa speram ca se poate face ordine odata

BAFTA Lacatus

RUSINE JUCATORILOR (alergatori in reluare dupa minge si cu mare foc dupa dolari)

HAI Steaua

David_Steaua200707.12.2007 09:37

Suntem in moarte clinica!!Si cand ma gandesc ca o sa ma duc la meciu cu Faru si nimeni nu o sa faca nimic!!Va fi o atmosfera la fel ca cea de la meciul cu Gloria Bistrita (lehamite maxima)

si ca multe altele din sezonul asta!!Pacat de ce am ajuns!!Mare Pacat!!

S-a lasat linistea....:(

Cu Steaua pana la moarte!!

mNiosu07.12.2007 09:41

Eu atat vreau sa spun: Cea mai iubita echipa din Brazilia ,Corinthians a retrogradat in seria a doua sezonul asta...nush de ce dar vii torul Stelei cu behaila la conducere suna la fel de sumbru si de asemantor. Cred ca gresim strigamd la D-zeu....Diavoleeee i-al pe BECALII te rugaaaaammmm.....

ARL07.12.2007 10:07

am crezut la un moment dat ca Steaua joaca in alb.ba chiar la unele faze am aplaudat jocul echipei in alb.pentruca asa juca Steaua odata...fara cuvinte...sa le fie rusine.

Alexica07.12.2007 10:27

Unde a ajuns Steaua sa aiba cel mai bun jucator de nota 3,74(la meciu asta)

Sa speram ca va rasari soarele si pe stadionul nostru( cand va plece Jiji Berbecali de la echipa)

Intotdeauna superiori !!!

florin_0907.12.2007 10:40

inca odata conducerea ne-a aratat ca nu le pasa de echipa ci doar de bani...si in mod sigur boierul (oierul) Becali a comandat aseara sa joace echipa a 5-a...ca echipa a 2-a nu se poate numi....Steaua UNDE ESTI!?!?!

kosm1n07.12.2007 11:08

Lacatus incepe sa fie al ZEROLI volumul II! Face ce zice Becali! imi pare rau pentru el!

ros-albastru4ever07.12.2007 12:30

Plecati din Ghencea,jigodiilor.Sunteti niste mizerii si nu meritati nici macar sa va uitati spre emblema Stelei,daramite sa o purtati pe piept.Trebuie facuta reconstructia echipei de la 0,sa se creeze o echipa cu Zapata in poarta si restul sa fie dati afara ca nu merita nimic pentru felul in care ne-au tratat prin rezultatele astea umilitoare.

il_scorpio07.12.2007 13:01
pentru admini

va rog frumos, puteti sa modificati programul in asa fel incat sa existe si nota 0 la notarea jucatorilor ? nu de alta dar am dat 1 la Badea, zaharia, surdu si altii, si mi se pare mult

multumesc

Mda .... sau mai simplu...fara 0 ..sa continue lista in jos da cu minus....

Alin_Stelistul_9207.12.2007 13:14

imi pare rau sa zic , dar jucam ca o echipa de o divizia C . jucatorii nu au pic de ambitie .ceea ce e vina ciobanului , pentru ca in loc sa le micsoreze salariile le dubleaaza ..si jucatorilor numai le arde de fotbal ....pacat.am vazut ca in min 90 cei de la Urziceni bagau alunecari ca si cum ar fi fost prima repriza...noua ne lipseste aceasta determinare.

romanu07.12.2007 14:10

Din pacate, nu stiu care ar fi metoda cea mai buna de reactie a noastra. Stiu ca toti avem sange ros-albastru, dar fiecare vede o modalitate diferita de a iesi din criza.

Azi am vazut un clip pe youtube cu suporteri din anglia... care cantau... si m-a impresionat.

Mai avem un singur meci acasa. Nu-mi place cum jucam, nu-mi place atitudinea unor jucatori...

Cum ar fi daca am merge toti la stadion la meciul cu Farul, indiferent de rezultatul de la Piatra... si sa le aratam jucatorilor, indiferent ce fac ei pe teren, ce inseamna SPIRITUL Stelei pentru suporteri. Cum ar fi sa fie o atmosfera de finala de cupa europeana? daca noi iesim din criza, poate le dam si lor de gandit! Sa le aratam ce inseamna ECHIPA! Poate nu vor invata nimic, dar le vom arata unde trebuie sa ajunga, si ii si vom sprijini... ignorandu-l pe berbecali, care a vrut sa ne confiste spiritul. si simbolurile. dar astea nu ni le poate lua nimeni, indiferent cum se numeste.

Mandru ca sunt STELIST!

corado4STEAUA07.12.2007 14:21

Acest meci e cel mai handicapat de cand sunt stelist. Adevaru e ca am doar 16 ani si nu a trecut prea mult timp dar l-am intrebat pe tata si e de eacceasi parere iar el are 40 de ani si cunoaste aproape toata istoria acestei echipe. Daca vrea performanta sa bage bani si sa aduca jucatori dar nu destia ca SURDU, Iacob,ZAHARIA. Una atac de babe. CE draq sa faci cu astia ca daca alearga 100 de metri nu mai pot. In ultima perioada am vazut ca Steaua vrea sa intre cu mingea in poarta. Ultimul sut pe poarta bun a fost a lui BICFALVI in etapa a 3-a. Un dribling calumea nu am mai vazut de mult. Daca se va face acest lucru in continuare retrogradam frate! Sper ca in iarna sa se schimbe ceva daca nu va fi vai si amar de noi. CIOBANU ASTA ISI BATE JOC DE SUFLETUL NOSTRU ROS-ALBASTRU!

greenyes07.12.2007 14:28
Steaua CURATA, Steaua NON-BECALIZATA!

Cand toti stelistii osa gandeasca asa poate o sa se faca ceva impotriva lui .... pana atunci, ne luam de Surdu, ne luam de Dragomir, si ne facem ca ploua.......

Pentru cei care se simt lezati cand galeria Stelei este atacata: este atacata nu pentru ca nu si incurajeaza echipa (unii se laudau ca ei fac sacrificii, respect, problema e alta) iar eu nu i as acuza nici ca nu striga impotriva .... dar de ce fratilor strigati cu toata ardorea din lume impotriva jucatorilor care au fost adusi de.....de ce????? Asta e marea problema. Daca nu se striga impotriva cancerului dar se striga impotriva efectectelor provocate de cancer.....mai bine nu....mai mult rau se face!!!!

korynna07.12.2007 14:35

@greenyes

Ai auzit scandari impotriva jucatorilor in alt loc decat Ghencea?Poate se mai aude vreo injuratura de la unul sau altul,dar nu scandari de grup...asa cum mi-a fost fat sa aud in Templul fotbalului romanesc,asta ar trebui sa-ti ridice un semn de intrebare.Daca vrei continuam pe privat ca suntem off topic.

«13456»