@Alex
Din iarna va fi jucatorul Romei, pentru ca tranzactia s-a facut dupa inceperea sezonului, fiind valabila abia din iarna. Este ceva de genul Dorsin la Cluj.
@Alex
Din iarna va fi jucatorul Romei, pentru ca tranzactia s-a facut dupa inceperea sezonului, fiind valabila abia din iarna. Este ceva de genul Dorsin la Cluj.
Foarte ciudata in ultima vreme politica de transferuri a lui Ajax.
Pai Nesu nu confirma de ani buni in Romania, ce mare branza o sa faca la Ajax? Nu ca Ajax ar fi o mare echipa in ultimii un an-doi...
Si inapoi la politica de transferuri a lancierilor: Iau jucatori buni ,care au confirmat in Olanda - gen Suarez de la Groningen, iau tineri de perspectiva de afara - gen Vertonghen sau cum a fost si Mitea,iau expirati precum Ismael Urzaiz ,care si-a cam trait traiu'..Iau fotbalisti in varf de forma sportiva- ca Ogararu ,iau fotbalisti care nu au confirmat la ultimele cluburi -ca Luque.. Cresc tineri - Anita,un mijlocas foarte bun..Mi se pare ciudate unele optiuni,precum Gabri sau Urzaiz...
Pe fondul acesta ma intreb: de unde si pana unde Mitza Nesu al nostru? ![]()
Ar fi bine sa plece Nesu
Un lucru foarte bun pentru ambele parti si pentru el si pentru noi
PS:
Ajax, nu mai este ce a a fost, este o echipa de pluton in Europa
In ultimii doi ani
Steaua 2 grupe de Champions
Ajax zero
Pacat de Ogararu ca isi dorea sa joace in UCL
Adrian Ilie, managerul sportiv al Stelei, a confirmat astãzi informațiile conform cãrora Nicolae Dicã va ajunge la Benfica la finalul anului.
"Nu existã nici o ofertã oficialã pentru Dicã, însã într-adevãr, știu cã Benfica s-a interesat și a întrebat despre el, dar nu în mod direct, ci prin alte cãi de comunicare", a declarat Adrian Ilie.
sursa: stelisti.ro
Stelei i s-ar potrivi un brazilian DE VALOARE! nu mai vrem jucatori de umplutura
Sebastian Cojocnean este jucatorul Stelei? Se spunea in vara ca a semnat cu Steaua pe 400k de la Cs Otopeni.
Parca a ajuns la Temeswar, daca nu ma-nsel...
"Nu existã nici o ofertã oficialã pentru Dicã, însã într-adevãr, știu cã Benfica s-a interesat și a întrebat despre el, dar nu în mod direct, ci prin alte cãi de comunicare", a declarat Adrian Ilie.
sursa: stelisti.ro
Care alte cai de comunicare,Adi?In limba papagalilor?Limba pe care tu o stapanesti cel mai bine? ![]()
discutie intre reprezentantii Stelei si cei ai Benficai la o intalnire oarecare si pur intamplatoare:
s: buna ziua.
b:buna ziua....ce faceti aici?? cautati jucatori???
s: aaaaa...da si asta!!de fapt va cautam.
b: de ce??
s: il vindem pe Dica si am vrea sa-l cumparati.
b: Dica?? ce e "Dica"??
s:jucatorul nostru!!! ala de care v-ati arat interesati..
b:..............??
s: e si ieftin.....doar 7 milioane de euro!!!
b: in fine,ce ghinion ati avut in grupe anul' asta....
s:da...am fi putut face cele 16 puncte dar eram obositi dupa parcursul perfect din campionat.oricum Dica ar vrea sa vina la Benfica
b: pai pe ce loc sunteti in campionat??
s: pe 7,dar nu-i asa ca Dica e ieftin?? adica banuiesc ca-l ve-ti cumpara nu??
b:tot vorbiti de "Dica" asta...ce e?? jucator??
s: da da...ala de care sunteti interesati!!
b:in fine,uite ca vine iarna,la noi a si nins...
s:da,vine iarna...pauza competitionala,apropo v-am zis ca Dica este la pretul de doar 7 milioane??
b: da,mi-ati spus...de cateva sute de ori...
s: pai inseamna ca-l luati nu??
b: de fapt noi avem in vedere pe altcineva.....dar...o sa ne uitam pe o caseta daca gasim....mai vorbim...
s:deci la iarna Dica vine la Benfica?? gata dom'ne.....7 milioane sa stiti....apropo nu-l vreti si pe Goian ala??
b:am plecat.buna ziua!!
si totusi,Benfica e interesata!!![]()
"Prin alte cai" ma refer la "filiera" CFR Cluj. Se stie ca lusitanii au relatii stranse cu cei de la Cluj, si mi se pare foarte plauzibil sa fi cerut informatii legate de decarul nostru.
Apropo, sa vina Adrian Cristea si sa nu stim noi?
Sebastian Cojocnean este jucatorul Stelei? Se spunea in vara ca a semnat cu Steaua pe 400k de la Cs Otopeni.
Da tin minte ca a fost un articol in GSP acu cateva luni care zicea ca pana la urma a semnat cu Steaua si v-a juca cu noi din iarna insa nu vad nimic de genul asta pe nici un website in acest moment. ![]()
Am inteles ca Cojocnean e jucatorul celor de la Poli Aek pana la urma.
Pana la urma se desumfla si aceasta campanie , e clar
Cu oierul sa cheltuieasca cat mai putin si sa aduca jucatori fara valoare de Liga
Dupa Thereau care sincer este mai bun de ce avem noi dar nu e top de Liga
Cu mult trambitatul si fitzosul Camus - care nimeni nu stie cum joca
se aud acum doua nume care starnesc rasete .... jucatorii Utei Simao si Edson care dupa mine nu sunt jcuatori nici de Liga 1
Un citat din ziarul Record - portughez
"Jucatorul celor de la UTA Arad, Edson, spune ca se afla in tratative avansate cu echipa din Ghencea. "Abia astept să joc pentru Steaua, chiar din ianuarie. Nu am semnat nimic, dar sunt discutii avansate, nu numai cu mine, ci si cu Bruno Simao, celalalt portughez de la UTA. Daca totul decurge cum trebuie, voi juca pentru Steaua din ianuarie", a spus atacantul UTA-ei pentru Mediafax. Cei doi jucatori sunt doriti de catre Marius Lacatus, fostul antrenor al aradenilor: "In acest moment antrenor la Steaua este Marius Lacatus, pe care l-am avut si la UTA. Ne cunoaste foarte bine si ne doreste acolo", a mai zis Edson."
Daca pleaca Dica de la Steaua,ar fi bine sa il aduca p Eric de Oliveira jucator care joaca la Gaz Metan Medias, un jucator care seamana mult cu Elton.Eu cred ca ar fi bine sa fie adus acest jucator
![]()
Daca pleaca Dica de la Steaua,ar fi bine sa il aduca p Eric de Oliveira jucator care joaca la Gaz Metan Medias, un jucator care seamana mult cu Elton.Eu cred ca ar fi bine sa fie adus acest jucator
Lasa-l frate la noi la Gazul ca asa poate intram in Liga I
Emeghara nota 10 parerea mea... la fel si nesu si Goian... Neaga slab ca de obicei, si inca imi mentin parerea despre bicfalvi asta..e o umplutura pe teren... surdu sa mearga la FC FAUREI, cu zagaria Croitoru si Nicolita capitan de echipa... Lovin si Ovidiu pietre sunt buni la saritura cu prajina, pe post de prajini... dar eu inca sunt fericit ca am scapat de Oprita...se pare ca si aia cu alb si rosu il dau afara... fu210nkwR surdule
Obiectivul principal al iernii ar trebui sa fie readucerea lui Elton (chiar si pentru 2-2.5 milioane).
Brazilieni pe toate posturile. Nu m-am chef cu romani la o echipa ca Steaua. Steaua e o echipa pentru brazilieni. Si asta basta.
Thereau rezolvat
În Ghencea s-a dat deja startul campaniei de achiziții, deși pînã la finalul sezonului Steaua mai are de disputat 6 meciuri oficiale. Gigi Becali a dezvãluit primele douã nume vizate de vicecampioanã: atacantul Cyril Thereau și mijlocașul ofensiv Fabien Camus. Primul joacã la Anderlecht, iar cel de-al doilea este la Charleroi.
ªanse mari și pentru Camus
Becali a susținut chiar cã Valeriu Argãsealã a fost plecat zilele trecute în Belgia pentru a trata transferul celor doi. Pentru Camus, Becali s-a arãtat dispus sã plãteascã o sumã de bani tocmai pentru a-l transfera definitiv. "În proporție de 80 la sutã ne-am înțeles cu el", a declarat finanțatorul despre Fabien.
Primã opțiune la varã
În privința lui Thereau lucrurile par deja rezolvate. Impresarul atacantul a fost asearã în Ghencea, a urmãrit live partida cu Slavia Praga, iar în aceastã dimineațã va semna cu Steaua o înțelegere pe 6 luni. Costul împrumutului: 200.000 de euro. La finalul acestui campionat, roș-albaștrii vor avea prima opțiune la cumpãrarea definitivã a lui Cyril. Acceptul lui Thereau de a redeveni coleg cu Goian, Dicã și compania este un argument în plus și în ceea ce privește transferul bunului sãu prieten Camus, care ezita sã stea singur la București.
Impresarul lui Camus: "Negociem cu Steaua"
Agentul lui Fabien Camus, Jean Luc Barresi, a recunoscut ieri cã a fost contactat de reprezentanții Stelei. "Nu se pune problema ca Fabien sã ajungã la București în zilele urmãtoare, însã este foarte adevãrat cã am primit o ofertã din partea Stelei. Este, de fapt, singura propunere pe care jucãtorul o are în momentul de fațã. Negociem cu Steaua și vom vedea ce finalitate vor avea discuțiile", a declarat impresarul. Camus a refuzat de douã ori Steaua pînã acum: prima oarã în septembrie 2006 și apoi în vara lui 2007.
Atacantul francez spune cã dacã Steaua și Anderlecht finalizeazã azi tratativele, el va semna imediat cu gruparea din Ghencea
Thereau a rãspuns asearã la telefonul Gazetei și a acceptat un dialog pe marginea întoarcerii sale în Ghencea.
- Ce faci, Cyril, te întorci la Steaua?
- Da, cred cã da. ªtiu cã existã o ofertã clarã, aștept ca șefii clubului de la București sã se punã de acord cu cei de la Anderlecht în privința împrumutului sau transferului meu definitiv.
- ªi dacã se vor pune?
- E clar, voi reveni în România, la Steaua.
- Dinamo și Rapid?
- M-au cãutat și ele, asta am mai zis în urmã cu ceva timp, însã eu îmi doresc Steaua. ªtiu echipa, știu jucãtorii, m-am simțit bine acolo, am avut evoluții frumoase. În plus, suporterii au fost fantastici și la plecare am spus cã nu îmi vor ieși niciodatã din inimã.
- E foarte posibil ca miercuri dimineața sã se finalizeze tratativele.
- Ar fi foarte bine. Este important pentru mine sã aflu cît mai repede la ce echipã voi juca la primãvarã și, cum am mai spus, îmi doresc la Steaua. Aștept sã vãd ce va zice și agentul meu și sper ca pînã la urmã sã iau cea mai bunã decizie.
Cine e Camus
- în februarie va împlini 23 de ani
- are 1,79 metri și 67 de kilograme
- a marcat 6 goluri în sezonul trecut și douã în actuala stagiune
- mai are contract cu Charleroi pînã în vara lui 2009
- evolueazã ca mijlocaș ofensiv, în spatele vîrfurilor
- s-a mai aflat în vizorul unor echipe de top, ca Lazio și PSG
- Olãroiu a fost cel care l-a remarcat prima datã, în timp ce o urmãrea la lucru pe Standard Liege, adversara Stelei de anul trecut, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor
gesepeuu
Se pare ca vor ajunge in Ghencea si Edson si Bruno Simao. Iar me inconjuram de nonvalori.
Eric de Oliveira de la Gaz Metan Medias.http://www.youtube.com/watch?v=bxgtNHD9LIU
Camus, Zicu , Bogdan Stancu si Janos Szekely.
Desigur Razvan Lucescu Antrenor
Zicu e mai slab ca Neaga. Cat despre Mucescu Jr. prefer Fiara! E Marius Lacatus! E Marius Lacatus!
Jale mare cu Dica si Goian...Jiji Fernandel va lua in final un sac de ceapa pe unul si un sac de cartofi pe celalalt... auziti, 5 mil de euro pe Dica si 10mil! pe statuia Goian...sfidare fata de banul muncit cinstit.
Ce au zis impresarii veniti dupa astia doi:
"Armata de impresari aseara in lojele din Ghencea. Patru, din Anglia si Italia, adusi de Giovani Becali, altii veniti pe cont propriu, cum au fost cei de la Ajax Amsterdam. Cu totii aveau doua tinte: Nicolae Dica si Dorin Goian. Primul evaluat de Gigi Becali la 5 milioane de euro, celalalt la 10 milioane. Din pacate, cele doua vedete din Ghencea nu au impresionat aseara, Goian gresind decisiv chiar la golul egalizator al cehilor. Scouterii prezenti la meci s-au aratat nemultumit de faptul ca Goian este prea lent, avind probleme in duelurile unu la unu, in timp ce Dica, de asemenea prea lent, nu face deloc faza defensiva. Dar surpriza abia acum apare: oaspetii veniti la cumparaturi nu au batut drumul tocmai degeaba pina la Bucuresti, ei remarcind un alt fotbalist stelist - pe nigerianul Ifeanyi Emeghara! Cel mai impresionat a fost emisarul lui Newcastle United, care il monitorizase pe acesta si la amicalul Australia-Nigeria, disputat la Londra. Astfel, este de asteptat ca in perioada de mercato clubul britanic sa inainteze o oferta pe numele lui Emeghara, transferat in aceasta vara de la Poli Timisoara, pentru 1,2 milioane de euro."
sursa: http://www.mysport.ro/stirea/19135/au_veni...__emeghara.html
Sa vedem ce facem noi cu Goian la Euro2008, vor trece aia de el ca de un jalon.
Jale mare cu Dica si Goian...Jiji Fernandel va lua in final un sac de ceapa pe unul si un sac de cartofi pe celalalt... auziti, 5 mil de euro pe Dica si 10mil! pe statuia Goian...sfidare fata de banul muncit cinstit.
Ce au zis impresarii veniti dupa astia doi:
"Armata de impresari aseara in lojele din Ghencea. Patru, din Anglia si Italia, adusi de Giovani Becali, altii veniti pe cont propriu, cum au fost cei de la Ajax Amsterdam. Cu totii aveau doua tinte: Nicolae Dica si Dorin Goian. Primul evaluat de Gigi Becali la 5 milioane de euro, celalalt la 10 milioane. Din pacate, cele doua vedete din Ghencea nu au impresionat aseara, Goian gresind decisiv chiar la golul egalizator al cehilor. Scouterii prezenti la meci s-au aratat nemultumit de faptul ca Goian este prea lent, avind probleme in duelurile unu la unu, in timp ce Dica, de asemenea prea lent, nu face deloc faza defensiva. Dar surpriza abia acum apare: oaspetii veniti la cumparaturi nu au batut drumul tocmai degeaba pina la Bucuresti, ei remarcind un alt fotbalist stelist - pe nigerianul Ifeanyi Emeghara! Cel mai impresionat a fost emisarul lui Newcastle United, care il monitorizase pe acesta si la amicalul Australia-Nigeria, disputat la Londra. Astfel, este de asteptat ca in perioada de mercato clubul britanic sa inainteze o oferta pe numele lui Emeghara, transferat in aceasta vara de la Poli Timisoara, pentru 1,2 milioane de euro."
sursa: http://www.mysport.ro/stirea/19135/au_veni...__emeghara.html
Sa vedem ce facem noi cu Goian la Euro2008, vor trece aia de el ca de un jalon.
Drept dovada. V-am spus de atita ori. Jucatori romani sunt varza,praf, Nu suntem deloc valorosi...NU EXISTA. Emeghara este cu siguranta cel mai valoros jucator din lotul Stelei. Of of of doamna de ce mai nascut roman? Pana la urma si africani sunt peste noi la fotbal....
Suntem o tara de ca**