home
25-02-12

De ce Behaila nu are ce cauta la Steaua

Din acelasi motiv pentru care rege nu poate fi decat cineva care a primit o educatie regala, din acelasi motiv pentru care doctor nu poate lucra decat cineva care a studiat medicina, din acelasi motiv pentru care motoarele pe benzina nu pot functiona cu motorina! Ce sa caute un om fara educatie, fara cea mai mica urma de decenta si bun simt, fara un minim de inteligenta care sa ii asigure locul intre oameni, tocmai in fruntea clubului Steaua, altadata mandria unei tari intregi (mai putin pentru javre si ciori)?

Va invit sa cititi CV-ul prostului pamantului de la Parlamentul European, va veti distra copios!

http://www.europarl.europa.eu/meps/ro/96846/George_BECALI.html

Primul motiv pentru care Behaila nu are ce cauta la Steaua este ca este pur si simplu prea prost.
Pentru ca nu intelege altceva decat ceea ce naste neuronul lui singuratic si obosit, Behaila se opune din start oricarei idei care nu ii apartine. Asa se explica de ce oamenii inteligenti nu pot ramane langa Behaila. Inteligenta altora naste in sufletul lui de taran prost cu gatul ros de traista o ura nemasurata si o dorinta teribila de a ii umili pe cei mai inteligenti ca el. Ghinionul cel mare e ca oricine e mai inteligent decat el. Ii raman mereu alaturi numai oameni slugarnici, cu o inteligenta indoielnica, si mai ales cei care au nevoie de bani. Uitati-va ca pana si la jucatorii Generatiei de Aur '86 Behaila este sustinut doar de o parte dintre cei care nu au o situatie materiala prea buna! Uram miloaga de mult, dar de cand Behaila a adus miloaga si la Steaua, chiar turbez cand vad oameni care in loc sa faca ceva pentru a avea o viata mai buna, asteapta miloaga de la altii...

Succesele Stelei in perioada Behaila nu se datoreaza decat INACTIUNII maimutei in perioada respectiva. Atata timp cat nu s-a bagat la echipa, cat nu a vandut jucatori si nu s-a implicat in achizitia jucatorilor, Steaua a reusit cate ceva. Putin pentru un club ca Steaua, insa oricum mai mult decat oricare alta echipa de fotbal romaneasca.

Un om care a avut la un moment dat o avere estimata la 2 miliarde de euro si a ajuns acum sa traiasca din banii Stelei, nu putea sa nu isi piarda mintile, chiar si atat de putine cate avea. Vina ii apartine in totalitate. Fac pariu ca a primit multe oferte de la fonduri de investitii, consilieri fiscali, insa de fiecare data a zis ca de ce sa le dea el bani alora, ca el e mai destept... Asa, a economisit onorariile respective, e adevarat nu mici!, insa si-a terminat si asa-zisa avere.

Situatia s-a agravat mult de cand s-a impacat cu verii lui, cei vinovati de tot cancerul care a cuprins fotbalul romanesc in ultimii ani. De atunci cred ca Behaila a prins gustul smecheriilor cu banii din transferuri. Prea cumpara jucatori pe bani multi si le da drumul pe gratis sau pe cate 100.000 euro. Oare insa plecau pe 100.000 euro sau plecau pe 100.000 cu chitanta si restul pe NV? De ce jucatorii romani se transferau la Galatasaray pe 1 milion si dupa 1-2 ani plecau mai departe pe 7 milioane? Nu cumva pentru ca aici se declarau la fisc doar o mica parte din bani? Cred ca Mitica Dragomir de aia nu poate fi indepartat de la Liga. Stie exact cati bani se incasau si cati se declarau, de-aia i se falfaie de cate ori striga lumea ca va fi dat jos de la presedintia Ligii. Stie ca ii are la mana pe majoritatea presedintilor de club, si asta se vede la vot! Din pacate, din aceasta cauza fotbalul romanesc este condamnat la pieire.

Un prost ca Behaila nu poate intelege ca o echipa are nevoie de suporteri, de stadion, de echipe de copii, juniori si tineret! Inteligenta lui se rezuma la a compara cat a dat pe ceva cu cat a luat pe ceva. Orice altceva ii scurtcircuiteaza circuitele cerebrale si ii anesteziaza pe loc neuronul activ.
Behaila nu are ce cauta la Steaua pentru ca nu intelege ce este Steaua si ce inseamna Steaua in lume.
Steaua nu inseamna victorie oricum, Steaua insemna VICTORIE FRUMOASA! Cu smecherii, cu valize, cu propuneri de tranferuri exact inaintea meciului cu echipa respectivului, cu astea ii merge la stana, nu la Steaua! Steaua nu asa trebuie sa castige! Asa castiga Rapidul, mi-am spus intotdeauna ca Behaila s-ar potrivi de minune in Giulesti! Acolo s-ar potrivi de minune cu suporterii!

Trebuie neaparat ca Behaila sa se intoarca la stana lui, la branza lui, la terenurile pe care le cumpara cu 100 de dolari hectarul si le vindea cu 100 euro metrul patrat. Din partea mea, ar trebui sa se intoarca la stramosi, adica la doi metri sub pamant, asa ar face bine nu doar Stelei, ci unei tari intregi.
Pentru ca Behaila a contagiat o tara intreaga, ma doare inima sa vad ca un astfel de dobitoc a ajuns model de viata pentru tinerii romani! Cu un astfel de model masculin, pe langa un model feminin genul Monica Gabor, viitorul Romaniei este negru si asta se reflecta inclusiv in exodul populatiei romanesti spre alte tari, subsemnatul inclusiv!

Latul se strange incet incet in jurul “latifundiarului”. A propos, cred ca acest apelativ i se datoreaza perioadei petrecute la Rahova, in urma careia a dobandit un mers larg leganat ( fund lat = latifundiar, pentru jurnalistul roman) si obraji musculosi. Au inceput sa plesneasca afaceri din trecut, au inceput sa apara mostenitori legali ai unor terenuri traficate de maimuta. Nici una dintre afacerile lui nu mai merg, el traind acum doar de pe urma Stelei.

Cine are timp e invitat sa studieze la

http://www.mfinante.ro/agenticod.html?pagina=domenii

evolutia veniturilor, cheltuielilor si a datoriilor firmei maimutei de la joja. Codul unic este 15224430.

-mil RON-

VENITURI
CHELTUIELI
DATORII TOTAL
2004
14
14
6

2005
15
18
7

2006
66
63
9

2007
57
84
58

2008
86
92
86

2009
Lipsa date
Lipsa date
Lipsa date

2010
45
64
89

TOTAL 2004-2010
283
335
#

Cum in perioada 2004 – 2010 nu s-au operat modificari ale capitalului social, este foarte interesant de aflat de ce au crescut datoriile Stelei cu 49 de milioane de RON intr-un an in care pierderile (venituri minus cheltuieli) au fost de 24 milioane RON. Si mai sunt si multe alte semne de intrebare, pe care DNA si Garda Financiara si le-ar pune daca nu ar fi ocupati cu alte treburi mai importante pentru propriul buzunar.

Behaila a luat o echipa cu datorii de 6 milioane de RON (aprox 1,5 mil euro) si a adus-o la datorii de 89 milioane RON, adica aproximativ 20 ,5 mil euro. Adica, a facut ceea ce stie cel mai bine, si anume sa strice.

Inclin sa cred ca oricine ar fi luat Steaua, ar fi fost mai bun decat Behaila. Maimuta de la loja este cel mai prost conducator pe care il putea avea Steaua, nu am nici macar o urma de dubiu.

Nu se poate vorbi de inoportunitatea prezentei lui la Steaua fara sa amintim de faptul ca nu se pricepe deloc la fotbal, la jucatori si la valoarea acestora. In timp ce nulitati ca Banel Nicolita au fost in mod constant si chiar violent promovate in primul 11 al echipei, jucatori de valoare INSA CU PERSONALITATE au fost in mod sistematic criticati, defaimati, marginalizati si in cele din urma indepartati de la Steaua. In acest fel Steaua a ajuns o echipa in care astazi cu greu poti gasi unul despre care sa spui ca este cel mai bun din Romania pe postul lui. In conditiile in care, in mod normal, la Steaua gaseai cu greu pe cineva care Nu era cel mai bun din tara pe postul lui! Prostul pamantului stie una si buna: trebuie sa joace cine vrea el, si apoi el va spune cine a jucat bine si cine nu a jucat bine. Stie ca jurnalistii il vor sustine, pentru ca doar ii plateste pentru asta, nu? Asa ca trebuie neaparat sa joace cine vrea el. Daca i-a intrat in cap ca va scoate bani buni din transferul unui nul ca Banel, nu conteaza ca ala strica tot jocul, ca nu e bun la nimic (decat eventual sa-i provoace penumonie adversarului tot vanturandu-se pe langa el), Behaila trebuie sa il vada in primul 11, ca sa il poata lauda, si el si jurnalistii corupti, poate-poate o pacali pe cineva sa il transfere! Il ajuta si verii, care ii duc mai intai pe scouteri la femei si bautura apoi ii pun sa semneze transferuri pe care ulterior le vor regreta!
De la un capat la celalalt, prezenta lui Behaila la Steaua este o rusine si o greseala care sper din toata inima sa nu fie si fatala!

Ce putem face noi impotriva lui? Eu refuz sa cred ca nu putem face nimic. Eu cred ca lovitura cea mai mare pentru Behaila ar fi sa il indepartam de presa. In ziua cand nu va mai aparea in ziare, la TV, la radio, va fi un nimic. Adica va redeveni ceea ce este.

Cum il putem indeparta pe Behaila din mass media?

Despre asta in articolul urmator!

mountytoma

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Gigi Becali Football Club

moartea stelei Undeva mai spre vest, într-o lume puțin mai civilizată de a noastră, un mare club se îndreptă spre declinul final. Într-un oraș în care a luat naștere legenda lui Robin Hood, Nottingham

STEAUA - Dinamo: 1-0, din 5 mai 1991

Se vede altfel!FCSteaua.ro vă atenţionează că imaginile şi facsimilul de mai jos ar putea avea efecte nedorite, precum: nostalgie, dureri de inima, dureri de cap şi, pentru cei mai sensibili la alăturarea cuv