FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unirea Urziceni - Steaua 2 - 0

«1236»
fcsteaua.ro06.12.2007 20:17

Unirea: Stelea, Gomez, Petre, Galamaz, Cr. Constantin, Negru, Onofras, Danalache, Bordeanu, Nicu, Munteanu.

Antrenor: Dan Petrescu

Steaua: Vatca, Ninu, Golanski, Cristocea, Baciu, P. Marin, Iacob, Croitoru, Badoi, Zaharia, Bicfalvi.

Antrenor: Marius Lacatus

Unirea Urziceni a deschis scorul in minutul 18 prin C. Petre dupa o ezitare a lui Baciu.

In mintul 46 V. Negru majoreaza scorul sutand superb din alunecare.

Valentin Badoi lasa echipa in inferioritate numerica in minutul 73 al meciului dupa o intrare dura.

Steaua este eliminata din Cupa Romaniei, asa cum ne-a obisnuit in ultimele sezoane, pe motivul "pe noi nu ne intereseaza cupa".

AlcaponneAISS06.12.2007 20:21

Sa`mi bag **** dak astia au jucat ceva...degeaba..ca iei oricum i-au banii...numai joaca nimic sunt nijte panarame...bvo Urziceni....au jucat astia de au rupt si cu echipa a 5`a...astia nu joaca nimic...PANARAMELOR....

Razvypitesti06.12.2007 20:21

vai de ei!

SteauaToronto06.12.2007 20:21

RUSINE ! Ciobane iti doresc sa mori atat. Ti-ai batut joc de tot, de pasiunile noastre de tot.

Ic3MaN06.12.2007 20:23

Nu va pasa de noi!!!!!!

Asa dorinta de victorie cum am vazut azi nu am mai vazut de mult:))

Vai de Steaua noastra.La iarna trebuie facuta curatenie ca de nu suntem mancati.Astia isi bat joc de Steaua si de ce inseamna ea.pacat

st_194706.12.2007 20:24

ce se mai poate face,ce se mai poate salva?

Daemien06.12.2007 20:24

AFARA! Cineva sa dea afara aceste specimene! E incredibil cum Steaua a reusit sa ajunga o echipa de Divizia a 2-a! Gratie acestor jucatori care nu au ce sa caute la Steaua! Gratie acestui patron retard care nu face dacat a porcai un nume! GATA! Am data afara antrenori, am dat afara echipe tehnice, doctori, preparatori! NU CUMVA E MOMENTUL SA INCEPEM SA DAM AFARA JUCATORI ???? SA DAM AFARA PATRONI ?!?!?!?

RUSINE! IN ACEASTA SEARA V-ATI PISHAT PE BLAZON! PENTRU MINE ASTA E ULTIMA PICATURA IN PAHARUL DEJA PLIN!

iftode06.12.2007 20:25
BAI CACACIOSILOR CU CE DREPT VB VOI DE "GALERIE"?UNII DINTRE NOI NE-AM SACRIFICAT DESTUL DE MULT pentru GALERIE,SUNT SUPER MULTI BAIETI CARE PUN SUFLET SI pentru CARE ASTA E UN STIL DE VIATA SI ACUMA VENITI VOI LABAGIILOR SA VA DATI MARI SA IMI BAG **** IN ***** VOSTRI CA NUMAI PE NET SUNTETI IN STARE SA VB

administrator?inchide topicu sau da-le ban pentru ca iar se va ajunge la discutii....

ban sa iti dea tzie mah...

ce ii pun io sa stea in ploaie, sau sa sufere...

sufera pentru bani ciobanului, e ca un serviciu pentru ei...

asa ca lasa-ne frate, si daca toti zici ca suferi. dc nu esti la meci..?????

de care galerie vb u???

de aia care se bat cu jandarmi?, intre ei? pe reporteri? sau arunca cu scaune in teren????

Dano06.12.2007 20:25

La toate meciurile jucate de Steaua in acest an am constatat ce au celelalte echipe in plus fata de noi ....si anume fotbalisti.

steauafan06.12.2007 20:26

Acum in direct la Nasu Moraru "Gigi Becali salveaza vieti: sute de mii de euro donati pentru cazuri foarte grave". Nasu Moraru: FMM de jigodie, mai fa-i reclama animalului de Becali, din cauza ta si a altora de teapa ta a ajuns scarba asta unde a ajuns!!!

AndreyCor06.12.2007 20:26

am obs ca asta e situ ala care at cand e criticat sau cand e critcata galeria care in mod suspicios nu scandeaza impotriva ciobanului inchide topicurile......asa e normal oare!!!!ceva e putred aici,cred ca au putrezit niste bani cu putoare de branza.

stelista no. 106.12.2007 20:27

11 muraturi imbracate in tricouri ros-albastre :sad2:

bella06.12.2007 20:28

BRAVO !!! :| bai baietzi, unde vretzi sa ajungetzi cu jocu asta ?

AndreyCor06.12.2007 20:29
ban sa iti dea tzie mah...

ce ii pun io sa stea in ploaie, sau sa sufere...

sufera pentru bani ciobanului, e ca un serviciu pentru ei...

asa ca lasa-ne frate, si daca toti zici ca suferi. dc nu esti la meci..?????

de care galerie vb u???

de aia care se bat cu jandarmi?, intre ei? pe reporteri? sau arunca cu scaune in teren????

ca bine ai ziso,ce galerie e asta,care sufera pentru banii ciobanului,care in loc sa scandeze la adresa ciobanului se bate cu jandarmii sau cu reporterii,asta e galeria care judeca dupa instinctele lui Gigi .

iftode06.12.2007 20:29
am obs ca asta e situ ala care at cand e criticat sau cand e critcata galeria care in mod suspicios nu scandeaza impotriva ciobanului inchide topicurile......asa e normal oare!!!!ceva e putred aici,cred ca au putrezit niste bani cu putoare de branza.

tare imi e frica ca are dreptate....

valentin2day06.12.2007 20:29

Ne-au umilit niste amatori.Rusine sa le fie.

Avem cel mai slab lot din istorie.

Pe cine invinuiesc pentru situatia in care am ajuns si vreau sa-i *** in gura:

1.George Becali

2.Gigi Becali

2.Comentatorii(toarele) de la antena 1

3.Iacob

4.MM Stoica

Ultras_Fever06.12.2007 20:29

offf Doamne, astia au avut picioarele legate!

onlySteaua06.12.2007 20:32

Ai citit macar ultimele articole de pe "situ asta"?

x7x06.12.2007 20:32

Bravo Steaua!!! Multumim domnului cioban pentru cultura foatbalistica deosebita de care a dat dovada si de achizitiile facute in vara. Multumiri lui Golanski, Surdu, Zaharia,etc. Si sa nu-l uitam si pe Lacatus, pentru abordarea acestiu meci. Mii de multumiri!!!

steaua_cristian06.12.2007 20:33
BRAVO !!! :| bai baietzi, unde vretzi sa ajungetzi cu jocu asta ?

in Liga a 3

rLz06.12.2007 20:34

CUM SA JOCI CU REZERVELE/ECHIPA a 2-a IN OPTIMILE CUPEI????????????

Dar mai tragic cum sa-l schimbi pe Golanski cu Surdu ???!??

iftode06.12.2007 20:34
Ai citit macar ultimele articole de pe "situ asta"?

o fi si aici 50/50 admini...

om fi nimerit noi unu de ala de a lu Jiji, sau ala care se ocupa de bilete la Steaua, ca a dat jumate din ele pentru meciu cu arsenal la agentii de turism, iar suporterii nu mai gasesc bilete..

fane_casieru'06.12.2007 20:35

Daca vrei sa-ti faci o parere reala,nu mai citi printre randuri sau stai mai mult pe forum si te vei convinge.

@iftode

suntem mult mai multi decat poti tu numara.

steaua_cristian06.12.2007 20:35

bravo mai baietzi n-am vazut un meci ca asta in toata viata mea ati jucat orice numai fotbal nu

si Lacatus a ales aiurea sa inceapa cu rezervele ca aialalti nu mureau daca jucau sau macar zapata putea sa joace am jucat cu vatca in poarta si prin asta am aratat ca nu suntem seriosi si nu ne dorim cupa

JDERUL06.12.2007 20:36

Un meci in care Steaua nu a avut in teren decat 2 fotbalisti,Baciu si P.Marin! Ceilalti 9 nu au fost decat niste figuranti nerusinati. Nu se poate sa ai pretentii ca esti fotbalist profesionist cand sare mingea din tine ca din coltul casei pentru ca nu stii sa faci un stop,nu poti fii numit fotbalist cand nu stii sa faci o preluare,nu esti fotbalist cand nu poti da o pasa exacta la mai mult de 1 metru!

Poti antrena asa ceva?

Un sfat pentru Laca: BATE-I! Sau,si mai plastic,cum suna indemnul galeriei de acum cateva meciuri: RUPE-LE CAPUL!

«1236»