FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Gloria Bistrita 1 - 0

«1235»
fcsteaua.ro03.12.2007 19:41

Steaua: Zapata, Goian, Rada, Emeghara, Nesu, Ov. Petre, Dica, Lovin (Cristocea 61'), Badea (Iacob 69'), Neaga, Surdu (Golanski 57').

Antrenor: Marius Lacatus

Gloria B.: Tatarusanu, Rus, Sepsi, Frasinescu, Abrudan, Matei, Toma, Ragipovic, Dobre, Tilinca, Hadzibulic.

Antrenor: Ovidiu Sabau

In minutul 51 Emeghara a fost eliminat pentru un al doilea cartonas galben.

Situatia s-a echilibrat cand in minutul 60 Tilinca de la Bistrita a primit si el cartonasul rosu.

In minutul 78 Steaua inscrie. Nesu centreaza din alergare, de pe partea stanga, Toma este presat de Iacob si reia nefericit in proprie poarta.

Casuta meciului

Click aici pentru clasamentul Ligii 1
Raul198803.12.2007 19:52

bine ca a intrat Cristocea :smile:

nu mai avem nimic de pierdut

hypno03.12.2007 19:52

nush cine dzeu comenteaza meciul asta pe radio ala online, dar sta minute in sir fara sa spuna nimica ... e exact de-am pixu. Bine ca citeste SMS-uri ...

Totusi, se justifica cat de cat ... Steaua joaca fotbal ?

Forza Steaua !!!

ros-albastru4ever03.12.2007 19:55

Jocu este de-a dreptul mizerabil...deci da'o dreaq de treaba,chiar imi este scarba sa ma mai uit la cum joaca echipa asta de lambishtaini...Lovin,Petre,Nesu,Badea,Surdu sunt niste nulitati...nu am vazut asa retardati nici la FC Scornicesti,aia inca sunt vedete de la Barcelona pe langa "vedetele" Stelei de mai sus...Steaua a ajuns unde nu-mi imaginam vreodata sa ajunga,cu mult sub limita penibilului...

bine si Bistrita e o echipa de toata jena,se apara pe 2 linii,bubuie orice balon da cu asta suntem obisnuiti

dr.adrian903.12.2007 20:01

cat de idiot e Lacatus sami bag bani la Steaua

il baga pe Iacob

pai bagal pe bicfalvi sau promoveaza unu tinar de la juniori

cel penibilitate

pariati ca Lacatus nu hiberneaza la Steaua

castigati mult 100%

unfanstelist03.12.2007 20:06

bah un meci de toata...............ce sa mai vb de asta ca tot ca e lacatush pe bance Steaua tot la fel a ramas ca si cand era "pitzi".ce sa mai sa vina Olaroiu inapoi ca nu se mai poate face nimik altceva.mai departe Forza Steaua ca nu putem cere mai mult

fularultras

Raul198803.12.2007 20:07

goooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ce penal ii comentatoru :laugh:

SteauaToronto03.12.2007 20:13

Acest meci mi-a confirmat temerile. Toate echipele care joaca impotriva Stelei sunt stimulate puternic de CFR Cluj. Ungurii au pus o tactica foarte buna la punct si sincer ma tem pentru returul campionatului.

steven_gerrard03.12.2007 20:22

Tot Nesu cred ii la al 2 gool pentru Steaua coincidenta tot Gloria 1 lui gol in Liga 1 fosta Divia A a fost in primavara lu 2005 Gloria-Steaua 0-2.Sa speram ca tot asa vom incheia anul adica pe 1 da e greu ff greu da acum suntem p podium de batem chiar daca bat ciorile au 1 meci lipsa sa speram ca nu bat :steag_steaua_ro: fular-campionii:steagcruce:

shack3r03.12.2007 20:27

on-topic : suntem penibili ! golul nostru e de fapt un autogol al bistritenilor.Asta nu e Steaua noastra.

Off-topic : care are idee cum pot sa intru la meciul de joi de la Urziceni in peluza suporterilor stelisti?

vlad_cj03.12.2007 20:28

Sa castigam cele trei meciuri, 2 din campionat si unul din cupa si sa scapam cu bine de la Londra. Si dupa...daca se vrea performanta (fara implicarea ta bai zdreanta!) ar trebui sa plece vreo 7 jucatori si adusi altii de valoare...

dr.adrian903.12.2007 20:32

in viata mea nam mai vazut asa slaba echipa a Stelei.

toti sunt penibili. nici nu ma mai uit la nici un meci ca adorm

camiloiusagy03.12.2007 20:32

bine ca am batut.....nu jucam nimic ,dar mai bine asa chinuit pana in iarna decat sa pierdem puncte pretioase.sper ca in iarna o sa facem ceva transferuri.........nu mai spun decat un singur lucru"MULTUMESC CA EXISTI Steaua"

yo_marius03.12.2007 20:32

m**e surdu......ce panarama de gol......m**e surdu...........CE RATARE AU AVUT AIA!!!......m**e surdu.........ce comentator prost.......m**e surdu.....

P.S. era sa uit:M**E sURDU.....

AndreyCor03.12.2007 20:32

ma ce **** mea aveti cu Lacatus....ce il tot acuzati atat ca nu-l baga pe bicfalvi....ce mare jucator ati vaz voi in bicfalvi?.....nici mie nu-mi convine ca jucam cu ov Petre si Lovin si surdu dar asta e...sunt mai importante rezultatele.

abia acum se vede cat conteaza Radoi,el ii impingea de la spate in teren,puteti sa ma injurati dar absenta lui Radoi nea mancat sezonul asta.

Forza Steaua

Alo..alo...limbajul.

Lorentzo_77703.12.2007 20:34

Mda...este o victorie meritata de ai nostri tinand cont de posesie si de numarul ocazilor insa ceva lipseste la mijloc si la finalizare !!! Ne trebuie transferuri tari in iarna asta mai ales daca pleaca Dica si Goian insa cu oierul la conducere nu pot sa imi fac mari sperante in privinta asta !!! Oricum cele 3 puncte sunt importante !!! P.S. : Sa-i spuna cineva si comentatorului ca in poarta Stelei se afla Zapata si nu Emegara (scuze daca nu am scris corect numele) ca de vreo 4 ori a gresit...Doamne ce comentatori idioti in tara asta :| !!! Forza Steaua !!! fularsteau2 fular-campionii:steagcruce:

Dileanu03.12.2007 20:34
on-topic : suntem penibili ! golul nostru e de fapt un autogol al bistritenilor.Asta nu e Steaua noastra.

Off-topic : care are idee cum pot sa intru la meciul de joi de la Urziceni in peluza suporterilor stelisti?

Pe picioare intra ma!!!cum sa intrii??? :D

predatorpulse703.12.2007 20:35

DEZOLANT,ce sa mai spun,am venit pe la 8 acasa obosit,asteptand sa vad meciul Stelei sperand la o imbunatatire,cat de mica,insa am fost tratat cu aceeasi ciorba reincalzita de 2 ani incoace. Ce naiba,chiar e asa de greu sa joci ceva legat,cred ca Steaua nu a avut 5 meciuri in ultimele 2 sezoane in care sa joace fotbal de calitate. E aceeasi poveste,unii au atitudine dar nu au valoare altii au valoare dar sunt plicitisiti de fotbal,iar ceilalti jucatori buni sunt accidentati.

Un lucru e cert: desi panaramele astea au 8000 de oameni in tribune cred ca acei oameni nu au venit pentru fotbal,ci pentru amintirea Templului Fotbalului Romanesc in care odata se juca fotbal de calitate si pentru numele Steaua. Atat. Nefiind la meci pun o intrebare care sper sa fie raspunsa de cei care vor veni de la stadion si vor posta mai tarziu: s-a strigat impotriva ciobanului sau tot impotentul surdu e tinta principala?

Indiferent de rezultatul acestui meci si de cum se va termina sezonul imi pare rau sa spun ca Steaua Bucuresti nu mai este o echipa de fotbal ci o adunatura de baieti care castiga sute de mii de euro si care habar n-au de tehnicile de baza,in fotbal, si anume pasa,preluare,sut etc.

Sa fii jucator la Steaua si sa nu stii sa preiei o minge e ca si cum ai fii profesor universitar fara sa stii abecedarul.

Sa le fie rusine ca dau numai pase pe sus sau la semi-inaltime pe cel mai bun gazon din tara(parca facut sa se joace pe jos,e ca in palma gazonul) doar pentru ca ei nu stiu sa faca o preluare la firul ierbii.

Si ca sa nu uit:CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

fcr196903.12.2007 20:37

penibil joc,penibili jucatori...sa plece ciobanul creditor din Ghencea sa vina investitori adevarati !!

Tavone03.12.2007 20:37

Mi-a iesit motu in ultimul minut

1uLy4Nn03.12.2007 20:38

greu de tot..ce sa zic??? mare dreptate a avut cine a spus 1-0 chinuit :|..pacat ca o echipa asa frumoasa a ajuns sa fie salvata de bara in minutul 93 :steagcruce:

cristi_mold03.12.2007 20:38

Sa castigam cele 2 meciuri pe care le mai avem in campionat, sa pierdem 1-0 la Londra si Doamne Ajuta !!!! ce va fi in iarna.

Joint03.12.2007 20:40
Acest meci mi-a confirmat temerile. Toate echipele care joaca impotriva Stelei sunt stimulate puternic de CFR Cluj. Ungurii au pus o tactica foarte buna la punct si sincer ma tem pentru returul campionatului.

bai, ce chestie... vorbesti de chestia asta de parca nu te-ar fi obisnuit rahatul de fecali cu practicile astea. cred ca suntem cel mai putin in masura sa comentam ce face CFR-ul

camiloiusagy03.12.2007 20:41
in viata mea nam mai vazut asa slaba echipa a Stelei.

toti sunt penibili. nici nu ma mai uit la nici un meci ca adorm

SINCER COMENTARILE TALE SUNT PENIBILEEEEEE, fara suparare dar poti s-a dormi linistit sau mai bine inveti sa scrii romaneste ...... domnule dr.Adrian

androsteaua03.12.2007 20:42

bv baieti! azi am facut cel mai bun joc din acest sezon! suntem cei mai tari din toata lumea

«1235»