home
18-03-11

Maicon la Steaua II! Nici Dică şi Burdujan nu au fost incluşi în lot

Sorin Cîrţu a decis să nu se bazeze din nou pe brazilianul Maicon pentru partida de mîinea seară, contra Vasluiului, de la ora 20:30, în direct pe DigiSport.

Brazilianul adus în această iarnă de la Volin Luţk este cel mai scump transfer al roş-albaştrilor în pauza competiţională, Steaua plătind pentru împrumutul său 200.000 de euro.
Vîrful de 22 de ani nu a apucat să debuteze în prima echipă, el jucînd un singur meci în Ghencea, la Steaua II. Cel mai probabil, brazilianul va evolua mîine dimineaţă din nou la echipa secundă, în meciul cu Dunărea Galaţi. Singura prezenţă a sud-americanului în lotul primei echipe a fost la partida Stelei cu Victoria Brăneşti, însă el nu a fost utilizat nici un minut.

Tehnicianul de 55 de ani a decis să-i lase în afara lotului pentru întîlnirea de mîine seară şi pe Nicolae Dică şi pe Lucian Burdujan. Ambii au fost criticaţi dur de Gigi Becali după înfrîngerea Stelei pe teren propriu cu FC Braşov, 0-3, patronul hotărînd ca cei doi să nu mai joace pînă în vară la prima echipă. Nici Dică, şi nici Burdujan nu au drept de joc nici la Steaua II.

Tot în afara lotului pentru meciul de mîine seară au rămas şi Emeghara, dar şi Martinovici, ultimul suferind o întindere la muşchii dorsali etapa trecută.

gsp.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Steaua - Nascut Campion (scurtmetraj) - Azzido

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Piturca, portret in oglinda sparta

Victor PiturcaDupă anii în care am încercat să înţeleg cum Craiova l-a pierdut, lăsându-l să joace pe la Târgu Jiu şi pe la Scorniceşti (ultima era o promovare!), Piţurcă la Steaua mi s-a părut cea m

Costelinho

Tunar În afară de şuturile din lovitură liberă, Gâlcă n-avea mai nimic din harul brazilienilor. Şi atunci de ce fusese numit Costelinho? Din simplu motiv că Gâlcă nu se preta la nici un alint. A