FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unirea Urziceni - Steaua 2 - 0

«1456»
Astristul07.12.2007 14:38
Cred ca gresim strigamd la D-zeu....Diavoleeee i-al pe BECALII te rugaaaaammmm.....

Mai bine ne-am ruga la Dumnezeu sa-l ajute sa-i vina mintea la cap! In conditiile in care suntem, cred ca l-a "luat necuratul" demult....

Din pacate, nu stiu care ar fi metoda cea mai buna de reactie a noastra. Stiu ca toti avem sange ros-albastru, dar fiecare vede o modalitate diferita de a iesi din criza.

Azi am vazut un clip pe youtube cu suporteri din anglia... care cantau... si m-a impresionat.

Mai avem un singur meci acasa. Nu-mi place cum jucam, nu-mi place atitudinea unor jucatori...

Cum ar fi daca am merge toti la stadion la meciul cu Farul, indiferent de rezultatul de la Piatra... si sa le aratam jucatorilor, indiferent ce fac ei pe teren, ce inseamna SPIRITUL Stelei pentru suporteri. Cum ar fi sa fie o atmosfera de finala de cupa europeana? daca noi iesim din criza, poate le dam si lor de gandit! Sa le aratam ce inseamna ECHIPA! Poate nu vor invata nimic, dar le vom arata unde trebuie sa ajunga, si ii si vom sprijini... ignorandu-l pe berbecali, care a vrut sa ne confiste spiritul. si simbolurile. dar astea nu ni le poate lua nimeni, indiferent cum se numeste.

Mandru ca sunt STELIST!

Ar fi frumos, dar vezi tu, multi dintre "suporterii" Stelei vin si umplu stadionul doar cand echipa joaca bine, cand de fapt Adevaratii suporteri se vad cand echipa trece prin perioade grele! Daca eu vreau sa vin pe Ghencea, vin pentru ceea ce inseamna Steaua in inimile suporterilor adevarati. Cu asta am crescut. Nicidecum nu vin pentru. Gigi sau pentru pseudo-fotbalistii purtatori ilegali de tricou ros-albastru! CI PENTRU Steaua !!!

:steagcruce:

MoRRano07.12.2007 14:40

Dezamagit, au fost patetici fotbalisti nostri daca ii mai pot numi asa in fine sa vedem si ce-o mai fii in continuare sper ca nu ne facem de ras si cu Arsenal atat mai vreau de la Steaua anul asta ca mi-a dat destule in rest. Oricum ForzA Steaua

cristian8607.12.2007 14:49

Ne mintim singuri daca credem ca antrenorul poate rasturna patronul , este o gandire total ilogica.

Eu zic sa il rugam pe Doamne-Doamne sa ne scape de jeg, ca doar noi suntem niste "miorite" impotente.

Poate unii nu inteleg, dar miza in acest moment este salvarea Stelei, care se afla in moarte clinica la toate nivelurile (finanbehaitor, conducerea (de stana) gagaseala - yesman Ilie, echipa de ratati ascultatori de manele, culmea civilizatiei contemporane), turma din T1 si T2 - sclavii lui Jiji).

In acest an am simtit in unele meciuri cum spiritul aparte al Stelei se descompune si se transmite adversarilor, sa fie oare golul superb a lui Catalin Munteanu din meciul din primavara cu ghinamo, sau cel al lui Danciulescu, sa fie foarfeca realizata de Mansour sau cea din meciul cu U Cluj care imi aduc aminte de golul senzational al lui Ciocoiu sau de golul lui Sabin Ilie in vinclu cu National (sper sa imi aduc bine aminte).

Si cine a reusit sa distruga Steaua ? Un oier analfabet cu 4 clase, iar marea de stelisti (in fapt multi cetateni semantari, cu mentalitate de 2 lei si 50 de bani, ca sa nu mai zic si cu IQ negativ si care au ca idol in viata pe femeia cu mustata) a asistat sovaielnic la distrugerea clubului si echipei iubite. Am detectat multa confuzie, multa nesiguranta si teama de a lua o hotarari dureroase care ar fi putut schimba ceva.

Prostia este la ea acasa in Ghencea, din pacate. Mentalitatea este o vorba in vant, demnitatea este o necunoscuta, mandria se poate negocia, asta in cazul celor care le-au avut candva, fiindca multi sunt sub nivelul minim de umanitate, similari oierului).

Imi pare f rau pentru cei care chiar se daruiesc Stelei, pierd zile intregi realizand coregrafii, dar am un sfat pentru voi, fratilor deveniti puternici dpdv financiar si poate intr-o zi Steaua va fi a noastra.

-----------------------------------------------

Si in incheiere , oda adresata jucatorilor :

La turma este locul vostru,

printre bovine si oi,

Valoarea voastra se masoara

in kilograme de gunoi.

In Ghencea voi de mai calcati

Mai bine va asigurati,

Blazonul ni l-ati facut praf

Noi va vom face doar pilaf.

Sunteti niste muieri infecte

In genunchi veti sta inerte.

Pe vremea Maestrului

Ati fi spalat WC-uri.

------------------------------------------------

Divide et impera,

Uneste si vei castiga.(sper sa intelegeti ce vreau sa spun, mai ales la cei care vin la peluze).

Aici nu mai poate fi vorba de NORD sau SUD, mai ales in conditiile dezastrului care s-a abatut asupra Stelei.

Lorentzo_77707.12.2007 15:14

Doamne ce nervi am ca nu pot veni si eu la Bucuresti pe Ghencea ca sunt din Alba Iulia ca jur ca daca as ajunge acolo nu mi-ar pasa de nimeni,eu as striga tot ce as simti in momentele alea !!! In momentul asta as striga : "PLEACA DIN Ghencea SAU MORI CIOBANE !!!" si "JUCATI FOOTBALL !!!" Nu mai pot suporta atata umilinta...nici nu mai pot sa ma uit in ochii prietenilor mei dinamovisti sau rapidisti cand rad de mine pentru ca "iara a luat-o Steaua !" !!! Nu mai am argumente impotriva lor...imi amintesc in alti ani,('98 de exemplu) cand pierdea Steaua cate un meci si ziceu ei ceva de rau intr-o secunda venea si contrazicerea din partea mea care era argumentata !!! ("Am luat-o,dar am luptat cum am putut mai bine si tot mandru ca sunt STELIST am ramas" le spuneam !!! Acuma...acuma nu mai pot sa le spun decat "taceti dracu !!! dati-mi pace !!!"fara nici un argument !!!) DOAMNE ADU-NE Steaua NOASTRA IUBITA INAPOI SI DA-I CIOBANULUI DIN PARTEA MEA INCA DE 10x BaNII PE CARE II ARE ACUMA NUMA SA PLECE DIN Ghencea !!!

P.S.: Va rog...nu...VA IMPLOR pe cei care aveti posibilitatea de a asista la meciuri sa mergeti si sa strigati din toti plamanii sa PLECE CIOBANU si SA JOACE FOOTBALL JUCATORII !!! Pe jucatori sa ii incurajati...sa le aratati ce inseamna sa ai SPIRIT ROS-ALBASTRU si poate asa daca jucatorii au cat de putin suflet o sa simta si ei ceva...o sa simta ca pentru noi Steaua nu e o simpla echipa de football,ci un mod de viata !!! O sa simta ca pentru aceste 2 culori trebuie sa lupte cu toate fortele !!! E TIMPUL PENTRU O NOUA REVOLUTIE !!! O REVOLUTIE ROS-ALBASTRA !!! NOI TREBUIE SA INCEPEM ACEASTA REVOLUTIE !!! FRATI...LA ARME !!! PE EI,PE MAMA LOR !!! FORZA Steaua,TE VOI IUBI NECONDITIONAT !!! :steagcruce:

LAZIO07.12.2007 15:36

sa imi bag **** in ei de jucatori si mai ales in el de cioban!

singurul pentru care merita sa venim la staduion e Laca!

sareatzi totzi pe mine cand spuneam ca Steaua joaca haotic, intamplator fara nici o ideie tactica!

iata a ajuns sa ne umileasca 2 fosti stelisti la conducerea unei echipe care e de 2 ani in Liga 1!

sa le dau **** la totzi de mercenari si sa imi bag **** dc nu e ultima deplasare de anul asta!

1uLy4Nn07.12.2007 17:02

ehhh..ne revenim noi si in 6 etape ajungem peste CFR :)) :steag_steaua_ro:

vlad_cj07.12.2007 18:21

Dupa parerea mea, situatia la Steaua sta cam in felul urmator:

Am sa incerc sa fac o paralela, prima care imi vine in minte...sper sa intelegeti si voi unde "bat"

Un elev mediocru, de la cea mai puternica si "galonata" scoala din Romania, care face o ora de geografie pe saptamana , este trimis de catre directorul scolii, care are putere si gura mare, la Olimpiada Internationala, poate merge acolo deoarece directorul are "pile" la nivel national, si l-a ajutat pe acesta sa ia mai multe premii...Insa la nivel international directorul nu mai are ce face si elevul este umilit...Acum, dupa aceste rezultate, INSPECTORATUL, arunca vina pe pe elev, acesta insa neavand nici o vina, deoarece doar atat poate...nimeni nu se ia de director, care e principalul vinovat...Inspectoratul mai are inca o "mare" problema, cu un deputat, care vrea sa scoata o lege prin care sa interzica pauzele mari la scoala, nevazand ca scoala, odata cea mai frumoasa si mai "stralucitoare" din Estul Europei, se duce de rapa...Chiar nimeni nu se gandeste sa schimbe directorul?!

Ramane sa stabiliti voi cine este scoala, directorul, elevul, inspectoratul, deputatul etc

cody_stelistu00707.12.2007 18:45

ba da ii incredibil ceeeeeeea ce se intampla la Steaua ,...........ati auzit ce a zis Argaseala:nu e o mare tragedie ca am fost eliminati din cupa .........pai maaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahalera la patrat ....oaie dubla ce esti tu nu intelegi ce inseamna sa fi campion???cred ca nu stie nimeni de la Steaua maaaaaa ...voi va chinuiti cu Champions League ma da voi nu mai aveti mandria de a fi campioni ,nu mai simtiti bucuria de a fi campion maaaaaa si nici nu aveti o mentalitate de campioni/...............pai ma lasati Champions League in pace da in ...........ca voi trebe sa fiti CAMPIONI in Romania si dupaia sa jucati ma in Champions League..........decand m-am nascut nam mai vazut Steaua intr-o asemenea forma ,nici nu ma mai astept la ceva de la Steaua si stiti cum este minunile sunt incredibile si surprinzatoare ,dar de cele mai multe ori nu sunt .........deci ""SITUATIA ESTE DE NEIESIT <DAR NU ESTE NICIO CRIZA>>>asta ii mottoul Stelei

DATIVA SI VOI SEAMA SINGUR CE INSEAMNA Steaua SI DUPAIA O SA DESCHIDETI OCHII PANA NU VI SCOATEM NOI,SUPORTERIi CARE SAU SATURAT DE VOI

androsteaua07.12.2007 18:47

am vrut sa scriu ceva in topicul asta dar nu am ce! nu am cuvinte

danimarcu07.12.2007 19:58
... cred ca l-a "luat necuratul" demult....

El este necuratul,crede-ma!...

steaua_cristian07.12.2007 20:39

as vrea ca si eu sa am optimismul tau :steagcruce: :steag_steaua_ro:

aseara imi venea sa dau cu pumnul in oglinda dar am stat si m-am gandit nu merita efortul pentru nijte jucatori de fotbal care imita Steaua si pentru un cioban care arunca cu banii lui ca nu stie pe ce sai mai dea si atunci cand e vorba sa faca acolo un transfer zice "dau eu 10 mil de $ si fac eu Jiji Becali Steaua de UCL iau jucatori scumpi si dau circari afara " ai luat jucatori scumpi si prosti cand e o victorie sau o calificare importanta zice ca eu am da la infrangere "antrenorul e de vina ca eu iam zis sal bage doar pe surdu"

pe Gigi il doare fix undeva de parerile noastre

Tin cu Steaua,tin cu spectacolul, niciodata cu Becali!

Jos cu ciobanul!

divizia_a.jpg

andyro07.12.2007 21:47
Dupa parerea mea, situatia la Steaua sta cam in felul urmator:

Am sa incerc sa fac o paralela, prima care imi vine in minte...sper sa intelegeti si voi unde "bat"

Un elev mediocru, de la cea mai puternica si "galonata" scoala din Romania, care face o ora de geografie pe saptamana , este trimis de catre directorul scolii, care are putere si gura mare, la Olimpiada Internationala, poate merge acolo deoarece directorul are "pile" la nivel national, si l-a ajutat pe acesta sa ia mai multe premii...Insa la nivel international directorul nu mai are ce face si elevul este umilit...Acum, dupa aceste rezultate, INSPECTORATUL, arunca vina pe pe elev, acesta insa neavand nici o vina, deoarece doar atat poate...nimeni nu se ia de director, care e principalul vinovat...Inspectoratul mai are inca o "mare" problema, cu un deputat, care vrea sa scoata o lege prin care sa interzica pauzele mari la scoala, nevazand ca scoala, odata cea mai frumoasa si mai "stralucitoare" din Estul Europei, se duce de rapa...Chiar nimeni nu se gandeste sa schimbe directorul?!

Ramane sa stabiliti voi cine este scoala, directorul, elevul, inspectoratul, deputatul etc

As mai adauga 2 precizari - elevul ala a fost eminent acum vreo 2 ani, dar datorita modului execrabil in care a fost tratat de director (batut cand nu merita, amenintat cu exmatricularea, premiat cand era aproape de corijenta) a devenit dintr-un elev bun un elev mediocru chiar si pentru clasa lui.

Pe de alta parte, inspectoratul ala e format din mai multi inspectori, multi dintre ei - cei care conteaza, inspectorii principali - fiind tot pilele directorului.

vlad_cj07.12.2007 22:10
Pe de alta parte, inspectoratul ala e format din mai multi inspectori, multi dintre ei - cei care conteaza, inspectorii principali - fiind tot pilele directorului.

Cat de multa dreptate ai....din pacate...

Astristul08.12.2007 10:37

Nu-i asa?!?! Joaca Steaua ca-n filme .... HORROR! :dry:

:steagcruce:

«1456»