Cred ca gresim strigamd la D-zeu....Diavoleeee i-al pe BECALII te rugaaaaammmm.....
Mai bine ne-am ruga la Dumnezeu sa-l ajute sa-i vina mintea la cap! In conditiile in care suntem, cred ca l-a "luat necuratul" demult....
Din pacate, nu stiu care ar fi metoda cea mai buna de reactie a noastra. Stiu ca toti avem sange ros-albastru, dar fiecare vede o modalitate diferita de a iesi din criza.Azi am vazut un clip pe youtube cu suporteri din anglia... care cantau... si m-a impresionat.
Mai avem un singur meci acasa. Nu-mi place cum jucam, nu-mi place atitudinea unor jucatori...
Cum ar fi daca am merge toti la stadion la meciul cu Farul, indiferent de rezultatul de la Piatra... si sa le aratam jucatorilor, indiferent ce fac ei pe teren, ce inseamna SPIRITUL Stelei pentru suporteri. Cum ar fi sa fie o atmosfera de finala de cupa europeana? daca noi iesim din criza, poate le dam si lor de gandit! Sa le aratam ce inseamna ECHIPA! Poate nu vor invata nimic, dar le vom arata unde trebuie sa ajunga, si ii si vom sprijini... ignorandu-l pe berbecali, care a vrut sa ne confiste spiritul. si simbolurile. dar astea nu ni le poate lua nimeni, indiferent cum se numeste.
Mandru ca sunt STELIST!
Ar fi frumos, dar vezi tu, multi dintre "suporterii" Stelei vin si umplu stadionul doar cand echipa joaca bine, cand de fapt Adevaratii suporteri se vad cand echipa trece prin perioade grele! Daca eu vreau sa vin pe Ghencea, vin pentru ceea ce inseamna Steaua in inimile suporterilor adevarati. Cu asta am crescut. Nicidecum nu vin pentru. Gigi sau pentru pseudo-fotbalistii purtatori ilegali de tricou ros-albastru! CI PENTRU Steaua !!!
![]()