DEZOLANT,ce sa mai spun,am venit pe la 8 acasa obosit,asteptand sa vad meciul Stelei sperand la o imbunatatire,cat de mica,insa am fost tratat cu aceeasi ciorba reincalzita de 2 ani incoace. Ce naiba,chiar e asa de greu sa joci ceva legat,cred ca Steaua nu a avut 5 meciuri in ultimele 2 sezoane in care sa joace fotbal de calitate. E aceeasi poveste,unii au atitudine dar nu au valoare altii au valoare dar sunt plicitisiti de fotbal,iar ceilalti jucatori buni sunt accidentati.
Un lucru e cert: desi panaramele astea au 8000 de oameni in tribune cred ca acei oameni nu au venit pentru fotbal,ci pentru amintirea Templului Fotbalului Romanesc in care odata se juca fotbal de calitate si pentru numele Steaua. Atat. Nefiind la meci pun o intrebare care sper sa fie raspunsa de cei care vor veni de la stadion si vor posta mai tarziu: s-a strigat impotriva ciobanului sau tot impotentul surdu e tinta principala?
Indiferent de rezultatul acestui meci si de cum se va termina sezonul imi pare rau sa spun ca Steaua Bucuresti nu mai este o echipa de fotbal ci o adunatura de baieti care castiga sute de mii de euro si care habar n-au de tehnicile de baza,in fotbal, si anume pasa,preluare,sut etc.
Sa fii jucator la Steaua si sa nu stii sa preiei o minge e ca si cum ai fii profesor universitar fara sa stii abecedarul.
Sa le fie rusine ca dau numai pase pe sus sau la semi-inaltime pe cel mai bun gazon din tara(parca facut sa se joace pe jos,e ca in palma gazonul) doar pentru ca ei nu stiu sa faca o preluare la firul ierbii.
Si ca sa nu uit:CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.