In afara de Zapata,Emeghara si Goian restul echipei e varza !!! daca Dica nu misca nimik atacul Stelei e inexistent !! Ce echpa terminata am ajuns sa avem !!! Multumim ciobane !!!!
In afara de Zapata,Emeghara si Goian restul echipei e varza !!! daca Dica nu misca nimik atacul Stelei e inexistent !! Ce echpa terminata am ajuns sa avem !!! Multumim ciobane !!!!
Degeaba se vede o schimbare in bine, cred ca jucatorii astia nu pot mai mult si asta e. Ei vor, saracii, dar nu pot. Nu stiu spunea aici, pe forum, ca il regreta pe Oli pentru ca ala stia sa-i motiveze. ABERANT!!! De data asta, nu atitudinea jucatorilor mi-a displacut ci limitele lor fotbalistice. Pina la urma, oricat ai motiva o gloaba, nu devine cal de rasa...
clar...un portar un antrenor si poate 1 jcuator 2 nu pot schimba nimic in acest curs mizer al echipei.ar trebui pusi la zid jcuatorii pan aincp sa joace iar.la noi tot timpul a sa afost,luam japite de jcuatori ajungeau jcuaotri mari la Steaua si gata imediat plecau peste mari si tari sau mai rau la echipele rivale.si uite asa Steaua ajunge sa joace mereu cu toti terminatii.
niste fatarnici ****** familia lor la meciu cu otelu au jucat plin de chef cred ca de dragul lui Laca...
acum nici un stres nau avut iar au jucat fara pofta de viata mai bine sar lasa de fotbal
CRED CA Gigi IA DAT UN CEAS ARBITRULUI DE CENTRU DA ASTA DUPA PAUZA =)))))))
Total de acord cu cristian86.
Ce gol ne-au turnat..ma duc dupa aspacardin ....of..
Gil Dobrica ala...alias Iacob..abia se misca.....
au avut noroc zdrentzele alea ca neau dat 2 ,dar nici noi nu suntem mai departe ,cu jucatori care mimeaza fotbalul nai ce face, Neaga a alergat juma de ora in jurul mingii ,a reusit o singura pasa si aia gresita ,Iacob ?? 0 barat ,Petre Marin ,surdu,Croitoru la fel .
nicolitza nici acum nu stiu cum a putut sa rateze in halul ala ,la atletism cu el , degeaba alearga daca nu stie sa loveasca mingea
BAGATZI IN PLM JUNIORII BAREM AIA CRED CA NO SA MIMEZE FOTBALUL
Iacob e praffffff si prostu de surdu e un dobitoc!! o echipa de ratati asta este Steaua acuma!! nici macar nu merita numele de stea!! toti au fost la pamant(in afara de zapata emeghara)-chiar si Goian a gresit.ne amagim mereu cu vorbe dulci dar Steaua nu a mai jucat fotbal adevarat de cand a batut pe Dinamo Kiev.
Am asistat la imaginea neputintei. Laca nu are material cu care sa organizeze jocul.
E clar ca fara 2-3 mijlocasi care sa fie in stare sa faca doua driblinguri nu avem nici o sansa.
In plus, nu inteleg de ce mai sunt platiti acesti jucatori imbuibati.
fara cuvinte .. asta e Steaua ?!
asa a juns steau amai exact. dupa cum mai spunea cineva...zapata,emeghara,Goian in rest ZERO BARAT,mai ales SURDU SI Croitoru.
clar...un portar un antrenor si poate 1 jcuator 2 nu pot schimba nimic in acest curs mizer al echipei.ar trebui pusi la zid jcuatorii pan aincp sa joace iar.la noi tot timpul a sa afost,luam japite de jcuatori ajungeau jcuaotri mari la Steaua si gata imediat plecau peste mari s
Nicolita 0, Surdu 1, Croitoru... cred ca -1.
Zapata excelent, Emeghara foarte bun, Ovidiu Petre bun.
Restul impartiti intre mediocri si decenti. Ma asteptam mai mult de la Goian, cel putin 2 greseli GRAVE. Nu avem coordonator de joc (Croitoru e o gluma buna), nu avem mijlocas pentru un Emeghara care ma face sa il aplaud la fiecare meci, nu avem pe nimeni in atac cu exceptia lui Iacob care, ca la fiecare meci, se zbate intre fundasii adversi 90 de minute.
Ah, sa nu uit, comentator jegos.
Mandru ca sunt stelist!
O iubire ros-albastra ... si la bine si la rau....
Meritam mai mult, dar asa e fotbalul!
Oare chiar nu vede nimeni ca nulitati precum surdu si Croitoru joaca la echipa noastra de suflet????? cum e posibil ca in 100 de minute sa nu dai o pasa buna sau sa pierzi absolut toate mingiile???...pacat...adio titlu
Iacob out
zaharia out
Dica out
Neaga out
surdu out
Marin out
si lista continua
m-am saturat mie scarba de tot ce se intampla
ce vina are si acum Becali a jucat el a dat el autogol desi il urasc cel mai mult
de vina sunt jucatorii si aroganta lor.
cand ii aud vrem sa trecem de Liga Campionilor sa jucam finala (Adi Ilie)
imi vine sa sparg tvul.
Becali adu jucatori de hazna cu suflet cu inima mare pentru Steaua gen eme
cumpara un mijlocas stanga si unu central ofensiv si un atacant
adul pe Stancu de la Urziceni. si trimitel pe boul ala de Ilie campionatu african din vara sa vada pe acolo ceva. ori intreabal pe zapata sa-ti aduca din colombia ca sigur sunt mai buni decat astia de la noi. daca pleaca si la Steaua moarta
mai bine desfiintata decat retrogradare.
mai maidanezi ne mananca cum neau mancat si in primavara.
de fotbalisti nici nu mai pot vorbi
sunt pur si simplu asa de mahnit incat nici nu mai pot gandi rational
Patron de rahat, manager general de rahat, jucatori de rahat, antrenor vai Steaua lui...
NU MERITAM NIMIC, asta e realitatea!
RU-SI-NE!
niste fatarnici ****** familia lor la meciu cu otelu au jucat plin de chef cred ca de dragul lui Laca...acum nici un stres nau avut iar au jucat fara pofta de viata mai bine sar lasa de fotbal
CRED CA Gigi IA DAT UN CEAS ARBITRULUI DE CENTRU DA ASTA DUPA PAUZA =)))))))
Neaga E UN JUCATOR DE rahat MI-E FRICA CA INCASAM MULTE DE LA SEVILLA SUNT DEZAMAGIT TOTAL
Va spun eu ce are nevoie Steaua!!!UN NOU FINANTATOR!!!Oierul asta numai rele face la Steaua!!!!!!Sa pleaca odata in p***!!!!!FORZZA Steaua!!! :steag_steaua_ro: ![]()
Din pacate,e normal ce s-a intamplat in seara,din pacate. Sigur,unii o sa vada arbitrajul ostil sau faptul ca repriza a 2-a a fost putin mai buna si astfel o sa scuze echipa. Despre meci,ce sa zici,e aceeasi neputinta a Stelei de vreo 2 ani incoace.
Mi-a venit o idee,hai sa schimbam antrenorul. Da,cititi bine,hai sa schimbam antrenorul pentru ca se pare ca doar atunci cand vine un antrenor nou Steaua joaca ceva(Steaua-Ceahlaul cand a venit Hagi,si Steaua-Otelul cand a venit Laca) iar apoi joaca acelasi gunoi.
Vad ca a dat Timisoara si golul 2,foarfeca mansour,ne-au umilit si astia,hai altii la rand sa bata echipa lui Becali,anul asta o sa avem multe umilinte,exact ca anul trecut.
Acum se vad rezultatele managamentului becalian,care l-a dat afara pe singurul care se pricepea cat de cat,si anume pe MM si de atunci el face totul,inclusiv transferurile. Felicitari si jucatorilor care de 2 ani incoace au spart 2 recorduri ale Stelei:neinvinsi de 18 ani in Ghencea si neivinsi de 11 ani la Timisoara.
Sper ca vedeti acum irelevanta certurilor pe tema antrenorilor,ei n-au material cu care sa lucreze pentru ca Becali e strans la punga. Olaroiu,Hagi si Laca sunt antrenori buni dupa parerea mea,dar n-au cu cine. Pe Oli nu-l respect pentru ca a fost carpa in fata ciobanului,dar recunosc ca e profesionist in meseria sa. Toti acesti 3 antrenori au incercat ceva ceva cu lotul sarantoc al Stelei,dar n-au putut mai mult.
Dupa cum vedeti se repeta aceleasi greseli ca anul trecut,punem accentul pe CL,unde ne descurcam mai rau ca anul trecut,iar in campionat o dam in bara rau de tot. CFR e la 9 puncte din etapa 14 exact cum pechinezii se distantasera anul trecut. ca si anul trecut campania de transferuri a cam fost de cacao,insa acum a fost facut 90% de cioban iar rezultatele se vad.
Intreb stelisti mai vechi ca mine(doar de 10 ani sunt stelist):De cand nu a mai fost Steaua scoasa din cursa la titlu doi ani la rand din turul campionatului?
Acesta ar fi trebuit sa fie un an de reconstructie adevarata dupa ce s-au vazut limitele echipei anul trecut,insa in cel mai pur stil becalian s-au carpit anumite compartimente si s-a mers la drum cu nadragii jos. Din tot lotul singurii care au cu adevarat valoare de Steaua in acest moment sunt zapata,Goian,Ghionea,Radoi,rada,emeghara,nesu,golanski,Cristocea,poate ov Petre,Dica,hai sa zicem plesan,Vali Badea pentru ca stiu ca are potential si din sentimentalism Neaga.
Sunt prea multi jucatori mediocri in lot si asta se vede de la o posta,nu vad cum nimeni din conducere nu vede asta. pentru al doilea an la rand ne luptam pentru locul 2 inca din etapa 14. Cu 6 pc din restante,avem 27 pc si cand ma gandesc ca mai sunt vreo 4-5 echipe langa noi ma apuca emotiile si pentru podium.
Ma repet,sa le fie rusine jucatorilor,au dovedit ca nu au orgoliu,**** ne-a si injurat si ne-a si batut,si o vom lua din rau in mai rau,miercuri ne-o trage sevilla iar apoi vom avea emotii cu pustii craiovei.
Traim vremuri negre,vremuri in care orice echipa in deplasare ne poate bate,vremuri in care ciobanul dicteaza totul la club,vremuri in care driblingul nu mai exista in Ghencea...
Of,Steaua unde esti?
Indiferent ce vom face in acest sezon,Laca trebuie sa ramana si sa se inceapa naibii o reconstructie din temelii a echipei pentru ca nu se mai poate.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Bun asa! E evident de mult ce nu merge la Steaua (lot mediocru), sa-i vedem acum pe contestatarii Regelui... Sa va puneti cenusa in cap, sac de iuta pe spinare si sa puneti un dusman sa va flageleze, nimicnicii ce sunteti! Cu cine sa faca Hagi treaba??? Faptul ca era "de neinteles" arata, de fapt, ca figurantii nostri din teren n-au putere de intelegere. MOARTE LUI Becali SI ACOLITILOR SAI! MOARTE PROSTIEI CARE NE SCUFUNDA IN RIDICOL!
Daca vom castiga urmatoarele 5 meciuri suntem in grafic. Daca nu, Oli din iarna daca mai vrem CL la anul. Asta-i realitatea!
Am inceput sa ne specializam pe goluri luate din foarfeca. ![]()
In primul rand nu avem jucatori de valoare (P.Marin nu mai poate, Croitoru, Surdu si Iacob sunt nulitati, atata pot ei), apoi am avut un gol anulat incorect si in a doua repriza un pic de ghinion. Dar momentan problema cea mai mare sunt jucatorii. La iarna avem nevoie de fotbalisti adevarati, nu de jucatori adusi din mila sau doar de dragul de a cumpara.
Nicolita 0, Surdu 1, Croitoru... cred ca -1.
Zapata excelent, Emeghara foarte bun, Ovidiu Petre bun.
Restul impartiti intre mediocri si decenti. Ma asteptam mai mult de la Goian, cel putin 2 greseli GRAVE. Nu avem coordonator de joc (Croitoru e o gluma buna), nu avem mijlocas pentru un Emeghara care ma face sa il aplaud la fiecare meci, nu avem pe nimeni in atac cu exceptia lui Iacob care, ca la fiecare meci, se zbate intre fundasii adversi 90 de minute.
Ah, sa nu uit, comentator jegos.
Ai dreptate!!!Zapata chiar excelent ,Emeghara foarte bun,si Ovidiu Petre si el bun!Croitoru e egal cu 0!!!!
Ce cauta la Steaua tentativa aia de " jucator " surdu si cu balerina aia de Nicolita, nu mai zic de Iacob si Croitoru niste adevarati anti-fotbalisti, avem un lot de tot rahatul in frunte cu un patron pe care l-as impusca cu propria arma la prima ocazie, un meci slab din toate punctele de vedere, mi-e scarba de lotul pe care il avem, mi-e scarba de acest patron oligofren, mi-e scarba de tot ce inseamna Steaua la ora actuala,nici nu m-as mai duce la meciuri daca nu ar mai fi Laca cu ZAPATA in aceasta echipa, **** CIOBANULE cu riscul de a-mi lua ban dar nu mai rezist, la prima demonstratie impotriva lui sunt la datorie insa vad ca intarzie sa apara, pacat pentru ca acest analfabet oligofren grandoman ticnit retardat sclav etc etc nu are ce cauta in familia noastra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Patron de rahat, manager general de rahat, jucatori de rahat, antrenor vai Steaua lui...
NU MERITAM NIMIC, asta e realitatea!
RU-SI-NE!
Cu ce a gresit Lacatus? Ce vroiai sa le cada in genunchi jucatorilor sa joace fotbal.Deja sunt 4 antrenori cu care Steaua nu joaca nimic.
una peste alta nu au jucat rau .. nu mai am senzatia de scarba
au ratat in meciu asta destul de mult ... golu doi a fost norocu timisorenilor da asta e
iar primu o greseala a lu Petre Marin care a stran in centru iar Rusic a ramas singur
sper sa-si revina... ce nu imi place e faptu ca in continuare suntem dependeti de pofta de gol a lu Dica