FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Gloria Bistrita 1 - 0

«12345»
AdrianUltras2503.12.2007 20:42

e clar.

nu stim sa tinem de rezultat.

pacat.

nici nu jucam nimic.

nu stiu daca o sa ne revenim anul asta.sper!

un lucru e clar.

ciobanul tre sa plece!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cel mai slab jucator: Dica si Badea(Surdu a fost cu mult peste ei!!!!!!!!!!)

Cel mai bun jucator: Neaga

1uLy4Nn03.12.2007 20:43
bv baieti! azi am facut cel mai bun joc din acest sezon! suntem cei mai tari din toata lumea

ce meci ai vazut tu???

morosanu'03.12.2007 20:43

groaznic! uitati-va la ov.Petre cum nu stie da o pasa ca lumea!!! maini moatre in fiecare meci! si mai sant cativa... trebuie schimbata jumatate de echipa,ne trebuie alti jucatori. unde esti tu Elton,ca tampitii astia sant 0!!!

kosm1n03.12.2007 20:46
bai, ce chestie... vorbesti de chestia asta de parca nu te-ar fi obisnuit rahatul de fecali cu practicile astea. cred ca suntem cel mai putin in masura sa comentam ce face CFR-ul

respect!

dr.adrian903.12.2007 20:47
SINCER COMENTARILE TALE SUNT PENIBILEEEEEE, fara suparare dar poti s-a dormi linistit sau mai bine inveti sa scrii romaneste ...... domnule dr.Adrian

drept sa-ti spun sa tu te jignesc ca am un pic de educatie adica respect si opinia altuia

dar tu ce meci ai vazut

esti vreun copil de 12-13 ani incat nu vezi ce penibili suntem

daca ceea ce am scris nu e adevarat inseamna ca habar nam de fotbal

p.s. invata tu sa scri romaneste ca eu nu mai am demult nevoie

bgdb03.12.2007 20:48

Nu inteleg ce aveti cu Lacatus! Ce sa faca el? sa intre in teren si sa joace?Stii ca nu poti sa faci din rahat bici! va mai aud acum ca de ce nu l-a bagat pe bicfalvi! dupa meciul cu slavia, multi i-au sarit de gat ca l-a bagat pe eric! ce mama dracu mai vreti? pe unii dintre voi nu ii poate multumi nimeni, niciodata! orice ziceti voi, eric mai trbuie sa creasca si nu l-as numi totusi un jucator cu profil ofensiv pentru a putea fi bagat in teren la scorul de 0-0! ganditi inainte sa judecati antrenorul!

AdrianUltras2503.12.2007 20:49

inca ceva.

e clar ca la echipa exista bisericute.

in prima repriza Dica a avut posibilitatea sa ii paseze lui Surdu pe culoar in 2 randuri.

de fiecare data a ales sa ii paseze lui Badea care avea 2 oameni in spate si de fiecare data faza a fost stricata de atacant.

ziceti voi ce vreti de Surdu dar imi e greu sa cred ca rata din pozitie de singur cu portarul.

vlad_cj03.12.2007 20:52

Am auzit ca a fost cearta mare intre Rada si Dica la sfarsitul meciului, ultimul reprosandu-i lui Rada plasamentul de la ultima faza....asta ne mai lipsea...cearta intre jucatori...

dr.adrian903.12.2007 20:52
inca ceva.

in prima repriza Dica a avut posibilitatea sa ii paseze lui Surdu pe culoar in 2 randuri.

de fiecare data a ales sa ii paseze lui Badea care avea 2 oameni in spate si de fiecare data faza a fost stricata de atacant.

ziceti voi ce vreti de Surdu dar imi e greu sa cred ca rata din pozitie de singur cu portarul.

aceasi parere am si eu

Dica e un jeg. mersi pentru tot ce a facut

dar fati bagajele baiete si pleaca

faza asta am mai vazut si cu badoi la inceput campionatului plus faza cu lucrarea lu Hagi

**alex**03.12.2007 20:54

Din acest meci remarc doar mesajul celor de la Sud

mesajantigigistilostilek1.jpg

yo_marius03.12.2007 20:54

@adrianultras

eu unul credeam ca tu te-ai mai uitat la meciurile Stelei in ultimul timp,dar vad ca m-am inselat....

sa-ti explic:de vreo 6-7 meciuri romica al tau nu mai e jucat de nimeni,toti realizand (mai putin Laca...) ca baiatul nu e in stare sa preia o minge...dar sa mai si dea o pasa sau,Doamne-fereste, un sut SPRE poarta....

da-mi voie sa nu fiu de acord cu tine si,presupunand prin absurd,ca Dica i-ar fi pasat si, iar presupunere, ca romica ar fi preluat eu sunt convis ca ar fi tras pe langa....parerea mea....

P.S. M**e surdu......

AdrianUltras2503.12.2007 20:55

dr.Adrian9

Dica nu e un jeg.

Doar ca nu ar mai trebui bagat titular.

Baiatul stie ca va pleca la iarna si nu mai baga piciorul asa de tare ca sa nu se accidenteze.Nu cred ca altul in locul lui nu ar face la fel.

dar totusi, nu ar mai trebui bagat titular.

sa il lase pe Neaga pe postul lui.

yo_marius

eu credeam ca vrem binele Stelei nu raul unui jucator.

pe mine nu ma intereseaza cine da gol atat timp cat Steaua castiga

si nu ma intereseaza cine joaca sau cine antreneaza atat timp cat Steaua joaca bine si face performanta

nu tin cu jucatorii sau cu antrenorii(si in nici un caz cu conducerea), tin cu Steaua!

eu zic ca Surdu ar fi putut da gol din pozitia aceea, dar nu e vorba doar despre asta.

daca in locul lui surdu ar fi fost alt jucator care nu face parte din bisericuta lui Dica probabil ca la fel s-ar fi intamplat.

nu stiu de ce joaca Badea.

e clar ca Dica ii da pase doar lui ca sa il faca golgeter dar baiatul e intr-o forma super slaba.

ronaldinho2000703.12.2007 20:58

Bravo Steaua bravo,dar degeaba ati dat gol nu va junge golul asta nu veti cistiga nici un pnct la acest meci dar bine ca ati dat goal FORZZA Steaua fular-campionii:steagcruce:

Stryker03.12.2007 20:58

inca un meci foarte slab , o treaba este clara , marcam foarte greu cu echipele care joaca defensiv ... cu Dinamo am castigat pentru ca au jucat deschis dar daca se aparau sunt sigur ca nu-i bateam nici pe ei ...

noi nu avem atacanti adevarati ... in seara asta Badea a fost in plus din nou... si Iacob vorba lui Jiji sare mingea din el ca din perete ...

am castigat cu noroc , printr-un autogol stupid + o bara de vinclu in min 92 ale adeversarului...

fara o campanie puternica de transferuri si restructurari serioase in lot nu avem cum sa tinem pasul cu kfr care cu mijloacele sale specifice si-a cam asigurat acest campionat ...

si inca o chestie , chiar e aiurea sa ajunga o echipa ca Steaua sa traga de timp in prelungirile unui meci cu o echipa ca Gloria Bistrita si dupa aia sa fie salvata norocos de bara la practic singura ocazie de gol a acestora ...

1uLy4Nn03.12.2007 20:59
Am auzit ca a fost cearta mare intre Rada si Dica la sfarsitul meciului, ultimul reprosandu-i lui Rada plasamentul de la ultima faza....asta ne mai lipsea...cearta intre jucatori...

a fost multa tensiune in teren...se mai intampla..nu cred ca o sa fie razboi la Steaua doar pentru ca Dica i-a reprosat ceva lui Rada...

The_Foxes03.12.2007 21:02

bravo Stil Ostil !..in rest neputinta, oboseala. sa plece Dica mai repede are numai arfe in cap i s-a lipit banderola de brat

cmcsteaua9003.12.2007 21:02
e clar.

nu stim sa tinem de rezultat.

pacat.

nici nu jucam nimic.

nu stiu daca o sa ne revenim anul asta.sper!

un lucru e clar.

ciobanul tre sa plece!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cel mai slab jucator: Dica si Badea(Surdu a fost cu mult peste ei!!!!!!!!!!)

Cel mai bun jucator: Neaga

A fost pe **** Surdu mai bun ca ei ,ala e in teren datorita ciobanului,Dica a avut destule sclipiri dar surdu ne-a demonstrat de fiecare data ca e prost Badea n-a stralucit ,dar fatza de surdu a jucat si totusi Lacatush n-are decat capacitatea sa umble la moralul jucatorilor mai mult nu si nici n-are coloana vertebrala ca e umil in fatza lu Gigi,ca sa faca performantza la Steaua un antrenor trebuie sa-i puna conditii stricte lui Gigi si sa nu poate sa-l dea afara decat platindu-i o suma foarte mare.Conducatorii din Ghencea sunt o rusine ,toti slugile lui Gigi,probabil daia nici n-a venit Ienei.

AdrianUltras2503.12.2007 21:05

cmcsteaua90

in afara de actiunea din ultimele minute ce "sclipiri" a mai avut Dica?

nu fiti prosti!

tineti cu Steaua nu cu jucatorii,antrenorii sau conducatorii

vlad_cj03.12.2007 21:06

Nu am nimic personal cu ei, insa cred ca Steaua are jucatori care nu sunt de nivelul diviziei A. Cateva exemple ar fi Iacob, Surdu, Lovin...Aceeasi parere o aveam si despre Gigel Coman si imi demonstreaza acum la U Cluj ca nici aici nu poate face fata si la fel de slab joaca. Am crezut ca doar Olaroiu are acest defect de a juca cu Lovin titular, insa si antrenorii care au urmat dupa el vad ca il folosesc si nu inteleg de ce...Cand pe banca il avem pe Cristocea, Laca il foloseste pe Surdu...iar nu inteleg de ce...chiar cred ca ciobanul nu intervine acum in alcatuirea echipei, si singura varianta care imi ramane plauzibila, e aceea ca sunt tampit si imi pun prea multe intrebari la care nu le gasesc raspuns....

cmcsteaua9003.12.2007 21:06
inca ceva.

Mie nu-mi e greu sa cred,a mai facut-o.

androsteaua03.12.2007 21:08
ce meci ai vazut tu???

am spus ironic,dar tu te prinzi mai greu

1uLy4Nn03.12.2007 21:09
am spus ironic,dar tu te prinzi mai greu

foarte tare ironia ta..era sa cad dp scaun..

swamp03.12.2007 21:11

parca ti se strange inima privind la aceasta gluma proasta.........o amaraciune profunda,cauzata de aceasta plaga din inima spiritului Stelei , ciobanul nenorocit,ce prin tot ceea ce a facut a stricat totul,absolut totul. El este cioban,injura,instiga,arunca cu bani,corupe,murdareste totul. Spiritul Stelei este in exil. Fantoma lui mai transpare,zvarcolindu-se, in peluzele martore atator clipe minunate de fotbal,pasiune si sacrificiu din parte celor ce imbracau tricoul ros-albastru. Sa nu-l lasam sa moara,stelisti !

Cu parere de rau va spun: din echipa actuala,daca se poate numi asa adunatura asta de gloabe(cei pe care i-as da afara),as pastra doar un Emeghara,Zapata,Radoi,Plesan,Dica,Cristocea,Ghionea,Golanski si as tese o echipa tehnica si puternica,in stare sa faca fata de la egal la egal cu echipe din Ch League.

Dar mai intai de toate...................

Sa dea Dumnezeu CEL SFANT sa scapam de cioban,sa pice rau de tot in galeata cu politica lui sa se oftice si sa se imbolnaveasca de icter negru.....Doamne iarta-ma!!

cmcsteaua9003.12.2007 21:14
cmcsteaua90

in afara de actiunea din ultimele minute ce "sclipiri" a mai avut Dica?

nu fiti prosti!

tineti cu Steaua nu cu jucatorii,antrenorii sau conducatorii

Dica a avut singurele 2 ocazii ale Stelei si la Surdu niciodata n-o sa vezi sclipirea aia.Fara Dica Steaua ar fi fost acum pe 14.Sunt curios cine o sa vina in locul lui,mi-e greu sa cred intr-o regenerare a echipei in iarna si fara Goian deja ne batem cu U. Cluj.Cand toate echipa joaca prost e normal ca nici el sa nu mai dea randament.

robespierre03.12.2007 21:15

Bravo Steaua pentru victoria de azi. Este ce tot conteaza. DE-AM CASTIGA ASA fiecare meci pana la sfarsitul campionatului si jur ca nu m-ar deranja (desi recunosc ca as trai in tensiune mare). In rest placa asta cu jocul mi se pare cam uzata. Pana la urma fotbalul se joaca pe puncte nu pe impresie artistica.

Tine-o tot asa Steaua. Si da dupa parerea mea o echipa e mare mai ales atunci cand joaca "penibil" cum spun unii pe aici si castiga.

N-avem nevoie de fani ca voi. Incurajati echipa mai ales la greu....nu mai dati in ea ca nu sunteti javrele de la Dinamo. Uneori am impresia ca noi suporterii nu meritam o echipa ca Steaua pentru ca uitam prea repede cate bucurii ne-a adus si ne aduce in continuare.

PS:Argumentele nu conving pe nimeni, asa ca n-am de gand sa va conving pe voi.

FORZA Steaua

«12345»