weezer nu ai zis daca te intereseaza si motorina. Nu ca ar fi mai ieftina (din contra) dar... cati Km mergi pe an, esti motorizat acum?
weezer nu ai zis daca te intereseaza si motorina. Nu ca ar fi mai ieftina (din contra) dar... cati Km mergi pe an, esti motorizat acum?
Si sa ne zici si daca esti zgarcit sau darnic ... sa stiu sa iti recumandam masina cu doua usi , sau respectiv cu 4 ![]()
M-ar interesa motorina, cu siguranta, dar daca bugetul e undeva la 12.000... nah, putine sanse.
Cat despre 2/4 usi, sunt ceva dileme, eu as vrea in 2, ai mei parinti in 4... Deci merge si cu 2 ![]()
M-ar interesa motorina, cu siguranta, dar daca bugetul e undeva la 12.000... nah, putine sanse.
Man, diferenta de pret este de vreo mie de euroi, suma care se amortizeaza (din diferenta de pret si consum) cam in 4 ani. Asta daca mergi peste 20K Km/an. Drumurile in afara conteaza si ele.
Uita-te si la Grande Punto de la Fiat. Astia au reusit sa recupereze distanta de calitate fata de masinile germane si de doi ani de zile se vorbeste de bine despre ei. Modelul cu pricina (GPunto) are deja un an de cand se vinde, este usor sportiv si looks nice. Am eu un tovaras care si-a luat printre primele si este megamultumit. El are undiesel. O sa-l caut sa-l mai intreb. A si nu este de fata ! cu tine macar este sigur ca nu esti fata
ca nu cadrezi la cerinte.
PS. Si ca sa rasucesc putin cutitul in rana: la 12000 poti gasi o p**da de Alfa Romeo 147, neagra, 150 cp si cu putini km:), cu noroc ai si piele.
Cee'd-ul e foarte bun, chiar daca e de la Kia (marca destul de rara si subapreciata pe la noi), si e peste celelalte doua. daca vrei ceva mai serios un Toyota Auris ar trebui sa fie prima optiune, iar la SH o Corolla D-4D (veche de maxim 2 ani, cu putini km, full option si motor de 2.0/120cp) e best buy si e cam ce-ti trebuie.
succes.
edit: se pare ca Cee'd incepe sa devina masina anului prin mai multe tari, deci...
Buna ideea cu Punto , si aia cu alfia romeo ..... da daca pitucu tau (de ati cumpara masina noua ) nu moare , atunci iti sugerez cu bratele deschise sa iti iei un LOGAN !!! Mult mai mijto decat renoul , mai barbatesc , mai colturos ![]()
Danny
Omului nu-i place Loganul! Plus ca eu cred ca nici nu merita sa-ti iei un Logan...
Da de skoda de zici ??? Oricare , si o Octavia e buna ![]()
![]()
Skoda Octavia e o masina foarte buna, dar pretul ei depaseste cu mult bugetul pe care Weeezer il are la dispozitie...
Pai cu 12000 nu prea ai ce masina noua sa iti iei ....si sa mai fie si buna de ceva ...
Se gaseste. Eu de exemplu, cum am mai spus mi-as lua un Opel Astra Clasic II. Problema e ca lui Weeezer nu-i place.
E cam mica poza. Oricum cred ca asta e. Eu zic ca e o masina draguta, cu un pret destul de bun...
da dany aia este. dar poza e la una hachback in 3 usi. astra clasic e mai lunga si e in 5 usi.
conduc una si sunt foarte multumit de ea.
Mai baieti , voi de Dacia(groupe renault) n-ati auzit ?
@ManiaCU - Loganul nu corespunde exigentelor noului proprietar.
(probabil prietenei :!
@weezer - Hotaraste-te frate o data ce fier iti iei ca inebuneste forumul de tot. Dupa asta trebuie sa-ti accesorizam masina, sa-ti punem muzica, alarma, roti de vara (sper), poate xenoane ... Urmeaza tuning-ul. Stam degeaba si o sa intram in criza de timp. + ca ne consumam pentru tine ![]()
Nu imi place opel astra clasic 2
. Weeeezer , iati mai bine tata ma masina semi nounouta ... daca ma intelegi ... da naiba de pitic !!!
Am auzit si am auzit si ce inseamna abrevierea: DACIA = Daca Ai Cas I-ati Alta :biggrin:
Ford KA
Aha acum stiu cine mi-a furat masina
M-ar interesa si o solutie de navigatie/GPS pentru masinuta... desigur ceva cat mai ieftin. Cel mai ieftin. Incredibil de ieftin.
Pentru cei care folosesc asa ceva, ce sa aleg intre un Navigator dedicat (gen Mio 250), un PDA cu receptor GPS (gen Mio P350) si o solutie formata din un receiver GPS legat la un telefon mobil cu Symbian? Ma refer din punct de vedere strict calitativ.
iti vand eu:)
am fost in germania si ca sa nu ma ratacesc mi-am luat de acolo un sitem. are harta europei.
iti recomand sistem, nu telefon sau pda.
Bodanelu, zi-mi de al tau, ce marca/model e, daca l-ai folosit si prin Romania, daca are adresele la nivel de strada si numar, daca pica semnalul, per total daca esti multumit de el IN Romania.
Modelul este: Strato X4-Tech PND 2007.
vine cu card de 2gb.
l-am folosit in Romania doar pe ruta nadlac-rm. valcea si putin in Bucuresti unde vede strazile.
in orasele mai mici, gen RM. Valcea vede doar strazile principale.
de pierdut semnalul nu am avut prb cu el, decat in germania si austria prin tunele.
e pe softul Navigon la care se pot face update la harti (gasisem un torrent dar l-am pierdut).
vine cu incarcator de casa si masina, pix pentru touchscreen, suport de parbriz.
nu e ca altele si cu mp3 player sau video player.
singurul punct prost la care sta, daca ii bagi trasee lungi sta mult pana le configureaza si nu are limba romana, fiind cumparat din germania.
VW Golf 4 la 12 mii de euro il iei fabricatie 2005 cu gps si calc de bord ![]()
Danny
o data pentru totdeauna, nu iau SH, si cu atat mai mult, nu iau un SH care nu se mai fabrica de ani de zile, fiind la generatii urmatoare. Naibii, la anul vine Golf 6, si io-mi iau G4? Pe ideea ca-i nemteasca, deci e buna? NU.