@ Cristocea
Sursa fanatik. deci dupa mine este clar cat sunt de reale informatiile.
@ Cristocea
Sursa fanatik. deci dupa mine este clar cat sunt de reale informatiile.
Lacatus a spus la Fanatik ceva ce asteptam de mult sa aud : ca din tara Steaua nu prea are ce sa transfere. Bineinteles, daca excludem Dinamo, Rapid (de fapt si de acolo doar pe Lazar sau Coman) si CFR Cluj. Poate doar Costea, de la Craiova sa fie exceptie. Dar in rest, efectiv nu ai ce sa cumperi, iar preturile sunt de-a dreptul nerusinate comparativ cu valoarea reala a jucatorilor.
Din acest motiv ar trebui sa ne orientam pentru urmatorii ani spre piata externa (Africa si/sau America de Sud).
Mai este un Torje, Bogdan Stancu, Mardare care pot sa ajung usor in Ghencea si chiar sa fie titulari in 2-3 ani. Personal il vad pe Torje mult peste Banel Nicolita.
Cei trei chiar ar fi jucatori buni.Daca tot zicea GG ca vrea sa intinereasca echipa,de ce nu aduce 4,5 jucatori care sunt la tineretul nationalei?Acum ca tot s-a impacat cu varu',poate se gandeste la un Keseru:X
Din cate am mai citit eu prin ziare Keseru ar putea ajunge la potai...
Keseru inscrie odata la 15 meciuri in Franta. Mare atacant.
Ce se mai....Dupa Euro 2008 numai ne calficam la WC2010 si nici la Euro 2012. Viitorul fotbalul nostru va baza numai pe straini din sudamerica sau africa....asa ca, puteti sa luati adio de la nationala sau la vreun roman valoros la o echipa gen barca sau Milan...Daca acum ne bazam numai pe Chivu si Mutu, viitorul cum va fi?...
Keseru inscrie odata la 15 meciuri in Franta. Mare atacant.
Nu este chiar mare.Are cam 1,65! ![]()
Cu Santander cica va semna Keseru. Sa vedem ce-o sa se-ntample cu cei doi fratuji.
Am vazut si eu informatia da' nu prea il vad eu pe Keseru de Santander. El abia joaca in Liga a II-a din Franta si merge la o echipa care se bate la UEFA.
Keseru parca zicea ca i-ar placea sa joace la dinamu. Drum bun si cale batuta atunci,oriunde va juca...
cred ca trebuie sa se intoarca Thereau, Ogararu, Paraschiv, Elton, -Radio, Ghionea si Plesan(dintre accidentati)- si Protasov ca antrenor si abia atunci echipa noastra o sa isi revina..pana atunci suportam acesta echipa care mimeaza fotbalul
Sunt de parere ca ar trebui sa-l achizitionam cat de curand pe Romicaaaaaa Bunicaaaaaaa!!!
Daca omul da gol cand NU VREA sa dea gol, va dati seama ce poate sa faca atunci cand VREA?
@axl
Sa nu uitam ca ciobanul a spus ca daca un jucator imprumutat de Steaua la Buzau, da gol atunci il ia inapoi. Sa-l vedem ca trece la fapte.
pai nu a dat nimeni imprumutat ca nu au jucat
@axlSa nu uitam ca ciobanul a spus ca daca un jucator imprumutat de Steaua la Buzau, da gol atunci il ia inapoi. Sa-l vedem ca trece la fapte.
Bunica nu este jucator imprumutat la Buzau....
Sunt de parere ca ar trebui sa-l achizitionam cat de curand pe Romicaaaaaa Bunicaaaaaaa!!!
L-am luat noi si pe Gurita, pe Bunica nici nu se pune problema...e ca si transferat.
@ axl
exact asta cred si eu!!! daca romica a vrut sa dea peste si a dat un vinclu aproape perfect iti dai seama ca atunci cand vrea Ronaldinho si Kaka sunt mici invatacei pe langa el???
Pentru oier , as avea cateva propuneri foarte serioase din partea domnului Giovanni de Niro Becali:
Barcauan,Stoican,Contra,Florentin Petre,Sabin Ilie,Falemi,Rachita,Gabi Popescu,Lincar,Dumitru,Ibric,Apula,Vali Nastase,Drida,Gigel Coman si Caramarin
si am inteles ca vrea Carlos sa revina
In iarna vanduti
Zapata,Emeghara,Golanski,Dica,Goian
si ii demolam pe unguri in retur
Eu cred ca Romica Bunica a imitat gestul de bucurie a lui C.Ronaldo din meciul de marti cu Sporting ![]()
Steaua nu are coordonator de joc.Cu plesan in teren Steaua pierdea maxim 2 meciuri de campionat.Cu un Dica si un plesan nu se face primavara.
P.S Vali Badea cel mai PETARDA atacant care il are Steaua.Abia astept sa vina Thereau :X steag1 steag3 :steag_steaua_ro:
Eu cred ca Romica Bunica a imitat gestul de bucurie a lui C.Ronaldo din meciul de marti cu Sporting![]()
Chiar s-a vorbit ca Bunica nu a vrut sa dea gol ?? Ca prea vorbiti pe subiectu asta ....
nu stim cat s-a vorbit sau nu..ideea e ca el a dau gol dupa care nu a schitat niciun gest de bucurie...parea ca ii pare rau. tu ce intelegi din asta?
Ca a trecut pe langa o mita de zeci de miii de euro , pe care parinti mei nu o castiga nici in 3 ani ...... bineinteles , sponsor oficial ,Becali !!!
nu stiu ce sa zic...daca chiar isi dorea acea prima putea sa dea mingea in peluza..in zid...oriunde altundeva...dar a executat perfect ![]()