FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unirea Urziceni - Steaua 2 - 0

«12346»
Cris0706.12.2007 20:36

eu zic ca asta ar fi solutia ca "jucatori" sa joace fotbal.....La victorie sa primeasca prime 3.000 euro,la egal nimic iar la infrangere sa plateasca amenda fiecare jucator 3.000 de euro.si va zic sigur ca toti ar juca fotbal asa....oricum jalnic in momentu de fata fotbal=0 .... trebe facut cv ca am ajuns sa ne bata toate echipele:|

Daemien06.12.2007 20:38

ba sherifule, cum dreq sa dai vina pe MM ca a facut ce a facut la Steaua?

Cat a fost MM la echipa, macar a mers bine! Acu gandeste-te inteligentule, jucatorii adusi de MM, unde dreq sunt? Multi sunt dati afara de RETARDATU ALA DE Gigi (ca destabilizeaza vestiarul, ca joaca prea bine, ca e mic de inaltime, ca are organu gigantic, si alte scuze tampite pentru a inlatura jucatori care voiau sa joace).

Acum> Steaua joaca ca o echipa de nivelul uneia de Divizia B (sau Liga a 2-a sau cum dreq se numeste acuma). Tu repede pui streangu de gatu lu MM... Nu cumva gresesti ? 60% din jucatorii adusi de MM la Steaua au zburat (unii pe buna dreptate! dar restul?)

Nu cumva exageram cu invinuirile de 2 lei ? Nu cumva am schimbat antrenori la greu cand trebuia de fapt sa schimbam jucatori? De cele 20+ milioane de euro castigate de cioban de pe urma calificarilor Stelei in cupele UEFA nu zice nimeni nimic? Unde dreq i-a investit ? MM macar a incercat sa cheltuie nishte banutzi pentru echipa! Gigi Ciobanu a cheltuit TOTI banii pe care ii zice ca i-a cheltuit pentru Steaua pentru EL!! SA FACA EL BANI! AVERE ! EI UITE > A FACUT! DAR CU CE PRET ???

Nu il mai injurati pe MM! INJURATI JUCATORII DE RAHAT CARE AU RAMAS LA Steaua!!! INJURATI PATRONUL!!! Dar lasati-l in pace pe MM si pe antrenorii care au fost dati afara! Jigniti singurii oameni care au luptat pentru Steaua (Vezi cazurile: Hagi, Protasov si probabil cat de curand Lacatus)

alexmk1706.12.2007 20:39

bip bip bip biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip

-Sora, repede sa acordam pacientului ajutorul.....

-Electrosocuri, repede!

biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip

inca o data, 100000000 de volti!

biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip

-Gata, opriti! Saracul, l-am pierdut!

-Dom' doctor, da' cum se numea, ca e frumos rau!?????

-Se numea Steaua Bucuresti! Pacat de el!

Asta e baieti! Ironia stiti care e???

Acum LABE1tv, ora 22:30 e o emisiune lingincurista numita: Gigi Becali salveaza oameni!

E, uite asa am aflat ca noi stelistii nu suntem oameni!

Mai avem 3 meciuri si se termina calvarul!

Dar e mai bine asa! Poate o baga bani, saracul in echipa!

L-am auzit dupa Dinamo, ca cica nu mai trebuie decat 2-3 jucatori buni, gen Thereau, Camus si inca unul! Dar daca se accidentau astia plus inca Radoi, Plesan si Ghionea, iar, si dupa aceea plecau si Dica si Goian! Tot cu astia ramaneam! Pacat ca un Bicfalvi, Ochirosii, Nini si alti tineri talentati cresc in mediocritatea asta! Cu niste coechipieri de valoare ar fi crescut mult!

Asta e!

robespierre06.12.2007 20:40

S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,

Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa,

Traiesc, mai rad, fac glume, sunt sanatosi, dar, vai,

Acum nimic nu este ca-n acea zi de mai...

Si cat as vrea acuma sa fim iar impreuna,

Pierdut intre prieteni ce visul si-l aduna

Si as da totul, totul si locul meu din rai

Ca viata mea intreaga sa fie-o zi de mai...

FORZA Steaua

mereu alaturi de tine

roby_spartacus06.12.2007 20:41

BA Retardatilor ..Jegosilor, Mercenarilor, Fara demninate, sunteti niste jucatori pe care nu as da 2 BANI sunteti cei mai prosti din toata Romania!! in frute cu M*****L ala de Gigi fmmmde ANALFABET ce e.... joaca el cu masa... cu echipa a 2-a fmm nu te intereseaza Cupa fmm de CIBAN te intereseaza numia trofeele care iti aduc bani nu te intereseaza un Trofeu oarecare ... Cupa Romaniei este Foarte importanta pentru noi SUPORTERII pentru ca este un trofeu si ne mandrim cu el !! Tu ce sa intelegi daca dai cu batu la oi !! ESTI UN ANALFABET si un CIOBAN care distruge Steaua in frunte cu JUCATORII astia mercenari!! care se uita numai dupa bani si nu simt nimic pentru Steaua !!!

SS Lazio06.12.2007 20:42

In aceasta seara de 6 decembrie,inca un spasm,inca o convulsie a cadavrului Steaua Bucuresti ne-a cutremurat. Sincer,pe mine nu. Sunt obisnuit. Doamne sfinte,am ajuns sa fim obisnuiti cu penibilul in curtea noastra. Nu ne-a ramas nimic.Suntem praf.

Fara Dica si Goian suntem -1. Cine a spus ca ar trebui ca acestia sa plece e cel putin dinamovist.

fara nesu nu exista centrari,el e singurul stelist care centreaza ,restul (badoi,Nicolita,golanski) =mercenari prosti si ieftini.Petre Marin e terminat si el.

Neaga este alt stelist

si Zapata

deci cam 5 baieti

IN rest,

nimic

nimic

nimic

.

Felicit galeria[si nu,nu sunt ironic] . Am vazut ca imediat dupa golul 2 multi au dat jos bannerul,adica mai ramasese doar bannerul celor de la ultras,desant,triada,stilOstil....dar si ei au dat jos bannerul mai tarziu.In sfarsit,lehamitea i-a luat si pe ei. AFc Becali a ramas si fara suporteri. Nici eu n-as fi avut putere sa protestez. Este un gest de minima decenta pe care l-au facut suporterii care-si sacrifica zilele lucratoare pentru a merge intr-un sat ca sa sustine o himera,un cadavru.Acum a vazut toata tara ca ne-am dezis de afc Becali. Foarte bine.

Rusine tuturor celor care blamati galeria.Intrebarea e simpla: merita Steaua sa fie incurajata?

DE un miliard de ori NU!.

NU ,NU SI NU!

Asa ca gestul e laudabil.

Iar voi marii visatori de planuri,de scenarii[ati fi buni sa scrieti o carte] repede uitati ce face galeria impotriva monstrului. ACUM O ETAPA STILOSTIL AU AVUT MESAJ :"VREM PERFORMANTA FARA IMPLICAREA TA ,BAI ZDREANTA!".Nu vedeti nimic ofensatoriu,nimic suficient de "dur" pentru gusturile voastre? Ce putea fi mai virulent? Exista ceva mai virulent? se putea ceva mai virulent intr-o peluza?Evident ca doar triviliatile au un grad mai mare de vehementa ,dar mai bine ati veni voi sa dati tonul si reeeditam injuraturile cu Augh,augh,augh.Daca voi dati cu rosii intr-o galerie pentru ca nu se striga ceva de-a dinamovistilor...atunci sunteti praf. Dar ce pretentii sa ai de la niste copii care de abia acum au scapat din febra tezelor unice de clasa 7-a si in mobilul carora bubuie pe tramvaie si in autobuze maneaua.Din cauza voastra e Becali atat de puternic[4.86%] La sapa,javrelor!

Noapte buna,stelisti!

Noapte buna ,Steaua!

Mori,CIOBANE!

1uLy4Nn06.12.2007 20:42

fara cuvinte...din pacata temerile mi s-au adeverit :|

LELU06.12.2007 20:43
ban sa iti dea tzie mah...

ce ii pun io sa stea in ploaie, sau sa sufere...

sufera pentru bani ciobanului, e ca un serviciu pentru ei...

asa ca lasa-ne frate, si daca toti zici ca suferi. dc nu esti la meci..?????

de care galerie vb u???

de aia care se bat cu jandarmi?, intre ei? pe reporteri? sau arunca cu scaune in teren????

ca bine zici aia se considera suporteri care merg pe terenu de fotbal numai pentru bataie si injuraturi ...

AndreyCor06.12.2007 20:44

inca ceva si termin ce **** mea avetzi voi ultrasii din galeria Stelei (daca va puteti numi asa)cu mitica si cu legea lui,ca voi oricum nu sunteti in stare sa protestati impotriva cuiva,deci legea lui nu va afecteaza asa tare pe voi.

Limbajul te rog.

roket_grl06.12.2007 20:44

noi iar ne certam si ne injuram aici....DAR DEGEABA...nu noi suporterii suntem de vina!!!!!!!nu va mai acuzati!!!!!!

Chiar daca(nu se stie sigur) unii ultrasi iau bani de la cioban,asta nu insemna ca SUPORTERII SUNT DE VINA!!!!ce vina sa avem noi,toti?de vina e insusi ciobanul si jucatorii!si inclusiv Lacatus pentru ca el a zis ca vrea victoria!!!cum sa declari asa ceva cand joci cu vatca,surdu,ninu,Badea si restu????

Daca vroia sa se califice,juca cu primul 11,desi mie-a teama ca si asa am fi pierdut!In fine,am mai pierdut o batalie cu ciobanul,dar razboiul poate fi castigat!TREBUIE NEAPARAT INLATURAT DIN Ghencea!!!!!AFARA CIOBANE!

era una asa:-Becali DE SARBATORI SA DEA Dumnezeu SA MORI!!!

Daemien06.12.2007 20:44

mergem la B1tv ? ii rupem capu ciobanului? E in direct ? II SPARGEM CAPUL SI GATA! TRE SA PLECE DE LA ECHIPA DACA E BATUT ! Daca are 5-10 batengarzi... si noi suntem 100 ... nau aia nici o shansa! AJUNGEM LA EL! SI IL INVATAM MINTE !!! MOARTE CIOBANULUI !

sorin_daniel06.12.2007 20:44

nici macar nu sunt suparat ...sunt doar scarbit de ciuma(Gigi)...dar de mai mult timp...in rest de acord cu Daemien...aaaaaaaa...si nu mai visati la nu stiu ce transferuri in iarna

AndreyCor06.12.2007 20:46
In aceasta seara de 6 decembrie,inca un spasm,inca o convulsie a cadavrului Steaua Bucuresti ne-a cutremurat. Sincer,pe mine nu. Sunt obisnuit. Doamne sfinte,am ajuns sa fim obisnuiti cu penibilul in curtea noastra. Nu ne-a ramas nimic.Suntem praf.

Fara Dica si Goian suntem -1. Cine a spus ca ar trebui ca acestia sa plece e cel putin dinamovist.

fara nesu nu exista centrari,el e singurul stelist care centreaza ,restul (badoi,Nicolita,golanski) =mercenari prosti si ieftini.Petre Marin e terminat si el.

Neaga este alt stelist

si Zapata

deci cam 5 baieti

IN rest,

nimic

nimic

nimic

.

Felicit galeria[si nu,nu sunt ironic] . Am vazut ca imediat dupa golul 2 multi au dat jos bannerul,adica mai ramasese doar bannerul celor de la ultras,desant,triada,stilOstil....dar si ei au dat jos bannerul mai tarziu.In sfarsit,lehamitea i-a luat si pe ei. AFc Becali a ramas si fara suporteri. Nici eu n-as fi avut putere sa protestez. Este un gest de minima decenta pe care l-au facut suporterii care-si sacrifica zilele lucratoare pentru a merge intr-un sat ca sa sustine o himera,un cadavru.Acum a vazut toata tara ca ne-am dezis de afc Becali. Foarte bine.

Rusine tuturor celor care blamati galeria.Intrebarea e simpla: merita Steaua sa fie incurajata?

DE un miliard de ori NU!.

NU ,NU SI NU!

Asa ca gestul e laudabil.

Iar voi marii visatori de planuri,de scenarii[ati fi buni sa scrieti o carte] repede uitati ce face galeria impotriva monstrului. ACUM O ETAPA STILOSTIL AU AVUT MESAJ :"VREM PERFORMANTA FARA IMPLICAREA TA ,BAI ZDREANTA!".Nu vedeti nimic ofensatoriu,nimic suficient de "dur" pentru gusturile voastre? Ce putea fi mai virulent? Exista ceva mai virulent? se putea ceva mai virulent intr-o peluza?Evident ca doar triviliatile au un grad mai mare de vehementa ,dar mai bine ati veni voi sa dati tonul si reeeditam injuraturile cu Augh,augh,augh.Daca voi dati cu rosii intr-o galerie pentru ca nu se striga ceva de-a dinamovistilor...atunci sunteti praf. Dar ce pretentii sa ai de la niste copii care de abia acum au scapat din febra tezelor unice de clasa 7-a si in mobilul carora bubuie pe tramvaie si in autobuze maneaua.Din cauza voastra e Becali atat de puternic[4.86%] La sapa,javrelor!

Noapte buna,stelisti!

Noapte buna ,Steaua!

Mori,CIOBANE!

galeria era invinuita ca nu a protestat la adresa ciobanului nu ca nu a incurajat echipa.

Lorentzo_77706.12.2007 20:46

PANA AICI !!! GATA,NU MAI SUPORT !!! Astia isi bat joc de noi in ultimul hal !!! Am tot sperat intr-o revenire ca isi baga mintiile in cap,dar de unde atata fericire ??? O adunatura de nesimtiti platiti cu sute de mii de euro sa joace turca,nici atat ca la turca exista si suturi pe poarta si faze frumoase !!! Am sustinut mereu fotbalistii,dar se vede ca fara nici un rost !!! UNDE ESTI TU Steaua...Steaua PE CARE O STIU EU SI ATATI ALTII ??? UNDE AI DISPARUT SI DE CE NE-AI LASAT ACEASTA IMITATIE DE LA "38 de mii" IN LOCUL TAU ??? Steaua CEA ADEVARATA,ORIUNDE AI FI,TE ROG,INTOARCE-TE LA NOI !!!

SS Lazio06.12.2007 20:47

ADMINI

UITATI_VA CE LIMBAJ FOLOSESTE ANDREYCOR!

Uitati-va cum ataca!

Ce moderatori sunteti voi?

Unde e echidistanta? Unde e bunul-simt? Unde sunt regulile dialogului?

RUSINE SI VOUA!RUSINE!

ovi66606.12.2007 20:48

multumesc jucatorilor de la Steaua pentru inca o seara trista de suporter stelist!… pot sa fiu ironic, nu?, atata timp cat si ei joaca in dorul lelii, cat sa mai bifeze un meci din cariera lor prestigioasa de mari jucatori ai acestei planete?…

nu vreau sa fiu inteles gresit de cei care ma cunosc mai bine - sunt si voi ramane o viata (pardon, o eternitate!) suporter Steaua! si la bine si la rau!… dar parca unii dintre jucatorii de azi ai echipei mele de suflet nu merita sa mai joace… fotbal! ever! mare dreptate are Copos cand ii trimite pe unii fotbalisti la mina. acolo e de unii din ei. tot respectul pentru mineri! imi cer scuze dc i-am ofensat. mai ales in momentele acestea, cand si cozma a iesit de la racoare - nu vreau sa-i vad defiland pe la mine prin sufragerie. am bibelouri de portelan, de-aia! :)

in final, ce sa mai zic decat sa cant cu durere si mandrie in suflet…

Steaua! CLUBUL NOSTRU DRAG!

CE MULT TE IUBIM!

LA BINE, LA RAU!

Steaua E CLUBUL MEU

TOT MEREU!

Citeste regulamentul.Fara reclame

AmuntBoy06.12.2007 20:48

De Mos Niculae sper ca oierul sa primeasca o boala crunta si sa moara

singura solutie

1uLy4Nn06.12.2007 20:48
mergem la B1tv ? ii rupem capu ciobanului? E in direct ? II SPARGEM CAPUL SI GATA! TRE SA PLECE DE LA ECHIPA DACA E BATUT ! Daca are 5-10 batengarzi... si noi suntem 100 ... nau aia nici o shansa! AJUNGEM LA EL! SI IL INVATAM MINTE !!! MOARTE CIOBANULUI !

este o idee dar nu cred ca o sa tina ;)

THE RADICAL06.12.2007 20:49

Sper ca s-a convins toata lumea ce ********este Lacatus, spiritul Stelei, simbolul acestei echipe. Daca la nenorocitul de cioban (ce-l a mai aruncat azi o lopata de pamant pe sicriul Stelei) il inteleg sa nu-si doreasca Cupa ( doar ar fi insemnat sa-si doreasca binele clubului, nu?) , cum sa-mi explic atitudinea unui om care a castigat 7 trofee cu aceasta echipa. Bravo , Simbole, faci o echipa pe cinste cu aceasta Satana si astfel ne-ai oferit o seara magica cu vatca , ninu si badoi in vreme ce pe Dica si Goian i-ai lasat sa se odihneasca, doar ne asteapta meciul super-important de duminica unde o sa mai punem ceva puncte in minus fata de primul loc.

MORI CIOBANE,

DISPARI Laca PANA NU TE OFILESTI DE TOT !

Sa nu uit de inimosii suporteri stelisti (si nu ma refer la meciul asta). Somn usor dragi ultrasi , echipa ce o iubim a mai murit un pic si in seara asta dar probabil ca vom mentine in continuare pactul de neagresiune cu Stapanul, doar e mai important ca (virgula) conducerea sa ne asigure bilete pentru deplasari si alte conditii desfasurarii fenomenului ultras, decat sa-l injuram frenetic pe cel ce seaca aceasta echipa de ultima farama de demnitate si anume sansa de a mai castiga un trofeu. Ati vazut ca totusi tine cont si de noi si ne-a dat antrenorul mult dorit!

Ovidiu_IASHI_Steaua06.12.2007 20:51
ca bine ai ziso,ce galerie e asta,care sufera pentru banii ciobanului,care in loc sa scandeze la adresa ciobanului se bate cu jandarmii sau cu reporterii,asta e galeria care judeca dupa instinctele lui Gigi .

...om fi noi tot ce zic ei , om zice noi ce avem de zis numai pe net (pentru ca multi fiind din provincie nu avem cum altfel)...poa sa zica ei ce'o zice atat timp cat nu dau EI exemplu!

ok...sa fim noi cum zic ei...l*****, cacaciosi...etc...nu ma supar...atat timp cat ei fac ceva impotriva ciobanului!! doar sunt GALERIA nu?!? ramane de vazut unde'i adevarul....eu unul m'am saturat de ce se intampla la Steaua...de la cioban la jucatori....si pan' la MAREA galerie!

oricum...nu stiu altii cum sunt...dar eu raman..STELIST PANA LA MOARTE

AndreyCor06.12.2007 20:51
Daca vrei sa-ti faci o parere reala,nu mai citi printre randuri sau stai mai mult pe forum si te vei convinge.

@iftode

suntem mult mai multi decat poti tu numara.

e adevarat sunteti multi dar si ciobanu are bani multi asa ca....

AlcaponneAISS06.12.2007 20:52

Mori Ciobane !

st_194706.12.2007 20:52
inca ceva si termin ce **** mea avetzi voi ultrasii din galeria Stelei (daca va puteti numi asa)cu mitica si cu legea lui,ca voi oricum nu sunteti in stare sa protestati impotriva cuiva,deci legea lui nu va afecteaza asa tare pe voi.

Limbajul te rog.

frate tu sti macar despre ce este vorba in lege?? LUMEA SE LEAGA IN SPECIAL DE PARAGRAFELE LEGATE DE STEAGURI BANNERE SI TORTE ATAT

1uLy4Nn06.12.2007 20:53

nu am vrut sa cred ca sefii galeriei primesc bani de la Becali pentru a nu scanda impotriva lui...aqm m-am convins :(...RUSINE

Raul198806.12.2007 20:53

ma cac pe comentatori astea imputiti de la antena 1

am jucat ca niste amatori

nu ne-am miscat nici un pic , am lovit numai mingea in fata

cand a venit golanski la noi a fost in forma acuma joaca si el nimic findca Becali nu la mai vrut ca titular

bine ca la dat Becali pe Thereau , pe Elton si pe Ochirosii la Buzau si bine ca il vra sa il vanda pe Dica si pe Goian si sa cumpere jucatori de doi lei

in afara de vreo 10 jucatori restul nu au valoare de Steaua

«12346»