home
31-12-10

La multi ani !

Cu ocazia trecerii in noul an, colectivul FCSTEAUA.RO va doreste sa aveti un an mai bun decat precedentul, un sincer "La multi ani" si multa sanatate (ca-i mai buna decat toate)!



Steagul sus !


FCSTEAUA.RO

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

 
48 ani de la 03-01-1963

Gavril "Pele" Balint

Pentru fanii stelisti, Balint va ramîne mereu ca fiind jucatorul care intra dupa pauza si marca goluri decisive cu Vejle Boldklub, Anderlecht Bruxelles, FC Barcelona, Spartak Moscova, IFK Göteborg, Galatasaray Istanbul sau Fram Reykjavik. Balint a fost si golgheter al Diviziei A în 1989-90, marcînd pentru Steaua 19 goluri.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Steaua - oglinda decaderii

Imparatul este GOOOL !Auzi la ei, „ghinion”. Nu dragilor, e neputinta si un blestem aroman care joaca table si mulge oi. Ghinion a fost cand am avut doua bare in returul semifinalei CCE din 1988 cu Benfica sau cand ne-

Dan, capitan de play

Noi nu uitam cine esti!Produs 100% al Clubului Steaua, Dan Petrescu este una din cele mai stralucitoare personalitati pe care le-a dat ros-albastrul fotbalistic, alaturi de Ilie Dumitrescu, Marcel Raducanu, Anghel Iordanesc