home
16-03-11

Noi si Merloi

Daca e cineva care merita 10.000 de insi in tribune, torte si fumogenata sunt pustii pe care Conducerea Stelei ii trateaza cu alte parti ale corpului luand in calcul desfiintarea Academiei. Noroc cu impunerile UEFA si FRF, altfel am fi fost privati de un spectacol adevarat, pur, nepatat . Daca vreti sa vedeti spirit de lupta, picioare puse la sacrificiu, si lacrimi, atunci ar fi trebuit ca azi-dimineata sa luati drumul matineului de primavara, ca sa vedeti finala dintre ai nostri si catei, la pustii nascuti sub razele noului mileniu.

Ei nu viseaza la pitipoance, masini si manele. Pentru ei gigi e ceva abstract si fotbalul e inca ce trebuie: un joc. Ei sunt ce avem noi mai bun in acest moment, si am fost mandru sa-i urmaresc in demnitatea lor. Au pierdut, dar eu m-am hranit cu lacrimile lor si cu incurajarile care nu ascund nimic fatarnic, nici o bisericuta de vestiar.

Barbia sus, baieti! Lacrimile care au curs astazi vor face ca viictorile din viitor sa fie mai dulci. Asta, daca noi vom reusi poate sa va redam un sport din care acum nu a mai ramas nimic; doar suferinta si spectacol prost. Pana una alta, noi iti datoram multe, Merloi!

Alex (Keluboss)

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Piturca, portret in oglinda sparta

Victor PiturcaDupă anii în care am încercat să înţeleg cum Craiova l-a pierdut, lăsându-l să joace pe la Târgu Jiu şi pe la Scorniceşti (ultima era o promovare!), Piţurcă la Steaua mi s-a părut cea m

Costelinho

Tunar În afară de şuturile din lovitură liberă, Gâlcă n-avea mai nimic din harul brazilienilor. Şi atunci de ce fusese numit Costelinho? Din simplu motiv că Gâlcă nu se preta la nici un alint. A