Presupun ca pot pune in contract clauza prin care daca intarzie peste termenul stabilit, renunt la masina primindu-mi avansul inapoi.
Presupun ca pot pune in contract clauza prin care daca intarzie peste termenul stabilit, renunt la masina primindu-mi avansul inapoi.
Ce rost ar avea sa astepti 3 luni ca apoi sa iti iei avansu inapoi.In fine parerea mea e ca daca tot ai asteptat atat... nu are rost. Oricum , orice masina ti-ai luat si nu ar fi pe stock, crede-ma ca atunci cand te vei sui la volan o sa zici ca a meritat asteptarea ( personal am asteptat doar 3 luni jumate ). Stiu ca ti s-a mai zis de Mazda 2 , nici mie nu imi placea, asta pana am avut ocazia sa merg cu una, se comporta bine masinuta, nu am intrebat pretul insa era cam cheala, cat despre aspect nu e chiar asa rau daca vine echipata cu jante si o culoare draguta. Mini e prea mini ?! serios Mini e prea scump pentru ce face.. Civic... era Star Trek a trecut ( exagerez imi place masina insa sunt anumtie detalii care m-ar face sa nu o cumpar , excludem Type R
). Serios ce anume de la Seat nu iti place?
Ibitza mi se pare feminina + nimic special, un Polo/Fabia nitel stilizate. Cordoba, idem, mult prea comuna. Leonul - nu imi place cum arata. Pentru o masina agresiva, sau hai, sportiva, cum se vrea orice Seat, design-ul de la Leon, cu dungile alea ondulate pe lateral mi se par iesite din schema, plus spatele prea rotund, plus botul prea ascutit, dar daca era ascutit ca la Civic era ok, dar e ascutit ca doua mameloane de fata de 12 ani necoapta, din acelea care cresc putin, catre inainte si in sus. (WTF, am baut, nu-mi asum responsabilitatea pentru comparatie. O declar nula)
Ibitza mi se pare feminina + nimic special, un Polo/Fabia nitel stilizate. Cordoba, idem, mult prea comuna. Leonul - nu imi place cum arata. Pentru o masina agresiva, sau hai, sportiva, cum se vrea orice Seat, design-ul de la Leon, cu dungile alea ondulate pe lateral mi se par iesite din schema, plus spatele prea rotund, plus botul prea ascutit, dar daca era ascutit ca la Civic era ok, dar e ascutit ca doua mameloane de fata de 12 ani necoapta, din acelea care cresc putin, catre inainte si in sus. (WTF, am baut, nu-mi asum responsabilitatea pentru comparatie. O declar nula)
Mama doar ce mi-ai desfiintat masina. E greu sa o percep asa cum o descrii tu, mi se pare tocmai invers, de 10 ori mai agresiva decat Civic-ul. Ibiza prea feminina, da de acord ( comparatia cu polo/fabia nitel stilizate sare din discutie, masinile ne avand nimic din design in comun ) insa ibiza daca vrei sa o faci masculina o poti face ( stiu ca discutia se aplica la orice masina ) , dar omule tu vroiai fie Clio 3 fie Swift fie Ceed masini care sunt in top 10 girl cars sub 206/307.
Asa e, dar ma gandisem ca Swiftul ar compensa prin viteza, fasnetzozitate, iar Clio prin liniile care oricum ar fi, sunt mai "hotarate" decat rotunjimile Ibizei.
Cat despre Leon, sincer n-am intalnit pe cineva care sa-mi impartaseasca parerea. Vorba aia, iti zice unu ca esti beat, il injuri, iti zic 3, te duci si te culci. Deci probabil ca sunt eu paranoic. Dar nu mi se potriveste mie Leonul, cred. Astra da. Si nu ca as fi fan al masinilor germane, sau ceva..
Treaba e ca eu v-am expus problema foarte in mare. In realitate, trebuie sa tin cont de mai multe aspecte. Unul dintre ele este parerea sponsorilor. Pana cum, Astra pare un numitor comun intre mine si sponsori.
Iar pe de alta parte, ma bucura fiecare situatie in care fie suntem de pareri diferite, fie din diverse motive "pica" cate un model. Nu de alta, dar lipsa de alternative intotdeauna iti face alegerea mai usoara.
Ca tot ziceai ca Seatu e o masina banala .... OPEL ASTRa = cea mai banala masina !!! Daca stai sa te uiti la ea , ai vedea ca seamana mult uc Dacai berlina , numai ca e mai moderna . Azi am vazut un Ford focus cu fund lung la 6700 , da nu era matriculat .... si 12 mii pentru nu astra ... nici o data , la mana a doua il iei pe la 8-9 mii , mai nout asa
.
Da, Astra seamana cu Dacia berlina, numa' ca e Hatchback...
Hai sa fim seriosi
Ca tot ziceai ca Seatu e o masina banala .... OPEL ASTRa = cea mai banala masina !!! Daca stai sa te uiti la ea , ai vedea ca seamana mult uc Dacai berlina
Deni, nu te mai baga in discutiile celor mari! Cum poti sa spui ca Opel Astra = Dacia Berlina??? Vezi-ti de treaba ta!
Mie asa mi se pare ..... o vezi peste4 tot (ca si pe Dacia ) , nu e nimic special la ea , e foarte practica ( ca berlina ) , si e de vreo 13 ori mai scmpa decat o Dacia berlina decenta ![]()
Tu ce`ai vrea Denii? O masina care sa o vezi pe strada din an in paste? Stiu, ar fi frumos un Ferari sau Lamburghini.
Deni...atunci i-ati un BMW M6 Cabrio...nu vezi pe toate drumurile.
Tu ce`ai vrea Denii? O masina care sa o vezi pe strada din an in paste? Stiu, ar fi frumos un Ferari sau Lamburghini.
pe mine "m-ar coafa" si o Pagani Zonda sau un Bugatti Veyron :wink:
Da doua perechi de palme nu vreti ma ??? ![]()
Ba da io ma refer la un ford , o masina mult mai stilata . La un Seat , o masina cu Caracter ....
Hai sa-ti spun cum stau lucrurile cu FORD si OPEL ASTRA,Fordul Focus are avantajul ca are mai multi cai 110,Opelul Astra are doar 75-90 depinde de motor,cea ce le separa semnificativ este consumul,Fordul papa mult mai mult,cam 7-8 la suta in oras,iar Opelul,6-7,iar inafara,cam 6-7 prima si 5-6 cea de-a doua,in rest,confortul este acelasi,cam acelasi bord!Fordul se infinge mult mai tare ca Opelul,si daca spui ca OPELUL se aseamana cu o masina autohtona,eu zic ca intai sa-ti iei permisul si sa te urci la volanul marcilor respective!!Iar despre SEAT,cea care mi-a placut este LEONUL!!
Ionut, despre ce vorbim aici? Astra sau Focus, benzina, care sa pape 6-7-8 in oras? In ce oras?
Inca ceva, Focus 110 cai? Despre care Focus vorbim? Nu de alta dar ala de 80 de cai, e 12.700, la PROMOTIE, deci presupun ca cel de 110 cum zici tu... se face de 15.000 lejer.
Iar astra, sunt motoare de pana la 200 de cai, daca nu ma insel..
Si cat costa un asta de 200 ??
)
motoare common-rail , papa putintel. A zis cineva ceva de Opel Corsa ?
Noul Opel Corsa incepe cam de la 14.000 - 15.000. Am avut ocazia sa conduc un Opel Corsa modelul vechi, in 2 usi, cu motor de 1,7 Diesel. Trebuie sa recunosc ca se conducea singura masina. Foarte usor de condus...
pe bune? asa mult incep ? alea vechi da, imi placeau masinutele,am mers si cu una de 1l 2 usi si mi-a placut. Oricum ideea e ... sa iti iei o masina care sa te caracterizeze altfel nu te vei simti bine in ea. DA weezer i-ati odata frate ![]()
DA weezer i-ati odata frate![]()
Apoi eu am zis asta de anul trecut. Cred ca o sa-si ia denii golf si o sa si merga cu el pana se decide weezer. Si man, sa ti-o iei cat mai cheala sa-ti dam noi sfaturi la accesorii. sonnnY:p
Apoi eu am zis asta de anul trecut. Cred ca o sa-si ia denii golf si o sa si merga cu el pana se decide weezer. Si man, sa ti-o iei cat mai cheala sa-ti dam noi sfaturi la accesorii. sonnnY:p
da ce are sound-ul stock, sunt extrem de multumit de al meu , ce-i drept boxele ( panasonic ) pot mult mai mult decat poate playerul (blaupunkt ) insa , aici e un mare INSA faptul ca se regleaza in fct de viteza face toti banii ![]()
Da ce-aveti fratilor, sunteti voi nerabdatori sa-mi iau io masina? Lasa lasa ca nu-si ia deni golf... pe deni il vad intr-un bemveu, sh, cu angel eyes, negru...
Iar sa o iau cheala... nu se merita. Novac, fii atent, cea mai cheala si ieftina astra, e undeva la 13.500. Astra enjoy, cu pachet Enjoy Plus, la promotie, venea undeva la 13.700. S are o groaza de chestii in plus, unele intr-adevar indispensabile (climatronic, de exemplu). Insa ce ma intereseaza pe mine este daca se mai prelungeste sau nu promotia, dupa 31 decembrie...
Iar Corsa? Fiti seriosi, in 12.000 o configurati cu dotari decente. Dar no mi piace.
Ionut, despre ce vorbim aici? Astra sau Focus, benzina, care sa pape 6-7-8 in oras? In ce oras?Inca ceva, Focus 110 cai? Despre care Focus vorbim? Nu de alta dar ala de 80 de cai, e 12.700, la PROMOTIE, deci presupun ca cel de 110 cum zici tu... se face de 15.000 lejer.
Iar astra, sunt motoare de pana la 200 de cai, daca nu ma insel..
Ford Focus 1.7(110 cp) diesel,Opel Astra 1.7(75 cp,cel de 2 ajunge la 101cp) diesel,am avut prilejul sa ma dau cu asa ceva,bine nu noi dar din 2003-2004,le gasesti cu tot cu taxe intre 7000-8000,depinde de an si de km!!De ex posed un VECTRA din 2002 de 2l diesel,consuma in jur de 6.5-7 in oras in timp ce in afara consuma 6-6.5 l!!Am facut 1100 km cu 60 de litri inafara!Si sincer decat sa-mi iau o masina noua la 12000 de euro,mai bine imi iau BMW seria 3 de 2 l,136 cp,dai mai bine in asa ceva!Nu consuma mult 5.5-6 l inafara orasului iar in oras cred ca papa 7 l!Nici eu nu credeam pana nu am vazut cu ochii mei!!
Ford Focus 1.7(110 cp) diesel,Opel Astra 1.7(75 cp,cel de 2 ajunge la 101cp) diesel,am avut prilejul sa ma dau cu asa ceva,bine nu noi dar din 2003-2004,le gasesti cu tot cu taxe intre 7000-8000,depinde de an si de km!!De ex posed un VECTRA din 2002 de 2l diesel,consuma in jur de 6.5-7 in oras in timp ce in afara consuma 6-6.5 l!!Am facut 1100 km cu 60 de litri inafara!Si sincer decat sa-mi iau o masina noua la 12000 de euro,mai bine imi iau BMW seria 3 de 2 l,136 cp,dai mai bine in asa ceva!Nu consuma mult 5.5-6 l inafara orasului iar in oras cred ca papa 7 l!Nici eu nu credeam pana nu am vazut cu ochii mei!!
V-a innebunit mania BMW 318/320 2000-2001 pe toti . Terminati ma cu asta. Dai bine in ea.. de ce ? cand toti stiu ca e cum ai spus si tu ... un bmw la sh in 12000. Daca ar fii fost sa imi iau la sh o masina in loc sa o iau pe a mea noua imi luam un 520 din 2005 full aproape
adica daca iti iei ceva la sh, i-ati sa merite nu doar sa pari smecher in orasele de judet
Bine ma iti iei o masina noua la 12000,si langa tine la semafor unul cu un BMW !Ala pleaca in secunda 2 si tu te tarai dupa el ca melcul,mersi mie nu-mi trebuie asa ceva!!Fiecare cu opinia lui!