02-06-11

Cupa Romaniei a ajuns in muzeul Stelei

Este cea de-a 21-a Cupa a Romaniei cucerita de Steaua si este cu atat mai pretioasa cu cat a fost obtinuta dupa o victorie (2-1) in finala in fata rivalei traditionale, Dinamo. Fanii stelisti care viziteaza muzeul se pot fotografia cu trofeul cucerit in finala de la Brasov.

Ideea "FCSB Stadium & Museum Tour" s-a nascut din dorinta de a fi cat mai aproape de numerosii nostri suporteri, de a veni in intampinarea lor cu oferte cat mai atractive si mai diversificate legate de echipa lor de suflet. Intelegem ca pentru a fi trup si suflet pentru culori, suporterii Stelei trebuie sa vada tot ce se intampla in cadrul clubului lor preferat. Turul stadionului si al muzeului este gandit sa fie cat mai transparent si mai deschis publicului larg si de aceea va cuprinde 16 puncte de atractie:

autocarul echipei
terenurile de antrenament
sala de forta
sala pentru conferinte de presa
acces turnicheti
coronament stadion
intrare tunel
zona de flash interview
vestiarul oaspetilor
traversare teren (pe dalele exterioare)
banca de rezerve
masa presei
lojele
fotoliile
muzeul
magazinul oficial

Accesul cu camere foto si video este permis pe tot parcursul turului.
Vizita se incheie la magazin, unde suporterii vor primi un suvenir din partea clubului.

In proportie de 90%, toate obiectivele pot fi vizitate, dar, in functie de programul echipei, exista si o mica posibilitate ca unul sau doua dintre cele 16 obiective sa nu poata fi vizitat (ex. Autocarul este in deplasare cu echipa, etc).

TUR INDIVIDUAL SI GRUP ORGANIZAT

Programul de vizitare:

Luni-Sambata: 10:00 - 16:00

Orele de incepere ale turului: 10.00, 12.00, 14.00, 16.00.
Bilete pentru turul muzeului si al stadionului se pot achizitiona de la magazinul oficial din incinta stadionului intre 10:00 - 16:00.

Programul de vizitare se poate schimba in functie de programul echipei.

PRETURILE PENTRU "FCSB STADIUM & MUSEUM TOUR" SUNT URMATOARELE:

Individual

bilet intreg tur stadion + muzeu - 50 lei
elevi, studenti, pensionari, abonati - reducere 50% - 25 lei
bilet intreg tur muzeu - 20 lei
elevi, studenti, pensionari, abonati - reducere 50% - 10 lei
copii intre 0-6 ani - intrare gratuita.

Eliberarea biletului redus se face pe baza carnetului de elev, carnetului de student, cuponului de pensie, abonamentului si a certificatului de nastere.
Grup organizat minim 10 persoane - maxim 15 persoane.
bilet intreg - reducere 25% - 37.5 lei
Grupurile beneficiaza de reducerile de grup doar in cazul rezervarilor on-line sau telefonice

Reducerile nu sunt transmisibile si nu sunt cumulative.

CONTACT

Pentru mai multe detalii si rezervari va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: fcsbtour@steauafc.com.
Va rugam sa ne contactati inainte de vizita dumneavostra pentru a verifica disponibilitatea organizarii turului.

TERMENI SI CONDITII

TURUL STADIONULUI SI AL MUZEULUI NU VA FI DISPONIBIL IN ZILELE IN CARE ECHIPA STEAUA SAU ECHIPA NATIONALA JOACA PE STADIONUL "STEAUA" SI DE SARBATORILE LEGALE.

Va rugam sa va prezentati la casa de bilete speciala pentru 'FCSB Stadium&Museum Tour ' cu 15 de minute inaintea inceperii turului dumneavoastra. Biletele se vor elibera in baza cartii de identitate. In cazul grupurilor organizate, in baza unei carti de identitate se pot elibera pana la 10 bilete.
Orele de vizitare se pot schimba in functie de programul echipei. Va rugam sa ne contactati pentru a verifica disponibilitatea orei la care doriti sa faceti turul.
Confirmarile pentru rezervarile on-line pot dura 24 de ore.
Copiii sub 14 ani trebuie sa fie insotiti de un adult.
Sunteti responsabil de purtarea dumneavoastra in cadrul turului. Daca, in orice moment, pe parcursul turului, va purtati necorespunzator, aduceti injurii persoanelor din grupul dumneavoastra sau din afara grupului si/sau produceti pagube materiale, FC Steaua este indreptatit sa incheie turul, fara returnarea banilor si, in functie de pagubele produse, sa anunte organele competente.

steauafc.com

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Unde mergem noi, domnule?

Drumu' e bun, viteza avem...Aşa cum mediul climateric şi geografic influenţează caracteristicile psihice ale unui popor, reprezentând o uriaşă determinantă asupra a ceea ce va deveni pshihologia particulara a acelui neam

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di