foarte tare ironia ta..era sa cad dp scaun..
esti prea prost
foarte tare ironia ta..era sa cad dp scaun..
esti prea prost
nu te supara dar Badea a jucat execrabil ieri.am urlat de vreo 10 ori sa il schimbe in a 2a repriza pana sa il schimbe.
Sunt perfect de acord cu tine in ceea ce priveste evolutia lui Badea dar nu sunt de acord de loc cu schimbarea facuta de Lacatus. Nu se poate ca in min 70 sa nu fortezi ceva acolo....schimbare varf cu varf cand ai 0-0 acasa mi se pare ceva destul de grav la un antrenor care se vrea a fii de talia Stelei . Lacatus pentru mine ramane unic si ma inclin in fata lui dar am in minte o gramada de exemple negative in ceea ce priveste schimbarile si tactici aplicate de el care dupa parerea mea au fost prost gandite.
Desi Golanski e fundas de meserie eu l-as incerca si la mijlocul terenului , se vede ca e unul din putini jucatori de la Steaua care are o glezna fina si stie sa faca un dribling. Decat un Surdu , Croitoru sau chiar Cristocea cred ca se descurca mai bine polonezu. Sa nu uitam ca acesta a fost titular de baza in nationala tari sale.
Numai bine !
LOL. Meci de meci se vede din ce in ce mai mult "ruptura" care are loc intre partea de echipa care chiar vrea sa joace, jucatorii care pur si simplu intra pe teren pentru salariu si cu gandul la transferuri, si jucatorii care sunt pur si simplu slabi sau indolenti peste masura. Si mai e o buba, pe care am mai spus-o si in alt post. Jucatorii, toti luati la un loc, in loc sa preia atitudinea lui Laca de luptator, de stelist pana la moarte, preiau atitudinea de kkt a ciobanului si se asteapta la daruri de la echipele adverse, sau pur si simplu sa le pice vreun gol de undeva fara ca ei sa se straduiasca prea mult. Revenind la primul argument:
Zapata, Rada, Rica Neaga, Golanski, Emeghara, Nesu....si cam atat...se chinuie...se vede pe teren ca se chinuie pentru echipa, lupta, alearga, recupereaza
Dica si Goian sunt ca un fel de morti-vii. Li s-au urcat rau de tot transferurile la cap. Mai ales sarmanului Goe. Ultimele cateva meciuri parca le joaca din reflex, din inertie, de parca nu ii intereseaza. Daca despre Dica era clar ca este omul care 1 meci face ceva si 1 dispare (in cazul asta a disparut de cam multicel), cel mai tare m-a dezamagit in ultimul timp Goian. Acest baiat fantastic, "stalpul" apararii noastre a inceput sa faca greseli penibile, sa ne coste puncte (si in UCL si in Liga 1, ultima greseala chiar azi cu Bistrita) si nici macar sa nu mai inscrie la cornere. Este clar, atunci cand a marcat in poarta olandei a fost umflat peste masura de presa, ofertele au curs si psihicul lui a cedat. Altfel nu-mi explic caderea lui.
Despre Ov.Petre si Lovin (care impreuna fac cat un fotbalist mediu-asta la nivelul Romaniei), Surdu, Banel, Bicfalvi pot spune sincer si cu mana pe inima ca NU AU VALOARE. Pur si simplu. Trebuie dati (ultimul la buzau poate, sa se mai rodeze), insa nu au ce cauta nici in lotul largit, daramite in locul de 18.
In final, avem in lot o gramada de poame, fotbalisti care dau sau au dat senzatia ca pot, dar nu isi dau silinta. Aici ii includ pe cei 3 mari atacanti care nu mai inscriu de cand cu lumea dar sunt EXPERTI LA ARUNCAT IN BAZIN IN PREAJMA CAREULUI ADVERS-aka cersit (Badea Iacob zaharia). Este clar ca asa-zisa concurenta in compartimentul ofensiv nu da absolut nici un rezultat, valoarea jucatorilor scazand dramatic. La poame leneshe ii includ si pe Cristocea si Croitoru. Acesti 2 baieti, totusi prieteni cu mingea (cred ca singurii din actualul lot valid care pot face un dribling) atunci cand nu o au sunt ca un fel de balast...nu se misca, sunt practic in plus pe teren. De la ei poate veni o data intr-o epoca cate o sclipire de genul un calcai, o pasa printre, etc, dar cel mai des se incurca in propriile driblinguri, pierd mingea si NICIODATA nu merg sa o recupereze.
Despre restul (badoi, p.Marin etc) au fost prea putin folositi ca sa-mi dau cu parerea. Oricum, trebuie neaparat transferati niste JUCATORI VALOROSI la iarna, si trebuie facuta revenirea lui Plesan si Radoi. NU II MAI SUPORT PE GEMENII TERIBILI Lovin SI Petre!!!!!...off...grea e viata de stelist zilele astea....
N-am prea inteles care a fost problema intre Dica si Rada, dar ma rog.. probabil ca nici Rada nu face parte din clubul lui.
Parerea mea este ca Rada nu face parte nici din clubul nostru. Aducerea celor 2 ciori, ca si a lui Plesan, a fost o mare greseala. Echipa asta nu a avut cine stie ce valori in cei ultimii 2-3 ani in care a avut rezultate, dar a avut spirit. In momentul in care spiritul s-a pierdut, se vede ce se intampla.
1.echipa joaca ff penibil din diferite motive expuse aici pe forum
2. anul 2007 a fost jenant din toate pct de vedere - din ianuarie pana in decembrie
3. Dica e un jucator ca si plecat - nu are rost sa mai vb de el
4. Goian nu are viteza pentru acei bani care se ofera pe el (si intr-un campionat unde sa JOACA va fi slab din pacate ca e un baiat bun)
5. fara 5-6 achizitii pe post de titluari vom prinde maxim UEFA anul acesta
6. un pct care ma doare, Lacatus nu stie sa faca schimbari in timpul meciului.
Parerea mea este ca Rada nu face parte nici din clubul nostru. Aducerea celor 2 ciori, ca si a lui Plesan, a fost o mare greseala. Echipa asta nu a avut cine stie ce valori in cei ultimii 2-3 ani in care a avut rezultate, dar a avut spirit. In momentul in care spiritul s-a pierdut, se vede ce se intampla.
Esti penal. Rada chiar si-a vazut de lungul nasului intotdeauna. Dica in schimb prea face el pe tartorul. La urma urmei la cum joaca Dica acuma nici nu merita aparat.
Oricum sa vedem cat de bine o sa joace plesan,camus sau Neaga pe postul lui Dica.Si,indiferent de jucator,mai ganditi-va inainte sa dati in ei. Daca nu au valoare nu dati in ei ci in cei ce i-au adus,si daca au valoare si sunt in criza de forma,ganditi-va ca totusi au facut ceva pentru aceasta echipa si nu-i mai denigrati.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
auzi, de ce nu spargi si tu textele astea in paragrafe? sunt tare greu de citit asa si e pacat ca scrii chestii interesante.
uite-te si tu in orice ziar de sport si vezi ca articolele sunt scrise in paragrafe de cate 5-6 randuri.
Acest meci mi-a confirmat temerile. Toate echipele care joaca impotriva Stelei sunt stimulate puternic de CFR Cluj. Ungurii au pus o tactica foarte buna la punct si sincer ma tem pentru returul campionatului.
mai, tu nu esti normal.... adica exact noi stelistii sa ne plangem ca CFR-ul ne stimuleaza adversarii cand stie toata lumea ca asta e maniera lui Becali de a castiga titluri?
nu mai vorbesc ca mai nou a inceput sa-si si faca echipe satelit prin Divizia A. mie ca stelist mi-e rusine, cand vorbesc cu amicul meu rapidist de aici si imi aduce aminte de asta. adica Becali, in loc sa bage cele 3 milioane de dolari pe un jucator strain bun care sa ne ajute cat de cat sa mai evitam umilintele din LC, baga banii la Buzau ca sa-si asigure cele 6 puncte din campionat....
si mai las-o balta cu 'ungurii de la CFR'. am citit la un moment dat prin vara un interviu cu Patzaikin si mi s-a parut de departe cel mai de bun simt dintre toti presedintii de club pe care i-am avut vreodata in Romania. daca nu chiar singurul. ce preferi, un xenofob ca Becali care e atat de prost incat arunca jucatori de la echipa doar fiindca sunt straini sau un ungur ca Patzaikin care stie ca cel mai important lucru la o echipa de fotbal e performanta?
Evita postarile consecutive.Foloseste butonul EDIT.
am citit la un moment dat prin vara un interviu cu Patzaikin si mi s-a parut de departe cel mai de bun simt dintre toti presedintii de club pe care i-am avut vreodata in Romania.
Toti marii canotori ajung asa ![]()
ce preferi, un xenofob ca Becali care e atat de prost incat arunca jucatori de la echipa doar fiindca sunt straini sau un ungur ca Patzaikin care stie ca cel mai important lucru la o echipa de fotbal e performanta?
Patzaikin, ungur?! E clar!
asa ... sa i se dea nas si lui Dica ... o sa ajunga al doilea fin din vestiar . sa isi vada lungul nasului si sa joace ! sa inscrie ! ca de asta e platit ... si de asta cere milogul o gramada de bani pe el. ne-am saturat de vedete care nu isi vad barna din ochi si vad paiele din ochii altora. iar rada e plin de bun simt, la locul lui, si a avut meciuri constant bune. sa fie lasat sa se integreze, a jucat titular de cand a venit ... ii trebuie timp de acomodare !
In continuare sustin ca Dica ar putea fi util,cu conditia sa aiba si cu cine...din pacate singurii nostri jucatori buni\in forma sunt in spatele lui...poate cu Neaga sa mai incerce ceva...tare mi-e frica de momentul in care va reveni finul,se va duce dracului tot,ca sigur ciobi il vrea fundas,si atunci adio si aparare...iar dak tot am ajuns la fundasi,Daniellone esti timpit:Rada a jucat constant bine,cu vointa si determinare...pacat ca odata cu revenirea imbecilului de fin,nu va mai prinde echipa
mai, tu nu esti normal.... adica exact noi stelistii sa ne plangem ca CFR-ul ne stimuleaza adversarii cand stie toata lumea ca asta e maniera lui Becali de a castiga titluri?
nu mai vorbesc ca mai nou a inceput sa-si si faca echipe satelit prin Divizia A. mie ca stelist mi-e rusine, cand vorbesc cu amicul meu rapidist de aici si imi aduce aminte de asta. adica Becali, in loc sa bage cele 3 milioane de dolari pe un jucator strain bun care sa ne ajute cat de cat sa mai evitam umilintele din LC, baga banii la Buzau ca sa-si asigure cele 6 puncte din campionat....
si mai las-o balta cu 'ungurii de la CFR'. am citit la un moment dat prin vara un interviu cu Patzaikin si mi s-a parut de departe cel mai de bun simt dintre toti presedintii de club pe care i-am avut vreodata in Romania. daca nu chiar singurul. ce preferi, un xenofob ca Becali care e atat de prost incat arunca jucatori de la echipa doar fiindca sunt straini sau un ungur ca Patzaikin care stie ca cel mai important lucru la o echipa de fotbal e performanta?
bai geniu ce esti, Ivan Patzaikin si Arpad Paszkany sunt 2 persoane total diferite. Poftim cultura ... mai citeste inainte sa deschizi cu gura. Eu nici acum nu reusesc sa inteleg cum naiba exista specimene ca astea pe planeta asta. Auzi Patzaikin patron la CFR ... prima oara am crezut ca a gresit omu' , dar se repeta greseala deci e clar ca e lipsa de ... hmmm ... cultura ? poate si de buletin ... oricum ar fi analfabetismul si ipocrizia sunt la ele acasa. Tipic becalian.
Curentul asta becalian unde toti ipocritii dau din gura fara sa stie de ei e cam puternic se pare .. din pacate. SI ne miram.
Hai Steaua !!! care ai fi si tu...
Forza Steaua !!!
Patzaikin ungur?
:laugh:
E din ce in ce mai dureros sa ma uit la meciurile Stelei. Si vorba aia cu pestele de la cap se impute e tot mai evidenta. Mi se pare ca s-a cam imputit totul la Steaua. Nu stiu ce mai spera sau ce mai asteapta cineva. Sa plece ciobanul? Cred ca mai avem de asteptat. Sa vina jucatori buni din iarna, din vara, din iarna, din vara? Hahaha! Sa se impiedice colegii de campionat sau sa ne dea adversarii meciurile? Doamne, ce-am ajuns!
bai geniu ce esti, Ivan Patzaikin si Arpad Paszkany sunt 2 persoane total diferite. Poftim cultura ... mai citeste inainte sa deschizi cu gura. Eu nici acum nu reusesc sa inteleg cum naiba exista specimene ca astea pe planeta asta.
Omul a gresit numele sau poate functia, dar asta nu inseamna ca ideea nu e buna. Desigur e mai usor sa razi de forma si sa jignesti, decit sa apreciezi fondul. Tipic romanesc?
@ Hassan
Bravo,excelenta radiografie a lotului nostru....Total de acord!!!
Nu mai cita tot postul
destule lamentari, hai sa privim partea pozitiva: REZULTATUL! Steaua e inca in carti.
Luati meciurile Stelei de pe tracker si uitati-va cate goluri am luat din cauza lui Rada.Cea mai tare faza e la meciul cu Sevilla,cand nici macar nu stia ca are om in spate.Aici nu e vb de acomodare,e pur si simplu vorba de valoare.
Aminiti-va si declaratia celebra inaintea partidei cu rapid de pe giulesti,cand spunea ca il opreste pe Elton prin fault daca nu poate altfel.Atat stie,atat poate.NU E DE Steaua
Un meci gri insotit de un ,,comentariu pe masura".Pana nu l-a corectat Craciunescu, stiristul canalului ,,D" a tot repetat intr-una ca noi l-am avea in poarta pe Emeghara! Aceasta mare gugumanie alaturi de alte perle ,,scapate" de respectivul ,,gurist"au un singur scop: acela de a induce in randul telespectatorilor ideea ca Steaua este o echipa oarecare ai carei jucatori nici nu merita a fii tinuti minte. O idee diabolica a acestui borfas al carui nume nu vreau sa-l amintesc si despre care stim cu totii ce ,,simpatie" are.
Despre meci? Eme,Rada,Nesu,Rica au fost peste ceilalti care au jucat parca in transa! Golul a venit in urma unei accelerari si a fost inscris de ,,cel mai bun atacant al nostru,fundasul bistritean Toma"!
Faza din minutul 94 la care era s-o ,,patim" l-a avut la origine tot pe metronomul nostru. Ovidelul iar a dat-o adversarului!
Despre Laca, ce sa spun? Cred ca se ,,consulta" cu patronul incercand sa supravietuiasca pana in iarna si sa-i castige increderea! Altfel nu-mi explic nici formula de echipa nici schimbarile si nici ,,calmul" de care da dovada pe banca.
Felicitari galeriei si tuturor spectatorilor pentru atmosfera creeata! Numarul relativ mare de spectatori in conditiile in care a avut loc partida arata ca in continuare Steaua este cea mai iubita echipa din Romania in ciuda incercarilor unora de a discredita CLUBUL FANION AL FOTBALULUI ROMANESC!
trebuie sa marcheze adversarii in proprie poarta ca sa castigam un meci.. e bun.. sigur luam camp. anul viitor.. trebuie schimbat ceva nush ce.. antrenor jucatori... patron.. tot dak se poate.....
forzateaua dak egalau astia in ultimele min.. era nasol tare de tot... vad ca CFR merge struna.... adio camp.
forzateaua ![]()
vai de noi ce mai joc au prestat ai nostri aseara.sa asteptam sa dea autogol aia ca sa ne bucuram.
rusine mare.ce sa mai speram la titlu sau la cupa Romaniei?chiar nu inteleg ce se intampla cu jucatorii nostri.in afara de zapata cred ca ar trebui schimbat tot lotul.dar atata timp cat il avem pe cioban la conducere Steaua va pica si mai jos.sa plece dreaq odata chiar nu intelege ca nu e dorit chiar nu vede ce mare prost e?sa ne laseeeeeeee
in incheiere nu imi ramane decat speranta ca echipa se va trezi.trecutul glorios si prezentul de c....t
stelista pana la moarte ![]()
@endorama,de obicei nu scriu cu paragrafe pentru ca scriu f repede si nu mai stau sa asez ideile in pagina,uite in acest post o sa scriu cu paragrafe. Multumesc pentru critica constructiva :biggrin:
@Cebalaur,departe de mine de a fi sustinatorul lui Rada dar pentru acest sezon eu cer clementa pentru aparare,exact cum am cerut si in sezonul trecut. Ultimele 2 sezoane mizerabile se datoreaza faptului ca datorita transferurilor "reusite" Steaua nu are mijloc si nici atac(poate cu exceptia perioadei de exceptie a lui Dica si Badea din CL si preliminariile CL si perioada scurta in care au fost la noi Elton si Thereau).
Lipsa mijlocului beleste apararea care se trezeste expusa de f multe ori din cauza impotentilor de la mijlocul terenului. Si totusi avem cea mai buna aparare din campionat cu doar 10 goluri primite si aproape cel mai prost atac,atunci spune-mi tu unde e buba? Buba e undeva mai in fata nu in zona din fata careului lui zapata.
In conditiile in care esti mai mereu sub presiunea ca prostii din fata o sa greseasca pasa catre atac si o sa te trezesti mereu 1 contra 1 cu un atacant,o sa-l faultezi,e o regula de baza la fundasi. Si sunt destui prosti in fata care sa greseasca pasa,ii numesc doar pe Lovin,Nicolita,Croitoru,Ov Petre,Surdu cateodata etc.
Apararea n-a jucat grozav in acest sezon,crede-ma ca si Goian e in mare scadere de forma fata de anul trecut,daca nu dadea acele goluri din faze fixe il luati si pe el la tinta acum. Chiar,cine ne-a scos in meciul cu Vaslui,parca Rada,nu-i asa?
La faza barei bistritene e de vina ceasul nostru Ovidel Petrisor,care smecher cum e a iesit din aparare cu pasa gresita si dupa cum stii e fatal sa pierzi mingea in acea zona periculoasa.
Apoi Rada a iesit sa-l ia in primire pe ala cu mingea,a luat craci,baiatul ala a centrat si noroc cu golanski si bara ca altfel o pateam. Unde mai pui ca in careu mingea a mai trecut pe langa vreo 2-3 stelisti care numarau banii lui Jiji. Asa ca nu e numai vina lui Rada,e mai ales vina ceasornicului nostru,care ne-a patit de mai multe ori decat Rada,crede-ma, si in prima repriza a mai avut o pasa gresita care era sa ne coste.
Sa ne luam de jucatori cand o merita. pentru mine Rada e unul dintre putinii jucatori care joaca cu sufletul si care are valoare,problema lui e ca a picat in angrenajul asta de acum in care nimic nu merge si toate pica pe capul apararii. Plus ca el trebuie sa se adapteze la mentalitatea stelista nu la cea de la subpodari,insa in acest moment mentalitatea echipei e una becaliana,poate chiar mai rea decat cea a milogilor.
Ati observat vreo critica la adresa lui emeghara,desi a luat rosu in acest meci? Eu unul n-am ce sa ii zic acestui baiat care fuge cat Nicolita,dribleaza f bine pentru un fundas si care nici nu centreaza rau. A luat rosu dar a jucat cate ceva fata alte nulitati care se plimbau pe teren.
Emeghara e un jucator de valoare si care fuge nu gluma si pentru asta ar trebui respectat de orice stelist. Situatia lui Emeghara care a luat rosu dar nu a primit reprosuri arata ca daca nu pacalesti fotbalul,suporterii din Ghencea te vor aplauda chiar si cand iesi din teren mai devreme din cauza a 2 galbene.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
OFF-TOPIC, dar e o chestie care ma roade de ceva timp. Exista o categorie de persoane, care orice s-ar intampla ii dau niste note foarte mari lui Zapata. Acelasi lucru se intampla si cu Carlos si Andrey, care si aici si pe site-ul suporterilor facut de gsp erau in permanenta omul meciului. Sunt curios, poate imi raspunde chiar unul dintre ei, de ce fac acest lucru.
Sa nu intelegeti ca ii contest valoarea lui Zapata cumva, dar sa fie omul meciului in meciul cu Bistrita, in care a avut un singur sut pe spatiul portii si ala a lovit bara, mi se pare o nebunie.
Esti penal. Rada chiar si-a vazut de lungul nasului intotdeauna. Dica in schimb prea face el pe tartorul. La urma urmei la cum joaca Dica acuma nici nu merita aparat.
Dragule, eu nu te-am jignit. Mi-am exprimat parerea vizavi de transferurile lui Rada, Badoi si Plesan. Atat. Puteam si eu sa zic ca nevasta-ta-i o curva penala, pe care-ai luat-o la produs in Canada. Dar eu nu vreau sa jignesc pe nimeni. Incearca sa-ti exprimi parerile fara sa jignesti participantii la forum. Multumesc!
m-am uitat acum pe sport.ro si am vazut un articol despre surdu cum ca nu a ramas surd la huiduielile galeriei.mai fratilor nici mie nu imi place cum joaca surdu dar la fel de mult nu imi place cum joaca o buna parte a echipei.aseara saracul s-a straduit si a jucat cat de cat.dar ganditi-va ca mai presus de toate este om ca si noi.eu m-am pus in locul lui si sincer nu m-as simti deloc bine sa am o galerie intreaga pe cap.cred ca e cu psihicul la pamint.sincer imi e mila de el.oricum nu e vina lui ca nu face fata la Steaua"(ca si cum ceilalti jucatori fac ceva),fiecare om spera in visul lui iar daca idealul lui romeo a fost de neatins pentru el asta e.oricum sunt sigura ca va pleca in iarna.
eu nu inteleg un lucru:cum se face ca il apreciati acum pe Neaga?in afara golului pe care l-a inscris cu Dinamo nu face nimic.cine se crede Hagi cu driblingurile alea pe care le face?eu inteleg si ai multumesc pentru ca ne-a oferit victoria in fata cainilor,doar pentru atat nimic mai mult.
in incheiere nu pot spune decat ca Badea,ov Petre,Lovin,Iacob,Croitoru sunt in aceiasi oala ca si surdu.
sa il huiduim pe cioban ca ala merita cu adevarat.
haide-ti sa fim oameni si sa ne ajutam echipa in momentele astea mai grele.cred ca jucatorii au nevoie mare de noi pentru asi reveni.sa fii stelist cu adev inseamna sa iti sprijini echipa si la bine si la rau
daca am suparat pe cineva cu comentariul meu mii de scuze dar asta simt.
![]()
m-am uitat acum pe sport.ro si am vazut un articol despre surdu cum ca nu a ramas surd la huiduielile galeriei.mai fratilor nici mie nu imi place cum joaca surdu dar la fel de mult nu imi place cum joaca o buna parte a echipei.aseara saracul s-a straduit si a jucat cat de cat.dar ganditi-va ca mai presus de toate este om ca si noi.eu m-am pus in locul lui si sincer nu m-as simti deloc bine sa am o galerie intreaga pe cap.cred ca e cu psihicul la pamint.sincer imi e mila de el.oricum nu e vina lui ca nu face fata la Steaua"(ca si cum ceilalti jucatori fac ceva),fiecare om spera in visul lui iar daca idealul lui romeo a fost de neatins pentru el asta e.oricum sunt sigura ca va pleca in iarna.
eu nu inteleg un lucru:cum se face ca il apreciati acum pe Neaga?in afara golului pe care l-a inscris cu Dinamo nu face nimic.cine se crede Hagi cu driblingurile alea pe care le face?eu inteleg si ai multumesc pentru ca ne-a oferit victoria in fata cainilor,doar pentru atat nimic mai mult.
in incheiere nu pot spune decat ca Badea,ov Petre,Lovin,Iacob,Croitoru sunt in aceiasi oala ca si surdu.
sa il huiduim pe cioban ca ala merita cu adevarat.
haide-ti sa fim oameni si sa ne ajutam echipa in momentele astea mai grele.cred ca jucatorii au nevoie mare de noi pentru asi reveni.sa fii stelist cu adev inseamna sa iti sprijini echipa si la bine si la rau
daca am suparat pe cineva cu comentariul meu mii de scuze dar asta simt.
![]()
Rada face parte din clubul nostru....este unul dintre putinii jucatori care se lupta cu adevarat...aseara a jucat accidentat si la sfarsit a vrut sa salute galeria dar nu a fost lasat ![]()